ANTWERP BUSINESS SCHOOL ORGANISATION COMMITTEE, AFGEKORT : ABSOC

Association sans but lucratif


Dénomination : ANTWERP BUSINESS SCHOOL ORGANISATION COMMITTEE, AFGEKORT : ABSOC
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 433.287.518

Publication

02/09/2014
ÿþ Mod 2,1

JLI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte







Voor- IA Rechtbank van koophandel

behouder Antwerpen

aan het 2 2 AUG. 2014

Belgisch afd lig. etwerpen

Staatsbaai

IIII liI IiI III II 11111 1 I II

+19163969"









Ondernemingsnr : 0433.287.518

Benaming

(voluit) : ANTWERP BUSINESS SCHOOL ORGANISATION COMMITTEE

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Korte Nieuwstraat 33, 2000 Antwerpen

, Onderwerp akte : Ontslagen / benoemingen bestuurders + Statutenwijziging

Tijdens de Algemene Vergadering van 1 juli 2014 werden volgende bestuurders ontslagen door de Algemene Vergadering bij éénparigheid van stemmen en met ingang van 5 augustus 2014:

- Alexander Van Laer, Buizegemlei 109, 2650 Edegem (RRnr: 91101526109) Geboren op 15/10/1991 te

talrijk

- Dimitri De Bisschop, Adolf Queteletlaan 78, 2650 Edegem (RRnr: 92042231515) Geboren op 22/04/1992

te Wrlijk

- Tijl Boelen, Heidriesstraat 68, 3600 Genk (RRnr: 94020613920) Geboren op 6/02/94 te Genk

Op diezelfde Algemene Vergadering werd er beslist om de volgende personen te benoemen als bestuurder bij éénpariheid van stemmen en met ingang van 5 augustus 2014:

- Nomie Van de Voorde, Sparrenlaan 13, 2950 Kapellen (RRnr: 93051029634) Geboren op 10/05/1993 te Witrijk (Voorzitter)

- Jeroen Engeler, Geelsebaan 85, 2460 Kasterlee (RRnr: 90032210975) Geboren op 22/03/1990 te Turnhout (Ondervoorzitter / Penningmeester)

- Nicholas Van der Veken, Liersesteenweg 52, 2560 Kessel (RRnr: 92032742539) Geboren op 27/03/92 te. Lier (Secretaris)

Tevens werden de nieuwe statuten van de vereniging tijdens de Algemene Vergadering van 1 juli 2014 bij éénparigheid van stemmen goedgekeurd. De nieuwe statuten luiden als volgt:

Statuten Absoc vzw

Titel I -- Algemeen

Artikel 1  Naam

De vereniging draagt de naam Antwerp Business School Organisation Committee vzw (afgekort: Absoc;

vzw)

Artikel 2 -- Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van Absoc vzw is gevestigd te Antwerpen, Het adres op moment van stichting

van de maatschappelijke zetel is Korte Nieuwstraat 33 te 2000 Antwerpen (gerechtelijk arrondissement

Antwerpen).

"

Artikel 3  Boekjaar

Het boekhoudkundig werkingsjaar van Absoc vzw begint op 1 augustus en eindigt op 31 juli.

Artikel 4 -- Opdrachtverklaring

Absoc vzw is de daar de academische overheid erkende faculteitskring van de Faculteit voor Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven in Antwerpen. De doelstelling van Absoc vzw kadert binnen de drie deeldomeinen: Absoc Professional, Absoc Education en Absoc Leisure, Absoc vzw wil een waardevolle aanvulling zijn bij het opgelegde studieprogramma aan de FEB@Antwerpen op professioneel, educatief,

ontspannend, cultureel, sportief, economisch, sociaal en maatschappelijk vlak, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rijlagen bij bét$èÏgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Absoc vzw streeft ook naar het versterken of bevorderen van de vriendschapsbanden onder haar leden en onder haar alumni. Om deze doelstelling waar te maken biedt Absoc een hele waaier van activiteiten en diensten aan. Absoc vzw coördineert verder ook op onafhankelijke en democratische wijze de studentenvertegenwoordiging van haar leden en de alle studenten verbonden aan de FEB@Antwerpen. Absoc vzw tracht te allen tijde de belangen van haar leden en de studenten Handelswetenschappen te behartigen en verdedigen.

Absoc vzw zal niet aan partijpolitiek doen. De studentenkring mag echter wel haar medewerking verlenen aan alle verenigingen, kringen of instellingen die hetzelfde doel als het hare nastreven

Absoc vzw ijvert voor kwalitatief hoogstaand en democratisch onderwijs aan de FEB@Antwerpen.

Artikel 5  Duur

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden.

Artikel 6 -- Ontbinding

In geval van ontbinding van de vereniging, krijgt het netto actief van het maatschappelijk bezit een bestemming die zoveel mogelijk het doel van deze maatschappelijke overeenkomst benadert, Deze bestemming wordt bepaald door de Algemene Vergadering (AV) binnen drie maanden na de bekendmaking van het besluit tot ontbinding van de vereniging of, ingeval gedurende deze termijn de Algemene Vergadering mocht in gebreke blijven, door de bestuurders op dat ogenblik in functie.

Titel ll: Lidmaatschap

Artikel 7 -- Het lidmaatschap

Absoc vzw telt een onbeperkt aantal leden met een minimum aantal van 3. Leden zijn zij die de doelstellingen van de vereniging onderschrijven en hun jaarlijkse bijdrage betalen zoals bepaald in artikel 10. Leden verklaren bij het betalen van hun lidmaatschap automatisch de statuten en het Huisregelement (afgekort: HR) van Absoc vzw te kennen en te zullen naleven.

Artikel 8  De soorten leden

Er bestaan drie soorten leden: werkende leden, toegetreden leden en ereleden.

Toegetreden leden kunnen aan alle activiteiten van de vereniging deelnemen onder de voorwaarden opgenomen in de Statuten en in het HR. Toegetreden !eden hebben geen stemrecht op de Algemene Vergadering (afgekort AV) van Absoc vzw. De toetredingsvoorwaarden om toetredend lid te worden staan beschreven in artikel 9 van de Statuten.

Werkende leden hebben stemrecht op de AV van Absoc vzw. Het werkend lidmaatschap heeft steeds de duurtijd van 1 jaar. Toetredingsvoorwaarden voor het werkend-lidmaatschap staan beschreven in artikel 9 van de Statuten.

Ereleden hebben geen stemrecht op de AV, tenzij de RvB van Absoc hier anders over beslist. Ereleden worden aangesteld door de RvB van Absoc vzw. Erelidmaatschap heeft de duur van 1 jaar indien niet anders bepaald door de RvB. Toetredingsvoorwaarden voor het erelidmaatschap staan beschreven in artikel 9 van de Statuten. Ereleden maKen automatisch deel uit van de Board of Adviscrs (BOA). De BoA wordt nader toegelicht in artikel 32 en verdere van de Statuten.

Binnen de wettelijke en statutaire bepalingen legt de Raad van Bestuur (RvB) de verschillende rechten en plichten van werkende, niet werkende en ereleden binnen de vereniging vast.

Artikel 9  Toetredingsvoorwaarden lidmaatschap

Men kan enkel lid van Absoc vzw worden wanneer men de doelstellingen van de vereniging onderschrijft en verklaart het Absoc FIR en de Statuten te kennen en na te leven. Op deze verplichting na zijn er geen verdere toetredingsvoorwaarden voor het toetredend lidmaatschap.

Werkende leden worden voorgesteld door de RvB aan de AV en worden aangesteld door de AV van Absoc vzw enerzijds, of door de RvB anderzijds. Alle kandidaturen voor het werkend lidmaatschap en de kandidaturen voor de RvB worden gericht aan de voorzitter van Absoc vzw. Een kandidatuur voor de RvB moet steeds vergezeld zijn van een persoonlijke CV en motivatiebrief. Bovendien moet het kandidaat werkend lid minstens één jaar student zijn aan de FEB@Antwerpen. Bij weigering van een kandidatuur door de RvB moet dit gemotiveerd worden aan de AV.

Er bestaan geen specifieke toetredingsvoorwaarde voor de ereleden. Ereleden moeten conform aan de werkende en niet-werkende leden, de doestellingen van de vereniging onderschrijven en verklaren dat zijn het Absoc HR en de Statuten kennen en zullen naleven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10  Lidgeld

De RvB beslist per werkingsjaar over het lidgeld voor de toegetreden leden. De maximumbijdrage is ¬ 100

per lid. Ereleden en werkende leden hoeven geen lidgeld te betalen.

Artikel 11 -- Huishoudelijk Regelement

Verdere regels en duiding omtrent de soorten, de duur en de rechten en plichten van het lidmaatschap die niet zijn besproken in de Statuten kunnen worden geraadpleegd in het Absoc vzw Huishoudelijk regelement (HR). Het HR is een officiële aanvulling op de Statuten en dienen vervolgens gekend en nageleefd te worden. Het HR is ten alle tijde opvraagbaar aan de RvB en kan ingekeken worden op de maatschappelijke zetel van Absoc vzw.

Titel 111 Vergaderingen en bevoegdheden

Sub-TITEL III A: De Algemene Vergadering

Artikel 12 -- Samenstelling van de AV

De Algemene Vergadering van Absoc vzw is samengesteld uit aile werkende leden, waarbij ieder werkend

lid gelijk stemrecht heeft. Alles wat besproken wordt op de AV moet confidentieel behandeld worden.

Artikel 13 -- Voorzitter van de AV

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de RvB van Absoc vzw. Bij diens

afwezigheid wordt de Voorzitter vervangen door Ondervoorzitter van de RvB.

Artikel 14  De stemprocedure van de AV

Tijdens de AV wordt er gestemd bij handopsteking. Wanneer er nochtans over personen moet worden beslist of wanneer de AV dit wenselijk acht, moet de stemming schriftelijk en geheim worden uitgevoerd. Besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van aanwezige of bij volmacht vertegenwoordigde werkende leden, behalve in de gevallen waarin de Statuten of de wet het anders bepalen.

Bij staking van stemming wordt de discussie heropend. Daarna volgt er een tweede stemronde. Indien bij deze stemming er opnieuw een staking van stemmen is, wordt het standpunt van de Raad van Bestuur gevolgd.

Artikel 15  Bevoegdheden van de AV

De Algemene Vergadering is (conform de wettelijke bepalingen) bevoegd voor:

" Het opmaken en wijzigen van bepalingen van de Statuten;

" Het opmaken en wijzigen van bepalingen van het Huishoudelijke Reglement;

" Het goedkeuren van de door de Raad van Bestuur opgestelde begroting en financiële resultaten;

" Het benoemen, evalueren en ontslaan van bestuurders en commissarissen;

" Het verlenen van kwijting aan bestuurders en commissarissen en het aansprakelijk stellen van bestuurders en commissarissen;

" Het definitief uitsluiten van werkende leden en toegetreden leden;

" Het benoemen van ereleden;

" Het ontbinden van de vereniging;

" Het omzetten van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

Artikel 16  Uitnodiging van de AV

De AV wordt door de RvB bijeengeroepen in de gevallen bepaald door de wet, door de statuten of wanneer ten minste een vijfde van de werkende leden dit vragen. In dit laatste geval moet de AV binnen de 2 weken gehouden worden.

De Algemene Vergadering komt minstens 2 keer per jaar samen. De eerste vergadering binnen de maand na de start van het academiejaar dat door de KU Leuven wordt bepaald.

Toegetreden leden kunnen de RvB vragen zonder stemrecht uitgenodigd te worden op de AV. De RvB mag deze vraag ten alle tijden weigeren.

De leden van de RvB worden verondersteld in de mate van het mogelijke aanwezig te zijn op de AV.

Artikel 17  Oproeping en agenda van de AV

Alle werkende leden worden ten minste acht dagen voor de AV opgeroepen door de voorzitter van Absoc vzw. Dit gebeurt per e-mail, tenzij op uitdrukkelijk verzoek in schrijven van het werkende lid aan de Voorzitter van Absoc vzw.

De agenda die wordt bepaald door de Raad van Bestuur, maakt deel uit van de oproeping. Elk voorstel, conform de bevoegdheden bepaald in artikel 15 van de Statuten dat ondertekend is door ten minste 5 werkende leden, wordt op de agenda gebracht. Dit moet gebeuren voor de agenda bekend gemaakt is.

Artikel 18  Vertegenwoordigde Jeden van de AV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een werkend lid kan zich op de AV enkel laten vertegenwoordigen door schriftelijke volmacht door een ander werkend lid. Ieder aanwezig werkend lid kan maximaal 1 niet-aanwezig werkend lid vertegenwoordigen. Het Absoc HR regelt deze modaliteiten.

Artikel 19 -- Varia

Varia maakt steeds deel uit van de agenda Variapunten kunnen enkel op de volgende samenkomst van de

Algemene Vergadering als agendapunten behandeld worden.

Artikel 20  Bekendmaking beslissingen van de AV

De genomen beslissingen van de AV worden binnen de 7 dagen kenbaar gemaakt op de website of op andere door de RvB verkozen manieren. De beslissingen kunnen ook steeds worden opgevraagd op de maatschappelijke zetel van Absoc vzw.

Artikel 21 -- Statutenwijziging en ontbinding door de AV

Over een statutenwijziging kan de Algemene Vergadering alteen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derden van de werkende leden op de AV aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen warden aangenomen met een meerderheid van vier vijftien van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

Wanneer op de eerste vergadering minder dan twee derden van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met tweederde van de stemmen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. Deze tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

De AV kan de ontbinding van de vereniging alleen uitspreken onder dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging.

Sub-TITEL III B : De Raad van Bestuur

Artikel 22 -- Samenstelling van de RvB

De RvB bestaat steeds minimum uit 3 leden, namelijk de Voorzitter, de Ondervoorzitter (penningmeester) en

de Secretaris.

Artikel 23  Benoeming en duur van het mandaat

De leden van de RvB worden benoemd en ontslagen door de AV bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. De benoeming van de Bestuurders geldt voor één jaar, lopend van 1 augustus tot 31 juli. De bestuurders zijn herbenoembaar bij aftreden.

Artikel 24  Ontslag bestuurders

De leden van de RvB kunnen ten allen tilde ontslagen worden wegens bestuurdersfouten, of door wantrouwen door de AV. De AV kan de leden van de RvB ontslaan bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. Hiervoor dient de AV echter een sterk gefundeerde motivatie ïn te dienen gesteund door bewijzen en/of getuigenissen.

Een lid van de RvB kan tevens ook zelf ontslag nemen door een schriftelijke kennisgeving aan de Voorzitter van de RvB van Absoc vzw.

Wanneer door het ontslag van een bestuurder, om welke reden ook, het aantal bestuurders daalt onder het in de wet voorziene minimum en de AV niet onmiddellijk een nieuwe bestuurder benoemt, coopteert de RvB een nieuwe bestuurder. Deze coöptatie wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de eerstvolgende AV. De in zijn benoeming bevestigde gecoöpteerde bestuurder of de door de AV benoemde vervanger vervolledigt de mandaatperiode van de ontslagnemende bestuurder.

Artikel 25  Doelstelling van de RvB

De Raad van Bestuur heeft de doelstelling om:

" Toezicht houden op de naleving van de wettelijke en statutaire bepalingen evenals deze uit het Huishoudelijk Reglement;

" Het opvolgen, evalueren en bijsturen waar nodig van het dagelijks bestuur;

" Opstellen en opvolgen van een langetermijnvisie en daarbij horend beleid;

" Het opstellen en opvolgen van het beleid en het budget van het werkingsjaar;

" Het dagelijks bestuur bij te staan in hun dagelijkse werking;

" Het maken van aanbevelingen naar de andere organen binnen Absoc vzw.

" Het beantwoorden van vragen van andere organen of personen binnen Absoc vzw over de statuten en het Huishoudelijk Reglement en de interpretatie hiervan;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het uitoefenen van de bevoegdheden toegekend aan de Raad van Bestuur door de wet, de statuten en het HR en dit steeds in het belang van Absoc vzw.

Artikel 26 -- Bevoegdheden van de RvB

De RvB heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereniging te besturen. De RvB Is bevoegd voor alle handelingen, zowel van bestuur als van beschikking, in alle maatschappelijke aangelegenheden voor zover zij niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de Algemene Vergadering voorbehouden zijn.

Verder heeft de Raad van Bestuur de bevoegdheid om:

'Werkende en niet-werkende leden te benoemen ;

" Ereleden te benoemen ;

" Alle gelden en waarden in ontvangst nemen;

" Alle bedragen, schenkingen en legaten aanvaarden en opvorderen;

" Alle roerende en onroerende goederen en rechten verkrijgen, vervreemden, ruilen, huren en verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar;

'Geld in lening opnemen en daarvoor alle waarborgen stellen;

'Leningen of voorschotten toestaan en uitbetalen;

'Alle toelagen en steungelden zowel private als officiële aanvaarden en ontvangen in naam van de vereniging;

.In rechte als eiser en als verweerder optreden;

" Dadingen aangaan;

" Scheidsreohterlijke bedingen sluiten, bewilligen en verzaken.

De RvB kan bepaalde bevoegdheden overdragen aan één of meerdere werkende leden of aan om het even welke mandataris. Aldus kan hij een afgevaardigd bestuurder aanstellen.

Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. De RvB kan ten allen tijde deze overgedragen bevoegdheden terug intrekken.

De RvB krijgt alle bevoegdheden die er door wet, statuten of HR worden aan toegekend. De RvB is tevens uitsluitend bevoegd inzake het financieel beleid van Absoc vzw.

Artikel 27  Voorzitter van de RvB

De Voorzitter van de RvB zit de Raad van Bestuur voor. De RvB handelt in het belang van de vereniging op

langere termijn.

Artikel 28 -- Vertegenwoordiging van de RvB

In alle akten en handelingen is de vereniging steeds geldig vertegenwoordigd door de handtekening van één bestuurder zonder dat een bijzondere machtiging vanwege de Raad van Bestuur dient voorgelegd te warden. Alle rechtsvorderingen, hetzij ais eiser, hetzij als verweerder, worden geldig gedaan uit naam van de vereniging door één bestuurder. Alle bestuurders van Absoc vzw mogen de vereniging individueel vertegenwoordigen zonder financiele of andere beperkingen.

Aan de Voorzitter wordt tevens ook het mandaat verleent om de nodige administratieve formaliteiten met betrekking tot de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de neerlegging van de documenten bij de griffie van de Rechbank van Koophandel te regelen.

Artikel 29 Aansprakelijkheid van de RvB

Onverminderd de wettelijke bepalingen gaan de bestuurders geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat. Zij zijn enkel verantwoordelijk voor het uitvoeren van hun mandaat.

Artikel 30  Derden op de RvB

Derden kunnen, voor zover de RvB het nuttig acht, delen van de vergaderingen bijwonen waarin ze de RvB extra advies kunnen geven. Derden die een punt op de agenda willen brengen kunnen dit steeds doen na goedkeuring van de Voorzitter van de RvB.

Artikel 31  Stemprocedure van de RvB

leder lid van de RvB heeft ten minste 9 stem in de Raad van Bestuur. Stemmingen binnen de RvB gebeuren bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde bestuurders. Bij staking van stemming wordt binnen de week een nieuwe RvB samengeroepen. Gedurende deze periode worden de leden van de RvB verzocht nieuwe informatie over dit discussiepunt in te winnen. indien er op deze tweede RvB weer staking van stemming is, is de stem van de Voorzitter beslissend. Indien er hierover geen eensgezindheid is, zal de AV uitzonderlijk stemmen over een discussiepunt van de RvB.

Artikel 32  Frequentie van samenkomen van de RvB

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De RvB komt bijeen met een frequentie die toelaat om in het kader van de doelstellingen, de bevoegdheden in het beste belang van de vereniging uit te oefenen met een minimum van 5 keer per werkingsjaar.

Artikel 33  Verkiezing

Leden van de RvB worden aangesteld door de AV.

Sub-TITEL III C : De Board of Advisors

Artikel 34  Samenstelling van de BoA

Tot de Board of Advisors (BoA) behoren de enerzijds de ereleden, die aangesteld worden conform artikel 8, en anderzijds de Voorzitter (Chairman) van de RvB van Absoc vzw. Ieder erelid heeft samen met de Voorzitter (Chairman) van de RvB gelijk stemrecht. Alles wat besproken wordt op de BoA moet confidentieel behandeld worden.

Artikel 35  Doel van de BoA

De BOA heeft als doel :

.Toezicht te houden op de naleving van de wettelijke en statutaire bepalingen evenals deze uit het

Huishoudelijk Reglement;

'Het opvolgen, evalueren en adviseren van de RvB waar nodig;

'Het adviseren en opvolgen van een langetermijnvisie en daarbij horend beleid;

'Het dagelijks bestuur te adviseren in hun dagelijkse werking;

'Het maken van aanbevelingen naar de andere organen binnen Absoc vzw ;

"Het beantwoorden van vragen van andere organen van de RvB of personen binnen Absoc vzw over de

statuten en het Huishoudelijk Reglement en de interpretatie hiervan;

"Het adviseren van mogelijke activiteiten en andere Absoc vzw aangelegenheden;

Artikel 36 -- Bevoegdheden van de BoA

De BoA heeft een louter adviserende functie. De BoA heeft geen formeel zeggenschap omtrent de

activiteiten en werking van de vereniging.

Artikel 37  BoA en Huishoudelijk Reg element

Alle materie omtrent de BoA die niet in de Statuten zijn besproken of een verduidelijking en/of aanvulling

vergen kunnen worden geraadpleegd in het Absoc HR.

TITEL IV. Toezicht en boekhouding

Artikel 38  Toezicht van Absoc vzw

Zolang de vereniging voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in artikel 17 §5 van

de vzw-wet niet overschrijdt, is de vereniging niet verplicht een commissaris te benoemen.

Artikel 39  Boekhouding van Absoc vzw

Het boekjaar van de vereniging begint op 1 augustus en eindigt op 31 juli. De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde artikel 17 van de vzw-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten. De RvB houdt toezicht op de correctheid van de boekhouding van Absoc vzw.

TITEL V. Algemeen

Artikel 40  Ontslag

Elk werkend en toetredend lid kan ten alle tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de Voorzitter van de RvB. Indien een werkend lid niet langer een werkend lid wil zijn, kan hij dit worden door dit schriftelijk te melden aan de Voorzitter van de RvB van Absoc vzw of diens afgevaardigde, die tekent voor kennisname.

Artikel 41  Opschorting en uitsluiting

Het lidmaatschap van een lid kan opgeschort worden tot maximum het einde van het lopende werkingsjaar van Absoc vzw zoals bepaald in het Huishoudelijk Reglement, mits ernstige redenen en door middel van een beslissing met twee derde meerderheid van de RvB. De schorsing moet evenwel steeds gemotiveerd worden aan de AV. Deze opschorting kan worden omgezet in een definitieve uitsluiting door de AV.

Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengsten. Ontslagnemende of uitgesloten leden verzaken ook aan hun rechten als lid van Absoc vzw.

Artikel 42  Diefstal

In het geval dat een werkend of toetredend lid betrapt wordt op diefstal of vandalisme van bezittingen van de vereniging of aan door de vereniging gehuurde of geleasde goederen, of bij gewelddadig gedrag op activiteiten van de vereniging, of indien er van het voorgaande voldoende aanwijzingen zijn, wordt dit lid onmiddellijk en automatisch geschorst tot de eerst volgende RvB die de schorsing bekrachtigt conform artikel 26 of de schorsing ongedaan maakt. Het geschorste lid wordt uitgenodigd op die RvB om gehoord te worden.

~

Artikel 43  Huishoudelijk Reglement

inzake alle materies die niet geregeld worden door de Statuten gelden de artikels uit het Huishoudelijk

geregelement. Het Huishoudelijk Regelement is een aanvulling op de Statuten van de vereniging.

Artikel 45

Inzake alle materies die niet geregeld worden door de Statuten en/of het Huishoudelijk Reglement van

Absoc vzw gelden de wettelijke bepalingen terzake.

Voor, behouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Aan Mevrouw Nomie Van de Voorde wordt het mandaat verleent om de nodige administratieve formaliteiten met betrekking tot de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de neerlegging van de documenten bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Antwerpen, 5 augustus 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Nomie Van de Voorde Voorzitter Absoc

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2013
ÿþVoor

behouc

aan hc

Belgis.

Staatsb

Mai 21

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van da Rta ank van t oophandel te Antwerpen, op

Griffie 12 RIJG. 2013

111111111.111*11

Ondernemingsnr : 0433.287.518

Benaming

(voluit) : ANTWERP BUSINESS SCHOOL ORGANISATION COMMITTEE

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Korte Nieuwstraat 33, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslagen I benoemingen bestuurders

Tijdens de Algemene Vergadering van 4 augustus 2013 werden volgende bestuurders ontslagen door de Algemene Vergadering bij éénparigheid van stemmen en met ingang van 4 augustus 2013:

- Wouter D'Hondt, Kleinmijlveid 14, 2547 Lint (RRnr. 91100119312)

- Jan Aertgeerts, Mechelstraat 81, 2500 Lier (RRnr: 91101526109)

Evi Serruys, Grootheide 158, 2880 Bomem (RRnr: 91022816844)

Op diezelfde Algemene Vergadering werd er beslist om de volgende personen te benoemen als bestuurder bij éénpariheid van stemmen en met ingang van 4 augustus 2013;

- Alexander Van Laer, Buizegemlei 109, 2650 Edegem (RRnr: 91101526109) Geboren op 15/10/1991 te Wilrijk (Voorzitter)

- Dimitri De Bisschop, Adolf Quetetetlaan 78, 2650 Edegem (RRnr: 92042231515) Geboren op 22104/1992 te Wirlijk (Ondervoorzitter/ Penningmeester)

TijI Boeien, Heidriesstraat 68, 3600 Genk (RRnr: 94020613920) Geboren op 6/02/94 te Genk (Secretaris)

Aan de Heer Alexander Van Laer wordt het mandaat verleent om de nodige administratieve formaliteiten: met betrekking tot de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de neerlegging van de documenten bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Antwerpen, 12 augustus 2013

Alexander Van Laer

Voorzitter Absoc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2012
ÿþOndernemingsnr : 4332.875.18

Benaming

(voluit) : Antwerp Business School Organisation Committee

(verkort) : Absoc

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Korte Nieuwstraat 33, 2000 Antwerpen, België

Onderwerp akte : Wijziging van de statuten - wijziging samenstelling bestuur

Wijziging van de statuten:

Antwerp Business School Organisation Committee (afgekort : ABSOC)

Vereniging zonder winstoogmerk

met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 33, waarvan de oprichtingsakte werd gepubliceerd in het. Belgisch Staatsblad van 12 maart 1987, onder nr. 003485.

De algemene vergadering van 10 oktober 2012 om 19 uur, samengesteld uit de werkende leden, behoorlijk opgeroepen, en samengekomen op de woonplaats van de voorzitter, beslist, bij éénparigheid van stemmen met; aanwezigheid van alle werkende leden, de statuten te wijzigen en vanaf heden deze als volgt vast te stellen :

STATUTEN

TITEL I. Rechtsvorm, naam, zetel, doel, duur

Artikel 1. Rechtsvorm

De vereniging wordt opgericht als een vereniging zonder winstoogmerk op grond van de Wet van 27 juni; 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen (VZW-wet).

Artikel 2. Naam

De vereniging draagt de naam :. "Antwerp Business School Organisation Committee", afgekort: "Absoc".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en; andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "VZW", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

Artikel 3. Zetel

De zetel van de vereniging is gevestigd te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 33, arrondissement Antwerpen.

De Raad van Bestuur is bevoegd om de zetel te verplaatsen naar iedere andere plaats binnen het= Nederlandse taalgebied.

Een zetelwijziging zal moeten worden bekrachtigd door de eerstvolgende algemene vergadering met. eerbiediging van het aanwezigheidsquorum en de meerderheden vereist voor een statutenwijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~}rntî~'

In-de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MDD 2.2

I I

u

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12179591"

=RECHTBANK KOOPHANDEL

2 2 -10- 2012

ANTWERPEN

Bijsagen bij hetBeigisrtrStaatsbiad =31t1O/2O12 - Annexes du 1Vlóniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 4, Doel

De vereniging heeft tot doel het behartigen der morele, sociale en culturele belangen der studenten en het bevorderen der contacten tussen de studenten studerende te Antwerpen en het bedrijfsleven. Zij beoogt interactie tot stand brengen tussen academici, studenten en ondernemers en een nationale en internationale samenwerking te realiseren waardoor studenten in hun opleiding een zeer nauwe binding krijgen met de ondernemingsrealiteit.

Artikel 5. Duur

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il. Lidmaatschap

Artikel 6. Werkende leden

De vereniging heeft minstens vier werkende leden en in elk geval minstens één lid dat géén lid is van de raad van bestuur. De werkende leden genieten alle wettelijke rechten en in het bijzonder het recht op uitnodiging tot, deelname aan en stemming op de algemene vergadering.

Artikel 7. Toegetreden leden

De raad van bestuur kan toegetreden leden tot de vereniging toelaten. De toegetreden leden kunnen toegetreden gewoon lid zijn of toegetreden erelid. Vetreden leden kunnen aan de activiteiten van de vereniging deelnemen onder de voorwaarden vastgesteld door de raad van bestuur in het huishoudelijk reglement. Zij hebben echter geen andere recjiten en hebben in elk geval geen stemrecht op de algemene vergadering.

Artikel 8, Toetredingsvoorwaarden

Werkend lid kan enkel diegene zijn, die student is aan Lessius.

Toegetreden lid kan enkel diegene zijn, die student is aan Lessius en/of de doelstellingen van de vereniging onderschrijft.

De raad van bestuur legt in het huishoudelijk reglement de procedurele voorwaarden vast om werkend lid of toegetreden lid (zowel toegetreden gewoon lid als toegetreden erelid) van de vereniging te kunnen worden.

Artikel 9. Lidmaatschapsbijdragen

De raad van bestuur beslist jaarlijks over de lidmaatschapsbijdrage voor de werkende leden en voor de toegetreden leden., De maximumbijdrage is E 25,00.

TITEL I I I. Algemene vergadering

Artikel 10, Samenstelling

De algemene vergadering bestaat uit alle werkende leden. Elk lid heeft één stem.

Artikel 11. Bevoegdheden

De algemene vergadering heeft alle bevoegdheden die de wet haar toekent en die de statuten niet aan het bestuur opdragen.

Artikel 12. Gewone algemene vergaderingen

Moo 22

t

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Elk jaar wordt minstens één gewone algemene vergadering gehouden. Deze jaarlijkse algemene vergadering wordt ten laatste op 31 augustus van elk jaar gehouden op de zetel van de vereniging of op een andere plaats die wordt vermeld in de uitnodiging.

De gewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter of, in diens afwezigheid, door een andere bestuurder.

Artikel 13. Buitengewone algemene vergaderingen

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen, telkens wanneer het belang van de vereniging dit vereist, worden samengeroepen door de voorzitter of op initiatief van minstens twee bestuurders, of wanneer minstens één vijfde van de werkende leden daarom verzoekt.

Artikel 14. Uitnodiging en agenda

De uitnodiging wordt minstens 14 kalenderdagen voorafgaand aan de datum van de algemene vergadering aan alle werkende leden gestuurd op het (elektronisch) adres dat de leden in de ledenlijst hebben laten opnemen.

De uitnodiging bevat een agenda waarop elk punt wordt opgenomen dat wordt voorgesteld door de voorzitter, door minstens twee bestuurders of door de leden die in toepassing van art. 13 om de bijeenroeping van de algemene vergadering hebben gevraagd.

Artikel 15. Quorum en stemming op gewone algemene vergaderingen

Voor gewone algemene vergaderingen is er geen aanwezigheidsquorum

Beslissingen worden genomen bij een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve wanneer de wet of de statuten dit anders voorzien.

Bij staking van de stemmen in de algemene vergadering is het voorstel van beslissing verworpen.

Artikel 16, Statutenwijzigingen

De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een algemene vergadering die voldoet aan een quorum van twee derde van de werkende leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede algemene vergadering worden samengeroepen met dezelfde agenda, die geldig kan beraadslagen en beslissen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

De wijziging is aangenomen indien zij wordt goedgekeurd door twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging werd opgericht, is een meerderheid van vier vijfden van de aanwezige of vertegenwoordigde leden vereist.

Artikel 17. Volmachten

Een werkend lid dat niet op de algemene vergadering aanwezig kan zijn, kan zich door middel van een schriftelijke volmacht (brief of email) laten vertegenwoordigen door een ander werkend lid.

Artikel 18. Notulen

Er worden notulen opgesteld en ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

De notulen worden bewaard in een notulenregister dat ter inzage is van de leden op de zetel van de vereniging.

,

u

Moo2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

TITEL 1V, Raad van bestuur

Artikel 19. Samenstelling raad van bestuur

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, waaronder in elk geval een voorzitter, een ondervoorzitter (tevens secretaris) en een penningmeester.

Artikel 20. Benoeming en duur van het mandaat

De leden van de raad van bestuur worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Hun benoeming geldt voor één jaar, lopend van 1 augustus tot 31 juli, Zij zijn echter herbenoembaar bij aftreden.

Artikel 21, Ontslag bestuurders

De bestuurders kunnen te allen tijde ontslagen worden door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden,

Een bestuurder kan ook zelf ontslag nemen dooreen schriftelijke, kennisgeving aan de voorzitter of de secretaris van de raad van bestuur.

Wanneer door het ontslag van een bestuurde,rorewelkeleden ook, het aantal bestuurders daalt onder het in de wet of de statuten voorziene minimum, en de algemene vergadering niet onmiddellijk een nieuwe bestuurder benoemt, coöpteert de raad van bestuur een nieuwe bestuurder.

Deze cooptatie wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de eerstvolgende algemene vergadering. De in zijn benoeming bevestigde gecoopteerde bestuurder of de door de algemene vergadering benoemde vervanger vervolledigt de mandaatperiode van de ontslagnemende bestuurder.

Artikel 22, Vergaderingen

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vereniging het vereist, alsook binnen de 14 dagen na een daartoe strekkend verzoek van minstens twee bestuurders, De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of in diens afwezigheid door de ondervoorzitter. Is ook deze laatste verhinderd, wordt de raad van bestuur voorgezeten door de oudste aanwezige bestuurder.

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vereniging of op iedere andere plaats aangewezen in de oproepingsbrief.

Een bestuurder die niet op de vergadering aanwezig kan zijn, kan door een andere bestuurder worden vertegenwoordigd.

Artikel 23. Uitnodiging en agenda

De raad van bestuur wordt samengeroepen door de voorzitter of door minstens twee bestuurders.

De uitnodiging wordt minstens acht dagen voor de vergadering aan alle bestuurders verstuurd op het (elektronisch) adres dat de bestuurders aan de secretaris hebben meegedeeld.

De uitnodiging bevat tevens de agenda die wordt vastgesteld door de voorzitter of door minstens twee bestuurders

Artikel 24. Quorum en stemming op bestuursvergaderingen

Voor bestuursvergaderingen is er geen aanwezigheidsquorum.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

' ,

u

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij staking van stemmen heeft de voorzitter, of in voorkomend geval de bestuurder die de vergadering vaarzit, de doorslaggevende stem.

Artikel 25, Schriftelijke besluitvorming

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Het schriftelijke besluit komt tot stand op het tijdstip dat de laatste bestuurder zijn akkoord uitdrukt.

Artikel 26. Notulen

Er worden notulen opgesteld en ondertekend door de voorzitter, of in voorkomend geval de bestuurder die de vergadering voorzit, en de secretaris,

Deze notulen worden bewaard in een notulenregister dat ter inzage is van de leden op de zetel van de vennootschap.

Artikel 27. Interne bestuursbevoegdheid

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van- ihtèrn bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vereniging, met uitzondering van de handelingen waarvoor de algemene vergadering exclusief bevoegd is.

Artikel 28. Externe vertegenwoordigingsmacht

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging als college in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vereniging in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door haar voorzitter. Voor handelingen waarvan de waarde ¬ 300,00 overschrijdt, kan de vereniging ten aanzien van derden echter slechts verbonden worden op grond van een gezamenlijk optreden van de voorzitter en een ander bestuurslid.

TITEL V. Toezicht en boekhouding

Artikel 29, Toezicht

Zolang de vereniging voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in artikel 17 § 5 VZW-wet niet overschrijdt, is de vereniging niet verplicht een commissaris te benoemen.

Artikel 30. Boekhouding

Het boekjaar van de vereniging begint op 1 augustus en eindigt op 31 juli.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 van de VZW-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

De jaarrekening wordt neergelegd in het verenigingsdossier dat wordt gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het bepaalde in artikel 26novies VZW-wet. Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening tevens neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde in artikel 17, § 6 van de VZW-wet.

De raad van bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting met betrekking tot het komende boekjaar ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse algemene vergadering.

TITEL VI. Ontbinding en vereffening

Artikel 31. Wijze van beslissing

M0D 2.2

e

Luik B - Vervolg

De vereniging kan te allen tijde ontbonden worden. De algemene vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van het voorstel tot ontbinding voorgelegd door de raad van bestuur of door minstens één vijfde van de werkende leden. De bijeenroeping en agendering vinden plaats volgens de modaliteiten bepaald in de statuten.

De beraadslaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid gesteld voor een doelwijziging.

Indien het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemt de algemene vergadering één of meer i vereffenaars waarvan zij de opdracht zal omschrijven.

Artikel 32. Bestemming van het vermogen

In geval van ontbinding en vereffening beslist de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur , over de bestemming van het vermogen van de vereniging.

Artikel 33. Bekendmaking

Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het bepaalde in artikel 23 en 26novies van de VZW-wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent.

SLOTBEPALINGEN

Wijziging samenstelling bestuur:

Uit het verslag van de algemene vergadering van Absoc, gehouden op de woonplaats van de voorzitter op 10 oktober 2012 om 18 uur, blijkt bij éénparigheid van stemmen met aanwezigheid van alle bestuurders dat:

De volgende personen ontslag nemen ais bestuurder met ingang op 1 augustus 2012:

Geerts Jelle (voorzitter), Truyensstraat 38, 2930 Brasschaat, geboren op 5 januari 1990 te Brasschaat Dom Bob (penningmeester), Lisstraat 15, 2200 Herentals, geboren op 10 februari 1989 te Turnhout Kelders Yves, 't Sween 17, 2160 Wommelgem, geboren op 26 april 1992 te Wilrijk

En dat de volgende personen als nieuwe bestuurders benoemd worden met ingang op 1 augustus 2012:

D'Hondt Wouter (voorzitter), Kleinmijlveld 14, 2547 Lint, geboren op 1 oktober 1991 te Borgerhout

(Antwerpen)

Serruys Evi (ondervoorzitter - secretaris), Grootheide 158, 2880 Bornem, geboren op 28 februari 1991 te

Bornem

Aertgeerts Jan (penningmeester), Mechefsestraat 81, 2500 Lier, geboren op 28 mei 1990 te Lier

Te Antwerpen, 10 oktober 2012

Jelle Geerts, voorzitter i+JOu,eIL D'410Nrir

V000.-2_17se.

Voor-

beeouden aan het' Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

20/09/2011
ÿþMOD 2.2

Voorbehoud aan he Belgisc Staatshl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RC v 'yx,;K

KOOPHANDEL

D 8 -C9- 2U11

I MI II 1 II II III I I

*11142138*

`É ~ ~ ~

~til

A N

~

Ondernemingsnr : 4332.875.18

Benaming

(voluit) : Antwerp Business School Organisation Committee

(verkort} : ABSOC

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Korte Nieuwstraat 33, 2000 Antwerpen, België

Onderwerp akte : Wijziging van de statuten - wijziging samenstelling bestuur

Op de algemene vergadering van 20 juli 2011 werd beslist:

- Wijziging van de statuten:

Vanaf heden luidt artikel 28 i.v.m. de externe vertegenwoordigingsmacht als volgt:

Oe raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging als college in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt: de vereniging in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door haar voorzitter of haar penningmeester.. Voor handelingen waarvan de waarde ¬ 2.000,00 overschrijdt, kan de vereniging ten aanzien van derden echter^ slechts verbonden worden op grond van een gezamenlijk optreden van de voorzitter en een ander bestuurslid,

- Wijziging samenstelling bestuur:

1° werd het ontslag als bestuurder aanvaard met ingang op 1 augustus 2011: de heer Gregory De Meulenaer (voorzitter), wonende te 2100 Deurne, Venneborglaan 181, geboren op 6 december 1987 te Wilrijk

* de heer Christophe Heylen (penningmeester), wonende te 2500 Lier,

Leielaan 8, geboren op 19 maart 1988 te Lier

* mevrouw Eva Boeckx (ondervoorzitter), wonende te 2640 Mortsel,

Vijf Aprilwarande 42 bus 2, geboren op 22 februari 1983 te Oostende

2° werd tot bestuurder benoemd met ingang op 1 augustus 2011:

* de heer Jelle Geerts (voorzitter), wonende te 2930 Brasschaat,

îruyensstraat 38, geboren op 5 januari 1990 te Brasschaat

* de heer Yves Kelder (ondervoorzitter), wonende te 2160 Wommelgem,

't Sween 17, geboren op 26 april 1992 te Wilrijk

* de heer Bob Dom (penningmeester), wonende te 2200 Herentals,

Lasstraat 15, geboren op 10 februari 1989 te Turnhout

- Mandaat administratieve formaliteiten

Aan de Heer Jelle Geerts wordt het mandaat verleend om de nodige administratieve formaliteiten te'. vervullen met oog op de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de neerlegging van de documenten ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Antwerpen, 20 juli 2011

Jelle Geerts, voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ANTWERP BUSINESS SCHOOL ORGANISATION COMMITT…

Adresse
KORTE NIEUWSTRAAT 33 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande