ANTCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.899.334

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.05.2014, NGL 24.06.2014 14217-0445-011
21/10/2014
ÿþ ModWrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





*14192485* Rechtbank van koophandel

Antwerpen

10 OKT. 2014

afdenfewerpen





ondernemingsnr : 0840899334

Benaming

(voluit) : ANTCO

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Constant Jordaenslaan 10- 2180 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte wijziging maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel op 30 juli, 2014, blijkt het volgende:

Met algemeenheid van stemmen wordt beslist het adres van de vennootschap te verplaatsen van Constant Jordaenslaan 10 te 2180 Antwerpen naar Leeuw van Vlaanderenlaan 81 te 2950 Kapellen, en dit met ingang van 1 augustus 2014.

Getekend,

Antonissen Karl

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

_

Op de laatste blz. yen Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 11.06.2013 13179-0087-011
21/11/2011
ÿþ"ut

motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

De "-Larr:_n~ ~ : ANTCO

(voiti't;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zete.: Constant Jordaenslaan 10

2180 Antwerpen (Ekeren)

~G:xtyÇ :ti r :OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Erik Celis, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 7 november 2011, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "ANTCO".

2. Zetel: Antwerpen (Ekeren), Constant Jordaenslaan 10.

3. Oprichter:

De heer ANTONISSEN Karl Jozef Elza, geboren te Ekeren op 29 maart 1969, wonende te 2180

Antwerpen (Ekeren), Constant Jordaenslaan 10.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 12.400,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 6.200,00 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Boekiaar: begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december

2012.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omirent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12, Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer ANTONISSEN Karl, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. De handelsbemiddeling, de aankoop en verkoop, import en export en groothandel van staal, ertsen, metalen en andere materialen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de staalindustrie, alsook van alle soorten benzine, brandstoffen, gasolie, oliën, smeermiddelen, gasoline, fuels, petroleumproducten, vetten, gassen, energiebronnen, teerproducten, aardolie en aardolieproducten, chemische producten, schoonheidsproducten, reinigingsproducten, para-pharmaceutische en pharmaceutische producten en bactenciden en insecticiden, petroleumderivaten en alle scheikundige producten, en dit in de ruimste zin.

2. Import en export, groothandel en handelsbemiddeling, omvattende aile activiteiten uitgeoefend door groothandelaren, grossiers, dealers, exporteurs, importeurs, coöperatieve inkooporganisaties, inkopers, aankoopcentrales, makelaars, makelaars op goederenbeurzen, commissionairs en andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen, handelsagenten, vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken en in het bijzonder de handelsbemiddeling bij de aankoop of de verkoop van goederen alsmede het begeleiden van en het adviseren van derden bij het uitoefenen van voormelde activiteiten.

3. Het uitbaten van één of meerder kunst- en antiekgaierijen in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

Op de laatste E ver^1:i:ie' : : ..4c.".1 er; !14FÁCiâ7l~hel[i bîll ce 1!ls`.ï..,r`1kn IF.iç^.0, GE 7e`soi~}r'.e11

DEvOegd OB rechts'DersOo'l ter aan: ,er var i dErG6f - Yerte.er.woerdiaer

:ti_2ï e^, ~E 1C:?eter.lr7C

L'm'

....;-,.." , -~ .~~; ~,~,ao~

~~,~ ~~~ Ca

P('opr~.ndelfe

env. 2011

e34 o899 o 3 34

GrG~°.u:v

" iiivassa*

i

-" t

%JooÎ- f behouder: I aan Bg.e~lgtsy~ct^ pg aWÓ.<xiLliaC1 ~-----,

mod 2.1

- Het importeren en exporteren, kopen en verkopen, huren en verhuren, in consignatie nemen, bemiddelen en optreden als tussenpersoon bij het kopen, verkopen, huren of verhuren van kunstwerken, daaronder onder meer begrepen hedendaagse kunst, schilderijen, beeldhouwwerken, etsen, tekeningen, gravuren, litho's, zowel originelen als reproducties, evenals antiek, oude kunstvoorwerpen en archeologische voorwerpen, met inbegrip van alle aanverwante artikelen, kaders, lijsten, kunstenaarsmateriaal en alle toebehoren, in de ruimste zin van het woord.

- Het expertiseren en schatten of het laten expertiseren en schatten door derden van kunst- en siervoorwerpen.

- De organisatie van tentoonstellingen, kunstmanifestaties, salons, beurzen, vernissages en bijeenkomsten die verband houden met kunst, evenals het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten en zalen waarin voormelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen.

- Het vertegenwoordigen, begeleiden en ondersteunen van kunstenaars, met inbegrip van het verlenen van advies en administratieve ondersteuning, het organiseren van diverse acties en campagnes met het oog op de promoting van kunstenaars en hun naambekendheid, en inzonderheid alle activiteiten die gericht zijn op de lancering van jonge kunstenaars en hun succes op de markt.

4. De algemene handelsexploitatie welke zich bezighoudt met alle vervoersactiviteiten zo onder meer expeditieactiviteiten, los- en laadoperaties van vrachtwagens, spoorwagens, lichters, laadkisten en zeeschepen, het vervullen van alle noodzakelijke douaneformaliteiten zowel voor import als voor export, het controleren, tellen, meten, wegen van koopwaren; het inslaan, overslaan en het in consignatie nemen of geven van goederen; alsook het nemen van stalen, het expertiseren van goederen en het behandelen van goederen in het algemeen.

Het vervoeren van goederen of passagiers, het organiseren van het vervoer over de weg, met het spoor, over zee of via de luchtwegen, zowel nationaal ais internationaal.

Het bevrachten en vervrachten van vliegtuigen, het huren en verhuren van vrachtwagens, dit alles met het oog op het vervoer van personen en goederen.

Het organiseren, inrichten, verzorgen en verrichten van nationaal en internationaal personenvervoer langs de weg, ongeacht de aard der gebruikte transportmiddelen en de wijze van vergoeding en inzonderheid van het geregeld of occasioneel vervoer van personen te land binnen de steden of voorsteden.

Het verrichten van alle onderhouds-, carrosserie- en herstelwerkzaamheden aan rollend materieel van alle aard, zowel dit toebehorend aan de ondememing als dit van derden.

Het aankopen, verkopen, importeren en exporteren van personenwagens, voertuigen voor gemengd gebruik, bedrijfsvoertuigen, en vliegtuigen zowel nieuw als tweedehands.

De handel, import en export van brandstoffen, smeerstoffen, banden en wisselstukken, zowel nieuw als gebruikt.

Het verhuren van personenwagens, wagens voor dubbel gebruik en bedrijfsvoertuigen, met of zonder bestuurder, ongeacht de hoedanigheid van de huurder.

Wegtransport, bevrachting-chartering en expeditie, optreden als vervoercommissionair, vervoermakelaar, commissionair-expediteur voor transport; douaneagentschap; exploitatie van alle transportmiddelen voor goederen, reizigers en dieren; oprichting, exploitatie en beheer van trafieklijnen van elke aard; bevrachting, groupage en degroupage; container diensten, laden en lossen van goederen; opslag en depothouden; sorteren, arbitreren, pointeren, wegen, meten, nazicht, controle, verpakken, conditionneren verzenden van alle soorten goederen.

De vennootschap kan voor eigen rekening of in hoedanigheid van agent of commissionair, alle mogelijke goederen en diensten kopen, verkopen, verhuren, huren, ook internationaal; dit bevat tevens ook alle transportmiddelen, goederenbehandelingsmaterialen en -installaties, te samen met grondstoffen en goederen in het algemeen waaronder industriële goederen.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6. Het uitbaten van een reclamebureau.

Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media.

Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters).

Het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame: zoals onder meer door middel van reclameborden en -

panelen, lichtkranten en neonreclame en het aanbrengen van reclame op vliegtuigen.

De tuchtreclame.

De uitbating van markt- en opinieonderzoekbureaus omvattende:

- Alle marketingactiviteiten zoals het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten,

de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en

de ontwikkeling van nieuwe producten.

- De statistische analyse van de resultaten van het onderzoek.

- Organisaties van opiniepeilingen.

- Het onderzoek naar de opvattingen van het publiek over politieke, economische en sociale

onderwerpen en statistische analyses daarvan.

7. Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en

Oc de laatste o z. :er vF-rneider. : n6ci^. : '.c`.cT 8^ t1edGi,Ip:IE'!C `!ar C5 3.°so'::;" . e^

oeeoBgd de reGhtsperscC^ tQn aeralon v£', ,ere5r tf; vert37eRS'rC7rdI,q3r?

Je~~o NC:27 er. na:adte:er°^;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011

mod 2.1

communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en de baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar.

Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

8. De organisatie van evenementen en attracties, bedrijfsfeesten, privéfeesten, beurzen, dansfeesten,

reclamecampagnes, ticketverkoop van kaarten en overige reserveringsactiviteiten.

Commercialisatie van speciale attracties en evenementen.

Organiseren van tentoonstellingen, kunstgalerijen, sport en culturele manifestaties.

9. De aan- en verkoop, im- en export, groot- en kleinhandel, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, onderhoud, installatie en uitbating van aile horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren.

Het uitbaten en inrichten, van één of meerdere hotels, motels, logementshuizen, restaurants, spijshuizen, snackbars, verbruikerssalons, tearooms, milkbars, cafés, bars, bodega's en tavernes evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, wijnbars, dancings en discotheken, nachtclubs, feestzalen, sport- en fitnesscentra, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerie-artikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folklore-artikelen evenals luxe-artikelen.

Het organiseren van allerhande feesten, banketten en alle andere activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten.

De uitbating van speel- en sportterreinen.

Alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en aile toebehoren.

De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren en dranken.

Het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede dinsdag van de maand mei om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC bank.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Voor- Î

behouden j aan het I Betrite 5taarcblac: I

V

Op da laatste biz. var: Eyarrneicer : bzzr,°c : Naam er noedanighedi van oe insrG:rentererlCe nctr-,s. letzi? van os persc(o)n(eni

Devcege de rech.:spersear ten aani.:er ,,,r. Pe-der vert_gerv:rcord°gen

F!E.'S= . itJaw. er riG;idtÊKEn~nJ

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.05.2016, NGL 07.06.2016 16171-0396-011

Coordonnées
ANTCO

Adresse
LEEUW VAN VLAANDERENLAAN 51 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande