ANGELA & HORAJIU COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANGELA & HORAJIU COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.465.453

Publication

03/10/2014
ÿþ MM Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

Iu11uw11K1111w

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 4 SEP. 2014

afdelleàfigerpen



Ondernemingsnr : 0544.465.453

Benaming

(voluit} : ANGELA & HORAJIU COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Franklin Rooseveltplaats 3 te 2060 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerders

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 7 september 2014 blijkt :

Ontslag van de zaakvoerders Qebayli Mohammed en Bocu Horatiu Gabriel wordt aanvaard met terugwerkende kracht vanaf 7 februari 2014

de zaakvoerder

Angela-Maria Maris

19/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ai

111 *19045694* )

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

10 FEB. 2014 Griffie

Ondernemingsnr : 0.544465453

Benaming

(voluit) : Angela & Horajiu Company

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Franklin Rooseveltplaats 3, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

tijdens de bijzondere algemene vergadering van 7 februari 2014 werd beslist dat de heer Mohammed Qebayli met NN nummer 491022.437.02 wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap.

Angela-Ma ria Maris

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIlI~u~ihi~uu~N~~~w

*1402599

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

16 JAN. 2014

Griffie

Ondernemingsnr .5-q ( (.1(2C--

Benaming :

(voluit) ANGELA & HORAJIU COMPANY

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpen (B. 2060), Franklin Rooseveltplaats 3

(volledig adres)

Onderwerp aktes Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 15 januari 2014, nog te registreren, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Angela & Horajiu Company" werd opgericht, als volgt:

1) Vennoten: 1. De heer Lassáad Ben Laid DRIDI, zelfstandige, geboren te Tunis op 21 november 1964, thans wonende te Antwerpen (B. 2060), Osystraat 31, van Belgische nationaliteit; 2. Mevrouw Angela-Maria MARIS, zelfstandige, geboren te Cluj-Napoca op 1 november 1973, van Roemeense nationaliteit, wonende te Roemenië, Sat. Boju, Strt. Libetatti 20, thans verblijvende te Antwerpen, Van Stralenstraat 44 bus 1; 3. De heer Horatiu Gabriel BOCA, zelfstandige, geboren te Cluj-Napoca op 8 maart 1993, van Roemeense nationaliteit, wonende te Roemenië, Sat, Floresti Jud. Cluj Str Prof. Mocan Dumitru nr. 23-25 ap.17, thans verblijvende te Antwerpen, Van Stralenstraat 44 bus 1.

2) Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Angela & Horajiu Company".

3) Zetel: gevestigd te 2060 Antwerpen, Franklin Rooseveltplaats 3,

4) Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5) Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland

Het uitbaten van een café  bar  taverne, eetgelegenheid, detailhandel in tabaksproducten , overige Kleinhandel in voedingswaren & genotsmiddelen en in het algemeen aile verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel van de vennootschap verband houden, en/of nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van haar doel.

Import en export, groot- en kleinhandel van allerlei roerende goederen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best geschikt lijken.

Zij mag alle commerciële en industriële of burgerlijke verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, en inzonderheid zonder de volgende opsomming kan gelden als beperking; alle onroerende goederen en handelszaken huren, verhuren of verkrijgen of vervreemden, alle octrooien, vergunningen, fabrieksmerken of handelsmerken verkrijgen, doen ontstaan, concessioneren, overdragen, of uitbaten op gelijk welke wijze, alsmede belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel gelijk of verwant is met het hare.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. .

6) Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De oprichters tekenen in op alle aandelen, onderschrijven elk van deze aandelen volledig door middel van inbreng in geld en volstorten elk van deze aandelen ten belope van één/derde, zodat zij elk respectievelijk nog hierna gemelde bedragen dienen te volstorten:

-De heer Lassâad DR1DI heeft ingetekend op 25 aandelen waarop aldus nog 3.100 euro te volstorten blijft. -Mevrouw Angela-Maria MARIS heeft ingetekend op 50 aandelen waarop aldus nog 6.200 euro te volstorten blijft.

- De heer Horatlu Gabriel BOCA heeft ingetekend op 25 aandelen waarop aldus nog 3.100 euro dient volstort te worden.

Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurre bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd op rekening nummer BE64 3631 2955

21452 bij jNG Bank_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

8) Jaarvergadering: leder jaar wordt deze gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig (20.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

9) Boekjaar Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

10) Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

11) Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten faste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

12) Zaakvoerders: Worden benoemd tot niet statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: mevrouw Angela-Maria MARIS en de heer Horatiu Gabriel BOCA, beiden voornoemd. Zij kunnen elk afzonderlijk op treden en hun mandaten worden bezoldigd.

13) Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni 2015 om 20.00 uur.

14) Goedkeuring wordt verleend aan alle handelingen, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

15) Commissaris : Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de venncotschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet op de handelsvennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan ëén of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De oprichters besluiten om geen commissaris te benoemen.

16) Machten: Om deze aanduiding te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend, ieder afzonderlijk

handelend aan, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Dipecount", met zetel te 2000 Antwerpen, Amerikalei 137 (0867.237.507, RPR Antwerpen),

met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de

diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar aile formaliteiten te

vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap, tevens

om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Voor ontledend uittreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte dd.15 januari 2014

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
15/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ANGELA & HORAJIU COMPANY

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTPLAATS 3 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande