AMMARAGGIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMMARAGGIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 818.387.515

Publication

30/07/2014
ÿþmod 11.1

r[ui kBI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18 JULI 2014

ANTWERPEN afdeling tleNHOUT

%%ter

110111R11161Hell1101

Ondememingsnr : 0818.387.515

Benaming (voluit) : AMMARAGGIO

(verkort)

Rechtsvorm vennootschap onder firme

Zetel: te 2250 Olen, Stationsstraat 83

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET!: BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Heden, dertig juni tweeduizend en veertien.

Op mijn kantoor te Antwerpen, wordt voor mij, Meester Charles DECKERS, geassocieerd notaris te 201,8!i Antwerpen, Brocderminstraat 9, de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de vennootschap onder firma "AMMARAGGIO", gevestigd te 2250 Olen, Stationsstraat 83, ingeschreven in hW rechtspersonenregister vadAntwerpen (afclqling Turnhout) met ondernemingsnummer 0818.387.515.

Opgericht blijkens onderhandse akte de dato 7 september 2009, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch,' Staatsblad van 18 september daarna, onder nummer 09132130, en waarvan de statuten nog niet gewijzigd werden.

Samenstelling van de vergadering

Zijn daartoe vertegenwoordigd de volgende vennoten:

1) de heer DE PEUTER Luc Hubert Jozef, van Belgische nationaliteit, met rijksregisteminnmer 610322 219-,! E 35, geboren te Herentals op 22 maart 1961, wonende te 2250 Olen, Stationsstraat 83, die verklaart eigenaar te ;i : zijn van negenhonderd vijftig/duizendsten (950/1.000) van het maatschappelijk kapitaal.

2) de heer DE PEUTER Bart, van Belgische nationaliteit, met rijlçsregistemummer 770625 175-55, geboren te

Herentals op 25 juni 1977, wonende te 2250 Olen, Stationsstraat 83, die verklaart eigenaar te zijn van

; vijftig/duizendsten (50/1.000) van het maatschappelijk kapitaal.

Volmacht

Voornoemde comparanten worden alhier vertegenwoordigd door mejuffrouw COOSEMANS An Yvonne

Antoon, van Belgische nationaliteit, wonende te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 305/102, ingevol-

ge de aan deze akte gehechte onderhandse volmacht,

Bureau

De vergadering wordt geopend om achttien uur onder het voorzitterschap van mejuffrouw COOSEMANS An,;:

voornoemd, die tevens optreedt als secretaris.

EE Uiteenzetting van de voorzitter

Het bureau aldus samengesteld zijnde, zet de voorzitter uiteen hetgeen volgt:

L Het statutair bepaald kapitaal van de vennootschap onder firma bedraagt DUIZEND EURO (E 1.000,00),

volledig volstort, waarvoor geen aandelen gecreëerd werden.

De huidige buitengewone algemene vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en te stemmen';

°: over de volgende agenda:

1) Voorstel tot bepaling dat het statutair kapitaal van de vennootschap zal vertegenwoordigd worden &Kir! duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde, ten gevolge waarvan aan de heer DE PEUTER Luc,': voornoemd, thans eigenaar van negenhonderd vijftig/duizendsten (950/1.000) van het maatschappelijk` kapitaal, negenhonderd vijftig (950) aandelen worden toegekend, en aan de heer DE PEUTER Bart:: voornoemd, thans eigenaar van vijftig/duizendsten (50/1.000) van het maatschappelijk kapitaal, vijftig (50), aandelen worden toegekend.

2) Verslag van de zaakvoerder, opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 van het Wetboek varil. Vennootschappen, met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloteni, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afge-1,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod VIA

sloten per eenendertig maart tweeduizend en veertien en waaruit het eigen vermogen van de vennootschap blijkt op de datum waarop voormelde staat werd afgesloten.

3) Verslag van de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van activa en passiva.

; 4) Voorstel tot omzetting van de vennootschap, in toepassing van artikel 774 en volgende van het Wetboek van

; Vennootschappen, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekeninghoudend met het feit: dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

; a- de omzetting gebeurt zonder uittreden van vennoten en zonder bijtreden van vennoten.

h- de naam, de zetel en het doel van de vennootschap blijven ongewijzigd. De vennootschap zal de vorm aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

c- de datum van de jaarlijkse gewone algemene vergadering wordt vastgesteld op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur.

d- het kapitaal zal ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (E 18.550,00) bedragen, vertegenwoordigd door DUIZEND (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

; In eerste instantie zal, overeenkomstig artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen het kapitaal van de vennootschap worden vastgesteld, zonder dat dit hoger mag zijn dan het eigen vermogen van de vennootschap ; onder firma zoals dit blijkt uit bovenvermelde staat van activa en passiva, hetzij achtentachtigduizend tweehonderd achtenveertig euro vijfenveertig cent (E 88.248,45).

Ingevolge besluit van de vennoten wordt het kapitaal bepaald op DUIZEND EURO (E 1.000,00), E vertegenwoordigd door DUIZEND (1.000) aandelen.

Vervolgens zal het kapitaal worden verhoogd met een bedrag van ZEVENTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (E 17.550,00) om het te brengen van DUIZEND EURO (e 1.000,00) op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (E 18.550,00), door incorporatie in kapitaal van dit bedrag af te ; nemen van de overgedragen winst, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

; ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve ; bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm..

5) Voorstel tot aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap.

6) Ontslag van de zaakvoerder en kwijting.

7) Benoeming statutair zaakvoerder en, indien nodig, commissaris.

E Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat beide vennoten, alsmede de zaakvoerder van de vennootschap, ; vertegenwoordigd zijn. De vergadering is dus regelmatig samengesteld en zij kan geldig beraadslagen over al E de punten die op de agenda voorkomen.

Overeenkomstig artikel 781 van het Wetboek van Vennootschappen dienen de besluiten te worden genomen ; met de eenparige instemming van de vennoten.

IV. De comparanten erkennen een afschrift ontvangen te hebben van de op de agenda aangekondigde staat van ; activa en passiva en van het verslag van de bedrijfsrevisor, alsmede het ontwerp van de nieuwe statuten. , Zij ontslaan de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

De bedrijfsrevisor, de heer Erik VAN DER .TEUGHT, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "W. Van den Keybus  E. Van der Jeught, Bedrijfsrevisoren", gevestigd te 2018 Antwerpen, Montebellostraat 27, besluit zijn verslag met betrekking tot de omzetting van de vennootschap als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid opgericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief van de VOF Ammaraggio, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Bij onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, werd in het kader van de vooropgestelde verrichting geen overwaardering van het netto-actief vastgesteld.

Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt 88.248,45 EUR en is 87.248,45 EUR groter dan het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva. Teneinde de vennootschap te conformeren aan de kapitaalsvereiste die het Wetboek van vennootschappen stelt voor de rechtsvorm van een BVBA (artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen), zal de zaakvoerder aan de ; vennoten voorstellen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met EUR 17,550,00 om dit te brengen van EUR 1.000,00 naar EUR 18.550,00, door incorporatie van bestaande reserves (zoals deze blijken uit de ; staat van activa en passiva per 31 maart 2014) en zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

Br zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

untwerpen,-26juni.20.14..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bèhouden aan het Belgisch Staatsblad

mod11.1

...

Erik Van der Jeught

Bedrijfsrevisor".

De comparanten werden door ondergetekende notaris in kennis gesteld van de bepalingen van artikel 786 van ' het Wetboek van Vennootschappen.

V. De kosten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen naar aanleiding van deze kapitaalverhoging en omzetting, worden begroot op duizend vijfhonderd euro (E 1.500,00).

Beraadslaging - Besluiten

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid.

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en worden, na beraadslaging, de volgende besluiten genomen: EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit tot bepaling dat het statutair kapitaal van de vennootschap zal vertegenwoordigd worden door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde, ten gevolge waarvan aan de heer DE PEUTER Luc, voornoemd, thans eigenaar van negenhonderd vijftig/duizendsten (950/1,000) van het maatschappelijk kapitaal, negenhonderd vijftig (950) aandelen worden toegekend, en aan de heer DE PEUTER ; Bart, voornoemd, thans eigenaar van vijftig/duizendsten (50/1.000) van het maatschappelijk kapitaal, vijftig ; (50) aandelen worden toegekend.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het verslag van de zaakvoerder, opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en veertien en waaruit het eigen vermogen van de vennootschap blijkt op de datum waarop voormelde staat werd afgesloten, goed te keuren. De vergadering besluit tevens het verslag van de heer Erik VAN DER JEUGHT, voornoemd, met betrekking tot de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren. Dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen,

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder al de voorwaarden zoals deze werden opgenomen in punt 4) van de agenda.

Ter gelegenheid van de omzetting worden, behoudens de kapitaalverhoging, geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet.

Het kapitaal van de vennootschap wordt in eerste instantie, overeenkomstig artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen, vastgesteld, zonder dat dit hoger mag zijn dan het eigen vermogen van de vennootschap : onder firma, zoals dit blijkt uit bovenvermelde staat van activa en passiva, hetzij achtentachtigduizend tweehonderd achtenveertig euro vijfenveertig cent (£ 88.248,45).

Op basis van het eigen vermogen van de vennootschap onder filma zoals dit blijkt uit bovenvermelde staat van activa en passiva afgesloten op eenendertig maart tweeduizend en veertien wordt het kapitaal door de comparanten bepaald op DUIZEND EURO (£ 1.000,00), vertegenwoordigd door DUIZEND (1.000) aandelen. Vervolgens besluit de vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van: ZEVENTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (E 17.550,00) om het te brengen van DUIZEND EURO (£ 1.000,00) op ACHMENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (E 18.550,00), door incorporatie in kapitaal van dit bedrag af te nemen van de overgedragen winst, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Stemmine

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VASTSTELLING

De vergadering stelt vast dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven door overboeking van een bedrag van ZEVENTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (E 17.550,00) van de rekening 'overgedragen winst' naar de rekening `kapitaal'.

Tengevolge hiervan is het kapitaal werkelijk gebracht op ACHTTEENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (e 18.550,00), vertegenwoordigd door DUIZEND (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde. Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

De statuten van de vennootschap worden in hun nieuwe vorm aanvaard en opgesteld als vole

Voor-

.béhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luilc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

pêhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

b) Naam "AMMARAGGIO"

2) Zetel te 2250 Olen, Stationsstraat 83

3) DoeI

De vennootschap heeft tot doel;

Consultancy en advies; business-management, business-development, IT-management

Bouw- en aannemingsactiviteiten in de bouwsector.

Groothandel, kleinhandel en handelsbemiddeling in diverse goederen en productassortimenten.

Verhuur van roerende en onroerende goederen.

Vormingsactiviteiten.

Patrimoniumbeheer en vastgoedactiviteiten en dit in de ruimste zin van de betekenis.

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende

en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel

; geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het

buitenland,

4) Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5) Geplaatst kapitaal

ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00), verdeeld in DUIZEND (1,000) aande-

len zonder vermelding van waarde,

6) Boekjaar ; begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde kalenderjaar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve- ;

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plants van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene vergadering ; te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de .

bijeenroepingen aangeduide plaats op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft of

wiens aanstelling tot volmachtdrager de instemming heeft bekomen van alle vennoten.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de

maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, is: de heer DE PEUTER Luc Hubert Jozef geboren

te Herentals op 22 maart 1961.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking ,

, van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de

vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken !

' van het hen verleende mandaat

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist, ;

Stemming

De statuten worden, artikelsgewijs, goedgekeurd met eenparigheid van stemmen. Ingevolge de goedkeuring'

van de statuten is de omzetting definitief tot stand gekomen,

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent eervol ontslag aan de zaakvoerder van de vennootschap, met name de heer DE

_REUTER Luc,-voomoemd,

Op de laatste bli. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

! Kwijting over.h-et door hem gevoerde beleid over het lopende boekjaar zal worden verleend b-ji -de goedkeuring de eerstvolgende jaarrekening.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLUIT

! De heer DE PEUTER Luc, voornoemd, verklaart zijn benoeming als statutair zaakvoerder te aanvaarden.

; De heer DE PEUTER Luc zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen,

Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grand van te goeder trouw verrichte schat-

tingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te ,

benoemen en dat zij ook geen commissaris wensen te benoemen.

Bevestiging van identiteit

De notaris bevestigt de identiteit van de comparanten van de akte aan de hand van de identiteitskaart.

, Verklaring_tro fiscci

De omzetting van de vennootschap, overeenkomstig de ter zake toepasselijke artikelen 774 en volgende van

het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt onder toepassing van de voordelen van artikel 121 van het

Wetboek der Registratierechten en van de uitzondering voorzien in artikel 210 § 1 derde lid van het

gecobrclineerde wetboek der Inkomstenbelastingen. (W1B 92).

Volmacht

j Teneinde alle nodige formaliteiten te vervuilen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de

Ondememingsloketten, de diensten van de BTW en van de Directe Belastingen, wordt volmacht gegeven aan

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"GRANT THORNTON ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", gevestigd te 2600 Antwer-

pen (district Berchem), Potvlietlaan 6, met recht van indeplaatsstelling.

Verklaring in verband met de organieke wet notariaat

De comparanten erkennen dat de notaris waar nodig hun aandacht heeft gevestigd op tegenstrijdige belangen

en op de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen.

De notaris bevestigt dat de identiteit van, de ondertekenaar van de akte hem persoonlijk bekend is.

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (E 95,00).

WAARVAN VERSLAGSCHRIFT

Opgemaakt en verleden te Antwerpen, op voormelde datum..

Na integrale voorlezing en toelichting van deze akte hebben de comparanten, vertegenwoordigd als gezegd,

samen met mij, notaris, ondertekend.

(volgen de handtekeningen).

VOOR UITTREKSEL

Notaris Charles DECKERS

!

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

Voor-

lAhouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Op de laatste blz. van jik Fe. vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

12/01/2011
ÿþ Mod z. i

sr:" de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na nee ieg,g gf e-ekte

DIRECTION

Bil beslissing van de zaakvoerder dd 27/09/2010 wordt vanaf 01/10/2010 het adres van rie maatschappelijke zetel van de vennootschap overgebracht naar het volgend adres : Stationsstraat 83 te 2250 Olen

Luc De Peuter

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



0 5., -01- 2011leergéi



~Ld ter gri`(tb

nk van KnOp%ktrid0

~n, de .,3i)11.)-121.

DE i~f~~iERE

ri fe

BE~GISCH STAAT58~~ EE $ESTI~R~Q uv;











*iioosssa

Ondernemingsnr : 0818.387.515

Benaming

(voluit) : AMMARAGGIO

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : r_entiaancrreef 9 te 3140 Keerborgen

Onderwerp akte : Wijziging adres maatschappelijke zetel

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.09.2015, NGL 06.10.2015 15644-0045-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.08.2016, NGL 31.08.2016 16551-0223-012

Coordonnées
AMMARAGGIO

Adresse
STATIONSSTRAAT 83 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande