ANMANI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANMANI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.989.478

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 28.07.2014 14362-0460-009
02/12/2013
ÿþ ,jwi.l i~J Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NeGTpefegd ter griffie van de Rechtbank vctn Koophandel fie Antwerpen, op

2 0 MOV 2013

Griffie

IUIIiu~u~ii0i

i

13 7 987*

i

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ANMANI

(verkort) :

054 1 " 989 " 478

wijlagen bij fiet Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetei : 2950 Kapellen, Domein Drevenhof, Koningin Astridlaan 63 app. 6 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op achttien november twee duizend dertien,

-Dat de heer SOLLEVELD Richard Reinier Cornelis, geboren te Baarn (Nederland) op zevenentwintig april negentienhonderd tweeënvijftig, met paspoortnummer NTJOI-IHDK6, van Nederlandse nationaliteit, wonende te Frankrijk, 83250 La Londe Les Maures, Route des Borrels 478, Gehuwd met mevrouw Helena Brouwer onder het stelsel van scheiding van goederen naar Nederlands recht, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Theodorus Hoekstra te Noordwijk (Nederland) op éénentwintig juni negentienhonderd achtenzeventig, aan welk stelsel hij verklaart tot op heden geen wijzigingen te hebben aangebracht, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

-Dat het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap achttien duizend zeshonderd euro bedraagt en verdeeld is in honderd (gelijke) aandelen.

-Dat het gehele kapitaal Is geplaatst en dat op de totaliteit van de honderd (100) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend aan de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel, door voornoemde heer Richard Solleveld.

-Dat de oprichter zijn voormelde geldelijke inschrijving gedeeltelijk heeft volstort ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00),

-Dat bijgevolg het kapitaal gedeeltelijk werd volgestort zodat de vennootschap vanaf haar bestaan als rechtspersoon de beschikking heeft over de som van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

-Dat de vennootschap de vorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakefijkheid.

Zij heeft ais naam: ANMANI.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2950 Kapellen, Domein Drevenhof, Koningin Astridlaan 63

aW 6.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

Voor eigen rekening het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vomi ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren, het beheren, het valoriseren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebberty_an deze onroerende goecjeren=________________________________.._-__.____-__-_-._____.__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

o) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

d) Het beleggen van vermogen, !n roerende en onroerende goederen, in effecten en alle andere waardeelementen.

e) Het financieren bij middel van eigen vermogen of fondsen van derden van allerhande ondernemingen, beleggingen en aankopen door derden,

f) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

g) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris en mits inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen,

In algemene regel mag de vennootschap ook alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnenland als in het buitenland,

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd

euro (¬ 18.600,00) en werd gedeeltelijk volgestort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd eura (¬ 12.400,00). Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in honderd (100) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of

rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijds-duur door haar vast te stellen.

Tot statutair zaakvoerder van de vennootschap wordt vanaf heden voor onbepaalde duur aangesteld of benoemd: de heer SOLLEVELD Richard Reinier Cornelis, geboren te Baam (Nederland) op zevenentwintig april negentienhonderd tweeënvijftig, met paspoortnummer NTJOHHDK6, van Nederlandse nationaliteit, wonende te Frankrijk, 83250 La bande Les Maures, Route des Borrels 478.

Hij verklaart dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en verklaart het hem/haar toegekende mandaat te aanvaarden.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij aile rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht).

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde vrijdag van de maand mei om achttien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vernielden, worden ten minste vijftien dagen vóór de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de

Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerders) en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet In gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Overgangs- en slotbepalingen.

De voornoemde oprichter heeft beslist

dat de vennootschap zal bestuurd worden door één statutaire zaakvoerder zoals vermeld in voorgaande statuten;

- dat het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend veertien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

- aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) : de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ODRA CONSULT met zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat 68 en KBO/BTW BE 0427.804.741, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) ten gevolge van onderhavige oprichtingsakte (met inbegrip van een eventuele verbetering en/of wijziging van die inschrijving), in voorkomend geval met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en om het nodige te doen bij andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten, dit alles ten gevolge van en beperkt tot onderhavige oprichtingsakte.

VAST VERTEGENWOORDIGER.

De heer SOLLEVELD Richard Reinier Cornelis, geboren te Baarn (Nederland) op zevenentwintig april negentienhonderd tweeeënvijttig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te Frankrijk, 83250 La Londe Les Maures, Route des Borrels 478, voornoemde aangestelde zaakvoerder, beslist hierbij om ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, zichzelf aan te stellen als vast vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap. De vast vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat in die andere vennootschap.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van zaakvoerder(s) bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 30.07.2015 15397-0566-011

Coordonnées
ANMANI

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 63 - APP.6 - DOMEIN DREVENHOF 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande