ANLUMA INVEST

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ANLUMA INVEST
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 633.897.869

Publication

28/07/2015
ÿþ5108699*

11f

Ma! Word 11.1

Neergelegd ter griffiA van dei RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 5" JULI 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

G ener

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : o 33 , 83'1' 861

Benaming

(voluit) : ANLUMA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : MAALDERSSTRAAT 80/1 - 2400 MOL

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING - VOLMACHT

Uit een onderhandse akte opgemaakt te 21 mei 2015, verklaren de ondergetekenden :

- De heer Effe KEERSMAEKERS, wonende te 2400 Mol, Weverstraat 6,

- Mevrouw Dorinda TAELS, wonende te 2440 Geel, Wolfsbossen 1

hierbij een vennootschap onder firma (V.O.F.) op te richten, waarvan zij de statuten als volgt hebben vastgesteld :

I Benaming  zetel  doel - duur

Artikel 1

De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met als; vennootschappelijke benaming: Antuma Invest.

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Maaldersstraat 80/1, 2400 Mol. De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in België worden overgebracht.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur;

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken niet, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

e . . W

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare.

De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Zij begint te werken op 21 mei 2015.

11. Vennoten

Artikel 5

Alle oprichters zijn vennoten. Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen die namens de vennootschap zijn aangegaan. De professionele aansprakelijkheid van iedere vennoot blijft evenwel individueel. De professionele verzekeringskosten zijn evenwel ten laste van de vennootschap.

Artikel 6

Alle vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van aile medevennoten toetreden; zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten gezamenlijk aan de beroepsuitoefening deel te nemen.

Artikel 7

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening, Bij overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde, Zijn er minderjarige kinderen, dan zullen die van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen en zal de vennootschap omgevormd worden in een gewone commanditaire vennootschap.

IIi.Maatschappelïjk kapitaal

Artikel 8

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd (500,00) EUR, door de vennoten-oprichters in geld ingebracht. De vennoten hebben zich als volgt verbonden:

- De heer Elle Keersmaekers: vierhonderd vijftig (450,00) euro;

Mevrouw Dorinda Taels: vijftig (50,00) euro.

IV.Bestuur  vertegenwoordiging  controle

Artikel 9

De vennootschap wordt bestuurd door vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De vennoten die als zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat bezoldigd uit tot de algemene vergadering er anders over beslist.

Artikel 10

Iedere vennoot die afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden in rechte zowel ais eiser of als verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheden, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V.Algemene vergadering

Artikel 12

De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten. De algemene vergadering beslist onder meer over:

- de behandeling en goedkeuring van de jaarrekening;

- het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders, en het instellen van de vennootschapsvordering tegen de

zaakvoerders;

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de bezoldigingen van de zaakvoerders;

-het ontslag en de benoeming van zaakvoerders;

- de wijziging van de statuten.

Artikel 13

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder artikel 8 en 18.

Artikel 14

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Artikel 15

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni te 19 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap dat vereist.

De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering opgeroepen worden. De bijeenroeping vermeldt de agenda. De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI. Boekjaar  jaarrekening  resultaat

Artikel 16

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Op 31 december van ieder jaar, en voor het eerst op 31 december 2015, wordt een inventaris en de jaarrekening opgemaakt volgens de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Artikel 17

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen, gelijk aan de interest van de door hen ingebrachte kapitalen. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doei. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn,

VII.Ontbindïng  terugtrekking van een vennoot

Artikel 18

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring, de professionele (tuchtrechterlijke) afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde van de aanwezige stemmen.

Artikel 19

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, onverminderd de toepassing van artikel 179 van het Wetboek van Vennootschappen en het hierna bepaalde onder artikel 20.

VIII.Diverse bepalingen

Artikel 20

Betwistingen aangaande de interpretatie of toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechterlijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek.

Artikel 21

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMING

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer Elie Keersmaekers, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

De algemene vergadering beslist om als bijzondere volmachtdragers aan te stellen cvba RSM lnterfiduciaire, Lozenberg 22, bus 3, 1932 Zaventem, België, met het ondernemingsnummer 0442.616.443, vertegenwoordigd door Peter Van Rompaey, vennoot, met recht van substitutie en belofte van bekrachtiging teneinde elk afzonderlijk in naam en voor rekening van de vennootschap alle nuttige en noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas, directe belastingen en diensten van de post, alsook voor wat betreft het tekenen van de publicatieformulieren in het Belgisch Staatsblad,

Voor eensluidend afschrift.

(o) Peter VAN ROMPAEY

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

4

a *

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANLUMA INVEST

Adresse
MAALDERSTRAAT 80, BUS 1 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande