ANN-ARCHI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANN-ARCHI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.830.344

Publication

17/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

15-12-2014

Griffie

*14312620*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506830344

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ANN-archi

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Kuiperkensstraat 13 2370 Arendonk

Onderwerp akte :

ANN-archi

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

gevestigd te 2370 Arendonk, Kuiperkensstraat 13

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Pia Van Gansewinkel te Arendonk op 09 december 2014

dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1° Mevrouw GEUDENS Ann Elvira August, ongehuwd, geboren te Turnhout op 6 april 1978, en

2° De Heer NEVELSTEEN Joris Alfons Maria, ongehuwd, geboren te Turnhout op 8 juni 1970.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  ANN-archi .

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2370 Arendonk, Kuiperkensstraat 13.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor

eigen rekening:

1. Studiebureau voor architectuur en burgerlijke bouwkunde, stabiliteitsstudie, wegenbouw, topografie, expertise, binnenhuisinrichting, verlichtings- en kleuradvies.

2. Studieadvies en raadgevend bureau op het gebied van: bedrijfsvoering en beheer, productontwikkeling, stedenbouwkundige planning, vormgeving van gebouwen en bouwwerken, landschaps- en tuinvormgeving, interieur, cultureel erfgoed, kunstcollecties en  verzamelingen en vormgeving in het algemeen.

3. Projectcoördinatie en begeleiding

4. Advies in kunst- en designvoorwerpen

5. Het organiseren en geven van tentoonstellingen, vernissages, bijeenkomsten, congressen, voordrachten, seminaries, evenals het uitgeven van gespecialiseerde litteratuur en informatie dienaangaande. Het promoten van waardevolle vormgeving.

6. Het organiseren van architectuurrondleidingen en  reizen

7. Aankoop en verkoop van kunst- en designvoorwerpen

8. Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen, overheidsorganisaties en particulieren in verband met hun beroepsactiviteit

9. Het aanbieden van administratieve ondersteuning en diensten bij ondernemingen.

10. Het voeren van het management bij ondernemingen

11. Zowel in het binnenland als daarbuiten, het beheer en de uitbreiding van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop, de verkoop, de ruiling of in het algemeen de verwerving of overdracht van goederen, zowel roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen. Zij zal zich eveneens borg mogen stellen voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen en aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

deze personen leningen toe te staan.

Zij mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële en financiële, zowel van roerende als onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van ¬ 18.600 ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door 186 honderd zesentachtig maatschappelijke aandeelbewijzen zonder nominale waarde.

De jaarvergadering zal gehouden worden op vijfentwintig juni van ieder jaar om tien uur. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering uitgenodigd.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven aan een al dan niet vennoot om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; de brief wordt aangetekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste de dag voor de vergadering op de zetel toekomen.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens het aantal en de vergoedingen vaststelt.

Het aantal van de eerste zaakvoerders is vastgesteld op één.

De duur van het mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk heeft alle macht tot optreden in naam van de vennootschap, welke ook de aard of het belang van de verrichting is, op voorwaarde dat zij binnen de perken van het maatschappelijk voorwerp vallen.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar

De algemene vergadering zal beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, dat het geheel of een gedeelte van de winsten zullen verdeeld worden als toekenning van intresten op belegde kapitalen, als reserve of tot uitkering van dividenden of voor ieder doel dat zij aanduidt.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur Mevrouw Geudens Ann voornoemd die hier aanwezig is en aanvaardt. De verschijners verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van gezegd artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 november 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De oprichters beslissen unaniem in uitvoering van artikel 130 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen geen commissarissen aan te stellen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 25 juni 2016.

voor analytisch uittreksel

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 20.07.2016 16350-0566-009

Coordonnées
ANN-ARCHI

Adresse
KUIPERKENSSTRAAT 13 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande