ANNEMIE PEETERS ADVOCATENKANTOOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANNEMIE PEETERS ADVOCATENKANTOOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.811.541

Publication

31/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15314038*

Neergelegd

27-08-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0635811541

Benaming (voluit) : Annemie Peeters Advocatenkantoor

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :

Amerikalei 110 Bus 12

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Ren& VAN DEN BERGH, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op eenentwintig augustus tweeduizend vijftien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. 1. Oprichter

Mevrouw PEETERS Annemie Jan Jetty, van Belgische nationaliteit, wonende te 2000 Antwerpen, Amerikalei 110 bus 12.

2.a) Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : "Annemie Peeters Advocatenkantoor"

3. Zetel : te 2018 Antwerpen, Amerikalei 110 bus 12

4. Doel

Het uitoefenen van het vrij beroep van advocaat en van alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (niet limitatief) het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over juridische of gerechtelijke onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van juridische artikelen en boeken, het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar of verzoener, als gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, en ook het uitoefenen van andere gerechtelijke mandaten en opdrachten, de professionele samenwerking met andere binnenlandse en buitenlandse advocaten en andere vrije beroepen bevorderen. Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag ofwel alleen, ofwel in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, alle andere handelingen stellen, van welke aard ook en geen uitgezonderd, die op welke wijze dan ook de uitoefening van het beroep van advocaat in binnenland en buitenland en van de werkzaamheden die daarmee verband houden, kunnen bevorderen, of aan dergelijke werkzaamheden deelnemen.

De vennootschap mag daarbij roerende en onroerende goederen als investeringsgoederen verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn, zonder dat dergelijke handelingen een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen. De vennootschap kan leningen, van gelijk welke vorm, bedrag en duur toestaan. De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van verbintenissen van derden, zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van de eigen handelszaak, in hypotheek of in pand te geven. De vennootschap kan deelnemen in middelen-vennootschappen voor het leveren van infrastructuur. Bij de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zal steeds worden gehandeld met inachtneming van de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, van de vigerende deontologische regels en

2000 Antwerpen

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

reglementen aangenomen door de Orde van Vlaamse Balies van de gedragscode voor de advocaten van de Europese Gemeenschap, ook die betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten.

5. Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

6. Geplaatst kapitaal

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen, zonder nominale waarde, door inbreng in natura. De bedrijfsrevisor, de heer VAN CAKENBERGHE Hendrik, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VCLJ Bedrijfsrevisoren , gevestigd te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, besluit zijn verslag met betrekking tot de inbreng in natura letterlijk als volgt:

 Hoofdstuk V: Besluit

Ondergetekende, VCLJ Bedrijfsrevisoren BVBA vertegenwoordigd door dhr. Van Cakenberghe Hendrik, werd op 31 juli 2015 aangesteld door de oprichter van de vennootschap BVBA ANNEMIE PEETERS ADVOCATENKANTOOR om een verslag op te stellen inzake de inbreng van roerende goederen ten beloop van in totaal netto 18.600,00 euro.

Ons onderzoek laat ons toe volgende besluiten te formuleren:

- het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen.

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

- de toegepaste methode van waardering is bedrijfseconomisch verantwoord.

- de waarderingsmethode, zoals voorgesteld door de zaakvoerder, leidt, onder voorbehoud dat mevrouw Annemie Peeters de stuwende kracht blijft van de vennootschap en onder voorbehoud van eventuele hypothecaire inschrijvingen, tot een waarde van 18.600,00 euro welke overeenstemt met de fractiewaarde verbonden aan de 186 uit te geven aandelen die als tegenprestatie van de inbreng zullen worden versterkt.

- als bijzonder voordeel wordt er aan de inbrenger, mevrouw Annemie Peeters, een schuld in rekening courant van 62.400,00 euro toegekend. Deze schuld werd reeds opgenomen onder het passief. Hiermede werd bij de toekenning van de aandelen reeds rekening gehouden.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen  fairness opinion is.

Antwerpen, 18 augustus 2015

(getekend)

H. Van Cakenberghe

Bedrijfsrevisor

(zaakvoerder burg. Venn. O.v.v. bvba VCLJ Bedrijfsrevisoren)

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend zestien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder is van rechtswege vereffenaar, met uitzondering van hetgeen voorzien is in artikel 237 W. Venn..

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars moeten noodzakelijkerwijze advocaat zijn.

Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerder.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugrugbetalingen in geld of

effekten ten voordele van de aandelen die in een grotergedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats op de dertigste van de maand juni om tien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zeventien.

Zolang de vennootschap één vennoot telt, oefent de enige vennoot de bevoegdheden uit die aan de

algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige

vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer

het beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de

algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de

algemene vergadering bevoegd is.

Niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de

algemene vergadering met gewone meerderheid, is : mevrouw PEETERS Annemie, voornoemd.

De zaakvoerder zal haarmandaat bezoldigd uitoefenen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De

gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Niet-aanstelling van commissaris

De oprichter verzoekt mij, notaris, nog te akteren dat zij op grond van te goeder trouw verrichte

schattingen, tot het besluit gekomen is dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een

commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten

van de btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als

voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht

gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid  Swinnen Kristof & Partners , gevestigd te 2500 Lier,

Aarschotsesteenweg 232B, evenals aan al haar aangestelden..

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris René VAN DEN BERGH

Tegelijkertijd verstuurd

voor neerlegging ter griffie:

- verslag van de

oprichter;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

betreffende inbreng

in natura

Coordonnées
ANNEMIE PEETERS ADVOCATENKANTOOR

Adresse
AMERIKALEI 110, BUS 12 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande