ANTIEK MARK WIJNS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTIEK MARK WIJNS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.041.666

Publication

07/10/2014
ÿþ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 6 SEP, 2014

afdefilfiewerpen

Ondernemingsnr : 0453.041.666

Benaming (voluit) :,Antiek Mark Wijns

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel: Volkaertslei 47

2160 Wommelgem

Onderwerp akte :Sluiting der vereffening

:Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op tweeëntwintig september tweeduizend veertien, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Antiek Mark Wijns", in vereffening, met zetel te 2160 Wommelgem, Volkaertslei 47, opgericht bij akte verleden voor notaris Armand Steenackers te Antwerpen op vijf september, negentienhonderd vierennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen .tot het Belgisch staatsblad van vierentwintig september :nadien, onder nummer 940924-431, waarbij onder meer volgende :besluiten werden goedgekeurd:

'1) De heer Wijns Mark Maria Jozef, geboren te Antwerpen-Wilrijk op vijf april negentienhonderd tweeënvijftig, wonende 'te 2160 Wommelgem, Volkaertslei 47, heeft verslag gegeven over het beheer en het gebruik van de waarden der vennootschap.

Hij heeft de rekeningen en de bewijsstukken neer gelegd op het bureau.

2) De vereffenaar heeft verklaard afgifte te doen aan alle

vennoten, die aanvaarden in verhouding tot hun aandelenbezit,

 te weten de heer Wijns Mark, voornoemd, voor negentig procent'

(90 %) en mevrouw Van Roten Christina Joseph Jeanne, geboren

te Antwerpen-Borgerhout op tweeëntwintig april

negentienhonderd vierenvijftig, wonende te 2160 Wommelgem, Volkaertslei 47, voor tien procent (10 %) van de volgende goederen:

GEMEENTE WIJNEGEM:

Een magazijn op en met grond te Wijnegem, Dorenboslaan 71, volgens titel te kadaster gekend wijk B delen van nummers 12/Z/2 en 12/Y/2, thans ten kadaster gekend (volgens kadastraal uittreksel afgeleverd op zesentwintig november tweeduizend dertien met artikelnummer 05995) wijk B nummer .12/B/3 voor een oppervlakte van duizend vijfhonderd twintig: vierkante meter (1.520 m2).

3)Daar de vereffening is geschied op basis van de rekeningen ,en stukken die voortkomen uit de boekhouding en de Hadministratie van de vennootschap, wat door de vergadering

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de nerso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

[11111,1112101191711 J1111111

11

rnod 11.1

werd erkend; en dar de vennOti,--in toepassing 'van artikel 194 van het wetboek van vennootschappen, individueel de onderzoeks- en controle bevoegdheid hebben gehad, werd van de benoeming van een commissaris afgezien.

4) Ingevolge de individuele onderzoeks- en

controlebevoegdheid van de boekhouding van de vennootschap door de vennoot, hebben de vennoten verklaard voldoende inzicht te hebben in de wijze waarop de vereffenaar zijn taak heeft vervuld en met kennis van zaken kwijting te kunnen verlenen. De vergadering heeft vervolgens de rekeningen van de liquidatie goed verklaard en heeft zonder uitzondering noch voorbehoud algehele kwijting en décharge gegeven aan de heer Wijns Mark, voornoemd, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

5) De vergadering heeft de rekeningen gesloten verklaard en heeft vastgesteld dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANTIEK MARK WIJNS", in vereffening, definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering heeft beslist dat de boeken en der vennootschap zullen worden neergelegd tenminste vijf jaren bewaard bij de heer voornoemd, op zijn voormeld adres of op woonplaats, die dit op zich neemt.

Bijzondere volmacht:

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt' verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Antwerps Boekhoudkantoor", met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Dascottelei 11, RPR Antwerpen 0430.935.366, haar aangestelden en bedienden, ieder afzonderlijk bevoegd op te treden, teneinde over te gaan tot de schrapping van de inschrijving in het rechtspersonenregister, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, of enige andere administratie en in het algemeen al het nodige te doen voor de sluiting van de vereffening en de daarbij horende formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

de bescheiden

en gedurende

Wijns Mark,

zijn latere

s egt"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

__ .-` ----- - " y y - ^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

16/01/2014
ÿþ~ ti

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude 11LIlI1llIkItIlINuII!1u11 Neergelegd ter griffie van de Rechtbafk

aan het van Koophandel teAníwerpe L Op

Belgiscl' U ! JAN. 2014

Staatsbla

Griffie



Ondememingsnr x 0453.041.666

Benaming (voluit) : Antiek Mark Wijns

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Volkaertslei 47

2160 Wommelgem

Onderwerp akte :Vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens Wijnegem op 9 december 2013, geregistreerd drie bladen, ;nul verzendingen te Brasschaat, Registratie II, de 16 ;december 2013. Boek 203, blad 18 vak 17. Ontvangen: vijftig euro. De eerstaanwezend inspecteur (getekend) J.Rombouts iblijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene ,vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANTIEK MARK WIJLAS", met zetel te 2160 Wommelgem, Volkaertslei 47, opgericht bij akte verleden voor :,notaris Armand Steenackers te Antwerpen op achttien juni negentienhonderd vierennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee augustus nadien, onder nummer 940802-108, verbeterd bij akte verleden voor notaris Armand Steenackers te Antwerpen op vijf september ;negentienhonderd vierennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig september: ;`nadien, onder nummer 940924-431, waarbij onder meer volgende ;besluiten werden goedgekeurd:

O.)De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het ;;voorlezen van het verslag door de zaakvoerder, alsmede van, irhet verslag door de besloten vennootschap met beperkte; ;=aansprakelijkheid "VCLJ BEDRIJFSREVISOREN", vertegenwoordigd; door de heer Loots-Jean-Paul, bedrijfsrevisor, de aanwezige r; vennoten erkennen het afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

ÉDe conclusies, vermeld in het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCLJ; i BEDRIJFSREVISOREN", vertegenwoordigd door de heer Loots-Jean-Paul, bedrijfsrevisor, voornoemd, luiden :

"E. BESLUIT

.In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door ,`ihet Wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de; vennootschap BVBA ANTIEK MARK WIJNS een boekhoudkundige staat '';',aan de vooropgetelde realisatiewaarde opgesteld die, rekening ;r houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de ;vennootschap, een balanstotaal na realisatiewaarde opgeeft :L per 30/09/2013 van 396.145, 96 Euro en een netto actief of eigen vermogen van 262. 627,18 Euro.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

C.J

et

mad 11.1

Gezien onze aanstelling dateert na 30/09/2013 kunnen wij geen uitspraak doen over de voorraadwaarde.

Uit de con trol ewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd,

overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes door de vereffenaar gerealiseerd worden en onder voorbehoud van eventuele fiscale latenties.

Antwerpen, 30 november 2013

VCLJ Bedrijfsrevisoren bvba

Vertegenwoordigd door

Jean-Paul Loots

Bedrijfsrevisor

Vennoot"

Ondergetekende notaris bevestigt na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

2)De vergadering heeft beslist dat de vennootschap in vervroegde ontbinding wordt gesteld en enkel nog in vereffening voortbestaat, evenwel onder de opschortende voorwaarde van bevestiging door de bevoegde rechtbank van koophandel van de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar, of de door de nagenoemde bijzondere volmachtdrager aan te duiden vervanger indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar niet zou worden aanvaard door de rechtbank.

3)De vergadering heeft het ontslag aanvaard van de zaakvoerder, te weten de heer Wijns Mark Maria Jozef, geboren te Antwerpen-Wilrijk op vijf april negentienhonderd tweeënvijftig, wonende te 2160 Wommelgem, Volkaertslei 47 en heeft hem kwijting verleend, onder voorbehoud van goedkeuring van de lopende jaarrekeningen.

4)De vergadering heeft beslist één vereffenaar te benoemen. Zij heeft tot deze functie benoemd de heer Wijns Mark, voornoemd.

5)De vergadering heeft aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten verleend, namelijk al degene vermeld in de artikels 186 tot en met 190 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de in artikel 187 voorziene handelingen stellen zonder de machtiging van de algemene vergadering te behoeven in de gevallen waar dit voorzien is.

Inzonderheid mag de vereffenaar onroerende goederen van de vennootschap inbrengen in andere vennootschappen, en de ervoor verkregen aandelen verdelen of tegelde maken, of deze onroerende goederen vervreemden.

De vereffenaar werd vrijgesteld van het opmaken van een inventaris en zal kunnen verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap. De vereffenaar kan alle derde personen in zijn macht en plaats doen treden, doch enkel voor bijzondere en bepaalde zaken.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

Bij zondere volmacht:

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Antwerps Boekhoudkantoor", met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Dascottelei 11, RPR Antwerpen 0430.935.366, haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

..Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden

aan het ,,Seigisch Steatsbiad

aangestelden en bedienden, ieder afzonderlijk bevoegd op te ;treden, teneinde over te gaan tot:

de wijziging van de inschrijving in het 'rechtspersonenregister,

- de indiening van het verzoekschrift op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar, alsook het aanwijzen van een vervanger als vereffenaar tegenover de bevoegde rechtbank van koophandel indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar niet zou worden aanvaard door de rechtbank,

- de schrapping van de inschrijving in het rechtspersonenregister bij de sluiting van de vereffening.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-beschikking dd 20.12.2013

-verslag van de bedrijfsrevisor

verslag van de zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.10.2013, NGL 29.11.2013 13670-0267-013
29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.03.2013, NGL 28.03.2013 13071-0421-013
02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 05.03.2012, NGL 29.03.2012 12071-0410-013
29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 07.03.2011, NGL 25.03.2011 11064-0533-012
25/02/2011 : AN304248
01/04/2010 : AN304248
27/03/2009 : AN304248
26/03/2008 : AN304248
28/03/2006 : AN304248
09/03/2006 : AN304248
15/03/2005 : AN304248
01/04/2004 : AN304248
01/04/2003 : AN304248
15/03/2002 : AN304248
17/03/1999 : AN304428
01/01/1997 : AN304248
02/08/1994 : AN304248

Coordonnées
ANTIEK MARK WIJNS

Adresse
VOLKAERTSLEI 47 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande