AMSZ

Divers


Dénomination : AMSZ
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 834.315.905

Publication

05/11/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 7 OKT, 2OI

Griffie

*19202431*

I

n

11

Ondernemingsar : 0834.315.905

Benaming (voluit) : amsz

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kluisbaan 1

2980 Zoersel

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding-vereffening

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 29 september 2014: geregistreerd 3 bladen geen verzendingen te Antwerpen, eerste kantoor der registratie op 2 oktober 2014: Register 5 boek 221 blad 54 vak 05 ontvangen: vijftig euro (50 ¬ ) De Ontvanger getekend B. Van Noten, dat: een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: "amsz", met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Kluisbaan 1, werd gehouden waarbij volgend& beslissingen werden genomen:

1. De aandeelhouders verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de formaliteiten tot bijeenroeping.

2. De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 10 september 2014 waarin het; voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht, waaraan tevens een staat van activa en passiva; niet meer dan drie maanden sinds heden vastgesteld, gehecht werd en van het verslag van mevrouw VOSCH ii Ingrid, bedriifsrevisor de dato 26 september 2014, welk verslag letterlijk besluit:

" In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap AMSZ bvba een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 augustus 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 195.312,55 EUR en een netto-actief van 139.596,52 EUR.

"

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het

Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding en dat deze toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting,; BTW, sociale zekerheid en eventuele andere schulden en vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd; of aan de vennootschap werden betekend maar die wel na de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren,

:"

? hebben wij vastgesteld dal alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit,

controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag

:; van 13.339, 65 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door dei

algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Dit verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen en

niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Neerpelt, 26 september 2014.

De bedrijfsrevisor

VMB Bedrijfsrevisoren cvba

Vertegenwoordigd door

Ingrid Vosch"

3. De vergadering der aandeelhouders beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf; heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

4. De zaakvoerders, hier aanwezig, verklaren uitdrukkelijk dat alle passiva aangezuiverd werden en dat er; op heden geen schulden aan derden zijn behoudens deze die blijken uit voormelde de staat van activa en; :; passiva.

Met betrekking tot deze schulden aan derden, verklaren de zaakvoerders uitdrukkelijk dat deze schulden :; inmiddels werden aangezuiverd overeenkomstig artikel 184, § 5, Wetboek vennootschappen middels terugbetaling, uitgezonderd de belastingen welke werden geconsigneerd bij de Dejposito en Consignatiehes_

Op de laatste biz. van lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

5. De aandeelhouders zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetzij zij verklaren te aanvaarden.

De aandeelhouders verklaren en erkennen dat, zoals hogervermeld alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, ondertekening van onderhavige proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

De vergadering verklaart dat de vennootschap geen eigenaar is van enig onroerend goed noch titularis is van enig zakelijk recht betreffende onroerend goed.

De vergadering beslist dat voor zover er op heden nog onbekende financiële tegoeden aan de vennootschap zouden toekomen, deze bevrijdend gestort kunnen worden op bankrekeningnummer BE88 6467 5303 3141, geopend bij de Delta Lloyd op naam van beide comparanten.

6, Alle aandeelhouders verklaren hun uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de termijn bepaalt in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen

Zij verklaren uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen.

In dit kader verklaren de aandeelhouders uitdrukkelijk volledig op de hoogte te zijn van de inhoud en gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerder van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten overstaan van derden worden beschouwd als vereffenaars, en dat zij bijgevolg de bijhorende verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden zullen dragen.

Ter herinnering, de huidige zaakvoerders van de vennootschap zijn: de heer VANNESTE Johan Geeraard Elza en mevrouw VERHAVERT Viviane, beiden voornoemd.

De aandeelhouders verklaren ieder afzonderlijk door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijk die in hunnen hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening.

Verder verklaren de aandeelhouders zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarop zij op heden geen kennis van hebben, voor hun rekening te nemen, dit in evenredigheid met hun aandelenbezit.

De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te acteren en ontslaan ondergetekende notaris van alle aansprakelijkheid dienaangaande.

7.Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de aandeelhouders en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten lasteneming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit verklaart de vergadering der aandeelhouders de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid amsz definitief opgehouden heeft te bestaan.

8.De vergadering der aandeelhouders beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 2980 Zoersel, Kluisbaan 1.

9. De vergadering der aandeelhouders, beslist rekeninghoudende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting aan alle zaakvoerders, afzonderlijk, voor hun beheer als zaakvoerder van de vennootschap en anderzijds verklaart de vergadering der aandeelhouders dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de zaakvoerders, te weten:

- de heer VANNESTE Johan Geeraard Elza, geboren te Turnhout op 18 juni 1960, wonende te 4-A rue des Jardins L-6132 Junglinster, Luxemburg, en

- mevrouw VERHAVERT Viviane, geboren te Deurne (Antwerpen) op 30 januari 1962, wonende te 4-A rue des Jardins L-6132 Junglinster, Luxemburg

van rechtswege beëindigd is.

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

+1

\. oor-\ehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 27.06.2013 13223-0571-010
17/03/2011
ÿþJO' Mod 2.0

eili' l3 i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t k aal e elmr~'J - 7 ~ ~ài t ew

9

Grif ©altier,

lII fl111 flIl I1fl IIl fl111111! lIl l lI

" 11041966*

bel ai B6 Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0834.315,805

Benaming

(voluit) : amsz

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : te 2980 Zoersel, Kluisbaan 1

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 4 maart 2011 dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door 1) De heer VANNESTE Johan, geboren te Turnhout, op 18 juni 1960, [I.K. 590-7294483-121 R.R. 60.06.18-047.36], wonende te 2980 Zoersel, Kluisbaan 1 en 2) Mevrouw VERHAVERT Viviane, geboren te Deurne op 30 januari 1962, [I.K. 590-7294646-78. / R.R. 62.01.30-448.58], wonende te 2980 Zoersel, Kluisbaan 1, met volgende standregelen:

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: amsz .

De zetel is gevestigd te 2980 Zoersel, Kluisbaan 1.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van; derden, in eigen naam of als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

 het uitoefenen van management-, consulting- en bestuursactiviteiten allerhande inclusief bekleden van: mandaten in vennootschappen. Deze activiteiten omvatten onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen van allerlei aard, het sluiten van: consultingovereenkomsten en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze;

 het kopen, verkopen, huren en verhuren van vliegtuigen, het leveren van gronddiensten aan vliegtuigen en' onderhoud van vliegtuigen en, waar nodig en indien vereist, het aanvragen van vergunningen daarvoor;

 het uitbaten, in de ruimste zin van het woord van luchtvaartmaatschappijen, het verlenen van diensten als luchtvaartcarrier, het verlenen van alle diensten en adviezen nuttig of ondersteunend voor deze activiteiten, of bijkomstig er aan en, waar nodig en indien vereist, het aanvragen van vergunningen daarvoor;

 het verlenen van advies en diensten die verband houden met het bovenstaande, onder andere op gebied van financiën, organisatie, verkoop, marketing, public relations, productie, onderzoek en ontwikkeling, personeelsbeleid, training, veiligheid, techniek, engineering, aankoop en logistiek;

 het uitoefenen van bestuursfuncties in raden van bestuur,

- het inrichten van evenementen in de ruimste zin waaronder het verzorgen van catering, het voorzien van: muzikale omlijsting, de inrichting en uitrusting van zalen, ten behoeve van openbare organisaties, verenigingen, bedrijven en particulieren; de organisatie van evenementen, meetings en congressen, seminaries, opleidingen in de meest ruime zin van het woord, evenals van culinaire workshops, kookateliers, koken ter verplaatsing bij privé of rechtspersonen, enzovoort.

- het geven, organiseren, uitbesteden van en deelname aan lezingen, seminars, workshops en tentoonstellingen en evenementen van allerlei aard.

 de uitbating en het beheer van een horecazaak: café, bar, taverne, hotels en alle aanverwante activiteiten.

- copywriting (het maken van teksten en slogans voor reclame-boodschappen of artikels);

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en. onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen. uitbreiden, vergemakkelijken of bevorderen. Alle roerende en onroerende goederen en rechten aankopen verkopen, beheren, huren, verhuren in de meest ruime zin, en maakt deel uit van de eigenlijke activiteit van de. onderneming, en niet enkel aanvullend op de andere activiteiten.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die'. eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van en de vraag naar haar diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking; van haar doel.

De vennootschap mag overgaan tot het verstrekken van waarborgen of aval, hypotheek of pand, met: inbegrip van de handelszaak, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of: maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

verwerven, in dergelijke ondernemingen' deelnemen,tijdelijke

aan ti off niet

in de tijd begrensde verenigingen,

licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap mag alle mogelijke verrichtingen doen op commercieel, industrieel, roerend en onroerend vlak, alsook tussenpersoon zijn in de handel in de ruimste zin, inclusief de import en export van goederen.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen en verenigingen uitoefenen.

Het kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) gesplitst in honderd (100) aandelen, , zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde comparanten hebben als volgt ingetekend op het maatschappelijk kapitaal:

1)De heer VANNESTE Johan, voornoemd, voor vijftig (50) aandelen.

2)Mevrouw VERHAVERT Viviane voornoemd, voor vijftig (50) aandelen.

De comparanten hebben op elk ingetekend aandeel de som gestort van tweeënzestig euro (¬ 62,00).

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders

worden door de algemene vergadering benoemd. De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Tot niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd:

1) De heer VANNESTE Johan, voornoemd.

2) Mevrouw VERHAVERT Viviane voornoemd.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn toi verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd.

ln de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de tweede maandag van de maand juni van elk jaar te elf uur.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten de zaakvoerder(s) tenminste vijf dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen dat zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Elk jaar, op 31 december worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan aandelen.

De comparanten-oprichters stellen aan als bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN OSSELAER ACCOUNTANTSKANTOOR, met zetel te 2570 Duffel, Hoogstraat 371, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Yves Van Osselaer, wonende te 2570 Duffel, Hoogstraat 371, aan wie volmacht verleend wordt om verbeteringen/wijzigingen te doen bij het Griffie van Rechtbank van Koophandel en al het nodige te doen en alle documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het Ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen als B.T.W.-belastingplichtige, inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen, indien nodig.

DE NOTARIS, Carlos De Baecker



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden r aan het Belgisch 'Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AMSZ

Adresse
2980 Zoersel

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande