ANNCAT

Société en commandite simple


Dénomination : ANNCAT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.943.543

Publication

04/03/2011
ÿþ Mal 2.1

rffl`"LA In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vin clIRJRGELEGD

GRIFFIE PECH º%1NK VAN





Voorbehoudt 1

aan hei " 11l35151"

Belgisc Staatsba.





2 2 EU. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011= Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : AnnCat

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Slagveld 7, 2200 Herentals

Onderwerp akte : Oprichting

Er werd een vennootschap opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap op20 januari 2011. De benaming luidt: 'AnnCat GCV"

De zetel is gevestigd te 2200 Herentals, Slagveld 7. De zaakvoerder mag de zetel verplaatsen in Vlaanderen en binnen het Brussels Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders.De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Ze mag vroegtijdig ontbonden worden.

De Gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht tussen: de heer Bart Van Gorp, wonende te 2200 Herentals, Slagveld 7, optredend als gecomrnanditeerde vennoot en mevrouw Geert Carlier, wonende te 2200 Herentals, Slagveld 7, optredend als stille vennoot . De vennootschap heeft tot doel:

1. Administratie, consulta ncy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

4. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Voor-

behouden

tan het

Belgisch

StaatsWad

opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan zaakvoerders en hun gezin, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6. .De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enz.

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenlandHet kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000 EURO en is verdeeld in 1.000 aandelen met een fractiewaarde van één/duizendste (111.000ste) van het kapitaal.

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het vorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten

De vennootschap wordt bestuurd door één statutaire zaakvoerder. Statutaire zaakvoerder voor de ganse duur van de vennootschap is de heer Bart Van Gorp. Zolang de vennootschap duurt, kan zijn mandaat niet zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle vennoten worden herroepen.

De zaakvoerder is bevoegd om alles te doen wat nuttig of nodig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen waarvoor krachtens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is. De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

De jaarlijkse Algemene Vergadering heeft plaats de eerste maandag van de maand juni om 10 uur en voor de eerste maal in 2012. De Algemene Vergadering wordt gehouden op de zetel of de plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. De beslissing wordt genomen met meerderheid van stemmen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2011.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moet brengen.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Wat betreft de in de statuten niet uitdrukkelijk geregelde punten, verklaren de partijen zich te houden aan het wetboek van vennootschappen.

Getekend, Bart Van Gorp

Zaakvoerder











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANNCAT

Adresse
SLAGVELD 7 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande