ANTWERP JUDICIAL OFFICERS, AFGEKORT : AJO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTWERP JUDICIAL OFFICERS, AFGEKORT : AJO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.751.406

Publication

05/02/2014
ÿþ*7i mod 11.1

] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte







Nïdrgeleya i(Itf1C I.'cli tiv°lhtbirnk

van Koophandel te Antwerpen, op

2 7 lAN. 2t'Iíi'

Griffie

91BIIIlu I~I~IIB

*19039 3"

u

E

I III

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): ANTWERP JUDICIAL OFFICERS

0 5 4 4 . 7 5 . 4 0 6 _________ ............

(verkort) : AJO

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Amerikalei 71

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING

i. Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 22 januari;: 2014, eerstdaags te registreren, blijkt dat een Besloten Burgerlijke vennootschap onder de vormli van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt: k Oprichters: 1. De Heer DE HAES Paul Robert Marie, geboren te Antwerpen op 29 juni 1956,;1 echtgenoot van mevrouw CRÈVECOEUR Beatrijs Leonie Edmonda, wonend te 2540 Hove, Edegemsestraat 20.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens akte verleden op datum van 26; december 1978 voor notaris Guy Van Bellinghen, notaris te Mechelen , vervangende zijn;; ambtsgenoot, Notaris Yves Janssens, met standplaats te Willbroek, alsdan wettelijk belet.

2. De Heer HOOFT Eric Alfons Celine, geboren te Antwerpen op 16 september 1970, echtgenoot: iá van mevrouw VANDERBORGHT Christa, wonend te 2630 Aartselaar, Bekersveld 34.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen, ingevolge akte verleden voor notaris Dirk;: Couturier te Antwerpen (Wilrijk) op 16 september 1994, tot op heden ongewijzigd zij verklaren.

3. De Heer BELLENS Christian, geboren te Wilrijk op 9 oktober 1956, echtgenoot van mevrouw MUST; Thérèse Marie Julia Maurice, wonend te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 131. Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens akte de dato 24 april 1986 verleden voor notaris Olivia Wellekens te Antwerpen

Vorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte; Aansprakelijkheid.

Naam: "ANTWERP JUDICIAL OFFICERS", Afgekort AJO.

Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van gerechtsdeurwaarder rolt eigen naam, evenals de gezamenlijke uitoefening van dit beroep door haar Vennoten en de samenwerking, zowel in België als in het buitenland, met andere gerechtsdeurwaarders, en de uitoefening van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van;; gerechtsdeurwaarder.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren en aile diensten leveren die, rechtstreeks of'; onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kan vergemakkelijken, voor zover deze verrichtingen niet onverenigbaar zijns met de hoedanigheid van gerechtsdeurwaarder,

De vennootschap mag onder meer aile roerende, financiële en onroerende verrichtingen doen dien bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die kaderen in het voorzichtig;: beheer van haar eigen patrimonium.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

iVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Zij mag eveneens, in het kader van haar doel, belangen nemen in en samenwerken met andere professionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen.

Zetel: De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 2000 Antwerpen, Amerikalei 73. Kapitaal; Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

§1. Vast kapitaal

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen, te weten aandelen A, zonder nominale waarde die een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen dienen bij de inschrijving volledig volstort te worden. Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de Algemene Vergadering. Het vaste gedeelte van het kapitaal en het met dit kapitaal overeenstemmend aantal aandelen moeten te allen tijde gehandhaafd blijven.

§2. Variabel kapitaal

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigd door de aandelen B kan worden verhoogd respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van Vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder statutenwijzigingen,

De uitgifte of intrekking van aandelen boven het vaste gedeelte van het kapitaal geschiedt bij beslissing van de Algemene Vergadering.

De aandelen B hebben elk een nominale waarde van vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Algemene Vergadering bepaalt het aantal nieuw uit te geven aandelen B, Ook aandelen B dienen bij de inschrijving volstortte zijn.

Het vaste gedeelte van het kapitaal werd bij de oprichting volledig valstort door inbreng in geld. Bestuur:

(i) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders. Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot bestuurder, dient deze onder haar vennoten, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder. De vaste vertegenwoordiger is niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De meerderheid van de bestuurders moeten de hoedanigheid hebben van gerechtsdeurwaarderkantoren en/of gerechtsdeurwaarders. Tenzij anders bepaald door de Algemene Vergadering, wordt het mandaat van de bestuurders niet bezoldigd.

(ii) De Algemene Vergadering bepaalt het aantal bestuurders, zij benoemt en ontslaat de bestuurders en stelt de vergoedingen vast.

(iii) De aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

(iv) Het bestuursorgaan wordt samengesteld met inachtname van de wettelijke bepalingen terzake.

(v) Het bestuursorgaan kan één of meerdere gedelegeerde bestuurders aanstellen, verkozen onder de bestuurders bij gewone meerderheid.

(vi) Ieder lid van het bestuursorgaan kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Algemene Vergadering. Voor het verstrijken van hun ambtsduur, kunnen bestuurders ad nutum ontslagen worden door de Algemene Vergadering. Zij zijn van rechtswege ontslagnemend wanneer zij niet langer gerechtsdeurwaarder of kandidaat-gerechtsdeurwaarder zijn of eigenaar zijn van aandelen.

(vii) Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de Algemene Vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst tot een nieuwe benoeming van bestuurders) overgaan. De nieuwe benoemde bestuurder(s) doet de tijd uit van zijn voorganger. De bevoegdheid van de overblijvende bestuurders om voorlopig te voorzien in één of meer vacatures, bestaat slechts indien een meerderheid van bestuurders in functie gebleven zijn. Is zulks niet het geval, dan wordt onverwijld een bijzondere Algemene Vergadering bijeengeroepen om nieuwe bestuurders te benoemen.

(viii) Het bestuursorgaan vergadert zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, na oproeping door de gedelegeerd bestuurder of, bij diens belet, door twee bestuurders.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetxii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" ~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



(ix) De besluiten van het bestuursorgaan worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens andersluidende bepalingen in onderhavige statuten of het intern Reglement.

(x) Indien één of meer aanwezige bestuurders zich onthouden, worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen van de overige aanwezige bestuurders. Over de punten die niet vermeld zijn in de oproeping kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen.

Bevoegdheden

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking en van bestuur te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek Vennootschappen alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Het bestuursorgaan dient over de voorafgaande en schriftelijke machtiging van de Algemene Vergadering te beschikken voor het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- of ieasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding van immateriële, materiële en financiële vaste activa of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde het maatschappelijk kapitaal overtreft.

Externe vertegenwoordiging

(i) De vennootschap wordt ten aanzien van derden, in een buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar,

geldig vertegenwoordigd door één bestuurder, alleen optredend.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door

bijzondere lasthebbers aangesteld door het bestuursorgaan.

Telkens wanneer een opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van gerechtsdeurwaarder. De aldus benoemde vertegenwoordiger, is belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de functie van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

(ii) Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van het bestuursorgaan, wordt de vennootschap ten aanzien van derden binnen het kader van het dagelijks bestuur rechtsgeldig verbonden door een bestuurder die alleen optreedt.

Algemene vergadering: Ieder jaar wordt een Algemene Vergadering van de Vennoten gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 08.30 uur, op de maatschappelijke zetel of enige andere plaats voorgesteld in de oproepingsbrief. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

Buitengewone Algemene Vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door het bestuursorgaan, of door de commissaris, indien die benoemd werd.

Ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de Vennoten, die samen ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de op de agenda te vermelden punten aan de gedelegeerd bestuurder of aan de enige bestuurder indien er slechts één werd aangesteld, is gericht.

Boekjaar: Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar

inventaris-Balans-Winstverdeling: Van het te bestemmen winstsaldo, zoals blijkt uit de jaarrekening van het boekjaar, wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen zodat ze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Wordt deze verhouding naderhand om één of andere reden niet meer bereikt, dan dient de gezegde afhouding opnieuw toegepast te worden, tot de reserve weer op peil is.

De Algemene Vergadering beslist bij gewone meerderheid over de bestemming van het overblijvende saldo.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar begint op een februari tweeduizend veertien en

eindigt op eenendertig december tweeduizend en vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

Aanstelling bestuurders:

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het aantal bestuurders vast te stellen op drie en in

deze functie te benoemen :

1. De Heer DE HAES Paul Robert Marie, geboren te Antwerpen op 29 juni 1956, echtgenoot van mevrouw CRÈVECOEUR Beatrijs Leonie Edmonda, wonend te 2540 Hove, Edegemsestraat 20.

2. De Heer HOOFT Eric Alfons Celine, geboren te Antwerpen op 16 september 1970, echtgenoot van mevrouw VANDERBORGHT Christa, wonend te 2630 Aartsetaar, Bekersveld 34.

3. De Heer BELLENS Christian, geboren te Witrijk op 9 oktober 1956, echtgenoot van mevrouw MUS Thérèse Marie Julia Maurice, wonend te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 131,

Naar aanleiding van deze benoemingen, bevestigt ondergetekende notaris, voornoemd, dat de hier vermelde natuurlijke personen uitdrukkelijk hebben ingestemd met de vermelding van hun rijksregisternummer in deze akte.

Hun opdracht zal voor onbepaalde duur zijn.

De opdracht van de bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overname verbintenissen:

De bestuurders worden benoemd vanaf één februari tweeduizend en veertien met dien verstande dat zij vanaf heden tot één februari tweeduizend en veertien zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke Vennoten en dat zij vanaf een februari tweeduizend veertien zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen opgenomen in de statuten en het Wetboek van vennootschappen. Bijgevolg zijn de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen overneemt, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld in artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

Het bestuursorgaan heeft de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot de benoeming van de voorzitter van het bestuursorgaan op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgestelde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de terzake geldende bepalingen opgenomen in het Wetboek van vennootschappen.

Volmacht:

"Bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (o.a. Ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-nummer) wordt verleend aan Alaska Antwerpen - Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, accountants en belastingconsulenten met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 d, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Guy Baecke, mevrouw Cindy Collier en/of mevrouw Eveline Smet, elk afzonderlijk optredend,met mogelijkheid van indeplaatsstelling."

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

V

Coordonnées
ANTWERP JUDICIAL OFFICERS, AFGEKORT : AJO

Adresse
AMERIKALEI 71 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande