ANGELUS CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : ANGELUS CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 542.750.137

Publication

17/12/2013
ÿþMod 2.1



Neergelegd ter griffie %retn UV RECHTBANK VAN KOOPHANDEL ,

0 5 DEC, 2013

Tt./.13,11HOUT

let$iffier,

1111111MtlF11

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : p 5(L. ASO. 43

E3enarning

(voluit) : ANGELUS CONSULTING

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Dorp 55 bus 2, 2230 Herselt

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen Ondergetekenden:

1.Mevrouw Ingrid Galicia wonende te Mechelbaan 246, 3130 Begijnendijk als beherende en hoofdelijk aansprakelijk vennoot.

En

2.De Heer Guy Mommaerts wonende te Mechelbaan 246, 3130 Begijnendijk als stille vennoot.

Wordt een vennootschap opgericht onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap in de zin van Art. 202 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de statuten luiden als volgt.

ARTIKEL 1: NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap, aangegaan tussen de Mevrouw Ingrid Galicia, hoger vermeld als beherende en hoofdelijk aansprakelijke vennoot, en de Heer Guy Mommaerts, hoger vermeld als stille vennoot.

De vennootschap draagt de naam: `Angelus Consulting' Gewone Commanditaire Vennootschap of `Comm.V Angelus Consulting'.

ARTIKEL 2: ZETEL

De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te Dorp 55 bus 2 te 2230 Herselt. Deze mag overgebracht worden naar iedere plaats in België bij beslissing van de zaakvoerder, beherend vennoot.

De vennootschap mag bij beslissing van de zaakvoerder, beherend vennoot, bijkantoren, bedrijfszetels, filialen, dochtervennootschappen en agentschappen oprichten in België als in het buitenland.

ARTIKEL 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Onderzoek en ontwikkeling van medische produkten, toestellen en medisch materiaal. organisatie van wetenschappelijk onderzoek. De

De organisatie van workshops en seminaries.

Studie, ontwikkeling, fabricage, handel, import en export van apparatuur, toestellen, produkten, medische instrumenten en prothesen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

'

w +

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Consultancy activiteiten in de medische, chemische en biologische sector zowel in het binnenland als het buitenland.

De vennootschap kan zelfstandig optreden als commissionair ter verhandeling van vermelde artikelen.

De vennootschap kan alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op dit maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap kan een patrimonium van zakelijke rechten in volle eigendom, vruchtgebruik, opstal of erfpacht op onroerende goederen uitbouwen en alle daarmee samenhangende handelingen verrichten, zonder dat dit de vorm van een commerciële activiteit aanneemt.

Het nemen van participaties onder welke vorm ook in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen of ondernemingen waarin ze belangen heeft.

De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op 6én of andere wijze deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met gelijkaardige of analoge doelstellingen.

ARTIKEL 4: INBRENG IN KAPITAAL

Mevrouw Ingrid Galicia, hogervermeld verbindt er zich toe tot inbreng van E 18.500,00 in speciën, hiervan wordt E 1.850,00 volstort. Mevrouw Ingrid Galicia verbindt zich tevens tot inbreng van haar persoonlijke arbeid.

Mevrouw Ingrid Galicia hogervermeld wordt aldus de beherend vennoot en is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap,

De Heer Guy Mommaerts verbindt zich tot inbreng van E 100,00 in speciën, hiervan wordt E 10,00 Euro volstort,

De Heer Guy Mommaerts treedt op als stille vennoot en is slechts aansprakelijk voor zijn inbreng.

Het kapitaal van de vennootschap wordt zodoende vastgesteld op E 18.600,00 waarvan 1.860E volstort. Het kapitaal is verdeeld over 186 aandelen, waarvan Mevrouw Ingrid Galicia 185 aandelen bezit en de Heer Guy Mommaerts 1 aandeel bezit.

Het maatschappelijk kapitaal alsmede de inbreng kunnen gewijzigd worden door beslissing van de algemene vergadering

ARTIKEL 5: DUUR

De vennootschap is van onbeperkte duur.

ARTIKEL 6: BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, die slechts vervangen kan worden overeenkomstig de bepalingen met betrekking tot de wijziging van de statuten.

Als zaakvoerder wordt aangesteld: Mevrouw Ingrid Galicia,

De stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht en dit overeenkomstig Art. 207 van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder is bevoegd alle daden te stellen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap en alles te doen wat niet door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden.

h 1 , ' . e. %

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De beslissingen van de zaakvoerder worden vastgelegd in notulen door hem ondertekend. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register.

ARTIKEL 7: VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP TEGENOVER DERDEN

De vennootschap wordt voor het gerecht en in aktes, voor de welke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder. Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

ARTIKEL 8: TEGENSTRIJDIG BELANG

Wanneer de zaakvoerder bij één of andere verrichting een tegenstrijdig belang heeft met dit van de vennootschap die hij vertegenwoordigt, moet hij onverwijld de algemene vergadering bijeenroepen. Deze zal overgaan tot benoeming van een lasthebber ad hoc die voor deze verrichting de vennootschap zal vertegenwoordigen,

Hiervan wordt een speciaal verslag gemaakt dat bijgehouden wordt in de registers van de vennootschap.

ARTIKEL 9: ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering der vennoten is samengesteld uit alle vennoten,

Elk jaar op de eerste maandag van de maand december vergadert de algemene vergadering om de rekening van het afgelopen boekjaar goed te keuren en om een bestemming te geven aan het resultaat.

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap tenzij anders vermeld in de oproepingsberichten.

Zij wordt geacht geldig bijeen geroepen te zijn, wanneer alle vennoten, beherende en stille vennoten, in persoon aanwezig zijn.

Een buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze buitengewone algemene vergaderingen mogen bijeen geroepen worden door de zaakvoerder en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die 1/5 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 10: BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar,

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en eindigt op 30 juni 2014.

ARTIKEL 11; ONTBINDING

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden met éénparigheid der stemmen. De vennootschap wordt evenwel niet ontbonden door het uittreden of door het overlijden van één der vennoten Ingeval van overlijden van de beherende vennoot zal de stille vennoot aangesteld worden als bewindvoerder om de dringende daden van beheer te verrichten.

De uittredende, beherende of stille vennoot of hun rechthebbenden zullen geen verdeling of ontbinding van de vennootschap kunnen vorderen, noch de zegels doen Ieggen op de eigendommen van de vennootschap of deze op één of andere wijze doen blokkeren,

De zaakvoerders in functie treden op als vereffenaar, dan na homologatie door de Rechtbank van Koophandel. BESLISSINGEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap is de algemene vergadering der vennoten bijeengekomen en heeft volgende beslissing genomen:

ARTIKEL 1:

" t' Voorbehouden

aan het Beigisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de zaakvoerder, Mevrouw Ingrid Galicia, hogervernoemd, is onbezoldigd. ° De algemene vergadering kan er evenwel te allen tijde anders over beslissen.

ARTIKEL 2:

Het mandaat van de zaakvoerder is van onbepaalde duur,

ARTIKEL 3:

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op maandag 1 december 2014.

ARTIKEL 4:

De zaakvoerder verklaart hierbij opdracht en volmacht te geven aan de BVBA Alfisk, Dorp 55 bus 2 te 2230 Herselt met mogelijkheid tot in de plaatsstelling om

I.voor en namens de GCV Angelus Consulting een inschrijving te doen in de Kruispuntenbank voor ondernemingen (KBO) via de bevoegde diensten (Ondernemingsloket, RSZ, BTW administratie of Griffie van de rechtbank van Koophandel te Turnhout)

2.voor en namens de GCV Angelus Consulting het BTW nummer te activeren bij de bevoegde administratie.

Hiertoe mogen bovendien alle inlichtingen bij derde personen en instellingen genomen worden en alle noodzakelijke documenten ondertekend worden door de volmachtdrager.

Opgemaakt in 4 exemplaren op 15 november 2013

Ingrid Galicia Guy Mommaerts

Oprichter Oprichter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANGELUS CONSULTING

Adresse
DORP 55, BUS 2 2230 HERSELT

Code postal : 2230
Localité : HERSELT
Commune : HERSELT
Province : Anvers
Région : Région flamande