ANDEX-RENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANDEX-RENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.078.623

Publication

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 18.12.2013 13689-0014-013
09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 18.12.2014, NGL 08.01.2015 15004-0015-014
27/03/2013
ÿþ Mol Wax' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bet ar Be Sta.

e eiec~d ter griffie van de~ ac~iaaiak

Ne ~ Koophandel te Ant~~e~

van fCoo~ 1 MRT 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0837078623

Benaming

(voluit) : ANDEX-RENT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid /f~

(volledig adres) -+a U-- u S ~QL g i~ `~ `" i LOCLA _

Onderwerp akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder, Tom Knaepkens, wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar Antwerpsesteenweg 439 - 2390 Westmalle en dit met ingang vanaf 1!0312013.

Zetel

Tom Knaepkens Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 18.12.2012 12668-0095-012
22/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303862*

Neergelegd

20-06-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Andex-Rent

0837078623

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2000 Antwerpen, Orteliuskaai 8

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michel Wegge te Borsbeek op zestien juni tweeduizend elf, in zijn kantoor, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  Andex-Rent . 2/ zetel: 2000 Antwerpen, Orteliuskaai 8; RPR Antwerpen.

3/ duur: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4/ oprichter: de heer KNAEPKENS Tom Maria Ludovicus Emiel, geboren te Antwerpen op achttien september duizend negenhonderdvierenzeventig, wonende te 2980 Zoersel, Rozenlaan 23.

5/ kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volledig volstort op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde, waarop werd ingetekend door voornoemde oprichter.

De naleving van de wettelijke vereisten voor plaatsing en storting van het kapitaal werden door ondergetekende notaris bevestigd.

7/ boekjaar: vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni; eerste boekjaar eindigt op dertig juni tweeduizend twaalf.

8/ aanleg reserves/winstverdeling:

De opbrengsten van de vennootschap door de jaarlijkse inventaris vastgesteld, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, afschrijvingen alsmede van een provisie voldoende geacht tot het dekken van de belastingen op de winsten ten laste van de vennootschap, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Op deze winst wordt er vijf ten honderd vooraf genomen ten bate van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het saldo der nettowinst.

Bestemming liquidatiesaldo: Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd. Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat elk aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo al de aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars alvorens tot de hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in grotere mate afbetaalde aandelen. 9/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet. De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder kan zoals bepaald in artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tot niet statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur: de heer KNAEPKENS Tom voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

10/ commissaris: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, wordt beslist geen commissaris te benoemen.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel:

* handel in auto s welke onder meer omvat: groot- en kleinhandel, in en uitvoer van nieuwe en gebruikte autovoertuigen en ander rollend materieel.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

* verhuur van auto s welke onder meer omvat: de verhuur op korte termijn van personenwagens zonder chauffeur, de operationele leasing van personenauto s zonder chauffeur, de verhuur of operationele leasing van lichte bestelwagens zonder chauffeur.

* verhuur van overige transportmiddelen.

* onderhoud en reparaties van auto s, het inrichten en uitbaten van carrosseriewerkplaatsen, herstelwerkplaatsen voor alle voertuigen en rollend materieel.

* handel in onderdelen en accessoires van auto s, aan- en verkoop van alle onderdelen, brandstoffen, oliën en smeerstoffen bestemd voor autovoertuigen en ander rollend materieel.

* handelsbemiddeling.

* goederenvervoer over de weg en verhuisdiensten.

* adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer.

* managementactiviteiten van holdings.

* verhuur en handel in onroerende goederen, onderneming in onroerende goederen in de meest ruime zin. De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren.

De vennootschap kan participeren, onder welke vorm dan ook, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, inschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag alle commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële verrichtingen uitvoeren, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met een of ander aspect van haar doel of die er de verwezenlijking van kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of anderszins deel hebben in of samenwerken met alle, in België of in het buitenland, bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met eenzelfde of gelijksoortig doel, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken. 12/ gewone algemene vergadering: de eerste maandag van de maand december om negentien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur; de gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

13/ Bijzondere volmacht: Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan de heer Jacques Vranken, wonende te 3500 Hasselt, Kiewitstraat 127/2, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen in naam en voor rekening van de vennootschap, betreffende neerlegging en/of verklaringen ter griffie, bij het Ondernemingsloket en/of het btw-en Registratiekantoor, en/of bij alle administratieve autoriteiten of de Kruispuntbank van ondernemingen. Deze machtiging heeft betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel Notaris Michel Wegge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 28.01.2016 16028-0311-014
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 28.10.2016, NGL 16.12.2016 16701-0162-014

Coordonnées
ANDEX-RENT

Adresse
VEERSTRAAT 203 2240 ZANDHOVEN

Code postal : 2240
Localité : ZANDHOVEN
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande