ANNE KOSTER BEDRIJFSREVISOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANNE KOSTER BEDRIJFSREVISOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.605.533

Publication

07/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-10-2014

Griffie

*14309021*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563605533

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Anne Koster Bedrijfsrevisor

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden voor Jan Rochtus, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ROCHTUS & MEESTERS , geassocieerde notarissen, met zetel te Zandhoven, Dr. August Sniedersstraat 1A, op 1 oktober 2014, dat een Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam  Anne Koster Bedrijfsrevisor door:

Mevrouw KOSTER Anne, geboren te Merksem op 4 september 1979, van Belgische nationaliteit, ongehuwd, wonende te 2240 Zandhoven, Kriekenlaan 29;

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "Anne Koster Bedrijfsrevisor".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2240 Zandhoven, Kriekenlaan, 29.

De zetel mag zonder statutenwijziging naar elke andere plaats in België worden overgebracht, door beslissing van de zaakvoerders, met inachtneming van de taalwetgeving terzake.

De vennootschap mag, bij beslissing van de zaakvoerders, in België en in het buitenland bijkantoren oprichten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam, alsook de gezamenlijke uitoefening van dit beroep door haar vennoten, en de samenwerking met andere bedrijfsrevisoren of met personen met gelijkwaardige hoedanigheid in het buitenland. De uitoefening van het beroep beoogt meer in het bijzonder de uitoefening van de in artikel 4 van de wet van 22 juli 1953 beoogde revisorale opdrachten, alsook de uitoefening van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag voor het overige alle handelingen verrichten en alle diensten verlenen die niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en die behoren tot de volgende burgerlijke activiteiten: het geven van advies en bijstand aan ondernemingen, het maken van waardebepalingen van ondernemingen, het uitvoeren van gerechtelijke opdrachten, het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken.

De vennootschap kan daarenboven ook deelnemingen bezitten in, belangstelling vertonen voor en samenwerken met andere beroepsvennootschappen van beoefenaars van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van beoefenaars van vrije beroepen.

Indien het stellen van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden voor de toegang tot het beroep, zal de verrichting van deze handelingen door de vennootschap gebonden zijn aan de verwezenlijking van deze voorwaarden.

Benevens de bovenvermelde activiteiten kan de vennootschap eveneens haar liquiditeiten beleggen in allerhande roerende waarden en deze investeren in roerende en onroerende goederen in het

Onderwerp akte :

Kriekenlaan 29 2240 Zandhoven

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemeen. Eveneens kan zij zich in dat kader bezighouden, in eigen naam en voor eigen rekening, met de verhuur van onroerende of roerende goederen. Teneinde deze activiteiten uit te oefenen, is het haar toegestaan leningen en kredieten aan te gaan en gebruiksrechten te verkrijgen.

De vennootschap mag namelijk alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die vallen binnen het kader van het voorzichtig beheer van haar eigen patrimonium.

Zij mag tenslotte, als bijkomende activiteit, deelnemen, belangen nemen en samenwerken met andere professionele vennootschappen, titularissen van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen, titularissen van vrije beroepen.

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde.

Voornoemde comparant heeft ingetekend op het volledige bedrag van het maatschappelijk kapitaal en heeft elk aandeel volstort.

Het totaal bedrag van de stortingen in geld, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), staat geboekt op een speciale rekening, ten name van de vennootschap in oprichting, bij "Argenta Spaarbank NV".

De comparant overhandigt mij het bewijs van die stortingen en deposito's ter bewaring in mijn dossier. Ondergetekende notaris bevestigt het bestaan van dit attest en de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-zaakvoerder. De vaste vertegenwoordiger is niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door hen wordt vastgesteld.

De meerderheid van de zaakvoerders moeten de hoedanigheid hebben van wettelijke auditor en/of auditkantoor.

Bij ontslag, permanente onbeschikbaarheid of overlijden van de enige zaakvoerder, zal zijn mandaat van rechtswege worden voortgezet door de natuurlijke persoon die bij name zal aangeduid worden in de notulen van een algemene vergadering. De aldus aangestelde plaatsvervangende zaakvoerder heeft nochtans het recht om het mandaat te weigeren dat hem zal worden toevertrouwd. De in functietreding van een nieuwe zaakvoerder dient te worden openbaar gemaakt.

Bepalingen toepasselijk indien er slechts één vennoot is

Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: mevrouw KOSTER Anne, voornoemd.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor de hoedanigheid van bedrijfsrevisor vereist is, of waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Tegenstrijdige belangen

Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting is gehouden artikel 259 van het Wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan dient hij daarvan kennis te geven aan de vennoten en de verrichting kan slechts gedaan worden door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Dit geldt voor alle tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft, die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

Vertegenwoordiging

Voor de verrichtingen die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor vereisen, ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder, individueel handelend.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de enige zaakvoerder of door het college van zaakvoerders. Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. De aldus benoemde vertegenwoordiger, is belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de functie van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bezoldiging

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Controle

De controle op de verrichtingen van de vennootschap wordt aan één of meer commissarissen opgedragen indien de vennootschap daartoe verplicht is of indien de algemene vergadering daartoe beslist.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd. Bijeenroeping

De zaakvoerders en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

De oproepingen gebeuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen. De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Volmachten

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Beraadslaging

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen. De agenda wordt opgesteld door de zaakvoerders.

Voorstellen van vennoten komen niet in aanmerking indien zij niet vooraf werden ondertekend door vennoten die samen tenminste een vijfde van de aandelen vertegenwoordigen en indien zij niet tijdig werden medegedeeld aan de zaakvoerders om in de oproepingen te worden opgenomen.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte worden verleden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Notulen

Van elke vergadering wordt een verslag opgesteld. Het wordt ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden zijn beslissingen vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap bewaard wordt. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar. Elk jaar, op het einde van het boekjaar, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld volgens de wet.

Bestemming van de winst

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Ontbinding

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, in de vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Vereffening

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen. Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend zestien. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Benoeming van statutaire zaakvoerder

Mevrouw KOSTER Anne verklaart haar benoeming tot statutair zaakvoerder te aanvaarden. BEKRACHTIGING VAN VERBINTENISSEN AANGEGAAN NAMENS

DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

(ARTIKEL 60 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

De comparant erkent dat tot op het ogenblik van de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel de door haar gestelde handelingen of de handelingen die vanaf heden zullen worden gesteld door de zaakvoer-der handelingen zijn die werden gesteld namens een vennootschap in oprichting.

De comparant voornoemd erkent dat na de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel de zaakvoerder namens de vennootschap zal dienen over te gaan tot de bekrachtiging van alle opdrachten en verbintenissen die door de oprichter of door de zaakvoerder zouden aanvaard of aangegaan zijn voor rekening van de vennootschap in op-richting.

Meer bepaald zal de zaakvoerder overgaan tot het bekrachtigen van alle opdrachten en verbintenissen welke sinds 1 augustus 2014 werden aanvaard of aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Coordonnées
ANNE KOSTER BEDRIJFSREVISOR

Adresse
KRIEKENLAAN 29 2240 ZANDHOVEN

Code postal : 2240
Localité : ZANDHOVEN
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande