ANTWERP CHARTERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTWERP CHARTERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 504.969.231

Publication

28/02/2013
ÿþVc behc 11111

aar

Bel!

Staat

ICI



*13039839'

pndernemingsnr:

Benaming (voluit) : Antwerp Chartering

Zetel : Ankerrui 13, 4de verdieping

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Benoit Meert op 14 februari 2013, neergelegd voor registratie dat:

1.- De Heer BONHEURE Bennv Armand Paul, geboren te Sint-Amandsberg op zesentwintig september negentienhonderdzevenenzestig, wonend te 9940 Evergem, Rozenpark 7.

- "GILDENWEG HOLDING B.V. " besloten vennootschap naar nederlands recht, opgericht blijkens akte! verleden voor kandidaat-notaris Caroline Helena Verstoep, waarnemer van notaris Jan Bernard van Nieuwland, te Rotterdam, op vijfentwintig november tweeduizend en vijf, gepubliceerd.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 3336 LE Zwijndrecht, Lindtsedijk 30, Nederland, ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Rotterdam onder nummer 24380054,

2.-een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming! "ANTWERP CHARTERING".

3.-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Ankerrui 13  4de verdieping. De! maatschappelijke zetel mag eiders overgebracht worden krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

4.-De vennootschap heeft tot doel: Alle verrichtingen van vervoercommissionair, van transit en expeditie, van transport en van bevrachting. Alle vervoerondersteunende activiteiten, vrachtbehandeling. Het vervoer te; water en de bevrachting, zowel over binnenwateren als over zee-en kustwateren.

De vennootschap handelt met betrekking tot het vervoer en de bevrachting, hetzij voor eigen rekening, hetzij; in commissie, hetzij als tussenpersoon, hetzij als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan alle daden stellen van bevrachting, scheepsultrusting, riviervervoer, het stouwen of; het opslaan, hetzij met eigen materiaal, hetzij met materiaal van derden, alsmede aile daden van douanevertegenwoordiging en alle aanverwante daden, namelijk deze van verzekeringsmakelaar, en in het algemeen,; alle roerende en onroerende, industriële en commerciële en financiële daden.

De vennootschap kan in het bijzonder alle daden stellen van aan -- en verkoop, huren en verhuren, bouwen; en ombouwen van zee- en binnenvaartschepen en alle drijvend materiaal, alsook de aan-en verkoop van alre: stookmiddelen voor motoren en verwarming.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen: mogen stellen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samensmelten met, dergelijke vennootschappen, in één woord, alles doen wat van aard is om haar doel te bereiken of de verwezen-; lijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan,: Kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan optreden als vereffenaar en mag bestuursfuncties uitoefenen in andere vennootschappen.

5.-Het kapitaal is vastgesteld op veertigdduizend euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van nominale waarde.

6.-De aandelen werden in speciën onderschreven elk voor de helft door voormelde oprichters, namelijk voor; elk twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ), waarvoor hen elk vijftig (50) aandelen worden toegekend, hetzij in totaal; honderd (100) aandelen.

Ieder aandeel werd volledig volstort. De inbreng van veertigduizend euro werd gestort op een bijzondere; bankrekening nummer 001-6896319-75 bij de Bnp Paribas Fortis Bank

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Luik B1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort):

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Neergelegd fer griiiie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, cip 1$ FEB. 2813

Griffie

0504 " 90 a . ~ h"

" ;;; ..+

mod 11.1

e-+" Vc}or-bektmden

aan het

Belgisch

Staatsblad



7.-De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag der neerlegging der oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, op welke dag de bedrijvigheid van de vennootschap zal aanvangen.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit vanaf 1 januari 2013.

8.-De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, docr de algemene vergadering benoemd, en wordt tot niet-statutair bezoldigd zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur de Heer BONHEURE Benny voornoemd, die aanvaardt.

Iedere zaakvoerder, alleen handelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerden

9.-Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de stichtingsdatum tot éénendertig december tweeduizend en veertien.

10.-De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroeping op de laatste donderdag van de maand juni om 10 uur en voor de eerste maal in het jaar 2015. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten, de noodzakelijke afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, is de nettowinst van de vennootschap en zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering welke kan beslissen een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden uit te keren aan de vennoten. De zaakvoerder is bevoegd het tijdstip te bepalen waarop de dividenden betaald worden.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Biizond re volmacht.

Bijzondere volmacht, met macht om in de plaats te stellen en met macht om afzonderlijk te handelen, wordt verleend aan CPO Management Bvba, RPR Dendermonde met ondernemingsnummer BE0863.962.370, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Noordlaan 21 teneinde de nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Benoît MEERT

Samen neergelegd r

afschrift akte



Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 14.07.2015 15297-0522-015

Coordonnées
ANTWERP CHARTERING

Adresse
ANKERUI 13, 4DE VERDIEPING 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande