ANTIGOON SD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ANTIGOON SD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 473.013.966

Publication

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.04.2013, NGL 15.07.2013 13306-0535-014
14/02/2013
ÿþselifflffl lti;. Mod Word 11.1

M4eIº%, ;.- " : .{ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









130 7 32~



Neergelegd ter griffie van de Rechtbùnk van Koophandel to Antwerpen, qp

Griffie C 4 FEB, 2013

Ondernemingsnr: 0473.013.966

Benaming

(voluit) : ANTILOON SD

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Korte Nieuwstraat 4, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder

Ult de raad van bestuur van 29 januari 2013 blijkt de aanstelling tot gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap ANTIGOON AD met zetel te Korte Nieuwstraat 4, 2000 Antwerpen en ondernemingsnummer 0440.593.202 met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Van Weert.

ANTIGOON 1NVEST NV

Gedelegeerd bestuurder, vast vertegenwoordigd door Erik Bogaerts

Op de laatste Oz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/08/2012
ÿþ v+ mad 11.1

1} ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

" 12163620*

lieergefWgrl ter griffie VUE do Rechtbank van Koophandel te Antworpen, op

Griffie U $ AN. 2012

Ondernemingsnr : 0473.013.966

Benaming (voluit) : GOVERD1

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Korte Nieuwstraat 4

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerpen) ante : FUSIE DOOR OVERNEMING VAN

1/ IMMO V.D.V. NV

2/ ARKEL NV

OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING NAAM - WIJZIGING UUR JAARVERGADERING - VASTSTELLING BEËINDIGING BESTUURDERSMANDAAT - ONTSLAG  (HER)BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 31 juli 2012, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste tot de Fusie van de Ovememende Vennootschap, de naamloze vennootschap "GOVERDI", rechtspersonenregister Antwerpen 0473.013.966, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4, met alle Overgenomen Vennootschappen die participeren aan deze Fusie(operatie):

1° de naamloze vennootschap "IMMO V.D.V.", rechtspersonenregister Antwerpen 0435.486.349, met

" zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4;

2° de naamloze vennootschap "ARKEL", rechtspersonenregister Antwerpen 0431.143.224, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4,

door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschappen naar de Overnemende Vennootschap.

Vanuit boekhoudkundig oogpunt (en vanuit het oogpunt van de directe belastingen), worden alle handelingen van de Overgenomen Vennootschappen gesteld vanaf 1 januari 2012 om 00.00 uur, derhalve met boekhoudkundige retroactiviteit, geacht te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

Ter vergoeding van de overgang van het vermogen van de Overgenomen Vennootschappen naar de Overnemende Vennootschap, zullen in de Overnemende Vennootschap nieuwe aandelen (de "Nieuwe Aandelen") worden uitgegeven die allemaal zullen worden uitgereikt aan de Enige Aandeelhoudster, die ook enige aandeelhoudster is in alle andere vennootschappen betrokken bij de Fusie, in ruil voor haar respectievelijke bestaande aandelen(participaties) in de twee (2) Overgenomen Vennootschappen; de Nieuwe Aandelen zullen aandelen op naam zijn en zullen vanaf 1 januari 2012 om 00.00 uur, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de Overgenomen Vennootschappen, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Ovememende Vennootschap, delen in de winst van de Overnemende Vennootschap,

* voor de overname van IMMO V.D.V. NV:

In ruil voor één (1) bestaand aandeel in de onderhavige Overgenomen Vennootschap zullen telkens nul komma drie zeven twee acht (0,3728) Nieuwe Aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgegeven, zonder het betalen van een opleg in geld.

ln ruil voor de in totaal zestienduizend vierhonderdentien (16.410) bestaande aandelen in de onderhavige Overgenomen Vennootschap zullen in de Ovememende Vennootschap in totaal (afgerond) zesduizend honderdachttien (6.118) Nieuwe Aandelen worden uitgegeven ten voordele van de naamloze vennootschap "ANTIGOON INVEST", rechtspersonenregister Antwerpen 0890.591.543, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedarinphetd van de instrumenterende rotans. hetzij van de perso(oln(ent bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

* voor de overname van ARKEL NV:

In ruil voor één (1) bestaand aandeel in de onderhavige Overgenomen Vennootschap zullen telkens één komma negen twee vier vijf (1,9245) Nieuwe Aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgegeven, zonder het betalen van een opleg in geld.

In ruil voor de in totaal negenduizend negenhonderd (9.900) bestaande aandelen in de onderhavige Overgenomen Vennootschap zullen in de Overnemende Vennootschap in totaal (afgerond) negentienduizend tweeënvijftig (19.052) Nieuwe Aandelen worden uitgegeven ten voordele van de naamloze vennootschap "ANTIGOON INVEST", rechtspersonenregister Antwerpen 0890.591.543, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4.

Naar aanleiding van de Fusie tussen de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschappen, zullen in de Overnemende Vennootschap in totaal vijfentwintigduizend honderdzeventig (25.170) Nieuwe Aandelen worden uitgegeven op basis van voormelde ruilverhoudingen en worden toebedeeld aan de naamloze vennootschap "ANTIGOON INVEST", voornoemd, die enige aandeelhoudster/vennoot is in alle Overgenomen Vennootschappen.

2. Het gehele vermogen van elk van de Overgenomen Vennootschappen, Id est het volledige actief en passief vermogen, is overgegaan naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. Als gevolg van de Fusie, werd het maatschappelijk kapitaal van Overnemende Vennootschap verhoogd met drie miljoen negenhonderdeenendertigduizend zeshonderdzevenentwintig euro dertien cent (¬ 3.931.627,13), om het van drie miljoen negenhonderdzesendertigduizend driehonderddertien euro ' tweeëntwintig cent (¬ 3.936.313,22) te brengen op zeven miljoen achthonderdzevenenzestigduizend negenhonderdveertig euro vijfendertig cent (¬ 7.867,940,35), door uitgifte van in totaal vijfentwintigduizend honderdzeventig (25.170) Nieuwe Aandelen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUY PARMENTIER", rechtspersonenregister Antwerpen 0480.463.170, met zetel te 2900 Schoten, Theofiel Van Cauwenberghlei 12, vertegenwoordigd door de heer PARMENTIER Guy, bedrijfsrevisor, luidt ais volgt:

"BESLUIT

Tot besluit van hef onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de m1 toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 602 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Naamloze Vennootschap GOVERDI door middel van inbreng van een geheel van activa en passiva die voortvloeien uit de fusie door overname van de vennootschappen IMMO V.D.V. en ARKEL, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, dat :

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het lnstituut der i Bedriffsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedriffseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 25.170 aandelen van de vennootschap Naamloze Vennootschap GO VERDI, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 16 juli 2012

(getekend)

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder

en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmenfier

Bedrijfsrevisor."

Dientengevolge werd het kapitaal vastgesteld op zeven miljoen achthonderdzevenenzestigduizend

negenhonderdveertig euro vijfendertig cent (¬ 7.867.940,35).

Het kapitaal is volledig volgestort.

Artikel 5 van de statuten van de Vennootschap werd gewijzigd overeenkomstig de kapitaalverhoging in

het kader van en ingevolge de Fusie en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeven miljoen

achthonderdzevenenzestigduizend negenhonderdveertig euro vijfendertig cent (¬ 7.867.940,35).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door vijftigduizend driehonderdzeventig (50.370) gelijke aandelen zonder

vermelding van nominale waarde."

4. De vergadering besliste om de naam van de Vennootschap te wijzigen in "Antigoon SD". Artikel 1 van de statuten van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt: "Artikel 1: naam

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en haedansgheid van de instrumenterende notaris. hetzij vaal de perso(o}n¢en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam er hoi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

behouden

zen het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

~

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft met als naam: "Antigoon SD","

5. De datum van de jaarvergadering werd gewijzigd zodat de jaarvergadering voortaan zal plaatsvinden om negentien uur (in plaats van twaalf uur voorheen), en nog wel steeds ongewijzigd op de laatste dinsdag van de maand april.

De eerste alinea in artikel 16 van de statuten werd dienovereenkomstig gewijzigd en luidt voortaan als volgt;

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste dinsdag van de maand april om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur."

6. Ingevolge fusie door overneming van de naamloze vennootschap "COBUS" door de naamloze vennootschap "Antigoon AD" (voorheen genoemd "IMMO DEMO"), is er van rechtswege een einde gekomen aan het bestuurdersmandaat van de naamloze vennootschap "COBUS", met als vaste vertegenwoordiger voor' de uitoefening van dat mandaat de heer VAN WEERT Luc.

De vergadering besliste om in haar plaats aan te stellen als nieuwe bestuurder van de vennootschap: de naamloze vennootschap "Antigoon AD", rechtspersonenregister Antwerpen 0440.593.202, met zetel te 2000 , Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4, die de heer VAN WEERT Luc Eduard Germaine, geboren te Antwerpen op 22 april 1963, wonende te 2000 Antwerpen, Nationalestraat 63 bus 2, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van die bestuursfunctie in haar naam en voor haar rekening,

Deze functie gaat in op 31 juli 2012 en zal een einde nemen na de jaarvergadering in 2018.

De vergadering besliste tegelijk om het mandaat van de hierna genoemde andere bestuurder in functie in de vennootschap te verlengen voor een termijn die een einde zal nemen na de jaarvergadering in 2018, met name het bestuurdersmandaat van de naamloze vennootschap "ANTIGOON INVEST', voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer BOGAERTS Erik Paul Jozef, geboren te Antwerpen op 12 december 1964, wonende te 2970 Schilde, Kasteeldreef 36.

Bijgevolg is de raad van bestuur vanaf 31 juli 2012 en dit tot na de jaarvergadering 2018 samengesteld , uit de volgende twee (2) bestuurders:

- de naamloze vennootschap "ANTIGOON INVEST", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer BOGAERTS Erik, voornoemd;

- de naamloze vennootschap "Antigoon AD", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN WEERT Luc, voornoemd.

7. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DnF Belgium", rechtspersonenregister Antwerpen 0832.260.889, met zetel te 2000 Antwerpen, Indiëstraat 28, en aan al haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers en in het bijzonder aan haar medewerkster mevrouw JANSSENS Godelieve Mathilde, geboren te Mechelen op 22 mei 1952, wonende te 1981 Hofstade (Zemst), Buntgrasstraat 15, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het ' algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van de raad van bestuur of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W..".

Veroaderinci van de raad van bestuur

Na deze algemene vergadering kwamen de in functie zijnde twee (2) bestuurders, vertegenwoordigd door hun respectievelijke vaste vertegenwoordigers, samen in vergadering en namen eenstemmig volgend besluit:

De functie van de naamloze vennootschap "ANTIGOON INVEST", voornoemd, als afgevaardigd bestuurder, met als vaste vertegenwoordiger de heer BOGAERTS Erik, voornoemd, werd bevestigd en verlengd voor de duur van haar bestuursmandaat,

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoordineerde statuten, verslag bedrijfsrevisor, verslag

raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Lui¬ , B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetwij van de perso(o)nfen) bevoegd de rectersoon terg ;aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en hand eLening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

o ~

20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 16.08.2012 12407-0579-011
15/06/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

n

mod 11.1

-

411', `z; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ileerÿeki,9d i,iiri; vat de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie t" J rJ ï J2'

I II II 111111111 I II

>1210639~*

Ondernemingsnr : 0473.013.966

Benaming (voluit) ; GOVERDI

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Korte Nieuwstraat 4

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : NEERLEGGING EN BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel (het "Fusievoorstel") opgesteld de dato 1 juni 2012 overeenkomstig artikel; 693 W.Venn., betreffende de fusie door overneming door de naamloze vennootschap "GOVERDI", RPRi Antwerpen 0473.013.966, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4 (de "Ovememendei Vennootschap"), van 1) de naamloze vennootschap "IMMO V.D.V.", RPR Antwerpen 0435.486.349, met zetel;

" te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4, en 2) de naamloze vennootschap "ARKEL", RPR Antwerpen; 0431,143.224, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4 (de "Overgenomen Vennootschap(pen)" ).

Bekendmaking bij uittreksel van het Fusievoorstel. Hierna volgt de volledige inhoud van het Fusievoorstel:

1. Voorafgaande uiteenzetting

Goverdi NV, Immo V.D.V NV en Arkel NV hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Immo V.D.V. NV en Arkel NV door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Goverdi NV overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.").

Er wordt, overeenkomstig artikel 693 W. Venn., door de bestuursorganen van Goverdi NV en Immo V.D.V. NV en Arkel NV, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van ;; aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vóór de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693, laatste lid W. Venn.).

Wenselijkheid van de fusie {zakelijke overwegingen)

De bestuursorganen zijn van oordeel dat de vooropgestelde fusie gebeurt op basis van zakelijke overwegingen.

De geplande herstructurering kadert in een vereenvoudiging van de groepsstructuur die zal leiden tot een:

- efficiënter beheer in het algemeen

- grotere uniformiteit op de markt (voornamelijk naar vastgoedmakelaars en kredietverstrekkers toe)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vos>

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- betere kostenbeheersing en vermindering van de vaste kosten

- vereenvoudigde besluitvormingsstructuren

-vereenvoudigde administratie en slechts één boekhouding

De bestuursorganen zijn dan ook van oordeel dat de geplande fusie plaatsvindt op basis van zakelijke overwegingen. Bovendien is de fusie niet gebaseerd op grond van fiscale overwegingen.

Er werd geopteerd om de beoogde herstructurering via de voor deze doeleinden geëigende techniek van "fusie door overneming" te verwezenlijken, in het bijzonder omdat op die manier een rechtsovergang ten algemene titel wordt verzekerd.

2. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen

(artikel 693,1° W. Venn.1

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

2.1. De Ovememende Vennootschap :

Goverdi Naamloze Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0473.013.966

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

Het beheer, de uitbreiding en de valorisatie van haar roerend en onroerend vermogen. Het voorgaande omvat onder meer zonder dat deze opsomming exhaustief zal zijn: de aan- en verkoop, het In huur nemen en in verhuring geven. Het onderhuren en onderverhuren, de valorisatie, de bouw en de verbouwing, het onderhoud en de herstelling van onroerende en roerende goederen, het optreden als promotor en dergelijke meer. De vennootschap zal alle mogelijke handelingen met betrekking tot roerende en onroerende goederen mogen verrichten, zonder enige uitzondering.

De vennootschap zal aan derden advies mogen verstrekken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doe! hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

De vennootschap mag de functie van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen,

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

" Antigoon Invest NV gedelegeerd bestuurder met vaste vertegenwoordiger de heer Erik Bogaerts

" Cabus NV bestuurder met vaste vertegenwoordiger de heer Luc Van Weert

Zij wordt hierna `Goverdr, of 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.2. De Over te Nemen Vennootschappen:

Immo V.D.V. Naamloze Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0435.486.349 Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving

Het patrimonium gevormd door de inbrengsten te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader daarvan kan de vennootschap roerende en onroerende goederen verwerven of vervreemden, zakelijke rechten toestaan of verkrijgen.

De uitvoering van alle bestuurs-, management-, organisatie- en consultancyopdrachten in om het even welke onderneming, organisatie, vereniging, openbare en parastatale instelling.

Het beheren, verwerven, vervreemden, valoriseren, rentabiliseren van aile vermogens, kapitalen, portefeuilles, activa- en passiva-elementen van vennootschappen.

De managementactiviteiten van holdings, namelijk het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met

" betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van Inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borgstellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

De Raad van Bestuur is als volgt samengesteld:

" Antigoon Invest NV gedelegeerd bestuurder met vaste vertegenwoordiger de heer Erik Bogaerts Nationale BVBA bestuurder met vaste vertegenwoordiger de heer Luc Van Weert

"

Zij wordt hierna 'Immo V.O.V.' of 'Overgenomen Vennootschap' of 'Over te Nemen Vennootschap(pen)' genoemd.,

EN

Arkel Naamloze Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0431.143.224

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving

De vennootschap heeft als doel het beleggen in vastgoed.

Onder vastgoed wordt begrepen:

" onroerende goederen zoals gedefinieerd in de artikelen 517 en volgende van het Burgerlijk Wetboek en de zakelijke rechten op onroerende goederen;

" aandelen met stemrecht uitgegeven door vastgoedvennootschappen;

" optierechten op onroerende goederen;

" rechten van deelneming in vastgoed beleggingsinstellingen die zijn ingeschreven op de lijst als bedoeld in artikel 120, §1, tweede lid of artikel 137 van de Wet van vier december negentienhonderd negentig met betrekking tot de Financiële Transacties en Financiële Markten;

" vastgoedcertificaten zoals omschreven in artikel 106 van de Wet van vier december negentienhonderd negentig met betrekking tot de Financiële Transacties en Financiële Markten;

" rechten voortvloeiend uit contracten waarbij aan de vennootschap één of meer goederen in onroerende

leasing worden gegeven.

Verder mag de vennootschap zich inlaten met:

" de aankoop, de verbouwing, de inrichting, de verhuur, de onderverhuring, het beheer, de ruil, de verkoop, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van mede-eigendom van vastgoed zoals hierboven beschreven;

" onroerende goederen, met of zonder koopoptie, in leasing nemen en;

" ten bijkomende titel, onroerende goederen, met of zonder koopoptie, in leasing geven. De vennootschap mag tevens:

" ten bijkomende of tijdelijke titel, beleggen in effecten, andere dan vaste goederen en liquiditeiten aanhouden. De liquiditeiten kunnen in alle munten gehouden worden onder de vorm van deposito's op zicht, of op termijn of door elk instrument van de geldmarkt, vatbaar voor gemakkelijke mobilisatie;

" hypotheken of andere zekerheden of waarborgen verlenen in het kader van de financiering van vastgoed;

" kredieten verstrekken en zich borg stellen ten gunste van een dochteronderneming van de vennootschap. . De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, overdragen of ruiten, en in het algemeen, alle commerciële of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en de uitbating van aile intellectuele rechten en commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i Voof-behouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

behotiden aan het Belgisch

5taatsbfad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod il.1

De Raad van Bestuur is als volgt samengesteld;

Antigoon Invest NV gedelegeerd bestuurder met vaste vertegenwoordiger de heer Erik Bogaerts

" Schoonbèke NV bestuurder met vaste vertegenwoordiger de heer Luc Van Weert

Zij wordt hierna `Arkel' of `Overgenomen Vennootschap(peny of 'Over te Nemen Vennootschap(pen) ' genoemd.

Goverdi zal, als Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van Immo V.D.V. en Arkel, de Over te Nemen Vennootschappen..

3. De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend (levai, het bedrag van de opleg (artikel 693, 2° W. Venn.)

3.1. Algemeen

Gelet op het feit dat de bij de fusie betrokken vennootschappen voor 100% gehouden worden door dezelfde aandeelhouders, wordt er voor geopteerd om de waardering van de bij de fusie betrokken vennootschappen te baseren op het bedrag van de eigen vermogenswaarde van de aan de verrichting deelnemende vennootschappen per 31 december 2011.

De eigen vermogenswaarde van Goverdi bedraagt EUR 7.117.265,64 en wordt vertegenwoordigd door 25.200 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

De eigen vermogenswaarde van Immo V.D.V. bedraagt EUR 1.727.991,74 en wordt vertegenwoordigd door 16,410 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

De eigen vermogenswaarde van Arkel. bedraagt EUR 5.381.020,89 en wordt vertegenwoordigd door 9.900 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

3.2 Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de hierboven vermelde waarderingsmethode is als volgt,

Overnemende Vennootschap (Goverdi)

Eigen vermogen per 31/12/2011 7.117.265,64 EUR

Aantal aandelen 25.200

Waarde per aandeel 282,43 EUR

Over te Nemen Vennootschap (Immo V.D.V.)

Eigen Vermogen per 31/12/2011 1.727.991,74 EUR

Aantal aandelen 16.410

Waarde per aandeel 105,30 EUR

Over te Nemen Vennootschap (Arkel.)

Eigen Vermogen per 31/12/2011 5.381.020,89 EUR

Aantal aandelen 9.900

Waarde per aandeel 543,54 EUR

Ruilverhouding

105.30/282.43, of afgerond voor elk aandeel Immo V.D.V. 0,3728 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap. 543.54/282.43, of afgercnd voor elk aandeel Arkel 1,9245 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap.

Op basis van het bovenstaande, zullen overeenkomstig artikel 703 W. venn. aan de aandeelhcuders van de Over te Nemen Vennootschap Immo V.D.V, 6,118 nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a mod 11.1

aan aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap Arkel, 19.052 nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt, te weten 25.170 nieuwe aandelen aan Antigoon Invest NV

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

4. De wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt (artikel 693, 3° W. Venn.)

Naar aanleiding van de fusie zullen er 25.170 nieuwe aandelen worden uitgereikt.

Daar de aandelen van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschappen op naam luiden zal binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de Raad van Bestuur van de Overnemende Vennootschap in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen met betrekking tot de Overgenomen Vennootschappen:

" de identiteit van de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschappen

" het aantal aandelen van de Overnemende Vennootschappen dat aan hen toekomt krachtens het fusiebesluit

" de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving zal door de Raad van Bestuur namens de Overnemende Vennootschap en door aandeelhouders of hun gevolmachtigde namens de Overgenomen Vennootschappen worden ondertekend.

Net aandelenregister van de Overgenomen Vennootschappen zat, na goedkeuring van de fusie, worden vernietigd.

5. De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (artikel 693,4° W. Venn.)

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari

2012.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

6. De datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 693,5° W. Venn.)



Vanaf 1 januari 2012 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschappen boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap,

7. De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen VennootschappenLdie bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 693, 6° W. Venn.).

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschappen geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

B. De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag (artikel 693, 7° W. Venn.)

Niet van toepassing zie punt 10

9. ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 693, 8° W. Venn.)

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

10. Bijzondere verslagen (afstand)

De bestuurders van de vennootschappen Goverdi NV, Immo V.D.V. en Arkel kunnen bevestigen dat de respectievelijke aandeelhouders van de betrokken vennootschappen, overeenkomstig artikel 694 en 695 Wetboek vennootschappen, aan de bestuurders van de betrokken vennootschappen hun voornemen te kennen hebben gegeven om afstand te doen van de toepassing van de artikelen 694 en 695 van het Wetboek Vennootschappen, voor wat betreft de verslagen.

De respectievelijke aandeelhouders hebben de bestuurders van de bij de fusie betrokken vennootschappen

ervan- geïnformeerd -dat--zij--zich- er--toe--engageert--om-op--de--buitengewone-algemene--vergadering van-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

z Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 i.1

aandeelhouders die over de fusie moet beslissen de agendapunten met betrekking tot de afstand van het schriftelijk en omstandig verslag van de raad van bestuur en de afstand van het verslag van de bedrijfsrevisor goed te keuren.

11 Statutenwijzigingen (artikel 701 W. Venn.)

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap acht het niet noodzakelijk om overeenkomstig artikel 701 W. Venn. haar statuten te wijzigen teneinde haar doel uit te breiden met alle activiteiten van de Over te Nemen Vennootschappen aangezien de doelen quasi identiek zijn

Bovendien dient artikel 5 van de statuten van de Overnemende Vennootschap inzake het maatschappelijk kapitaal te worden aangepast.

Tevens wordt beslist de naam van de Overnemende vennootschap te wijzigen in Antigoon SD. 12. Bodemsanerinq

Het vermogen van de over te nemen vennootschap Arkel NV bevat volgende onroerende goederen in voile eigendom dat aanleiding geeft tot toepassing van het Vlaamse Bodemdecreet:

1. Mechelen, eerste afdeling

Een appartementsgebouw, genaamd "Huize De Dyle", op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen te Mechelen, Lange Schipstraat 32, volgens titel en thans ten kadaster bekend sectie D, nummer 330/H, voor een oppervlakte van driehonderd veertien vierkante meter (314m2).

2. Mecheler, eerste afdeling

Een eigendom op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen te Mechelen, Hanswiikstraat 74, volgens titel en thans ten kadaster bekend sectie C, nummer 701/E, voor een oppervlakte van negenenzeventig vierkante meter (79m2).

3. Mechelen, eerste afdeling

In een appartementsgebouw op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen te Mechelen, Borzestraat 26/28, volgens titel en thans ten kadaster bekend sectie D, nummer 179/F, voor een oppervlakte van honderd zesenveertig vierkante meter (146m2);

- Twee winkelpanden, bestaande uit:

Links vanop de straat bekeken: een winkelpand gelegen Borzestraat 26

Rechts vanop de straat bekeken: een winkelpand gelegen Borzestraat 28

- Het appartement gelegen op de eerste verdieping, aan de voorzijde links, genummerd "1" - Het appartement gelegen op de eerste verdieping, aan de voorzijde rechts, genummerd "2" - Het appartement gelegen op de tweede verdieping, aan de voorzijde links, genummerd "3" - Het appartement gelegen op de tweede verdieping, aan de voorzijde rechts, genummerd "4"

4. Mechelen, eerste afdeling

In een appartementsgebouw op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen te Mechelen, Bruul 72

(volgens vorige titel gekend onder Bruul 72 en Korte Schipstraat 2), volgens titel en thans ten kadaster bekend

sectie D, nummer 257/D, voor een oppervlakte van honderd zesenzeventig vierkante meter (176m2):

1. Het gelijkvloers

- Het appartement gelegen op de eerste verdieping aan de voorzijde, genummerd "1"

- Het appartement gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde, genummerd "2" en de kelder nummer 2; - Het appartement gelegen op de tweede verdieping aan de voorzijde, genummerd "3" en de kelder nummer 1

- Het appartement gelegen op de tweede verdieping aan de achterzijde, genummerd "4"

- Vier kamers op de derde verdieping, toebehorende aan elk van de vier appartementen, alsmede een terras voor gemeenschappelijk gebruik van de appartementen "1" en "3" en een tweede terras voor het gemeenschappelijk gebruik van de appartementen "2" en "4"

5. Antwerpen, vierde afdeling

1. De constructies opgericht uit hoofde van nagemeld erfpachtrecht op het eigendom gelegen te Antwerpen, Steenhouwersvest 44, 46 en 48, volgens titel en thans kadaster gekend sectie D, onder de nummers 7211F, 723/H en 724/F, voor een totale oppervlakte van honderd éénennegentig vierkante meter (191m2)..

2. Het erfpachtrecht op voorschreven eigendom voor een termijn van zevenentwintig (27) jaar, ingegaan op 11 januari 2007 om van rechtswege en zonder recht op vernieuwing te eindigen op 10 januari 2034.

Het vermogen van de over te nemen vennootschap Immo V.D,V. NV bevat volgende onroerende goederen in volle eigendom dat aanleiding geeft tot toepassing van het Vlaamse Bodemdecreet

1. Antwerpen, derde afdeling

Een handelshuis op en met grond en alle verdere aanhorigheden gelegen te Antwerpen, Korte Nieuwstraat 8, volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie C, nummer 2373, voor een oppervlakte van honderd zevenenvijftig vierkante meter (157m2).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



2. Antwerpen, elfde afdeling

2.1. De constructies opgericht uit hoofde van het erfpachtrecht voor een termijn van zevenentwintig (27) jaar ingegaan op 5 december 2011 om van rechtswege te eindigen op 4 december 2038, van een eigendom gelegen te Antwerpen, Museumstraat 2, volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie L, nummer 36681X, voor een oppervlakte van achtenzeventig vierkante meter (78m2).

2.2. Het erfpachtrecht op voorschreven eigendom voor een termijn van zevenentwintig (27) jaar ingegaan op 5 december 2011 om van reohtswege te eindigen op 4 december 2038.

Er werden door OVAM bodemattesten afgeleverd op 20 april 2012 niet betrekking tot hoger vermelde

onroerende goederen waarvan de inhoud telkens luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend

bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdraoht,

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie; www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens,"

13. Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 juli 2012.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

14. Neerlegging

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de daartoe door de respectieve raden van bestuur aangestelde gevolmachtigde neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, en dit uiterlijk zes weken voor de geplande fusieakte.

15. Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zat beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B,T.W.-Wetboek.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 1 juni 2012 te Antwerpen in 7 exemplaren. Elke raad van bestuur erkent twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van elke bij de fusie betrokken vennootschap en het 7d9 exemplaar bestemd is voor de notaris.

Getekend,

Bestuurder NV Antigoon Invest

Vertegenwoordigd door vaste

Vertegenwoordiger

Erik Bogaerts

Bestuurder NV Cobus

Vertegenwoordigd door vaste

vertegenwoordiger

Luc Van Weert

Vaor-

" behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/01/2012
ÿþRechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Korte Nieuwstraat 4

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING - AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte Geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op: 23.12.2011 Boek 278 blad 45 vak 4. Ontvangen: 25,00 euro. De eerstaanwezend inspecteur : (get.) Van Genegen Marijke, dat :

"Het jaar tweeduizend en elf, op eenentwintig december.

1.

Voor mij, meester Louis STEENACKERS, notaris ter standplaats Antwerpen,

WERD GEHOUDEN

de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap

GOVERDI, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4,

kennisname

;: De verschijners =;

1- verklaren en erkennen in het bezit te zijn en kennis genomen te hebben van

:; 1-1- het verslag opgesteld op 19 december 2011 door de Burgerlijke coöperatieve vennootschap : met beperkte aansprakelijkheid De Deken, Scheffer, Van Reusel & Co, niet kantoor te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2, vertegenwoordigd door de heer Aimé Scheffer, bedrijfsrevisor, aangesteld door de bestuurders om verslag uit te brengen over de nagemelde inbreng en waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"5. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap Goverdi, gevestigd te Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4, bestaat uit enerzijds het vruchtgebruik en anderzijds de blote eigendom van een onroerend goed gelegen te 2000 Antwerpen, ljzerenwaag 3.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: -de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap ': verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; -de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid; en duidelijkheid;

-de Raad van Bestuur van de inbrenggenietende vennootschap heeft slechts een methode van waardering weerhouden, met name de eigenvermogenswaarde.

-de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is, en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De inbrengers hebben er kennis van genomen dat de Raad van Bestuur van de inbrenggenietende vennootschap zich uitsluitend gebaseerd heeft op de definitieve cijfers op 31 december 2010. Er werden geen recentere cijfers opgesteld; -de vergoeding van de inbreng in natura bestaat enerzijds uit 750 nieuwe aandelen van de NV Goverdi zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1/25.200ste deel van het kapitaal aan de NV Schoonbeke en anderzijds uit 790 nieuwe aandelen van de NV Goverdi

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II1" iiiiaoza9einMuiinnio uer

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rschtbont van Koophandel le AnfiwelrperL op

21117.

Griffie

Ondernemingsnr : 0473.013.966

Benaming (voluit) : GOVERDI

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch , Staatsblad



zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1/25.200ste deel van het kapitaal aan de NV Immo Demo.

Gezien wij noch door de inbrengers van de onroerende goederen, noch door de instrumenterende notaris in kennis werden gesteld van de hypothecaire toestand betreffende het in te brengen onroerend goed maken wij voorbehoud inzake de financiële impact die een inpandgeving ervan op de waarde van de inbreng zou hebben:

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het raam van een kapitaalverhoging door inbreng in natura en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Opgemaakt te Antwerpen, 19 december 2011

Burg. CVBA De Deken, Scheffer, Van Reusel & C°

vertegenwoordigd door

haar vennoot de heer Aimé Scheffer

Schaliënstraat 5 bus 2, 2000 Antwerpen';

1-2- het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato twaalf december laatst ter verantwoording van het belang van de inbreng en de kapitaalverhoging;

2- verklaren zich akkoord met de inhoud van voormelde documenten.

eerste beslissing.

De verschijners beslissen het geplaatst kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderd zestienduizend zevenhonderd vijftig euro (316.750,00¬ ) om het te brengen van drie miljoen zeshonderd negentienduizend vijfhonderd drieënzestig euro tweeëntwintig cent (3.619.563,22¬ ) op drie miljoen negenhonderd zesendertigduizend driehonderd dertien euro tweeëntwintig cent (3.936.313,22¬ ), door uitgifte van duizend vijfhonderd veertig nieuwe aandelen zonder nominale waarde aan de prijs van tweehonderd en vijf euro eenenzeventig cent (205,71¬ ) per aandeel, welke aandelen zelfde rechten zullen hebben als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst vanaf heden.

verzaking.

De verschijners verklaren te verzaken aan hun eventueel voorkeurrecht.

Onderschrijving - vergoeding.

Voormelde kapitaalsverhoging geschiedt door inbreng in natura van volgend onroerend goed, als volgt, hetgeen waarmee de verschijners instemmen:

Stad ANTWERPEN vierde afdeling

Een onroerend goed op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen te 2000 ANTWERPEN, IJZERENWAAG 3, gekadastreerd volgens titel en thans sectie D, nummer 781-F, voor een oppervlakte van tweeënzestig vierkante meter (62 m2);

Toehorende als volgt aan de volgende tussenkomende partij en verschijner sub 2, vertegenwoordigd als gemeld, die de hen toehorende rechten inbrengen, met akkoord van de verschijners -1-voor het resterend tildelijk vruchtgebruik van het winkelgelijkvloers met eigen inkom aan: de naamloze vennootschap SCHOONBEKE met zetel te 2000 Antwerpen, Korte nieuwstraat 4, opgericht onder de naam FOYER, bij akte verleden voor notaris Henri De Ferm te Antwerpen-Merksem op twee maart negentienhonderd eenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op zesentwintig maart daarna onder nummer 631-17, waarvan de statuten laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Erik Celis te Antwerpen op dertig oktober tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 20071114-0164185, hier vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder de naamloze vennootschap ANTIGOON iNVEST, nagenoemd, op haar beurt hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer BOGAERTS Erik Paul Jozef, zaakvoerder, wonende te 2970 Schilde, Kasteeldreef 36, hiertoe benoemd bij beslissingen genomen op voormelde dertig oktober tweeduizend en zeven en er samen mee bekendgemaakt;

geschat op honderd vierenvijftigduizend tweehonderd drieëntwintig euro (154.223,00¬ ), in ruil waarvoor zevenhonderd vijftig (750) van de nieuw uitgegeven aandelen worden toegekend; -2-voor de volle eigendom van het hele gebouw, uitgezonderd voormeld tijdelijk vruchtgebruik aan: de naamloze vennootschap IMMO DEMO, verschijner sub 2, vertegenwoordigd als gezegd, geschat op honderd tweeënzestigduizend vijfhonderd zevenentwintig euro (162.527,00¬ ), in ruil waarvoor zevenhonderd negentig (790) van de nieuw uitgegeven aandelen worden toegekend;

oorsprong van eigendom.

Blijkens akte verleden voor notaris Louis Steenackers te Antwerpen en notaris René Van Kerkhoven te Broechem, op drie februari tweeduizend en zes, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen onder referte 57-T-06/04/2006-03841, verkocht mevrouw MORTIER Lilyane Alida Joseph, zelfstandige, echtgenote van de heer van Beekhuizen Beert, te Meise, voorschreven goed























Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch ,

Staatsblad





met uitzondering van het vruchtgebruik van het winkelgelijkvloers met eigen inkom dat door de naamloze vennootschap SCHOONBEKE te Brecht werd gekocht bij zelfde akte voor een periode van twintig jaar, aan:

- de heer BOGAERTS Erik Paul Jozef, te Schilde, voor negenenveertig procent (49%) in volle eigendom,

- de heer VAN WEERT Luc Edouard Germaine, te Antwerpen, voor negenenveertig procent (49%) in volle eigendom

- de naamloze vennootschap IMMO DEMO, te Brecht, voor twee procent (2%) in volle eigendom. Blijkens akte verleden voor notaris Louis Steenackers te Antwerpen op eenendertig oktober tweeduizend en zeven, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen onder referte 57-T-15-11-2007-12721 nam de naamloze vennootschap IMMO DEMO de onverdeelde paarten van de heer BOGAERTS Erik, voornoemd, en van de heer VAN WEERT Luc, voornoemd, over, zodat de naamloze vennootschap IMMO DEMO, voornoemd, eigenaar was van de volle eigendom van het hele gebouw, met uitzondering van het tijdelijk vruchtgebruik op het gelijkvloers met eigen inkom, toehorende aan de naamloze vennootschap SCHOONBEKE, voornoemd.

voorwaarden.

De inbreng geschiedt tegen de volgende voorwaarden, hetgeen waarmee de verschijners en tussenkomende instemmen:

*-de goederen worden ingebracht

-voor vrij en onbelast van alle schulden, vorderingen, inschrijvingen, overschrijvingen, voorrechten en hypotheken hoegenaamd;

-in de staat waarin het zich thans bevindt en onder meer

-zonder waarborg van maat of oppervlakte al bedragen de verschillen een/twintigste of meer,

- zonder vrijwaring voor zichtbare en verborgen gebreken,

-met alle erfdienstbaarheden,

-met alle eventuele gemeenschappen.

*-de inbrengers verklaren betreffende het eigendom:

-dat er hen geen voorontwerp of ontwerp van lijst van de voor bescherming vatbare monumenten en stads- en dorpsgezichten werd betekend,

-dat er hen geen besluit werd betekend houdende de definitieve bescherming,

-dat er hen geen onteigeningsbesluit werd betekend,

-dat het niet op een inventaris inzake heffing op leegstand en/of verkrotting en/of ongeschiktheid en/of onbewoonbaarheid van onroerende goederen staat,

-dat er hen geen beslissing werd meegedeeld dat het op een dergelijke inventaris zal gezet worden,

-voor de door hen opgerichte constructies de nodige vergunningen verkregen te hebben en geen kennis te hebben van bouwovertredingen of overtredingen op het vlak van ruimtelijke ordening in het algemeen,

-geen veranderingswerken te hebben uitgevoerd die het actueel gekende kadastraal inkomen zouden kunnen beïnvloeden.

ERFDIENSTBAARHEDEN

De inbrengers doen alhier opmerken dat in de hiervoor aangehaalde eigendomstitel de dato drie februari tweeduizend en zes onder de hoofding "erfdienstbaarheden" letterlijk vermeld staat: "..-Desgaande staat er letterlijk vermeld in een akte verleden voor ondergetekende notaris op zevenentwintig maart negentienhonderd vijfentachtig:

Desgaande staat er letterlijk vermeld in een akte verleden voor notaris Bogaert te Geel op vijftien september negentienhonderd tweeëntachtig:

in het verslagschrift van eindelijke toewijzing opgesteld door notaris COPPIN te Antwerpen de achttien januari negentienhonderd acht en zeventig, staat letterlijk vermeld als volgt:

Betreffende het eigendom ljzerenwaag 3, staat er in voormelde akte van notaris BECKERS, de dato één en twintig maart negentienhonderd één en vijftig, dewelke zelf verwijst naar een proces-verbaal van toewijzing van vier februari negentienhonderd veertien, waarbij zelfde eigendom verkocht werd samen met de aanpalende eigendommen ljzerenwaag, 1 en 5, en Kopstraatje 8, letterlijk bedongen hetgeen volgt:

Alle muren de te koopgestelde goederen van elkander scheidende zullen gemeen zijn in hunne voile hoogte, dikte en diepte.

Alle gemeenschappen en alle erfdienstbaarheden van licht en luchtscheppingen en van zichten, bestaande tussen de te koop gestelde goederen en van de ene koop op de anderen, zullen mogen blijven bestaan, alhoewel, voor wat de licht en luchtscheppingen en de zichten aangaat, deze zich niet zouden bevinden op de door de wet bepaalde afstanden.

Aangaande de gemeenschappen en erfdienstbaarheden die zouden kunnen bestaan tussen de tekoopgestelde goederen en deze toebehorende aan vreemde eigenaars, zullen de respectieve kopers gesubrogeerd zijn in al de rechten maar ook in al de plichten der verkopers en kunnen handelen als naar rede, maar altijd zonder tussenkomst noch verantwoordelijkheid vanwege de















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

verkopers of verkóóphoudende notarissen. De onderhoudskosten en zuivering van gemene putten, buizen, riolen en goten, gebezigd tot gemeen gebruik, zullen gedragen worden ten gemene kosten, der kopers die er gebruik van maken, blijvende ten persoonlijken last van eiken koop de kosten van onderhoud en zuivering der aansluitingsbuizen, goten en riolen die tot het uitsluitelijk gebruik van den eigendom dienen. Alle rechten op eventuele vergoeding voor oorlogsschade worden aan de verkoper voorbehouden.

De koper zal treden desaangaande in al de rechten en plichten van de verkoper, ter ganser ontlasting van deze laatste."

De naamloze vennootschap GOVERDI, wordt uitdrukkelijk in de plaats van de overlater gesteld wat betreft zelfde dienstbaarheden.

BODEMDECREET

Ondergetekende notaris Steenackers heeft gewezen op de draagwijdte van de eventuele saneringsplicht, de aansprakelijkheid en de informatieplicht van partijen.

De inbrengers verklaren:

1- dat op voormeld eigendom geen inrichting gevestigd is of was en geen activiteit wordt of werd uitgeoefend, die voorkomt op de lijst van activiteiten en inrichtingen die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken;

2- geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemer of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen,

3- dat tot op heden geen oriënterend bodemonderzoek heeft plaatsgehad van het eigendom.

Het bodemattest werd afgeleverd op drieëntwintig november laatst en meldt onder meer:

"...De ovam beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit...."

GENOT

De naamloze vennootschap GOVERDI bekomt het genot vanaf heden door het optrekken der

huurgelden van de verhuurde delen en door het vrij gebruik van de niet-verhuurde delen.

VERZEKERINGEN

De inbrengers verklaren dat het eigendom verzekerd is tegen brandgevaar.

De naamloze vennootschap GOVERDI zal zelf instaan voor het laten verzekeren van het eigendom.

TAKSEN BELASTINGEN

De naamloze vennootschap GOVERDI zal alle taksen en belastingen op het eigendom dragen en

betalen vanaf heden.

ONTSLAG AMBTSHALVE INSCHRIJVING

De heer hypotheekbewaarder wordt ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving naar

aanleiding van de overschrijving van deze akte.

RUIMTELIJKE ORDENING/MILIEU

*- De naamloze vennootschap GOVERDI erkent van ondergetekende notaris een kopie van de brief,

afgeleverd door de stad Antwerpen op een december laatst ontvangen te hebben en de inhoud

ervan te kennen, tevens om hieraangehecht te zijn, zonder ter overschrijving te zullen aangeboden

worden.

Deze brief vermeldt onder meer:

-aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning: ja... zie bijlage;

-bouwmisdrijven: ...uitvoeren van vergunningsplichtige werken in strijd met vergunning.., zie bijlage; Milieu:

-er werden voor dit onroerend goed ARAB- en/of VLAREM vergunningen aangetroffen met activiteiten die opgenomen zijn in de lijst van het VLAREBO: nee;

-voor zover bekend is op het onroerend goed een VLAREM milieuvergunning van toepassing: nee.. "

*- De inbrenger verleent verder geen vrijwaring voor de stedenbouwkundige toestand van het goed: mocht het getroffen worden door overheidsmaatregelen inzake stedenbouw, ruimtelijke ordening, rooilijn, dan zal de naamloze vennootschap GOVERDI geen verhaal hebben tegen inbrenger. *-De minuuthoudende notaris vestigt de aandacht van partijen op de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening en in het bijzonder op de inhoud van artikel 4.2.1 van zelfde codex, van welk artikel partijen voorafgaandelijk een kopie ontvangen hebben, zoals zij bevestigen.

*- Uit ingewonnen inlichtingen en door de inbrenger meegedeelde gegevens en gedane verklaringen blijkt dat met betrekking tot het bij deze verkochte, onder meer in toepassing van artikel 5.2.1 van de Vlaamse Codex:

-voormelde bouwvergunning of stedenbouwkundige vergunning uitgereikt werd + bouwmisdrijf - zie voormelde bijlage;

-de meest recente stedenbouwkundige bestemming volgens de plannen van aanleg of ruimtelijke uitvoeringsplannen de volgende is: "woongebied";

Voorbehouden aan het Belgisch, Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikelen 6.1.1 of 6.1.41 toten met 6.1.43 van de Vlaamse Codex;

-het niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan is aangeduid als een

zone met voorkooprecht;

-geen verkavelingsvergunning afgeleverd werd;

-er geen as-built-attesten voorhanden zijn en de bepalingen dienaangaande nog niet van toepassing

zijn;

-niet kon vastgesteld worden of een planbatenheffing verschuldigd is;

-geen stookolietank aanwezig is;

-het niet gelegen is in een risicozone voor overstroming waarvan sprake in de wet op de

landverzekeringsovereenkomst.

*- Na door de minuuthoudende notaris gewezen te zijn op de verschillende sancties voorzien in

voormelde Vlaamse Codex bij het niet (tijdig) naleven van de informatieverplichtingen, verklaart de

naamloze vennootschap GOVERDI, voor zoveel als nodig, thans in het bezit van alle informatie, en

voor zover niet tijdig voldaan werd aan zelfde informatieverplichtingen, uitdrukkelijk te verzaken aan

de nietigheid die hij had kunnen inroepen wegens het niet (tijdig) naleven door de betrokkenen van

zelfde verplichtingen.

VERKLARING PRO FISCO

*- Uitdrukkelijk door mij, notaris Steenackers, ondervraagd verklaren de inbrengers niet B.T.W.-

plichtig te zijn.

*- Pro fisco en voor zoveel als nodig verklaren de verschijners dat onderhavige inbreng onderworpen

is aan het vast recht, ingevolge artikel 115 en volgende van het wetboek registratierechten.

tweede beslissing.

Met eenparigheid van stemmen beslissen de verschijners en de tussenkomenden artikel 5 van de

statuten te wijzigen als volgt :

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op drie miljoen negenhonderd zesendertigduizend driehonderd

dertien euro tweeëntwintig cent (3.936.313,22¬ ), vertegenwoordigd door vijfentwintigduizend

tweehonderd (25.200) aandelen zonder nominale waarde."

derde beslissing.

De verschijners beslissen dat de raad van bestuur:

1- de tekst van de statuten zal coördineren,

2- deze gecoördineerde tekst zal neerleggen waar het behoort....."

Voor eensluidend uittreksel.

Notaris Louis Steenackers.

Neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uitgifte, en het verslag van de

bestuurders en het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch ,

Staatsblad

29/07/2011 : AN341756
05/08/2010 : AN341756
26/05/2009 : AN341756
29/12/2008 : AN341756
19/09/2008 : AN341756
17/04/2008 : AN341756
03/01/2007 : AN341756
22/12/2006 : AN341756
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.04.2015, NGL 17.06.2015 15184-0078-013
20/01/2006 : AN341756
05/11/2004 : AN341756
28/01/2004 : AN341756
11/02/2003 : AN341756
28/07/2001 : AN341756

Coordonnées
ANTIGOON SD

Adresse
KORTE NIEUWSTRAAT 4 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande