ANTES

Société en commandite simple


Dénomination : ANTES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.254.744

Publication

04/07/2012
ÿþMedWWt1.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

`.4

Ondememingsnr : 0833.254.744 Benaming

(volulU : Antes

(Verkort):

ii aloi im uiu flhIi

V

vc beht aar

Belt Stee'

Hearcelegd for grifiio rie Cothitook

van kendo/ to Aniworpon, op

2 5 JEJNi 20)2

c:rirFle

Rechtsvorrn : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Jaak de Boeckstraat 39 te 2170 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en aanstelling zaakvoerder

Tijdens de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel dd 30 december 2011 werd niet eenparigheid van stemmen volgende beslissing goedgekeurd ;

De algemene vergadering gaat unaniem akkoord met het ontslag van de mevrouw Antes Yolanda als zaakvoerder met ingang van 31 december 2011, Zij krijgt kwijting voor het door haar uitgeoefende bestuur. Unaniem gaat de algemene vergadering akkoord met de aanstelling van de heer Segers Roy als zaakvoerder met ingang van 1 januari 2012.

Segers Roy, zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtsperscon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger:

Verso : Naam en handtekening.

09/02/2011
ÿþi Matl 2,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

`er orne vrn de Reciebanit C~ ü ï::,e5rpi tc~ jctei le PiI1;l/.;f$?9n, op

2 8 JAP. 2011

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad IIIV~YII~WVVIMI~IYIM~I

" iioaiaoa"

J

Ondernemingsnr : 0 833 .254 o 744

Benaming

(voluit) : ANTES

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Jaak De Boeckstraat, 39 te 2170 Antwerpen

Onderwerp akte : oprichting

Uit een geregistreerde oprichtingsakte, ondertekend op 29/11/2010 blijkt de oprichting van Antes

Artikel 1: Rechtsvorm  Naam  Vennoten

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een gewone commanditaire:

vennootschap aanneemt met als naam: " Antes ", bij de oprichting tussen enerzijds:

" als beherend vennoot

Mevr. Antes Yolanda , wonende te 2170 Antwerpen  Jaak De Boeckstraat 39 , geboren te Antwerpen op

22 februari 1962 met rijksregistemummer 62.02.22  492.67

en anderzijds:

als stille vennoot

De heer Segers Roy, wonende te 2170 Antwerpen  Jaak De Boeckstraat 39 , geboren te Antwerpen op 24

mei 1987 met rijksregistemummer 87.05.24  221.48

Artikel 2: Zetel

De zetel is gevestigd te 2170 Antwerpen  Jaak De Boeckstraat 39

Het bestuur kan de zetel binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verplaatsen en

waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met',

derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op: "

- tussenpersoon in de handel;

- groot - en kleinhandel, in - en uitvoer van dagbladen, weekbladen en tijdschriften, boeken, papierwaren en kantoorbenodigdheden, rookwaren, drukwerken en postzegels, snoep - en suikerwaren, alcoholische en niet,:

" alcoholische dranken, textielwaren, speelgoed, grammofoonplaten en compact disks, magnetische banden al: dan niet bespeeld, voor het weergeven van klank en beeld, bijouterieën en fancyartikelen, parfumerieën en' toiletartikelen;

- de uitbating van een hotel, frituur, café, taverne, restaurant, snackbar, traiteur of banketaannemer, voor: verbruik ter plaatse of uitneemgerechten;

- Organisatie van gastronomische weekends, bruiloften, cocktails, lunches, recepties in de ruimste zin van:

het woord "

- Verhuring van divers materiaal.

-Algemene bouwwerken beperkt tot de coördinatie van werken uitgevoerd door onderaannemers

-Optreden als zelfstandige verkoper in verschillende bouwmaterialen, afwerkingmaterialen in de ruimste zin: van het woord.

-Verkopen van nieuwbouwhuizen, appartementen in al zijn vormen optredende als zelfstandig; tussenpersoon.

-Het verlenen van diensten, het onderzoek, de raadgeving, de administratieve en commerciële organisatie in de ruimste zin van het woord

-Kopen, verkopen van decoratiematerialen in de ruimste zin van het woord "

-Inrichten van uitstalramen, verkoopspodiums in de ruimste zin van het woord

-Zij kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten: maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te: nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De. vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren; het ontwikkelen, kopen, verkopen, het in licentie geven van octrooien,. exclusieve en andere rechten, knowhow en andere aanverwante immateriële vaste activa.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, zowel in België als in het buitenland.

Zij Kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

De vennootschap kan zich ten gunste van iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben.

Bovenstaande opsomming is niet limitatief, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel 4: Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het artikel 39, 2°, 3° en 4° van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding van de vennootschap is niet van toepassing.

Artikel 5: Kapitaal

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 1.000 euro, vertegenwoordigd door 1 DD participatiebewijzen. Het is onderschreven en volledig volgestort en de participatiebewijzen zijn verdeeld als volgt:

Mevr. Antes Yolanda - 99 aandelen

De heer Segers Roy - 1 aandeel

Artikel 6: Overdracht van participatie

De vennoten kunnen hun participatie, op straffe van nietigheid, niet afstaan onder levenden noch overdragen wegens overlijden, noch in zijn geheel noch ten dele, dan met uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen.

De erfgenamen en legatarissen die in de onmogelijkheid verkeren om vennoot te worden, hebben recht op de waarde van de participatiebewijzen zoals deze wordt vastgesteld overeenkomstig het bepaalde in artikel 7 van deze statuten.

Een participatie in de vennootschap van een beherende vennoot mag, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van alle beherende vennoten en met instemming van ten minste twee/derden der stille vennoten. Een participatie in de vennootschap van een stille vennoot daarentegen moet eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van ten minste één maand van een voorkooprecht genieten. Oefenen zij dit niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan aan een stille vennoot, aan zijn echtgenoot of erfgenamen in rechte lijn. In andere gevallen is de éénparige goedkeuring vereist van de beherende vennoten en gewone meerderheid van de stille vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen.

De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Het is eveneens verboden iemand deelgenoot te maken van een maatschappelijk participatiebewijs. Artikel 7: Waarde van de participatiebewijzen

De prijs van een participatiebewijs is gelijk aan de werkelijke waarde ervan op de dag van de verkoop.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige in gemeen overleg aangewezen of, bij gebreke aan overeenstemming door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de zetel van de vennootschap is gevestigd, welke de waardering zal dienen te doen going-concern. Tegen de beslissing van de deskundige is geen verhaal mogelijk.

De afkoop moet in ieder geval tot stand komen binnen drie maanden na de dag waarop de waarde definitief werd vastgesteld.

Artikel 8: Intern Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Bij besluit van de algemene vergadering, genomen overeenkomstig artikel 12 der statuten, kan tevens een niet vennoot tot zaakvoerder benoemd worden op voorwaarde dat deze laatste geen stille vennoot is.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Tot beherend vennoot en zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap aangesteld mevr.Antes Yolanda

Artikel 9: Vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerders nemen het beheer van de lopende zaken en het bestuur van de vennootschap waar. Zij vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, de vennootschap in en buiten rechte en zijn bevoegd alle daden van bestuur en beschikking te verrichten binnen het kader van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering der vennoten bevoegd is.De zaakvoerders kunnen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen op voorwaarde dat deze laatste geen stille vennoten zijn. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 10: Rechten en verplichtingen van vennoten

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De vennoten kunnen niet persoonlijk veroordeeld worden op grond van verbintenissen van de vennootschap, zolang deze zelf niet is veroordeeld.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in de zaken van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de maatschappelijke zetel kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

De erfgenamen en legatarissen van participatiebewijzen of de schuldeisers van een vennoot, minderjarigen en onbekwamen inbegrepen, zullen, onder geen enkel voorwendsel, het leggen van zegels kunnen eisen op de goederen en waarden van de vennootschap of om inventaris verzoeken, noch er de verdeling of liquidatie van vorderen, noch zich op enige wijze mengen in het bestuur van de vennootschap.

Artikel 11: Controle

De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering hiertoe beslist door één of meer commissarissen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoek - en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Artikel 12: Algemene vergadering

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste maandag van de maand juni om vijftien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De zaakvoerder kan, per aangetekend schrijven gericht aan aile vennoten, de algemene vergadering bijeenroepen op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats bepaald in de oproeping, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke bijeenroeping geschiedt minstens vijftien dagen vooraf en bevat datum, uur, plaats en agenda van de vergadering.

De algemene vergadering kan niet geldig beraadslagen noch besluiten nemen dan wanneer alle beherende vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn en minstens de meerderheid van de stille vennoten.

Alle besluiten worden genomen met éénparigheid van stemmen.

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en besluiten te nemen over:

1. Eventueel vaststelling van de jaarrekening.

2. Bestemming van het resultaat.

3. Wijziging van de statuten.

4. Benoeming, ontslag, vaststelling bevoegdheden en décharge aan de beherende venno(o)t(en) en zaakvoerder(s).

5. Vaststelling bezoldiging beherende venno(o)t(en) en zaakvoerder(s).

6. Instelling van de vennootschapsvordering.

7. Goedkeuring overdracht van participatie.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 13: Stemrecht

Elk participatiebewijs geeft recht op één stem.

Artikel 14: Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar is een lang

boekjaar en zal eindigen op 31 december 2011

Artikel 15: Winstverdeling

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de bestemming van het resultaat.

Artikel 16: Ontbinding  Vereffening

De ontbinding van de vennootschap kan slechts gevorderd worden door een vennoot indien de geleden

verliezen de helft van het maatschappelijk vermogen bedragen. De andere vennoten bezitten evenwel de

mogelijkheid de ontbinding van de vennootschap te vermijden mits afkoop, binnen de maand te rekenen vanaf

de betekening door de vennoot die de ontbinding vraagt, van de participatiebewijzen van de vennoot in kwestie,

dit in naleving van de betalingsmodaliteiten voorzien in artikel 7 van deze statuten en van de vastlegging van de

waarde van het participatiebewijs, bepaald bij hetzelfde artikel.

In geval van overlijden, onbekwaam verklaring, faillissement, kennelijk onvermogen of ontslag van een

vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch verder gezet warden door de

overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de

overleden vennoot.

"

A º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) alsdan in functie, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt.

Tenzij bij hun aanstelling anders bepaald, beschikken de vereffenaars over alle machten als voorzien in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

Elk participatiebewijs geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening, rekening houdend met hun volstorting.

Artikel 17: Woonstkeuze

De beherende vennoten, zaakvoerders en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de gehele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hen alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor hun bestuur.

Artikel 17: Bevoegdheden

De vennoten mogen zonder toestemming van de andere vennoten handelsdaden verrichten die een bedrag " van vijfhonderd euro (¬ 500) niet te boven gaan. Handelsdaden die vijfhonderd euro(¬ 500) te boven gaan mogen enkel aangegaan worden met unanimiteit van stemmen.

Artikel 18 Bijzondere volmacht

Bij dezen wordt aan:

- de heer CALLUY Christiaan, wonende te 2880 Bomem  Buitenland 23 bus 1 voornoemd;

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W ", en bij aile om het even welke sociaalrechtelijke administraties en sociale secretariaten met inbegrip van het sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van `. Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van " Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Artikel 19: Raad van Zaakvoerders

De vennootschap wordt beheerd door een Raad van Zaakvoerders indien er meerdere zaakvoerders zijn.. Artikel 20

Voor al wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk wordt geregeld, wordt verwezen naar de bepalingen . van de wet.

Artikel 21: Bevoegde rechtbanken

Voor alle geschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders en vereffenaars die betrekking hebben op de zaken van de vennootschap en op de uitvoering van onderhavige statuten, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbanken van de zetel van de vennootschap; indien de vennootschap echter de verzoekende partij is, zal ze het recht hebben om het geschil voor iedere andere rechtbank te brengen.

Conform van het Burgerlijk Wetboek wordt onderhavige overeenkomst opgemaakt te Antwerpen, elke betrokken partij erkent haar exemplaar te hebben ontvangen.

Na voorlezing hebben de comparanten getekend op datum van 2911112010.

Mevr. Antes Yolanda

Zaakvoerder I actieve vennoot

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANTES

Adresse
JAAK DE BOECKSTRAAT 39 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande