ANRO


Dénomination : ANRO
Forme juridique :
N° entreprise : 447.118.827

Publication

11/06/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

= Ondernemingsnr : BE0447.118.827

Benaming (voluit) : ANRO

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hortensiadreef 41

2920 Kalmthout

"

Onderwerp akte : NV: omzetting

" Uit een akte op 27 maart 2014 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout,;

geregistreerd zes bladen geen verzendingen te Antwerpen II; Registratie I de 4 april 2014; Boek 12, blad 3 vak 20; Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR); De bij delegatie eerstaanwezend Inspecteur, J.x

Martens, BLIJKT DAT; "

De vergadering besloot het lopend boekjaar te verlengen tot 31 december 2014.

De vergadering besloot dat voortaan het boekjaar het kalenderjaar zal volgen.

De vergadering besloot dat voortaan de jaarvergadering gehouden zal worden op de derde maandag van de maand mei om 13.00 uur.

Zover nodig nam de vergadering kennis van het feit dat de aandelen aan toonder reeds eerder op naam werden gezet.

De vergadering besloot om redenen uiteengezet in de nagemelde verslagen de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De resolutie van de omzetting luidde letterlijk als volgt:

Verslapen:

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter van het voorlezen van het rapport van de' raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht en van het verslag van C. Rombaut; Bedrijfsrevisoren Burgerlijke BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut, kantoor houdende te 2600 Antwerpen  Berchem, Belpairestraat 4 Bus 2,1, bedrijfsrevisor, betreffende de; vermogenstoestand van de vennootschap afgesloten op 31 december 2013, vermits elke vennoot erkent er een afschrift van te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

In toepassing Artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen wij attesteren, overeenstemming met de wettelijke bepalingen en met de normen van het Instituut der; Bedrijfsrevisoren met betrekking tot een beperkt nazicht en met betrekking tot de omzetting van; vennootschappen:

Wij hebben ons gesteund op een staat van activa en passiva en haar waarderingsregels die is opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap.

Op basis van onze werkzaamheden kunnen wij concluderen

dat het netto-actief per 31 december 2013 ten belope van 449.476,87 Euro van de. Naamloze Vennootschap Anro geen overwaardering bevat;

- dat het netto-actief per 31 december 2013 groter is dan de minimumkapitaalvereiste

van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid;

dat het geplaatst en volstort kapitaal ter waarde van 61.500, 00 Euro van de Naamloze Vennootschap Anro groter is het wettelijk vereiste minimum kapitaal voor een Besloten; Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Voorwaarden van de omzetting:

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten van een naamloze vennootschap in een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met behoud van de rechtspersoonlijkheid,. zonder dat activiteit en doel van de vennootschap gewijzigd worden. Zo ook blijven kapitaal en reserves dezelfde evenals alle activa en passiva, afschrijvingen, meerwaarden en;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

istchtbank van 'RooplidI«do

Antwerpen

3 0 MUi 2.01't

afdeling Antwerpen

}Y:~

III..SSSSSS~~4y~~re



11Utlijd111111t1111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

waardeverminderingen aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden zal voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer bij het rechtspersonenregister en dit van de Btw.

Vermits de omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2013 worden alle verrichtingen sedertdien door de naamloze vennootschap gesteld, geacht te zijn gedaan namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die ze voor zoveel als nodig bekrachtigt en ze voor haar rekening neemt.

De vergadering keurde vervolgens artikelsgewijs de tekst goed van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als voornaamste punten:

De vennootschap is opgericht op 3 april 1992, en bestaat voor onbepaalde duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ ¬ 164.601,30. Het is volledig geplaatst en verdeeld in 664 aandelen zonder nominale waarde, die ieder éénf664sta van het kapitaal vertegenwoordigen. De vennootschap heeft tot doel:

1.Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meeste brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen. 2. Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken en vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in kommissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de funktie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de derde maandag van de maand mei om 13.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals vocr de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven,

Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werden benoemd:

Ontslag raad van bestuur  Benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van de volgende leden van de raad van bestuur, zijnde:

1/ De heer VAN DEN BUIJS Joannes Franciscus Maria, geboren te Essen op 29 mei 1955, wonend te 2920 Kalmthout, Boswachtersdreef 24

2/ de heer ROMMENS Dirk Petronella Emiel, geboren te Kalmthout op twintig december negentienhonderd tweeënzestig samenwonende te 2920 Kalmthout, Goudvinklaan 6

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Lulk 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

ei `~ Voor-

3/ de heer STEVENS Gert Leo Joanna, geboren te Ekeren op 20 juli 1967, wonend te 2950 Kapellen, Vijverslei 41, en verleent kwijting over het bestuur en verleende kwijting over het bestuur.

- De vergadering besloot verder:

1/ De heer VAN DEN BUIJS Joannes Franciscus Maria, geboren te Essen op 29 mei 1955, wonend te 2920 Kalmthout, Boswachtersdreef 24

2/ de beer ROMMENS Dirk Petronella Emiel, geboren te Kalmthout op twintig december negentienhonderd tweeënzestig samenwonende te 2920 Kalmthout, Goudvinklaan 6

3/ de heer STEVENS Gert Leo Joanna, geboren te Ekeren op 20 juli 1967, wonend te 2950 Kapellen, Vijverslei 41 ais nieuwe zaakvoerders aan te stellen, die, hier aanwezig, deze aanstelling aanvaarden.

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De vergadering machtigde SCA Studiecentrum voor Accountancy ten kantore te 2140 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 331 bus 14 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie en alle andere overheidsinstanties en belastingdiensten.

Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte met verslagen en historiek,

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden àan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik El vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2013 : AN289498
09/12/2013 : AN289498
03/12/2012 : AN289498
22/12/2011 : AN289498
14/12/2010 : AN289498
10/12/2009 : AN289498
12/12/2008 : AN289498
07/12/2007 : AN289498
18/12/2006 : AN289498
13/12/2006 : AN289498
01/12/2005 : AN289498
10/12/2004 : AN289498
26/03/2004 : AN289498
16/12/2003 : AN289498
04/12/2002 : AN289498
19/12/2001 : AN289498
06/05/2000 : AN289498
22/04/2000 : AN289498
12/02/2000 : AN289498
01/01/1997 : AN289498
15/04/1993 : AN289498

Coordonnées
ANRO

Adresse
HORTENSIADREEF 41 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande