ANTEGO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTEGO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.718.616

Publication

22/11/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 23.08.2012, NGL 07.09.2012 12559-0223-015
26/08/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305052*

Neergelegd

23-08-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ANTEGO

0838718616

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Graaf Van Egmontstraat 5, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frederic Van Cauwenbergh,

geassocieerd notaris te Edegem op drieëntwintig augustus tweeduizend elf dat is

opgericht een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam

«Antego».

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Graaf van Egmontstraat 5, 2000

Antwerpen.

OPRICHTERS.

1° De heer VAN DER MERSCH, Philippe, geboren te Kindu, Belgisch Kongo op

vijfentwintig december duizend negenhonderdzevenenvijftig, Belgische met woonplaats

te 3090 Overijse, Zwanenlaan 23,

2 ° BVBA  Retail Investment Partners met zetel te 3090 Overijse, Zwanenlaan

23, BTW BE 0834.356.386  RPR Brussel 0834.356.386

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op vijftigduizend

euro (50.000 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 50.000 gelijke aandelen met

stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de 50.000 aandelen wordt in geld ingetekend als volgt:

- door de Heer Philippe Van der Mersch voornoemd op 45.000 aandelen hetzij

voor 45.000,00 euro, volledig volstort.

- door BVBA Retail Investment Partners voornoemd op 5.000 aandelen hetzij

voor 5.000,00 euro, volledig volstort

Op heden hebben partijen dan ook samen een bedrag van 50.000,00 euro

volstort.

Ondergetekende notaris heeft de storting vastgesteld op basis van het

bankattest van BNP Paribas Fortis de dato 22 augustus 2011.

DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen

rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen

" de groot- en kleinhandel in, de import en export, de huur en verhuur, de distributie, de fabricage, assemblage, integratie, plaatsing en herstelling van alle

elektronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking,

bedrijfsautomatisering, kantoor- of privébehoefte, telecommunicatie, foto, video, multimedia- en communicatietoepassingen, spraaktechnologie, waaronder computers, hardwarematerialen voor computers, elektronische spelconsoles, televisies, onderdelen, randapparatuur en benodigdheden evenals allerhande softwarepakketten, knowhow, licenties, drukwerken, dragers van beelden, geluid of data, meubels en andere voorwerpen voor inrichting en interieur alsook aanverwante artikelen in de ruimste zin van het woord, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Multimedia- en computeradvies, waaronder onder meer dient te worden begrepen het verlenen van advies over multimedia en computers (hardware) en hun configuratie, integratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software), analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing

" de ontwikkeling, realisatie en commercialisatie van programma's, softwareproducten en  diensten, en gebruiksklare systemen waaronder onder meer dient te worden begrepen het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie. Ontwikkeling, productie, levering of samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur en het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma s en bijstand bij de toepassing van programma's. Gegevensverwerking en alle aanverwante diensten.

" alle activiteiten in verband met internet, alle internettoepassingen, waaronder in het bijzonder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden, het verlenen van internetaansluitingen zowel aan ondernemingen als particulieren

" e-commerce evenals alle aanverwanten dienstverlening aangaande het voorgaande

" het bouwen en het onderhouden van netwerken voor gegevens-, spraak- en multimediatransport, alsook het samenstellen en commercialiseren van een internationaal en commercieel datacommunicatienetwerk via computer

" het leveren van alle diensten die direct of indirect verbonden zijn met alle hoger vermelde activiteiten, producten en diensten

" het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel

De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, of als tussenpersoon zoals bijvoorbeeld commissionair, handelsagent, makelaar, of distributeur voor alle hoger vermelde producten en diensten, alsook voor de producten en diensten welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk ermee verband houden.

De vennootschap mag de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen, organisaties of groeperingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband met de hare staat, kredieten en leningen mogen aangaan en toestaan, zich voor haarzelf of derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

BESTUUR

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de procedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de aandeelhouders daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde vrijdag van de maand november, om zeventien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

De jaarvergadering hoort lezing van en bespreekt de verslagen van de zaakvoerders en, in voorkomend geval, van de commissarissen, onderzoekt de jaarrekeningen, benoemt zo nodig de zaakvoerders en, in voorkomend geval de commissarissen, zet hen af en beraadslaagt over al de punten op de agenda.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich door bijzondere stemming uit over de kwijting aan de zaakvoerders en commissarissen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven.

De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda.

Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Zittingen  Notulen

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm en zij moet minstens vijf dagen voor de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel worden neergelegd.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

WINSTVERDELING

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Verdeling van het netto-actief na vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Overgangsbepalingen

1.Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 30 juni 2012.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2012.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

De Heer VAN DE PUTTE Yuri, geboren te Edegem op 10 september 1975,

rijksregisternummer 75.09.10-203.68, wonende te 2547 Lint, Koning Albertstraat 164.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria,

beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Volmachten

Bijzondere volmacht, met recht van in de plaats stelling, wordt gegeven aan:

Bvba Helsen & Partners met zetel te Tessenderlo, Neerstraat 107,

- om bij het ondernemingsloket en de kruispuntbank alle nodige formaliteiten te

vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en

toekomstige) en schrappingen,

- om de formaliteiten te vervullen inzake registratie van B.T.W., met name de

aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de

aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerde notaris Frederic Van Cauwenbergh

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ANTEGO

Adresse
GRAAF VAN EGMONTSTRAAT 5 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande