ANTWERP FISH FACTORY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTWERP FISH FACTORY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.578.402

Publication

27/02/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 25.10.2011, NGL 17.11.2011 11611-0328-011
20/04/2011
ÿþ Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'"\exgetegd ter griffie van de Rechp~ ttep9ltcrldel'ts Anfivegetert,

Griffie 8 APR' 2011

11111p9111,11111IIII

Vo. behoF aan Belg Staag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0478.578.402

Benaming

(voluit) : Cool on Wheels

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2020 Antwerpen, Kielsbroek 25

Onderwerp akte : doeluitbreiding - wijziging maatschappelijke zetel en naam - benoeming statutaire zaakvoerder

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt en gesloten door Hilde Hellemans, geassocieerd notaris te; Hemiksem, op negenentwintig maart tweeduizend en elf, Geregistreerd drie rol geen verzending te Boom, de! dertig maart 2011, boek 208, blad 90, vak 9. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 ¬ ), De Eerstaanwezend! Inspecteur, M. Van AUWENIS, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COOL ON WHEELS" met maatschappelijke zetel te 2020, Antwerpen, Kielsbroek 25, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondernemingsnummer BE 0478.578.402-RPR ANTWERPEN, onderworpen aan de belasting over dei toegevoegde waarde onder nummer BTW 478.578.402, opgericht onder de benaming "Art-i-Glass" bij akte verleden voor notaris Remi Fagard, voorheen te Genk, op 9 oktober 2002, bekendgemaakt in de Bijlagen tot! het Belgisch Staatsblad van 23 oktober erna, onder nummer 0130354 en waarvan de statuten voor het laatst; werden gewijzigd met aanneming van huidige benaming bij beslissing van de buitengewone algemene: vergadering gehouden voor notaris Peter Timmermans, te Antwerpen, op 4 augustus 2005, bekendgemaakt in, de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 augustus erna, onder nummer 0121282, de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Eerste besluit : De vergadering besliste de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van, 2020 Antwerpen, Kielsbroek 25 naar 2020 Antwerpen, Kielsbroek 47.

Tweede Besluit: De vergadering besliste haar naam te wijzigen in "Antwerp Fish Factory".

Derde Besluit: A. De vergadering heeft de voorzitter ontslagen van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging (uitbreiding) van het maatschappelijk doel van de vennootschap, alsmede van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2010. B. De aanwezige vennoot erkende een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva per 31 december. 2010 te hebben ontvangen en er kennis van hebben genomen. C. De vergadering besliste het doel van de vennootschap uit te breiden met de tekst zoals hierna vermeld.

Vierde besluit : De vergadering besliste de huidige niet-statutaire zaakvoerder, zijnde de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TWINS-GENERAL FOOD, te benoemen tot statutair zaakvoerder Overeenkomstig de statuten is de statutair zaakvoerder bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen en namens haar op te treden in en buiten rechte. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Vijfde besluit :

De vergadering besliste om artikelen 1, 2, 3 en 7 van de statuten aan te passen aan de voorgaande beslissingen, zodat de artikels 1, 2, 3 en 7 letterlijk luiden als volgt :

- Artikel 1.  Aard, rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de uitoefening van één of meer handelsactiviteiten tot doel heeft en zodoende de hoedanigheid van koopman verkrijgt. Zij neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "Antwerp Fish Factory". Deze naam moet" steeds  op alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap  gevolgd of voorafgegaan worden door de woorden 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of het letterwoord 'BVBA', en door het woord `rechtspersonenregister' of de afkorting 'RPR',

gevolgd door het ondernemingsnummer." "

- Artikel 2. - Zetel

De zetel is gevestigd te 2020 Antwerpen, Kielsbroek 47 in het gerechtelijke arrondissement van Antwerpen.

De nauwkeurige aanduiding van de zetel en het gerechtelijke arrondissement waarbinnen de vennootschap, haar zetel heeft, moeten steeds voorkomen op de stukken uitgaande van de vennootschap waarvan sprake in: artikel 1 van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De zetel kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder naar iedere andere plaats in hetzelfde taalgebied' of tweetalige gebied van België worden overgebracht.

De zaakvoerder kan ook agentschappen en filialen in het binnen- en buitenland oprichten."

- Artikel 3.- Doel

De vennootschap heeft tot doel : De groot- en kleinhandel, de in- en export, de bewerking en verwerking , van alle mogelijke voedings-, vis-, vlees- en zuivelartikelen, in dit zowel vers, diepgekoeld, diepgevroren, canned en prepact. De verkoop in groot- en kleinhandel van delicatessen en wijnen. De verkoop in groot- en kleinhandel in- en uitvoer van aanhangwagens en koelsystemen. De verhuur van voormeld materieel. Het onderhoud en de herstelling werkplaats voor aanhangwagens en koelsystemen (niet motorvoertuigen). Deze formulering is niet limitatief. Zij omvat ook wat in de sector waarin de onderneming actief is, gebruikelijk is of het zou worden. Zo kan de vennootschap ten voordele van derden alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in, of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben, en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen en aan deze ondernemingen en vennootschappen hulp kan verlenen onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of " borgstellingen. Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel."

- Artikel 7. Bestuur en de vertegenwoordiging

1. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een váste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TWINS-GENERAL FOOD, met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen, Kielsbroek 25, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer BE 0414.111.806-RPR ANTWERPEN, onderworpen aan de belasting over de toegevoegde waarde onder nummer BTW 414.111.806."

Zesde besluit : De vergadering verleende een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder, om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Zevende besluit : Coördinatie der statuten : De vergadering verleende aan de notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste besluit: Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie en individueel bevoegd, werd aangesteld : de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN DEN WIJNGAERT & PARTNERS, te 3140 Keerbergen, om thans en in de toekomst alle nodige handelingen te stellen betreffende de verplichtingen die voortvloeien uit de Wet op de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar uitvoeringsbesluiten, en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel alsook bij alle belastingadministraties waaronder de administratie van de BTW ten einde onder andere alle nodige formaliteiten te vervullen voor de aanvang, wijziging en/of stopzetting van de werkzaamheid van de vennootschap en hiertoe aile stukken en documenten te tekenen en alle verklaringen af te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Isabel Claessens, geassocieerd notaris

Tevens neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal;

historiek en coördinatie van de statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-beliouden aan het Belgisch Staatsblad

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 30.11.2010, NGL 06.01.2011 11004-0355-011
12/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 24.10.2009, NGL 05.11.2009 09846-0154-011
14/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 30.08.2008, NGL 08.10.2008 08778-0025-012
02/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 25.08.2007, NGL 25.09.2007 07739-0196-011
29/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 26.08.2006, NGL 26.09.2006 06798-4528-013
24/08/2005 : HAA020520
18/07/2005 : HAA020520
09/08/2004 : HAA020520
23/10/2002 : HAA020520
12/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ANTWERP FISH FACTORY

Adresse
KIELSBROEK 47 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande