ANTWERP DISTRIBUTION

Divers


Dénomination : ANTWERP DISTRIBUTION
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 809.341.769

Publication

31/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.04.2013, NGL 30.05.2013 13136-0599-016
08/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

lkargel8gd Per griffie von de Rechtbank lFc3u Koophandel ie Aniwerpen, op

Z.6. APR. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0809.341.769.

Benaming

(voluit) : ANTWERP DISTRIBUTION

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; 2100 Antwerpen-Deurne, Borsbeeksesteenweg 68+

(volledig adres)

Onderwerp akte : (VRIJWILLIGE) ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR(S) - EINDE MANDAAT ZAAKVOERDER.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op achtentwintig maart twee duizend dertien, geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op vier april daarna boek 5/172 blad 06 vak 01, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ANTWERP DISTRIBUTION gevestigd te 2100 Antwerpen-Deume, Borsbeeksesteenweg 68+, opgericht bij akte verleden voor mevrouw Kaat Vandeberg, plaatsvervangend notaris van notaris Marc Van Nuffel, belet, met standplaats te Antwerpen op tweeëntwintig januari twee duizend en negen, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier februari daarna onder het nummer 09018612, beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING. VERSLAGEN.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van

a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in voormelde agenda; aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op éénendertig december tweeduizend en twaalf, hetzij minder dan drie maanden voor het besluit tot ontbinding van vandaag.

b) het verslag van de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 9100 Sint-Niklaas, August de Boeckstraat 1 bus 5, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat waarop de activa en passiva van de vennootschap werden samengevat, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op éénendertig december tweeduizend en twaalf , met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk ais volgt:

BESLUIT

Ondergetekende, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef & Partners, bedrijfsrevisoren, August de Boeckstraat 1 bus 5 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, aangesteld om het verslag op te stellen overeenkomstig art. 181§1 W. Venn., verklaart dat:

- in het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het vennootschapsrecht de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ANTERP DISTRIBUTION" een staat van activa en passiva per 31 december 2012 heeft opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van ontbinding van de vennootschap:

* een balanstotaal heeft van honderd en elfduizend zevenhonderd en één euro en acht cent (¬ 111.701,08). * een netto-actief vermeldt van zeshonderd vierendertig euro en vierendertig cent (634,34¬ ).

- uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat van actief en passief de toestand van de vennootschap- behoudens de kosten met betrekking tot ontbinding- volledig, getrouw en juist weergeeft, dit in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

- er geen verdere inlichtingen zijn welke onontbeerlijk zijn ter voorlichting van vennoten en/of derden. Sint-Niklaas, 22 maart 2013.

(getekend)

W. De Neef

"

Iedere vennoot erkent kennis te hebben van deze beide verslagen.

loillttog

V beh aa Be Ste

IY

III

{ Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris

na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe

onderhavige vennootschap krachtens artikel 181, §1, van voormeld Wetboek gehouden is.

TWEEDE BESLUIT. (VRIJWILLIGE) ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING.

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering om de

vennootschap (vrijwillig) te ontbinden.

Bijgevolg wordt de vennootschap in vereffening gesteld en bestaat zij vanaf heden nog enkel voor haar

vereffening,

Alle documenten uitgaande van de vennootschap vanaf vandaag zullen moeten vermelden dat de

vennootschap in vereffening is (gesteld).

DERDE BESLUIT, BENOEMING VAN VEREFFENAAR(S).

A.. De algemene vergadering beslist ais vereffenaar van de vennootschap te benoemen en aan te stellen

onder voorbehoud of onder opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie van de benoeming door

de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Antwerpen: de heer Martyn DAMAD, geboren te Beverwijk

(Nederland) op zeven augustus negentienhonderd zeventig, wonende te 2610 Antwerpen, Flamingolaan 29,

hier aanwezig.

Hij verklaart en bevestigt

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek;

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen;

* geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige te zijn geweest die niet tijdig rekening en

verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend;

* dat hij niet failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben gekregen;

* dat hij geen gevangenisstraf (zelfs met uitstel) heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

Hij verklaart deze opdracht van vereffenaar uitdrukkelijk te aanvaarden.

B. De algemene vergadering beslist vervolgens voornoemde heer Martyn DAMAD, voornoemde vennoot sub 1, als bijzonder lasthebber van de vennootschap aan te stellen met machtiging om het verzoekschrift namens de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en in te dienen overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT MACHTIGING,

A, De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn of haar mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij of zij mag dus alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing of machtiging van de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin die vereist is en/of dit wordt voorgeschreven.

Hij of zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij of zij mag verzaken aan of afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling of kwijting van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen van de verplichting om een inventaris op te maken en mag zich aan de maatschappelijke boeken en geschriften van de vennootschap houden.

Hij of zij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen ingeval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheden in de verwoording van de goederen en rechten die door de vereffenaar in andere vennootschappen zou worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij of zij mag, onder zijn of haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen of doeleinden een gedeelte van zijn of haar macht die hij of zij zal bepalen, overdragen aan één of meer derden-lasthebbers voor de duur die hij of zij vaststelt.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zelfs die akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

B, De duur van de opdracht van de vereffenaar(s) geldt voor onbepaalde termijn tot beëindiging van de hem/haar (hun) opgedragen taak. De vereffenaar mag ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten en handelingen stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet (zouden) opgelegd zijn.

C. Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

VIJFDE BESLUIT. ONTSLAG EN KWIJTING/DECHARGE EINDE MANDAAT ZAAKVOERDER.

Ten gevolge van de ontbinding en in vereffeningstelling neemt de algemene vergadering tenslotte kennis

van het einde (van rechtswege) van zijn mandaat als enige zaakvoerder. DAMAD Martyn

Kwijting en décharge voor het beheer tijdens de periode voorafgaand aan huidige ontbindingsdatum kan

door de algemene vergadering later worden verleend bij de goedkeuring van de jaarrekening of bij de

(onderhandse) sluiting van de vereffening van de vennootschap.

ZESDE EN LAATSTE BESLUIT. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering verleent alle machten en bevoegdheden aan de vereffenaar, en verleent eveneens alle machten en bevoegdheden aan de naamloze vennootschap OPTIFISK, gevestigd te 2200 Herentals, Grote Markt 7, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondememïngsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang activiteit) en in voorkomend geval bij de Registratiecommissie voor de aanvraag tot registratie als aannemer.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht,

Voor ontledend uittreksel, Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte (vrijwillige) ontbinding, invereffeningstelling, benoeming vereffenaar(s), einde mandaat zaakvoerder - volmacht - afschrift van de beschikking - bijzonder verslag van de zaakvoerder-verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

n ' ' Voor-

behouden.

e aan het Belgisch

Staaatsbledd

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge





10/04/2012
ÿþy

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0809341769

Benaming

(voluit) : ANTWERP DISTRIBUTION

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DIANALAAN 168, 2600 BERCHEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Notulen van de beslissingen van de zaakvoerder genomen op 2 maart 2012

Na beraadslaging heb ik:

1. BESLIST de maatschappelijke zetel van de vennootschap, thans gevestigd te 2600 BERCHEM, DIANALAAN 168, met ingang van heden over te brengen naar 2100 DEURNE, BORSBEEKSESTEENWEG 68+.

DHR. M. DAMAD

Zaakvoerder

ter griffie van oe

~-~.rrikap;randel te Antwerpen, op

Griffie 1 fl' 1 ."

i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.04.2011, NGL 16.11.2011 11611-0306-014
11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.04.2010, NGL 05.05.2010 10110-0243-013
17/07/2015
ÿþ~---

i itll~~~4 IL

(rkri\

Awdz1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de aktT Rechtbank van koophandel

Antiv rnan

IONiT Ee BELGE 0 2 JULI 2015

-07- 2015 afdeling Antwerpen

LGISCH STAATSSLAT riffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BE

Ondernemingsnr : 0809.341.769

Benaming

(voluit) : Antwerp Distribution in vereffening

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Borsbeeksesteenweg 68+ - 2100 Deurne

Onderwerp akte : Verslag van de vereffening - Sluiting van de vereffening

Op de bijzondere algmene vergadering van 28/02/2015 werd volgende beslist:

Eerste besluit

Na het verslag gehoord te hebben van de vereffenaar met betrekking tot de

vereffeningsverrichtingen en over de door de vereffenaar opgestelde rekeningen, keurt de vergadering de

rekeningen van de vereffening goed,

Tweede besluit

De vergadering keurt de rekeningen goed welke afgesloten zijn op 28/02/2015.

Derde besluit

De vergadering verleent volledig en onbeperkte décharge aan de vereffenaar voor de uitvoering van zijn mandaat.

Vierde besluit

De vergadering verklaart dat de vereffening afgesloten is en dat de BVBA ANTWERP DISITRIBUTiON, in vereffening, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs niet meer voor ten behalve van de vereffening.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan Martyn Damad, wonende Flamingolaan 29  2610 Wilrijk, die ze moet bewaren gedurende een termijn van 5 jaar.

Martijn Damad vereffenaar

l

1 II11E1 1111111 1111 11 111fl

*15103622*

uni

1111

Coordonnées
ANTWERP DISTRIBUTION

Adresse
Zetel : Borsbeeksesteenweg 68+ - 2100 Deurne

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande