ANTWERP AUTO STOCK

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ANTWERP AUTO STOCK
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 836.001.428

Publication

10/11/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

3 0 OKT. 2014

afdeling Antwerlffie

Ondernemingsnr : 0836.001.428

Benaming (voluit) : Vennootschap onder firma (VOF) Antwerp Auto Stock

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

10/11/2014

Staatsblad

~o

Zetel : Middelmolenlaan 92

2100 Deurne

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: KAPITAALVERHOGING - ONTSLAG - OMZETTING TOT EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  BENOEMING  VASTSTELLING STATUTEN

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmaile), Antwerpsesteenweg 93, op 20 juni 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma "Antwerp Auto Stock", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het kapitaal te verhogen met een bedrag

van zestienduizend vijfhonderd vijftig euro (16.550,00 ¬ ) deels door inbreng in geld ten bedrage.

van duizend achthonderd vijftien euro en zeventig cent en deels door incorporatie van

beschikbare reserves.

Negenhonderd en zeven euro en vijfentachtig cent (907,85 ¬ ) wordt volstort door de heer Degelin Kristof, voormeld.

Er wordt op dit bedrag ingetekend door de bestaande aandeelhouders zonder uitgifte van nieuwe aandelen en naar evenredigheid met hun bestaande aandelen. Bijgevolg zal het kapitaal verhoogd worden van tweeduizend euro (2.000,00 ¬ ) naar achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ) en zal bijgevolg het kapitaal volledig volstort zijn.

2. Ontslag van de zaakvoerder en verlenen van décharge

Vervolgens beslist de vergadering eveneens met eenparigheid van stemmen om het ontslag van de heer Kristof Degelin en de heer Patrick Van Lier, beiden voornoemd, in hun hoedanigheid van zaakvoerders te aanvaarden met onmiddellijke ingang. Er wordt hen kwijting verleend voor de periode dat zij hun bestuursmandaat hebben uitgeoefend.

3. Omzetting van de vennootschap

Met éénparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de instrumenterende notaris van het,' voorlezen van het verslag de dato 22 mei 2014 van de zaakvoerders dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en het verslag de dato 11 juni 2014 van de heer Verresen Patrick , extern accountant en/over de staat van actief en passief van de vennootschap welke werd afgesloten volgens de toestand per 31 maart 2014.

De besluiten van de heer Verresen Patrick voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van extern accountant, luiden letterlijk als volgt:

"De staat van activa en passiva van de vennootschap onder firma Antwerp auto stock, waarvan de . maatschappelijke zetel gelegen is te Middelmolenlaan 92 te 2100 Antwerpen (Deurne), afgesloten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

per 31 maart 2014, zijnde de minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut van de Accountants en de Belastingsconsulenten.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2014, die het bestuursorgaan van de vennootschap opgesteld, heeft plaatsgehad, Uit onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 16.734,30 euro is 1.815,70 euro kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van de zakvoerder en vennoten kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit.

lk bevestig de aandacht op artikel 785 van het Wetboek van Vennootschappen uiteengezet onder VII hiervoor.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig de artikelen 67 en 75 van het Wetboek van Vennootschappen. Zoals uiteengezet ' onder ViI hiervoor.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig de artikelen 67 en 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

11/06/2014

Verresen Patrick

Extern Accountant"

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de vennootschap om te vormen met behoud van rechtspersoonlijkheid in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap vastgesteld per Aile verrichtingen sedert die datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ) en is verdeeld in twintig (20) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch elk hebbende een fractiewaarde van één/twintigste deel. De huidige vennoten behouden hun zelfde aantal aandelen.

De verslagen zullen ter griffie worden neergelegd.

4.Omzetting van de periode van het bestaan van de vennootschap van een bepaalde duur naar een onbepaalde duur

De vennootschap onder firma werd oorspronkelijk opgericht voor een bepaalde duur. Bij de omzetting van naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal dit gewijzigd worden en zal de vennootschap bestaan sedert haar oprichting en dit voor onbepaalde duur 5.Vaststelling statuten

Comparant verklaart de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen:

Vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: "Antwerp Auto Stock".

Doel: De vennootschap heeft als doel:

A. Revisie van motoronderdelen

B. Groothandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de groothandel in tweedehands onderdelen.

C. Groothandel in banden van motorvoertuigen.

D. Kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de kleinhandel in tweedehands onderdelen.

E. Kleinhandel in banden van motorvoertuigen

F, Kleinhandel gespecialiseerd in de verkoop van accessoires van auto's per postorder

G. Kleinhandel in brandstoffen voor auto's en motorrijwielen

H. Kleinhandel in smeer- en koelmiddelen voor auto's

I. Groot- en kleinhandel in onderdelen en accessoires van motorrijwielen

i' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 111

Staatsblad -10/11/2014 - Annexés du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2100 Deurne, Middelmolenlaan 92.

Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door twintig aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/twintigste dee! van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

ledere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur. Wanneer deze dag een wettelijke feestdag is, zal zij gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari en eindigt op éénendertig december van het daaropvolgende kalenderjaar.

Winst - Verdeling

Het saldo van de resultaatrekening vormt de netto winst van de vennootschap waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht maar facultatief wanneer dit reservefonds één/tiende van het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks autonoom besluiten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

6. Benoeming van de zaakvoerder

De algemene vergadering beslist tot gewone en niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur aan te stellen de heer DEGELIN Kristof Karel Denise, geboren te Temse op 16 juli 1982, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Meerdonkdorp 23 A, en de heer VAN LIER Patrick Francis Laurent, geboren te Turnhout op 21 oktober 1973, wonende te 2540 Hove, Hortensialei 30, die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 t.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

deze aanstelling aanvaarden na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

Deze mandaten van zaakvoeder zijn onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

7. Volmacht voor de formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, BTW en ondernemingsloketten.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om volmacht te verlenen aan Accountantskantoor Meesters te 2980 zoersel, Jachthoornlaan 46,

teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in . het register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Dit uittreksel werd afgeleverd váár registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-verslag zaakvoerder

-verslag bedrijfsrevisor

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Antwerpsesteenweg 93, op 13 augustus 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma "Antwerp Auto Stock", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1. Wijziging van de maatschappelijke benaming

ln aanvulling op de buitengewone algemene vergadering van 20 juni 2014 gehouden voor ondergetekende notaris Nouwkens en waarbij de `vennootschap onder firma (VOF) Antwerp Auto Stock' werd omgevormd tot besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om de benaming van de vennootschap te wijzigen en in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissing tot omvorming.

De benaming van de vennootschap zal voortaan luiden als volgt: `Antwerp Auto Stock'.

2. Aanpassing statuten

Artikel 1 van de statuten zal voortaan luiden als volgt

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zal beheerst

worden door de in voege zijnde wetten en statuten.

De vennootschap heeft als naam: "Antwerp Auto Stock".

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôér registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

mod 11.1

~r

Uit een akte van rechtzetting verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmallej, Antwerpsesteenweg 93, op 13 augustus 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma "Antwerp Auto Stock",

STELT ondergetekende, Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle,

VAST dat bij proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris op 20 juni 2014, de akte van statutenwijziging heeft plaatsgehad van de vennootschap onder firma (VOF) Antwerp Auto Stock, met zetel te 2100 Deurne, Middelmolenlaan 92, ondernemingsnummer 0836.001.428, rechtspersonenregister Antwerpen, waarbij de omvorming gebeurd is naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en waarbij het kapitaal eveneens verhoogd werd. Wegens materiële vergissing werd in voormeld proces-verbaal de dato 20 juni 2014 een verkeerd maatschappelijk kapitaal opgenomen na kapitaalverhoging. Het oorspronkelijk kapitaal van tweeduizend euro (2.000,00 ¬ ) werd verhoogd met zestienduizend vijfhonderd vijftig euro (16.550,00 ¬ ). Dit maakt een totaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ) kapitaal na verhoging.

In het agendapunt 1 stand verkeerdelijk vermeld dat het maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) bedroeg na verhoging, terwijl dit achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ) dient te zijn.

Dit staat ook verkeerdelijk vermeld in artikel 5 van de statuten. Dit dient eveneens gelezen te worden als achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ).

Ondergetekende notaris stelt vast dat dit een materiële vergissing is en dat er uitdrukkelijk dient geakteerd te warden dat het maatschappelijk kapitaal achttienduizend vijfhonderd euro (18.550, 00 ¬ ) bedraagt na de kapitaalverhoging.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze rechtzetting en verbetering voor het overige geen wijzigingen brengt aan het proces-verbaal de dato 20 juni 2014.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalie).

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luïk B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/05/2011
ÿþLuik B

Voor "

-

behouden aan het Belgisch Staatsbiac

MM 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'}leer gelegd ter griffie von de Rerhibarif van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 á MEI 2011

+iio~sass+

Ondernemingsar : 0836.00 1 . 4 2 8

Benaming

(voluit) : VOF Antwerp Auto Stock

Rechtsvorm : vennootschap is onder firma

Zetel : Middelmolenlaan 92 2100 Deurne

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 04/04/2011

Ondergetekenden:

1, Degelin Kristof Karel, zelfstandige, wonende te Zeedijk 109/110 bus 3 A 8430 Middelkerke.

2. Van Lier Patrick Francis, zelfstandige, wonende te Hortensialei 30 2540 Hove.

Met het doel tussen hen een vennootschap op te richten, zijn als volgt overeengekomen:

Met het doel tussen hen een vennootschap op te richten, zijn als volgt overeengekomen.

Artikel 1 : RECHTSVOR: VOF Vennootschap onder firma.

Artikel 2 : BENAM1NG : Vennootschap onder firma (VOF) Antwerp Auto Stock.

Artikel 3 : DOEL : Het doe! van de vennootschap is :

A. Revisie van motoronderdelen.

B. Groothandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de groothandel in tweedehands onderdelen.

C. Groothandel in banden van motorvoertuigen.

D. Kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de kleinhandel in tweedehands onderdelen.

E. Kleinhandel in banden van motorvoertuigen.

F.Kleinhandel gespecialiseerd in de verkoop van accessoires van auto's per postorder.

G.Kleinhandel in brandstoffen voor auto's en motorrijwielen.

H. Kleinhandel in smeer  en koelmiddelen voor auto's.

I. Groot- en kleinhandel in onderdelen en accessoires van motorrijwielen.

Artikel 4 : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Middelmolenlaan 92 , 2100 Deurne.

Artikel 5 : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

2.000,00 euro. De inbreng van de vennoten is aldus bepaald :

Van Lier Patrick brengt in : 1.000,00 euro.

Degelin Kristof Karel brengt in : 1.000,00 euro.

Artikel 6 : DUUR :

De duur van de vennootschap is bepaald op 25 jaar, ingaande op 01/05/2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L"

Voor- 1 ,.Ett i - ve,rveig

behouden , - -

aan het l

Belgisch I Artikel 7 : ZAAKVOERDERS IN VOF

Staatsblad ' Van Lier Patrick en Degelin Kristof Karel worden beiden als zaakvoerder benoemd.

"

Artikel 8 : BEVOEGDHEID : De zaakvoerders zijn met het beheer gelast en zullen beiden over de maatschappelijke handtekening beschikken.

Artikel 13 : BOEKJAAR : Het eerste boekjaar duurt van 01,05.2011 tot en met 31.12.2011, i hierna zuilen de volgende boekjaren duren van 01.01 tot 31.12 van het betreffende kalenderjaar.

Artikel 14 : AANDELEN : 20 aandelen van 100,00 euro op naam die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, waarvan 10 aandelen op naam van elk 100,00 euro voor elke partij.

In drievoud opgemaakt te Deurne, 4 April 2011.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 04/04/2011

Degelin Kristof

zaakvoerder

Moi 2D

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)ntenl

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 7 Naam en handtekening.

Coordonnées
ANTWERP AUTO STOCK

Adresse
MIDDELMOLENLAAN 92 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande