ANNICK VERDURMEN

Société en commandite simple


Dénomination : ANNICK VERDURMEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 809.789.058

Publication

27/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

18 FER.1014

Griffie

Ondernemingsnr : 0809.789.058

Benaming

(voluit)

(verkort) : Annick Verdurmen

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Ertbruggelaan 3 2100 Antwerpen(Deurne)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vrijwillige en vervroegde ontbinding van de vennootschap

Uittreksel van buitengewone algemene vergadering zoals gehouden op de maatschappelijke zetel op 20 december 2013 om te besluiten tot de vrijwillige en vervroegde ontbinding van de vennootschap en dit in toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen.

1/De vennoten bespreken het voorstel van de zaakvoerder, mevrouw Annick Verdurmen, en dit alles gebaseerd op de afsluiting per 30 november 2013, te besluiten over de vrijwillige en vervroegde ontbinding van de vennootschap. Het voorstel wordt dan ook met unamiteit van de stemmen, goedgekeurd. 2/Er wordt met unamiteit van de stemmen aan de zaakvoerder, mevrouw Annick Verdurmen, volledige en algehele kwijting verleend voor haar zaakvoerderschap van 1 januari 2013 tot op heden. Er wordt tevens besloten tot het ontslag van haar zaakvoerderschap zoals gegeven aan mevrouw Annick Verdurmen, wonende te Ertbruggelaan 3, 2100 Antwerpen(Deurne).

3/In toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen kan de vennootschap gebruik maken van de ontbinding en vereffening in één dag, indien er geen vereffenaar is aangesteld, er geen schulden meer zijn volgens de staat op basis waarvan tot ontbinding besloten wordt, aile vennoten op de algemene vergadering aanwezig zijn en unamiem instemmen met deze werkwijze en de vennoten het actief terugnemen. De vennoten bespreken de wijze van vereffening van de vennootschap, de boeken en de daarbij horende bescheiden worden door de algemene vergadering unamiem goedgekeurd, De vennoten bevestigen dan ook met unamiteit van stemmen dat wat betreft het in artikel 184 §5 gestelde, de vennootschap en de vennoten hieraan voldoen,

4/De algemene vergadering stemt met unamiteit van stemmen ermee in dat de vereffening van Annick "

Verdurmen Com.V. bijgevolg definitief kan afgesloten worden en dat de vennootschap dan ook heeft opgehouden te bestaan vanaf de huidige datum. Zij beslist verder dat de boeken en bescheiden van de voormalige Annick Verdurmen Com.V. zullen bewaard worden gedurende een periode van 5 jaar bij mevrouw Annick Verdurmen, wonende te Erbruggelaan 3 2100 Antwerpen(Deurne).

Annick Verdurmen

Vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ANNICK VERDURMEN

Adresse
ERTBRUGGELAAN 3 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande