ANOE VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANOE VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.144.840

Publication

01/07/2011
ÿþmotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neeº%1t ibel ter grn% van ut

Rechtbank valci ,Ul~j~j~~ r

~e~~

op, ._ L I

p,¢q@rilfler,

llill

`11098958*

Ondernemingsnr : ' 44 'W

Benaming : Anoé Vastgoed

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markgravelei 120

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Filip Segers, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op 17 juni 2011, blijkt dat:

de vennootschap naar Luxemburgs recht "IV FOUR HOLDING S.A.", met maatschappelijke zetel te L-1940 Luxemburg, Route de Longwy 174 en geregistreerd onder nummer B 103304, opgericht op 22 september 2004;

- mevrouw BRIES Nathalie Isabella Christiane,geboren te Leuven op zeventien maart negentienhonderd zeventig, wonende te Monaco, 98000 Monte Carlo, Boulevard d'Italie 10;

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam "Anoé Vastgoed" en zetel te 2018 Antwerpen, Markgravelei 120.

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; 'alle verrichtingen met betrekking tot gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, ter beschikking stellen en uitbaten van gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen,- alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag hierbij, in België en in het buitenland, in het algemeen, alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, al dan niet coördinerende, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de voormelde doelen, of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen, met inbegrip van alle intellectuele rechten en industriële eigendommen die hierop betrekking hebben.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met,_.;inbegrip van. het handelsfonds, in _pand _geven. Zij mag zich borgstellen en aval

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

moq 2.1

verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle vennootschappen van de groep op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven (inclusief tijdelijke handelsvennootschappen), in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen. Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften. Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

" Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd vijftigduizend Euro (850.000,-C). Het is volledig volgestort in geld. Het is vertegenwoordigd door achthonderd vijftig aandelen met een fractiewaarde van één/achthonderd vijftigste van het kapitaal,

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De jaarvergadering heeft plaats de eerste maandag van de maand mei om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend. Als niet-statutaire zaakvoerster voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: mevrouw BRIES Nathalie Isabella Christiane, voornoemd.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden door de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere volmacht: aan de BVBA "Van De Vyver, De Bock & Com, Accountants en Belastingconsulenten" te 2970 Schilde, Waterstraat 145, vertegenwoordigd door de heer Walter De Bock, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Filip Segers

rd* " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest en twee volmachten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

1" +

Coordonnées
ANOE VASTGOED

Adresse
MARKGRAVELEI 120 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande