ANTWERP CHARTERING CLUB, AFGEKORT : A.C.C.

Association sans but lucratif


Dénomination : ANTWERP CHARTERING CLUB, AFGEKORT : A.C.C.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 524.795.932

Publication

12/05/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijIagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

29 APR. 2014

afdeling Antwerpen

Grinie

u ri kooplrnndol

Antwerpen

Ondernemingsnr : 0624.795.932

Benaming

(voluit) : Antwerp Chartering Club

(verkort) : A.C.C.

Rechtsvorm: vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 30 bus 2

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van 13/02/2014 blijkt het volgende

De Algemene Vergadering heeft het besluit van de leden van de raad van bestuur om de maatschappelijke zetel, gevestigd te 2550 Kontich, Prins Boudewijniaan 30 bus 2 te verplaatsen naar 2000 Antwerpen, Suikerrui 5 met ingang vanaf 01/04/2014, goedgekeurd,

DE WITTE Edouard Bestuurder

DE BONDT Dagmar Secretaris

VAN ECHELPOEL Christian Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

*14097750*

jIlj

04/04/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11111.11,11,1111611111

RECHTBANK

KOOPHANDEL

2 5 MAART 2013

ANTVet PEN

Ondernemingsnr : . 0524!..795.932

Benaming

(voluit) : ANTWERP CHARTERING CLUB

(verkort) : A.C.C.

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel ; 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 30 bus 2

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Bij onderhandse akte opgemaakt in datum van 08 oktober 2012, werd een Vereniging zonder Winstoogmerk opgericht overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921, met als benaming "ANTWERP CHARTERING CLUB", in het verkort "A.C.C.", met zetel te 2550 Kontich, Prins Boudewijnfaan 30 bus 2, door

1. De heer DE WITTE Edouard Charles Marie, geboren te Kortrijk op éénentwintig december negentienhonderd negenenzeventig wonende te 1860 Meise, Pelgrimsweg 2.

2. De heer DE BONDT Dagmar Dilia J., geboren te Lokeren op negenentwintig augustus negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 9160 Lokeren, Schoolstraat 68,

3. De heer BOUTHILLIER Frédéric Jacques Gabriel, geboren te Neuilly-sur-seine (Frankrijk) op dertien november negentienhonderd vierenzestig, van Franse nationaliteit, wonende te 1040 Brussel, rue des Morins

19.

4. De heer VAN ECHELPOEL Christian Marie P., geboren te Wilrijk op dertien mei negentienhonderd zestig, wonende te 2630 Aartselaar, Frederik Sheidlaan 15.

5. De heer DUROT Pierre Patrick C., geboren te Antwerpen op drieëntwintig februari negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 2000 Antwerpen, Schildersstraat 7,

6. De heer GHYS Dirk Hendrik Alice Rita, geboren te Wilrijk op zestien november negentienhonderd éénenzestig, wonende te 2018 Antwerpen, Borgerhoutsestraat 2224.

7. De heer PIETERS Patrick Staf D., geboren te Antwerpen op acht januari negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 2018 Antwerpen, Jan Blockxstraat 14.

8. De heer GJOSTOL Ole, geboren te Oslo (Noorwegen) op drie juni negentienhonderd vierenzestig, (van

Noorse nationaliteit), wonende te 3080 Tervuren, Hertogenweg 12.

En dat de statuten o.m. bevatten wat volgt

Titel I - Naam - Zetel - Doel - Duur

Artikel 1 - De vereniging draagt de naam: "ANTWERP CHARTERING CLUB", in het verkort "A.C.C.".

Al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken uitgaande van de vereniging moeten haar naam vernielden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "VZW".

Artikel 2 - De zetel van de vereniging is gevestigd te Prins Boudewijnlaan 30 bus 2, 2550 Kontich, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Hij mag overgebracht worden naar een andere plaats in dezelfde agglomeratie bij besluit van de raad van bestuur. Dit besluit moet binnen de maand bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De raad van bestuur kan kantoren en filialen oprichten waar hij dit nuttig zou achten.

Artikel 3 - De vereniging heeft tot doel :

De vereniging heeft tot doel bij te dragen tot de bevordering van de Belgische chartering gemeenschap. Ze streeft ernaar de verstandhouding en de uitbreiding van de vriendschappelijke betrekkingen

onder de aangesloten leden te bevorderen door het organiseren van een aantal daaraan gerelateerde evenementen.

Zij zal rriinstens twee (2) formele evenementen en minstens twee (2) informele evenementen organiseren per jaar.

Ze mag tevens haar medewerking verlenen en belang stellen in elk gelijkaardig doel als het hare.

Daarnaast kan de vzw alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van de vernielde statutaire doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen _tjjde volledig. zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de statutaire doelstellingen.

Op de laatste blz. van juil BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Om het doel te verwezenlijken of te bevorderen kan de vereniging alle middelen aanwenden.

Zij is bevoegd om alle roerende en onroerende goederen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor het

verwezenlijken van haar doel, in eigendom te houden of er het gebruik van te hebben.

Artikel 4 - De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Titel Il - De Leden

Artikel 5 - De vereniging is samengesteld uit effectieve leden en uit toetredende leden.

Het getal van de leden is niet beperkt.

Het aantal van de effectieve leden mag evenwel niet minder bedragen dan drie.

Artikel 6 -

A, De effectieve leden zijn de ondertekenaars van onderhavige oprichtingsakte ;

B. De toetredende leden zijn de personen die op voorstel van ten minste twee effectieve leden, als effectief lid worden aanvaard bij besluit van de algemene vergadering genomen met een meerderheid van twee/derde van de aanwezige effectieve leden, en die moeten voldoen aan volgende voorwaarden

- actief zijn in de dagelijkse chartering ;

- werkzaam zijn bij een bedrijf dat haar chartering activiteiten uitoefent in België of die als Belg werkzaam zijn bij een buitenlands bedrijf.

C. Kunnen tot Ereleden worden benoemd : alle personen die deel uitmaken van de internationale maritieme gemeenschap die aldus worden geëerd voor hun uitzonderlijke bijdrage aan de club.

Artikel 7 - Eenieder die wenst toetredend lid te worden, moet een aanvraag indienen bij de raad van bestuur.

De raad van bestuur onderzoekt de kandidatuur tijdens haar eerstvolgende bijeenkomst. Tegen haar beslissing, die niet met redenen omkleed moet worden, is geen beroep mogelijk. De beslissing wordt schriftelijk ter kennis van de kandidaat gebracht.

Diegene die niet werd aangenomen, kan zich slechts één jaar na de datum van de beslissing, opnieuw kandidaat stellen.

Artikel 8 - De effectieve en de toetredende [eden kunnen op ieder ogenblik uittreden uit de vereniging, mits schriftelijk ontslag gericht aan de raad van bestuur.

Het effectief of toetredend lid dat de door hem verschuldigde bijdrage niet heeft betaald, binnen de maand na de herinnering die hem bij ter post aangetekende brief of per e-mail werd toegezonden, wordt geacht ontslag te nemen.

De uitsluiting van een effectief of toetredend lid kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee derde van de aanwezige effectieve leden.

De raad van bestuur kan de leden die zich aan een zware overtreding van de statuten of van de normen van eer en welvoeglijkheid schuldig hebben gemaakt, schorsen tot aan de beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 9 - De effectieve en de toetredende leden betalen een jaarlijkse bijdrage. Het bedrag hiervan wordt bepaald door de algemene vergadering.

Deze mag niet meer bedragen dan honderd euro (100,00 EUR).

Bij toetreding van nieuwe effectieve leden, zullen zij een eenmalige toetredingsvergoeding moeten betalen van vijfhonderd euro (500,00 EUR).

De ereleden zijn vrijgesteld van de betaling van de jaarlijkse bijdrage.

Artikel 10 - Het lid dat ontslag neemt of dat uitgesloten wordt, heeft geen aanspraak op het maatschappelijk bezit, en kan geen teruggave vorderen van de betaalde bijdragen of vergoeding eisen voor geleverde prestaties. Hetzelfde geldt ten aanzien van de rechthebbenden van een overleden lid.

Effectieve leden hebben bij ontslag het recht hun eenmalige toetredingsvergoeding van vijfhonderd euro (500.00 EUR) terug te vorderen indien die uit persoonlijke bron betaald zijn en niet door de werkgever.

Een ontslagnemend of uitgesloten lid, of de rechthebbenden van een overleden lid, kunnen geen inzage vorderen van de rekeningen van de vereniging noch zegels laten leggen of een boedelbeschrijving vorderen.

Tite! [il - De Algemene Vergadering

Artikel 11 - De algemene vergadering is samengesteld uit aile effectieve leden.

Artikel 12 - De algemene vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging. Zij bezit de machten die

haar zijn toegekend door de wet en door de onderhavige statuten.

Behoren inzonderheid tot haar bevoegdheid:

1. de wijzigingen van de statuten;

2. de benoeming en afzetting van de bestuurders en van de leden van de raad van bestuur,

3. de goedkeuring van de begrotingen en van de rekeningen;

4. de vrijwillige ontbinding van de vereniging;

5. de uitsluiting van leden.

Artikel 13 - De algemene vergadering, genaamd jaarvergadering, moet eenmaal per jaar worden

bijeengeroepen in de loop van de maand februari.

Op ieder ogenblik kan een buitengewone algemene vergadering van de vereniging worden bijeengeroepen

door een beslissing van de raad van bestuur of op vraag van minstens één/ vijfde van de effectieve leden.

Iedere vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats vermeld in de oproeping.

Alle effectieve leden moeten erop warden uitgenodigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 14 - De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur bij gewone brief of per e-mail, ondertekend door de secretaris in naam van de raad van bestuur, die minstens acht dagen vddr de vergadering aan ieder effectief lid wordt gestuurd.

De agenda wordt vermeld in het oproepingsbericht.

Behalve in de gevallen voorzien bij artikelen 8, 12 en 20 van de Wet van 27 juni 1921, kan de vergadering geldig beraadslagen over de punten die niet op de agenda vermeld zijn.

Artikel 15 - Ieder effectief lid heeft het recht de vergadering bij te wonen.

Nij kan zich laten vertegenwoordigen, na goedkeuring van de algemene vergadering, door een lasthebber die een lid moet zijn van de vereniging. Ieder lid kan slechts één enkel ander lid vertegenwoordigen.

Artikel 16 - De vergadering moet door de raad van bestuur worden bijeengeroepen indien één van de toetredende of effectieve leden het aanvragen.

Eveneens moet ieder voorstel dat ondertekend is door één/vijfde van de effectieve of toetredende leden op de agenda worden geplaatst.

Artikel 17 - De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur.

Artikel 18 - In de algemene vergadering hebben alle effectieve leden een gelijk stemrecht.

De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde effectieve leden, behoudens andersluidende bepaling in de wet of in onderhavige statuten.

Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter of van de bestuurder die hem vervangt de doorslag.

Artikel 19 - De algemene vergadering kan slechts geldig besluiten over de ontbinding van de vereniging of de wijziging in de statuten indien de bepalingen van de artikelen 8 en 20 van de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk worden nageleefd.

Artikel 20 - De besluiten van de algemene vergadering worden ingeschreven in het register van de notulen en worden ondertekend door de voorzitter en een bestuurder. Dit register wordt bewaard in de zetel van de vereniging waar alle leden er ter plaatse inzage kunnen van nemen.

Alle leden of derden, die van een belang doen blijken, kunnen uittreksels vragen die worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur en door een bestuurder.

Iedere wijziging van de statuten moet binnen de maand van haar dagtekening worden bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Dit geldt ook voor iedere benoeming, ontslag of afzetting van een bestuurder.

Titel IV - Het Bestuur

Artikel 21 - De vereniging wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens zes en maximum tien effectieve leden, voor een termijn van vier jaar. De algemene vergadering kan te allen tijde een einde stellen aan hun mandaat.

Artikel 22 - In geval van vacature tijdens een mandaat, wordt een voorlopige bestuurder door de algemene vergadering benoemd. Hij voltooit het mandaat van de bestuurder die hij vervangt. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Artikel 23 - De raad van bestuur kiest onder zijn Leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een penningmeester en een secretaris.

De duur van hun mandaat is beperkt tot twee (2) jaar.

Om verkiesbaar te zijn voor deze functies, moet men minstens twee (2) jaar lid zijn van de Raad van Bestuur.

De leden van de raad van bestuur worden verkozen, door de leden, met gewone .meerderheid van de stemmen.

Indien een lid niet de absolute meerderheid bekomt, dan zal een tweede stemming noodzakelijk zijn. Uit de twee kandidaten met de meeste stemmen zal alsdan binnen de 30 dagen een definitieve beslissing worden genomen wie als lid van de raad van bestuur wordt benoemd.

Ingeval een voorzitter verhinderd is, wordt zijn taak waargenomen door de ondervoorzitter of door de oudste der aanwezige bestuurders.

De raad wordt bijeengeroepen door de voorzitter of de secretaris. Hij kan slechts besluiten indien de meerderheid van de leden aanwezig is.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen geeft de stern van de voorzitter, of van diegene die hem vervangt, de doorslag.

Van de besluiten worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en die ingeschreven worden in een speciaal register. De uittreksels die moeten worden voorgelegd, worden door de voorzitter en de secretaris ondertekend.

Artikel 24 - De raad van bestuur zal verplichtend de vacante mandaten in de Raad van betuur moeten kenbaar maken ten laatste op het eerste formele evenement van het jaar.

Wanneer een mandaat van bestuurder vacant komt of wanneer de Raad van Bestuur beslist om verkiezingen te houden, zullen de leden zich kandidaat kunnen stellen vocr deze mandaten, en dit ten laatste twee (2) maanden na bekendmaking van de vacatures of verkiezingen.

De verkiezingen moeten gehouden worden ten laatste binnen de drie (3) maanden na het laatste formele evenement van het jaar. De leden hebben één (1) maand de tijd om hun stem uit te brengen en de resultaten zulten ten Laatste op de laatste formele evenement bekendgemaakt worden.

Artikel 25 - De bestuurraad leidt de zaken van de vereniging. Hij kan alle rechtshandelingen stellen en alle daden verrichten die hij nuttig acht voor de verwezenlijking van het doel der vereniging, met uitzondering van de handelingen die voorbehouden zijn aan de algemene vergadering of die strijdig zijn met de wet.

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurraad kan onder zijn verantwoordelijkheid, zijn bevoegdheden gedeeltelijk overdragen aan een van zijn leden en zelfs aan derden.

Artikel 26 - Alle akten die de vereniging verbinden, worden in naam van de vereniging geldig ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur en door de secretaris gezamenlijk optredend. Deze moeten ten aanzien van derden geen blijk geven van enig besluit van de raad of van enige machtiging.

Dezelfde wijze van vertegenwoordiging geldt voor het optreden in rechte.

Artikel 27 - Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht.

Titel V - Begrotingen en Rekeningen

Artikel 28 - Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

Het boekjaar van de vereniging loopt telkens van 01 januari tot 31 december ; het eerste boekjaar van 01 januari 2012 tot 31 december 2012.

Bij het einde van elk boekjaar worden door de raad van bestuur de rekeningen van het verlopen jaar afgesloten, en worden de inventaris en de balans opgemaakt alsmede de begroting voor het volgende jaar, Deze worden aan de goedkeuring van de jaarvergadering onderworpen.

De rekeningen en begroting worden ten minste acht dagen voor jaarvergadering ter kennis gebracht van de effectieve leden, die alsdan inzage kunnen vragen, zonder verplaatsing, van al de bescheiden waarop deze rekeningen en begroting gesteund zijn.

Artikel 29 - Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging, en kan onder geen be-ding bij wijze van dividenden of op een andere wijze aan de leden worden uitgekeerd.

Titel VI - Ontbinding - Vereffening

Artikel 30 - De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of het uittreden van een lid, in zover het aantal effectieve leden daardoor niet minder dan drie bedraagt.

De vereniging kan voor het verstrijken van haar duur ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering overeenkomstig artikel 20 van de Wet van 27 juni 1921 of door een gerechtelijke beslissing.

In gevat van vrijwillige ontbinding worden door de algemene vergadering, en bij gebreke daarvan door de rechtbank, een of meer vereffenaars benoemd, hun bevoegdheid bepaald en de wijze van vereffening der schulden en van de tegeldemaking der goederen vastgesteld.

Artikel 31 - In geval van ontbinding zal het actief, na aanzuivering der schulden, overgedragen worden aan de Hogere Zeevaartschool van Antwerpen, Noordkasteel Oost, 6, te 2030 Antwerpen, of aan een vereniging, stichting of instituut die hetzelfde doel als de heden opgerichte vereniging nastreeft. Indien er verschillende dergelijke instellingen zijn, zal de algemene vergadering een keuze maken, of naar haar goedvinden de goederen verdelen onder de instellingen die in aanmerking komen. indien geen instelling gekend is met een gelijKaardig doel, zal de algemene vergadering de goederen toewijzen aan één of meerdere verenigingen, stichtingen of instituten die een doel nastreven dat in enige mate verwant is met het doel van onderhavige vereniging.

Artikel 32 - Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de Wet van 27 juni 1921 en de gebruiken inzake verenigingen van overeenkomstige toepassing.

E3ijzondere bepalingen

A. Benevens aan de regels van de onderhavige statuten van de VZW, zullen alle effectieve leden en toetredende leden zich gedragen naar de bepalingen en voorschriften van het "reglement van inwendige orde" de dato 26 februari 2009, "The Charter" genoemd, waarvan elk lid erkent een exemplaar ontvangen te hebben.

Daar waar er tegenspraak zou bestaan tussen de bepalingen van onderhavige statuten en het reglement van inwendige orde (The Charter), dan zullen de bepalingen van de statuten primeren.

E3. Alle voormelde stichters van de vereniging zijn na de oprichting bijeengekomen in bijzondere algemene vergadering en beslissen met eenparigheid van stemmen

1. het aantal bestuurders te bepalen op vier (4),

2. worden aangesteld tot bestuurder voor een termijn van twee (2) jaar, met retroactiviteit naar 01 januari

2012

1, De heer DE WITTE Edouard Charles Marie, wonende te 1860 Meise, Pelgrimsweg 2.

2. De heer DE BONDT Dagmar Dilia J., wonende te 9160 Lokeren, Schoolstraat 68.

3. De heer VAN ECHELPOEL Christian Marie P., wonende te 2630 Aartselaar, Frederik Sheidlaan 15.

4. De heer GHYS Dirk Hendrik Alice Rila, wonende te 2018 Antwerpen, Borgerhoutsestraat 2224.

C. De aangeduide bestuurders zijn vervolgens bijeengekomen in raad van bestuur en hebben met eenparigheid van stemmen aangeduid, voor een termijn van twee (2) jaar, met retroactiviteit naar 01 januari 2012, als :

1. voorzitter van de raad van bestuur ; de heer VAN ECHELPOEL Christian Marie P., wonende te 2630 Aartselaar, Frederik Sheidlaan 15.

2. onder-voorzitter van de raad van bestuur : de heer GHYS Dirk Hendrik Alice Rita, wonende te 2018 Antwerpen, Borgerhoutsestraat 2224.

3. penningmeester : de heer DE WITTE Edouard Charles Marie, wonende te 1860 Meise, Pelgrimsweg 2.

4. secretaris : de heer DE BONDT Dagmar Dilia J., wonende te 9160 Lokeren, Schoolstraat 66.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

D. Bevestiging verbintenissen : de vergadering beslist bij deze uitdrukkelijk te bevestigen : alle daden tinhandelingen gesteld door de oprichters en/of de bestuurders in het kader van het doel van de vereniging sedert 01 januari 2012 tot op heden.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

DE WITTE Edouard

Bestuurder

DE BONDT Dagmar

Secretaris

VAN ECHELPOEL Christian

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

' ,Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

16/03/2015
ÿþVoor-behoude aan het Belgisci Staatsbta

MOU 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter riffie

Rechtbarilua n kcophandef Antwerpen

111.13111kIII

0 4 HAM 2015

afdef Ing Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr : 0524.795.932

Benaming

(voluit) : Antwerp Chartering Club

(verkort) : A.C.C.

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 2000 Antwerpen, Suikerrui 5

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van 04/02/2015blijkt het volgende

Met eenparigheid van stemmen wordt goedgekeurd om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Suikerrui 5, 2000 Antwerpen naar Van Meterenkaai 1, 2000 Antwerpen met ingang vanaf 04/02/2015

DE WITTE Edouard

Bestuurder

DE BONDT Dagmar

Secretaris

VAN ECt-IELPOEL Christian

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ANTWERP CHARTERING CLUB, AFGEKORT : A.C.C.

Adresse
SUIKERRUI 5 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande