AMK SCHROOYEN

Société en commandite simple


Dénomination : AMK SCHROOYEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.169.226

Publication

12/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

i ID

*14090418*

lleereeiPcjd ter 1,r" afïe r/af de Rechtbank van loophandel te Antwerpen, op

f

Griffie ~,t. 7.14

Ondernemingsnr : 0833.169.226

Benaming

(voluit) : AMK SCHROOYEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Dreef 9 - 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; VERHOGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL BIJ TOEPASSING VAN ARTIKEL 537 WIB 1992 - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 19 december 2013 van de gewone commanditaire vennootschap AMK SCHROOYEN dat de aandeelhouders vertegenwoordigend de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal de volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen :

1,Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in natura van eenendertig duizend achthonderd zestig euro (31.860,00 euro) zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Deze kapitaalverhoging gebeurt in toepassing van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen (overgangsregeling) zoals ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013,

2.Statutenwijziging.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel vijf van de statuten te wijzigen als volgt : Artikel 5 : kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 46.860,00 euro en is verdeeld in 100 aandelen zonder vermelding van waarde.

VOLMACHT

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld de bvba Francois De Beuckelaer & C° te Malle, Jagersweg 51, of haar aangestelden aan wie de macht wordt gegeven om alle nodige formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of verbetering van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank ondernemingen of het ondernemingsloket en alle aanverwante overheids- of ' belastings- of btw diensten,

Tegelijk hierbij neergelegd

" Notulen buitengewone algemene vergadering

" Gecoördineerde statuten

Jeroen Schrooyen

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen" Verso : Naam en handtekening.

07/02/2011
ÿþ MW 2.0

4.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







*iioaoosa"









Neergelegd ter gríffiá on de Reddlet kognike"+

Griffie

Ondernemingsnr : 3 ) 6j 5 2 Z .0

Benaming

(voluit) : AMK Schrooyen

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Dreef 9 - 2910 Essen

Onderwerp akte : UITTREKSEL UIT OPRICHTINGSAKTE

Uit de oprichtingsakte van 28/12/2010 blijkt dat tussen:

1. De heer Jeroen Schrooyen, wonende te 2910 Essen, Dreef 9 en

2. Mevrouw Eve Roomer, wonende te 2910 Essen, Dreef 9

een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht.

Haar naam luidt "AMK Schrooyen". Deze naam moet steeds door de woorden "Gewone commanditaire vennootschap" of de afkorting "GCV" worden voorafgegaan of gevolgd.

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2910 Essen, Dreef 9.

Duur. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 15.000 EUR en is verdeeld in 100 aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderdste van het kapitaal, vertegenwoordigen. De oprichter Jeroen Schrooyen tekent in op 50 aandelen voor een waarde van 7 500 EUR,, de oprichter Eve Roomer tekent eveneens in op 50 aandelen voor een waarde van 7 500 euro. Het volledige' kapitaal van 15.000 EUR is gestort op de bankrekening van de vennootschap. De heer Jeroen Schrooyen, wonende Dreef 9 te 2910 Essen neemt deel aan de oprichting als werkende vennoot voor de duur van de: vennootschap. De werkende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van: de vennootschap.

Boekjaar. Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste: boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtinsgakte tot 31 december; 2011.

Winstverdeling. De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. De Algemene Vergadering beslist bij gewone meerderheid over de winstverdeling.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd: is. is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan: dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Is er slechts één zaakvoerder aangesteld,; dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Zijn er twee zaakvoerders: aangesteld dan dienen zij te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buite rechte. Zijn er drie' of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden. Tot niet statutaire zaakvoerder wordt benoemd: de heer Jeroen Schrooyen, wonende Dreef 9 te 2910 Essen, en dit: voor onbepaalde duur. Het mandaat is bezoldigd.

Er wordt geen commissaris benoemd omdat zij er als kleine vennootschap niet toe gehouden is.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de; vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van de: onderhavige vennootschap in oprichting en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien: óverneemt sedert 1 oktober 2010.

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BVBA F. De Beuckelaer & Co te: 2390 Malle, Jagersweg 51, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten en bij de administratie van de B.T.W., zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle latere wijzigingen.

Jeroen Schrooyen

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AMK SCHROOYEN

Adresse
DREEF 9 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande