ANTWERP INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTWERP INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 403.853.461

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 30.06.2014 14245-0540-014
12/08/2014
ÿþ*14153565*

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

ardeling Antwerpen/ op 1 AUO. 1014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0403853461

Benaming

(voluit) ANTVVERP NVEST

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Paalstraat 70, 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte Gemeenschappelijk voorstel tot een met fusie gelijkgestelde overneming in toepassing van art. 676 en 719 W. Venn. opgemaakt op datum van 21 juli 2014

1. ALGEMENE BEPALINGEN INZAKE DE TOT EEN MET FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNEMING

Het bestuursorgaan van de vennootschap ANTVVERP INVEST, met maatschappelijke zetel te Schoten aan de Paalstraat 70, waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer 13E0403.853.461 de overnemende vennootschap (hierna, de "Overnemende Vennootschap"),

en

Het bestuursorgaan van de vennootschap IMMO DE LAET DEELNEMINGEN, met maatschappelijke zetel te: Schoten aan de Paalstraat 70, waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder. ondernemingsnummer BE0554.729.835 over te nemen Vennootschap (hierna , de "Over te nemen: Vennootschap"),

hebben elk op datum van 21 juli 2014 dit gezamenlijk voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goedgekeurd, overeenkomstig artikels 676 juncto 719-727 van het Wetboek van vennootschappen (W.Venn.") (evenals van de artikelen waarnaar deze bepalingen verwijzen).

De bestuursorganen van de hierboven vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een geruisloze fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de bepalingen van art. 682 W.Venn.

Dit houdt onder meer in dat de geruisloze fusie van rechtswege en gelijktijdig de volgende gevolgen heeft: -Flet gehele vermogen van de Over Te Nemen vennootschap, activa en passive, rechten en verplichtingen, gaat over op de Overnemende Vennootschap

-Zonder creatie van nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap,

De beslissing om tot een geruisloze fusie over te gaan, moet worden genomen door een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouder(s) van de betrokken vennootschappen.

De belangrijkste wetgevende bepalingen zijn de volgende:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I. . 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Art. 676 W.Venn. :

Tenzij endors bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld :

1° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;

2' de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap, wanneer al hun aandelen en de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, in handen zijn ofwel van die andere vennootschap, ofwel van tussenpersonen van die vennootschap, ofwel van die tussenpersonen en van die vennootschapL

Art 719 W.Venn. ;

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een fusievoorstel op.

In het fusievoorstel worden ten minste vermeld ;

10 de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

30 de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4° leder bijzonder voordeel ltoegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar haar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd worden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

De volgende procedure dient bijgevolg te worden gevolgd:

1De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen stellen bij authentieke of onderhandse akte een fusievoorstel op. Dit fusievoorstel wordt uiterlijk zes weken voor de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd.

2.De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de betrokken vennootschappen beslissen over de geruisloze fusie bij authentieke akte

3.De akte tot vaststelling van de geruisloze fusie door de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders wordt neergelegd en bij uittreksel bekend gemaakt..

4.Vanaf de datum van de bekendmaking is de geruisloze fusie tegenstelbaar aan derden. De bekendmaking vervangt de verplichtingen die normaal voor overdracht van activa en passive moeten worden vervuld.. Er verdt slechts uitzondering gemaakt in bepaalde gevallen zoals bij de overdracht van onroerende zakelijke rechten en van rechten van intellectuele en industriële eigendom zoals weergegeven in art. 683 W.Venn.

De procedure met betrekking tot de geruisloze fusie kan weergegeven worden in de volgende tijdstabel, waarbij het belangrijk is dat:

-Er voorzien moet worden in tussentijdse cijfers ingeval de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum ondertekening van het fusievoorstel is afgesloten. Deze tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen mogen niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld., maar niet nodig muts unanimiteit.

-Het fusievoorstel wordt neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te ANTWERPEN , minstens zes weken voor de datum van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders die over de geruisloze fusie moet beslissen.

Dit fusievoorstel dient te worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke bij de fusie betrokken vennootschappen, op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen uiterlijk 6 weken v66r de algemene vergadering die over de geruisloze fusie moet besluiten en binnen de 15 dagen na neerlegging moet bekendgemaakt worden per mededeling in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad..

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 721 van het Wetboek van vennootschappen kan een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid een andere vennootschap alleen dan overnemen, wanneer de vennoten van de andere vennootschap voldoen aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de overnemende vennootschap. Aangezien vôôr de geruisloze fusie de aandelen van de over te nemen vennootschap volledig in handen zijn van de overnemende vennootschap, kan voormelde bepaling geen problemen opleveren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.BESCHRIJVING VAN DE MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING EN IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE GERUISLOZE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

a.Beoogde verrichting

De door de deelnemende vennootschappen beoogde verrichting Is een overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek Vennootschappen met fusie gelijkgestelde verrichting.

De Overnemende Vennootschap Antwerp Invest is houder van alle aandelen van de Over Te Nemen Vennootschap Immo De Laet Deelnemingen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen hebben het initiatief genomen ertoe strekkende een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna fusie) door te voeren waarbij het hele vermogen van de over te nemen vennootschap zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676 e.v, van het W. Venn, Ingevolge deze procedure verbinden de bestuurders van bovengenoemde vennootschappen er zich jegens elkaar toe te doen wat in hun macht ligt om tussen de voornoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bi deze het fusievoorstel vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd ean de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen.

b.Identificatie van de Overnemende Vennootschap

De vennootschap die de geruisloze fusie zal doorvoeren, de BVBA Antwerp Invest, werd bij notariële akte voor notaris Albert De Bie te Ekeren op datum van 17 januari 1947 opgericht, dewelke gepubliceerd werd in het E3elgisch Staatsblad van 1 februari 1947.

De onderneming is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0403.853.461. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te Schoten aan de Paalstraat 70.

De statuten van de vennootschap Antwerp Invest werden herhaaldelijk gewijzigd, en voor de laatste maal op 5 december 2013

De vennootschap Antwerp lnvest wordt hier vertegenwoordigd door de Zaakvoerder : .Dhr. De Laet Gert

Het maatschappelijk doel van de vennootschap Antwerp Invest, zoals bepaald in artikel 3 van de statuten, wordt hierna letterlijk weergegeven:

"De vennootschap heeft toi doel

Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomsten in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere management activiteiten. Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning , organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding enzovoort,

Op het ogenblik van het opstellen van dit fusievoorstel bedraagt het maatschappelijk kapitaal van Antwerp Invest 1.865.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 770 aandelen op naam, volledig volstort ten belope van 1.865.000,00 EUR en zonder aanduiding van nominale waarde,

c.Identificatie van de Over Te Nemen Vennootschap

De Over Te Nemen Vennootschap, de BVBA Immo De Laet Deelnemingen, werd bij notariële akte voor notaris Van Tricht te Schoten op datum van 19 juni 2014 opgericht, dewelke gepubliceerd werd in het Belgisch Staatsblad van 4 juli 2014,

De onderneming is ingeschreven ln de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0554.729.835. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te Schoten aan de Paalstraat 70.

De statuten van de vennootschap Immo De Laet Deelnemingen werden nog niet gewijzigd.

De vennootschap Immo De Laet Deelnemingen wordt hier vertegenwoordigd door de Zaakvoerder .Dhr. De Laet Gert , Zaakvoerder

Het maatschappelijk doel van de vennootschap Immo De Laet Deelnemingen, wordt hierna letterlijk weergegeven:

" De vennootschap heeft tot doet

- Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit

verscheidene economische sectoren.

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag zich bij wijze van inbreng, samensmelting, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins betrekken in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland.

In het algemeen mag de vennootschap aile handelingen stellen, onder welke vorm ook, die haar het meest geschikt blijken, zowel, roerende als onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken en die haar door de wet niet verboden zijn.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als vo« rekening van derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken,

verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken en die haar door de wet niet verboden zijn."

Op het ogenblik van het opstellen van dit fusievoorstel bedraagt het maatschappelijk kapitaal van Immo De Laet Deelnemingen 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 424 aandelen op naam, volledig volstort ten belope van 18.600,00 EUR en zonder aanduiding van nominale waarde,

d.Zakelijke overwegingen van de voorgestelde verrichting

De geruisloze fusie is ingegeven door de volgende motieven

De fusie met Immo De Laet Deelnemingen zal leiden tot het verwerven van een geheel van aandelen waardoor de vennootschap Antwerp Invest verder zal kunnen groeien als holdingvennootschap,

Tevens kadert de verrichting in een gehele herstructurering van de groep van vennootschappen in eigendom van Dhr. Gert De Laet. Dhr. Gert De Laet heeft zijn partner uitgekocht waarbij hij nu de enige aandeelhouder en zaakvoerder is in aile vennootschappen

De doelstelling van de verrichting is dan ook om de groepsstructuur te vereenvoudigen en overzichtelijker te maken waarbij Antwerp Invest als enige groepsvennootschap als holding zal optreden.

Als rechtshandeling ligt de geruisloze fusie dan ook voor de hand.

IDATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP VANUIT BOEKHOUDKUNDIG STANDPUNT GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De geruisloze fusie zal zowel voor fiscale als boekhoudkundige doeleinden effect hebben vanaf de beslissing door de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap en de Over Te Nemen Vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van dit fusievoorstel.

Deze datum wordt vastgesteld op 1 juif 2014.,

4.BESCHRIJVING VAN DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De Overnemende Vennootschap heeft geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend uitgegeven. Er zijn evenmin andere effecten dan aandelen uitgegeven door de Overnemende Vennootschapt

Vermits aldus geen van de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap bijzondere rechten heeft, worden in het kader van de geruisloze fusie geen bijzondere rechten toegekend.

5.BIJZONDERE VOORDELEN VOOR DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de geruisloze fusie betrokken zijn.

I

VERMELDINGEN

-Ingeval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de Overnemende Vennootschap volgende uit de fusie voortvloeiende wijzigingen aangebracht te worden

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt

In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend

uit de fusie worden gedragen door de Overnemende Vennootschap.

-De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

-Het onderhavig fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de Over Te Nemen Vennootschap en van de Overnemende Vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, voorzien bij art, 719 W.Venn., met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 11 september 2014 zou kunnen zijn.

Aldus opgesteld te Schoten op datum van 21 juli 2014

Dhn De Lad t Gert

zaakvoerder

t L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(*(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Nam en haneekenIng

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbrad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/10/2014
ÿþ wmwcel 11,1

Xodebij]ageob- het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbankvan koophandel

Antwerpen

0 9 OKT. 2014

afefilijêntwerpen

Ondernemingsnr : 0403.853.461

Benaming

(voluit) : ANTWERP INV]EST

(verkort) :

Reohtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 2800 Schoten, Paalstraat 70

(volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN VAN VENNOOTSCHAP B DOOR VENNOOTSCHAP A-CO'RD|NAT[E' VOLMACHTEN













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Stefan Van Tricht te Schoten op 26/09/2014 DAT de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANTWERP INVEST" met zetel te 2900 Schoten, Paalstraat 70 (ondernemingsnummer 0403.853.461) (in de akte aangeduld als "vennootschap A") samen met de buitengewone agemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO DE LAET DEELNEMINGEN" met zetel te 2900 Schoten, Paalstraat 70, (in de akte aangeduid als "vennootschap B"

en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen;

VASTSTELLINGEN door de voorzitter Van de beide vergaderingen met betrekking tot de fbnno|iteiten, die voor de fusie moeten worden vervuld:

a. De zaakvoerder van de beide vennootschappen heeft op datum van 21 juli 2014 een fusievoorste\

opgemaakt. Deze fusievoorstellen werden neergelegd (conform artikel 093 van het Wetboek van

Vennootschappen):

voor vennootschap A. ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen op 1 augustus 3014. bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 augustus ema, onder nummer 20140812/0153566, hetzij meer dan zes weken voor de algemene vergadering.

voor vennootschap B. ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen op 1 augustus 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 augustus amo, onder nummer 20140812/0153565, hetzij meer dan zes weken voor de algemene vergadering

Gezien de vereniging van a||e aandelen in handen van vennootschap /\, wend, krachtens de vereenvoudigde procedure als bepaald in artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, zaakvoerder van de beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandigverslag op te stoUen, waarin de gegevens voorkomen waarvan sprake in artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te nbeUæn, zoals bepaald in artikels 695 en 708 van het Wetboek van Vennootschappen.

c. De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vonnootschoppenvormo|d.a|000kdep|aatnwmordevænnoóanvandæzeotukkonhondenhænn|snemen.

De fÜniovoomtel|en, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren, (alsook de eventuele tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vannugen, die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld), werden in de respectievelijke zetels van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van vennoten, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

d. De zaakvoerder van beide vennootschappen heeft er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap B, die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap A.

e. De zaakvoerder van beide vennootschappen heeft er zich van vergewist, dat de overgenomen

vennootschap B. die aan de fusie deelneemt, geen eigendomsrechten op enig onroerend goed bezit noch

zakelijke rechten.

EERSTE BESLUIT

Fusievoorstellen

De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat

vennootschap B door fusie overgenomen wordt door vennootschap A.



---`------`----`-`---`---------` -`----------`---`------' `-`-

Op de laatste biz.. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris> hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

441 Vpor-

behouden aan het Belgisch

staatsbIad

De zaakvoerder van beide vennootschappen heeft er zich van vergewist en bevestigt dat sinds de datum

' van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva

van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

TWEEDE BESLUIT

Ontbinding zonder vereffening en fusie door overneming

De algemene vergadering van vennootschap B besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder

vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

De algemene vergadering van vennootschap A besluit tot fusie door overneming van het vermogen van

vennootschap B over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van vennootschap A en zonder omwisseling

van aandelen (artikel 703 van het Wetboek van Vennootschappen), op basis van een boekhoudkundige staat

per 30 juni 2014; aile verrichtingen en handelingen gesteld door vennootschap E3, sedert I juif 2014 tot op

vandaag worden boekhoudkundig geacht te zijn gesteld voor rekening van vennootschap A.

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen,

goedgekeurd.

DERDE BESLUIT

Gevolgen van de fusie

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van vennootschap B, met aile rechten en plichten, over op vennootschap A. De aandelen van vennootschap B in het bezit van vennootschap A zullen door de zaakvoerder van vennootschap A worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 30 juni 2014.

Aile rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum van 1 juli 2014, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap A. De schulden van vennootschap B gaan over op de overnemen de vennootschap A.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten leste van de overnemende vennootschap A.

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat

- enerzijds de fusie door overneming van vennootschap B door vennootschap A, werd verwezenlijkt.

- anderzijds vennootschap B, definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VIERDE BESLUIT

* Bij deze wordt aan de heer AUGUSTYNS Filip, te 2940 Hoevenen (Stabroek) Witvenstraat 86 VD IR,

en/of zijn aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de

vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook

tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen,

inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de

vennootschap uit te voeren.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge





Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift van de akte

- gecoördineerde statuten



op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

19/12/2013
ÿþ Mcd Wart! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V A i IuII1

beh

aa

Bel

Staz





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank' van Koophandel te Antwerpen, op

g 9 DEC 1O1

Griffie

Ondememingsnr : BE0403.853.461

Benaming

(voluit) : ANTWERP INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Paalstraat 70

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOEL - KAPITAALVERHOGINGEN  VOLMACHTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Stefan Van Tricht te Schoten op 05/12/2013, DAT de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANTWERP INVEST' met zetel te 2900 Schoten, Paalstraat 70, en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen

* Doelwijziging

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen. Artikel drie (3) wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar en gevolmachtigde in andere vennootschappen.

Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

De handel in gronden, woningen, appartementen en niet voor bewoning bestemde gebouwen,

Verhuur en exploitatie van woningen, niet-residentiële gebouwen en terreinen.

Onroerende leasing van woningen, niet-residentiële gebouwen en terreinen.

Projectontwikkeling van residentiële en niet-residentiële bouwprojecten.

Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering. Deze opsomming is geenszins in beperkte zin te beschouwen

De vennootschap mag zich bij wijze van inbreng, samensmelting, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins betrekken in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland.

In het algemeen mag de vennootschap alle handelingen stellen, onder welke vorm ook, die haar het meest geschikt blijken, zowel, roerende als onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken en die haar door de wet niet verboden zijn.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.":

* Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met negenentwintigduizend honderd vijfentwintig euro en negentig cent (29.125,90 EUR) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR) op zevenenveertigduizend zevenhonderd zeventien euro en eenennegentig cent (47.717,91 EUR), door het creëren van vierhonderd zeventig (470) nieuwe aandelen, die van dezelfde aard zullen zijn als de bestaande en van dezelfde rechten zullen genieten en die zullen delen in de winst vanaf het boekjaar dat een aanvang nam op één januari tweeduizend dertien,

Kapitaalverhoging door incorporatie van reserves (1)

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met één miljoen achthonderd vijftienduizend achthonderd vierenzeventig euro en tien cent (1.815,874,10 EUR) om het te brengen van zevenenveertigduizend zevenhonderd zeventien euro en eenennegentig cent (47.717,91 EUR) op één miljoen achthonderd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

drieënzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (1.863.592,01 EUR) door incorporatie bij het kapitaal van een bedrag van één miljoen achthonderd vijftienduizend achthonderd vierenzeventig euro en tien cent (1.815.874,10 EUR) dat wordt afgenomen van de bijzondere rekening "uitgiftepremie" van de vennootschap.

Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

Kapitaalverhoging door incorporatie van reserves (2)

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met duizend vierhonderd en zeven euro en negenennegentig cent (1,407,99 EUR) om het te brengen van één miljoen achthonderd drieënzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (1.863.592,01 EUR) op één miljoen achthonderd vijfenzestigduizend euro (1.865.000,00 EUR) door incorporatie bij het kapitaal van een bedrag van duizend vierhonderd en zeven euro en negenennegentig cent (1.407,99 EUR), dat wordt afgenomen van de bijzondere rekening "beschikbare reserves" van de vennootschap.

Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

Het artikel vijf (5) van de statuten wordt ingevolge de hiervoor genomen besluiten volledig vervangen door volgen de tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen achthonderd vijfenzestigduizend euro (1.865.000,00 EUR). Het is verdeeld in zevenhonderd zeventig (770) gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, die elk één/zevenhonderd zeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

* Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer AUGUSTYNS Filip, wonend te 2940 Hoevenen, Witvenstraat 86 VD1 R en/of zijn aangestelden met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle voorgaande, huidige en toekomstige formaliteiten te verrichten om wijzigingen aan de inschrijving en opheffing van de inschrijving in de Kruispuntbank Ondernemingen te bekomen, voor het Ondernemingsloket, en voor alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten, alsook voor het treffen van akkoorden, het indienen van aangiften en bezwaren bij voornoemde instanties.

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd ;

- afschrift van de akte

- gecoördineerde statuten

- verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

'Voor-

: behoeden aan het Belgisch Staatsblad

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 31.07.2013 13383-0235-012
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 29.06.2012 12239-0181-012
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 29.06.2011 11231-0517-012
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 28.06.2010 10233-0097-012
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 03.06.2009 09191-0007-012
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 29.08.2008 08701-0242-012
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 31.08.2007 07693-0348-014
31/08/2006 : AN101537
04/05/2006 : AN101537
18/04/2006 : AN101537
26/05/2005 : AN101537
10/05/2004 : AN101537
21/05/2003 : AN101537
22/04/2002 : AN101537
20/05/1999 : AN101537
01/01/1997 : AN101537
20/09/1990 : AN101537
01/01/1988 : AN101537

Coordonnées
ANTWERP INVEST

Adresse
PAALSTRAAT 70 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande