ANTE-IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTE-IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.862.386

Publication

06/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaoso ss 3"

11 1111

V beh aa Bel Stae

;:1 td,:j , .t,.,,W

iÿ ~y .ti." ~ ~0~ ~~

~fL~i }pvzrdr..~ar. ,.

Griffie r~ L l" ~ ~k ~ 1~`~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ANTE-IMMO (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Venuslei 10 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-INBRENG

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op zeventien februari tweeduizend en twaalf dat door:

De heer vAN RUITEN Bart, geboren te Rotterdam (Nederland) op achtentwintig april negentienhonderd negenenvijftig (rijksregister nummer 59.04.28-455,69), in huwelijk met mevrouw LEYS Bénédicte Marie Theodore Nelly, wonende te 2950 Kapellen Venuslei 10.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "ANTE-IMMO" met zetel te Kapellen met als eerste adres Venuslei '10 te 2950 Kapellen.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vcrm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verleden van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezelijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap be-draagt achttienduizend zeshonderd euro. Het is verdeeld In honderd zesentachtig aandelen met een nominale waarde van honderd euro per aandeel. De

--1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

t~'j

Voor-

laehouden

aan net

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

aandelen zijn dolledig volstort door inbreng in geld. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummett 645-1027217-22 ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de maatschappij "Bank J. Van Breda" te Kapellen, hetgeen door mij Notaris wordt bevestigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand juni om veertien uur, in-idien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de verga-idering de eerst'vol-igende werkdag gehouden. De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennoot-ischap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lid-maatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aange-wezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent,

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aan-deel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien en neemt een aanvang op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle las-ten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de ven-'nootschap uit. Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo als dividend verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aantal aande-ilen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering anders besluit op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht her-'stellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Worden tot zaakvoerders benoemd

- de voornoemde heer vAN RUITEN Bart

- mevrouw LEYS Bénédicte Marie Theodore Nelly, geboren te Antwerpen op negen mei negentienhonderd zesenzestig (rijksregister nummer 66.05.09-304.71), echtgenote van voormelde heer van Ruiten, wonende te 2950 Kapellen Venuslei 10.

De heer VAN RUITEN Bart voornoemd aanvaardt deze aanstelling in eigen naam en tevens in naam en voor rekening van LEYS Bénédicte ingevolge volmacht de dato dertien februari twee duizend en twaalf.

Deze opdrachten gelden voor onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn en nemen aanvang op heden,

Krachtens artikel negen der statuten is aan hen ieder afzonderlijk volle-'dige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één februari twee duizend en twaalf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan vanaf de ondertekening dezer tot het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid zijn eveneens onderworpen aan voormeld artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Wordt als bijzondere lasthebber aangesteld de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Meritus" te 2100 Antwerpen-Deurne Santvoortbeeklaan 2, alsook haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om de nodige verrichtingen te doen bij de erkende Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank en de B.T.W.-administratie, met betrekking tot deze akte en aile latere akten,

Er wordt geen commissaris benoemd.

----- -------VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL----- ----- ----------- ---___--------Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der oprichtingsakte.

Notaris Jan Janssens

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 16.06.2016 16185-0016-011

Coordonnées
ANTE-IMMO

Adresse
VENUSLEI 10 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande