ANTRES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTRES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.905.047

Publication

05/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 28.07.2014 14376-0505-009
25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 19.07.2013 13332-0161-009
27/02/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



OpOp de de laatselaatse blz.blz. vanvan LuikLuk B Bvermeldenvermelden : : RectoRecto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanighed vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(e bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te e vertegenwordigenvertegenwoordige

VersoVerso: :NaamNaam en en handtekenighandtekenin

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

*12301269*

Neergelegd

23-02-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0843905047

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): ANTRES

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2222 Heist-op-den-Berg, Oudesteenweg(ITE) 2b bus 5

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Delang te Duffel, op 20 februari 2012, dat er een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door de heer Calsius Gerrit, wonende te

Heist-op-den-Berg (Itegem), Oudesteenweg 2 en mevrouw Calsius Martine, wonende te Lier,

Volmolenstraat 16.

Naam : ANTRES

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heist-op-den-Berg (Itegem), Oudesteenweg 2b bus 5

Doel:

- Immobiliënbedrijvigheid in de meest brede zin van het woord ;

- Onderneming in onroerende goederen wat onder meer omvat : de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen, transacties en verrichtingen in de meest ruime betekenis met uitsluiting van diegene die zijn onderworpen aan de bijzondere reglementering.

- Het verwerven, beheren en onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden, indien daarvoor goede redenen bestaan.

- Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het geheel, gedeeltelijk, oprichten, aankopen en verkopen, ruilen, inbrengen, uitrusten, veranderen, inrichten en stofferen, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, pachten en verpachten, huren en verhuren op korte of lange termijn, uitbaten en beheren, van alle opgerichte of nog op te richten gebouwen, al dan niet gemeubeld, en van alle gronden met inbegrip van verkaveling van gronden alsmede to talle verrichtingen van onroerende leasing.

- De vennootschap kan haar beschikbaar kapitaal investeren in roerende waarden

- Het verlenen van management en adviezen in het algemeen, het optreden als bestuurder van vennootschappen ;

- Het optreden als tussenpersoon in de handel, makelaar in goederen, handelsvertegenwoordiging ;

- Het optreden als tussenpersoon met betrekking tot voornoemde activiteiten ;

- De vennootschap mag tevens optreden als bouwheer. Ze mag de bedrijvigheid coördineren van de aannemers en onderaannemers. Ze mag in dit verband eveneens als tussenpersoon optreden bij het aanschaffen van bouwmaterialen.

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen welke haar het meest geschikt of nuttig lijken.

Ze mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissn, zowel van haar zelf als deze van alle derden.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger.

Ze zal bij middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen, of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander vooorwerp hebben of van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland.

Ze kan tevens functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ze mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur: onbepaald

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling : achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het kapitaal werd ingeschreven in geld en het kapitaal werd volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Een bedrag van ¬ 6.200 werd gestort of overgeschreven als volgt: door de heer Calsius Gerrit een bedrag van zesduizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00), bezittende negenennegentig (99) aandelen en door mevrouw Calsius Martine, een bedrag van tweeënzestig euro (¬ 62,00) bezittende één aandeel, zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekeningnummer 731-0230614-20 afgeleverd op 10 februari 2012.

Het attest van deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd.

Boekjaar: van één januari tot éénendertig december

Reserves : van de nettowinst wordt ieder jaar ten minste 1/20ste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve 1/10de van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling : over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen gesteld in het wetboek van vennootschappen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening : na aanzuivering van alle schulden en lasten, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur: de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. (art. 14). Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijk van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering  voorwaarden toelating  stemrecht: ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste maandag van de maand juni om negentien uur (19.00 uur)

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. De oproepingen worden 15 dagen voor de vergadering verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen, en de zaakvoerders, door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die zelf vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering bevat. Rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door personen die geen vennoten moeten zijn.

Overgangsbepalingen : Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van Koophandel tot en met 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

B) De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen één.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd : de heer Calsius Gerrit, wonende te

Heist-op-den-Berg (Itegem), Oudesteenweg 2b bus 5.

Hij kan individueel handelend rechtsgelding de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij heeft zijn opdracht aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

C) Aan de heer Johny Marien, de heer Tom Marien, en de heer Kristof Elst, medewerkers van het boekhoudkantoor Marien, te Lier, Plaslaar 29, wordt met mogelijkheid van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties.

D) De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan sinds 1 september laatstleden. Deze overneming zal slechts effect ressorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft gekregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jan DELANG, notaris te Duffel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.08.2015 15552-0506-009
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 22.08.2016 16497-0428-009

Coordonnées
ANTRES

Adresse
OUDESTEENWEG 2B, BUS 5 2222 ITEGEM

Code postal : 2222
Localité : Itegem
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande