ANTWERP LEASING COMPANY, AFGEKORT : ALC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTWERP LEASING COMPANY, AFGEKORT : ALC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.766.772

Publication

12/09/2013
ÿþ Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0843766772

Benaming

(voluit) : Antwerp Leasing Company

(verkartl

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luitenant Lippenslaan 50 bus 8 - 2140 Borgerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de raad van bestuur, wordt de maatschappelijke zetel vanaf heden, 19 augustus 2013 verhuisd naar Paradijsstraat 6-8 - 2000 Antwerpen

MJF Adviesbureau cvba

Gedelegeerd bestuurder

met vaste vertegenwoordiger

Gustaaf Korstanje

Op de laatste bb. van Lita:: B vermelden l:eot'o : Naam en hoed2rnigrreid von cle instrumenterende noteris. h¢tzg van de persofo)n{en) bevoegd d,: recntepersogn ten aarizren van derden te verteQ,enwoorcligArr

Verso ; Naam sn hersdiekeriing

1111111 1llI 11111 fl111 fi il 111 fl1 Illh

R1313969~*

goErgelegd fer r?ffie van de !t©theank Van Koophandel Antwerpen! ~

Griffie 1) 3 ~~~" . ~~a3

28/03/2013
ÿþ Mol Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: 0843766772

Benaming

(voluit) Antwerp Leasing Company

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luitenant Lippenslaan 50 B8 te 2140 Borgerhout

(volledig adres) Ontslag bestuurder, gedelegeerd bestuurder, voorzitter van de raad van bestuur en vaste vertegenwoordiger en benoeming bestuurder, gedelegeerd bestuurder, voorzitter van de raad van bestuur en vaste vertegenwoordiger.

Onderwerp akte



In de algemene vergadering van aandeelhouders van 6 maart i 2013 wordt vanaf 1 maart 2013, ontslag verleend aan Patrick Korstanje als bestuurder, gedelegeerd bestsuurder, voorzitter van de raad van bestuur en vaste vertegenwoordiger.

In zijn plaats wordt benoemd, de cvba NUF-Adviesbureau met als vaste vertegenwoordiger Gustaaf Korstanje, als bestuurder, gedelegeerd bestuurder, voorzitter van de raad van bestuur en vaste vertegenwoordiger.

MJF-Adviesbureau cvba

Gedelegeerd bestuurder

met vaste vertegenwoordiger

Gustaaf Korstanje

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

P11q1.7.M1

MONITEUR

21 -03-

BELGISCH STAATSBLAD Griffie

2013

BELGE Nergolegd Rechtban:,

UI

op

0 7 MAT 2.0f3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/02/2015
ÿþ11:

II

*15021294*

i

Moa wam 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 8 JAN. 2015

afdeling dempen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0843.766.772

Benaming

(voluit) : ANTWERP LEASING COMPANY

(verkort) : ALC

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Paradijsstraat 6 - 8 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke Zetel en Exploitatiezetel

Bij beslissing van de Raad van Bestuur wordt de Maatschappelijke Zetel en de Exploitatiezetel vanaf heden 28.12.2014 overgebracht naar de Ambachtsstraat 25/C te 2390 Malle.

M.J.F,-A cvba

Gedelegeerd Bestuurder

met Vaste Vertegenwoordiger

Gustaaf Korstanje

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

01/03/2012
ÿþth, mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I I1lI 1li lIi IIlI l Iii Iii 1111111111111

*iaoasass*

bel

Be Sta

Neergelegd ter griffe vin de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

1 7 FFB. 7012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a g43.766-772

Ondemerningsnr

Benaming (voluit) : Antwerp Leasing Company



(verkort) : ALC

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luitenant Lippenslaan 50 B8

2140 Antwerpen (Borgerhout)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op veertien februari tweeduizend en twaalf, blijkt dat een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoten:

a. De heer VIERU Gabriel-Costinel, geboren te Com. Moldovita Jud, Suceava op drie juli negentienhonderd i= zesenzeventig, wonende te 727385 Sat. Moldovita Jud (Com, Moldovita) Jud. Suceava nr. 416 Roemenië,

b. De heer TUREAC Adrian-Vasile, geboren te Com. Moldovita Jud, Suceava op twaalf december negentienhonderd achtentachtig, wonende te 727385 Sat.Moldovita Jud, (Com. Moldovita) Jud, Suceava Roemenië.

c. De heer SECMAN Nicolae, geboren te Com.Moldovita Jud. Suceava op vijf december negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 727385 Sat. Moldovita Jud (Com. Moldovita) Jud. Suceava nr. 306 Roemenië. d, De heer HAUCA Liviu Daniel, geboren te Com. Moldovita Jud, Suceava op eenentwintig juli negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 727385 Sat.Moldovita Jud (Com. Moldovita), Jud. Suceava nr.13 ;: Roemenië.

e. De heer MASLIN Daniel Vasite, geboren te Com. Moldovita Jud. Suceava op zestien december negentienhonderd tachtig, wonende te 727385 Sat.Moldovita Jud (Com. Moldovita), Jud. Suceava nr. 434 Roemenië.

2. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng. Haar naam luidt ANTWERP LEASING COMPANY in het kort ALC.

3, Zetel; De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2140 Borgerhout, Luitenant Lippenslaan 50 B8.

Hij kan worden verplaatst bij beslissing van de gedelegeerd bestuurder. Bij beslissing van de gedelegeerd bestuurder mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op andere plaatsen in België en in het buitenland. De algemene vergadering mag ook de zetel verplaatsen naar het buitenland,

4. Doel:

Makelarij in immobiliën, verzekeringen, kredieten en leasingcontracten, het inrichten van studie-, handels-, ; fiscale-, boekhoudkundige- en sociale kantoren of diensten.

De agentuur voor rekening van banken, spaarkassen en verzekeringsmaatschappijen of welke financiële instellingen ook. Het verstrekken van allerlei adviezen. Tussenpersoon in leasings en financieringen.

Het beheren van het patrimonium van haar vennoten, inbegrepen het verrichten van allerlei beursverrichtingen. Management assistentie en ondersteuning in de zin van professionele en onafhankelijke adviezen verstrekken op het gebied van het bestuur en beheer van ondernemingen, omvattende het productiebeheer, het commercieel beheer, het administratief en financieel beheer en personenbeheer. Alsook het verstrekken van i. juridische en 'fiscale adviezen.

Aan- en verkoop van nieuwe en tweedehands wagens. De verhuring, leasing en renting zowel op lange als korte termijn van vrachtwagens en auto's alsook van allerlei investeringsgoederen. Fund-management, het beheer van vermogens, zowel roerende als onroerende goederen, daaronder ;l verstaan, het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle werkdanige onroerende transacties en verrichtingen.

Alle handelingen in verband met immobiliën, zoals aan- en verkoop van huizen, gronden en onroerende goederen in het algemeen, zonder enige beperking.

Het exploiteren van een bureau voor private arbeidsbemiddeling met inbegrip van uitzendactiviteiten.

mod 11.1

Voorbehoud ''aan het Belgis'c1' Staatsblad

Het bewerken van edele metalen, alsook het vervaardigen van juwelen, in de meest uitgebreide zin van het woord.

Het adviseren, begeleiden van en leiding geven aan project-ontwikkeling en productieprocessen, en dit in de meest ruime zin.

Het opzetten, het bestuderen, het promoten, het commercialiseren, het uitvoeren, het beheer van de intellectuele eigendomsrechten van alle vernieuwende processen, zowel chemische, fysische, mechanische, elektromechanische, elektronische processen werkwijzen of technieken.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven of nemen van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activiteiten; het fungeren als octrooibureau; het beheer en ontwikkeling van octrooien, merken en auteursrechten; de uitbating van een onderneming voor de verdediging van auteursrechten,

Het opzetten, het bestuderen, het promoten, het commercialiseren, het uitvoeren, het beheer en de intellectuele eigendomsrechten van alle vernieuwende processen, zowel chemische, fysische, mechanische, elektronische, elektronische processen, werkwijzen of technieken.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven of nemen van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activiteiten;, het fungeren als octrooibureau, het beheer en ontwikkeling van een onderneming voor de verdediging van auteursrechten.

Private en collectief vermogensbeheer, collectieve beleggingen en het aantrekken van terugbetaalbare gelden. Het verstrekken van kredieten en leningen, alsook van leasing en renting,

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen en deelnemen op aile mogelijke wijzen in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden en waarborgen stellen voor derden.

Zij mag zich voor deze of andere vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken voor aandelen-vennootschappen of personen. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5. Duur: onbepaalde duur.

6, Boekjaar;

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bij het einde van ieder boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris op, de balans, de resultatenrekening met de toelichting en de door de wet bepaalde verslagen, die aan de algemene vergadering ter goedkeuring moeten worden voorgelegd.

Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt

1°) Jaarlijks wordt door de algemene vergadering van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vaste gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit minder bedraagt dan het vaste gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten

Het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

Behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te mofiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met §1 van artikel 429 Wetboek Vennootschappen, moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn,

2°) Er kan eventueel een interest worden toegestaan op het deel van het gestorte kapitaal.

Het maximum percentage mag in geen geval meer bedragen dan dit vastgesteld conform het koninklijk besluit van S januari 1962 tot vaststelling van de voorwaarden tot erkenning van de nationale groeperingen van coöperatieve vennootschappen en van de coöperatieve vennootschappen voor de Nationale Raad voor de Coöperatie.

3°) Het overschot aan het reservefonds of aan speciale fondsen.

Het eerste boekjaar begint op veertien februari tweeduizend en twaalf en eindigt op één en dertig december tweeduizend en twaalf,

7. Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het veranderlijk gedeelte wordt slechts verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd. Het kapitaal mag nooit minder bedragen dan honderd vijftigduizend Euro (150.000,00). Tot beloop van dit minimum bedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Zy A t..si

mod 11.1

Voor-behqud,çn aan het Beigisclal Staatsblad ti

verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de, vaststelling van de kapitaalsverhoging.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen A, B en C met een nominale waarde van 25 EURO (vijfentwintig). Zij zijn op naam en worden aangetekend in een register dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap dat ter inzage is van de vennoten en gehouden wordt overeenkomstig de bepalingen van artikel 357 en volgende Wetboek Vennootschappen.

Op het kapitaal, dat bij de oprichting honderd vijftigduizend Euro (150.000,00 EUR) bedraagt, werd in speciën ingeschreven als volgt:

a. De heer Gabriel Costinel Vieru, voornoemd, voor duizend (1.000) aandelen A;

b. De heer Adrian Vasile Tureac, voornoemd, voor duizend (1.000) aandelen A;

c. De heer Nicolae Secman, voornoemd, voor duizend (1.000) aandelen A;

d. De heer Liciu David Hauca, voornoemd, voor duizend (1.000) aandelen A;

e. De heer Daniel Vasile Maslin, voornoemd, voor duizend (1.000) aandelen A.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit minstens (één)1 lid, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering.

De controle over de vennootschap wordt uitgeoefend door iedere vennoot individueel of door één of meer controlerende vennoten of door een commissaris conform de wet. Ze worden benoemd door de algemene vergadering.

De termijn van het mandaat van de bestuurder bedraagt zes jaar, die van het mandaat van controlerende vennoten of van de commissaris bedraagt drie jaar, ze zijn herkiesbaar,

Zij kunnen ten alle tijden door de algemene vergadering worden ontslagen,

Het mandaat van de bestuurders en van de controlerende vennoten is niet bezoldigd, Ais de bestuurders een opdracht vervullen met bijzondere of vaste prestaties, mag hiervoor een beloning worden toegekend. Deze beloning mag in geen geval een participatie in de vennootschapswinst zijn.

De raad van bestuur is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle vennootschapsaangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Zo kan zij, onder meer

Alle sommen en waarden ontvangen. Alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren. Leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen. Leningen toestaan, aile borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning aanvaarden, verzaken aan alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken, doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtswege te nemen inschrijvingen, betalingen met of zonder subrogatie doen of toestaan, in alle gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen, zelfs dadingen aangaan, beroep doen op scheidsgerecht en scheidsrechterlijke bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggave toekennen. Personeel in dienst nemen, schorsen of ontzetten, hun bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen.

De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden of aan derden.

Zo mag zij ondermeer het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan een gedelegeerd bestuurder of een zaakvoerder,

De Raad van bestuur bepaalt de vergoeding verbonden aan deze opgedragen bevoegdheid, dcch met inachtneming van de bepalingen van hiervoor.

Voor alle akten en rechtsvorderingen, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door één bestuurder die van geen beslissing of volmacht van de raad van bestuur ter verrechtvaardiging moet doen blijken.

9. Benoeming:

De algemene vergadering beslist het aantal bestuurders voor de eerste maal vast te stellen op één (1) en de

volgende persoon als bestuurder te benoemen:

De heer KORSTANJE Patrick Julia Eduard, ongehuwd, geboren te Antwerpen op vijfentwintig januari

negentienhonderd tweeënzeventig wonende te 2018 Antwerpen, Montignystraat 2,

Vervolgens beslist de algemene vergadering dat, overeenkomstig artikel 141 Wetboek Vennootschappen,

iedere vennoot individueel het controlerecht zal uitoefenen.

De heer KORSTANJE Patrick Julia Eduard, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend, wordt tevens

benoemd als gedelegeerd bestuurder.

10, Jaarvergadering:

De algemene vergadering bestaat uit aile vennoten. Zij komt ten minste éénmaal per jaar bijeen, binnen zes

maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen, op de laatste vrijdag van de maand juni.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

11. Vaste vertegenwoordiger:

Als vaste vertegenwoordiger werd benoemd de heer Patrick Korstanje, voornoemd.

12, Volmacht:

Aan de heer Gustaaf Korstanje, wonende te 2100 Antwerpen (Deume), Herentalsebaan 53 bus 0201, wordt

alle macht verleend om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen,

ten einde het aanvragen en het wijzigen van een ondememingsnummer en het BTW nummer bij de bevoegde

belastingsdiensten te bekomen, alsook de aansluiting bij een sociale kas voor zelfstandigen.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie



























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/08/2015
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111.1111.111,11!11M111111111

Rechtbank van koophandel

Antweroen

0 3 AU6. 2015 ~

afdeling Antwerpen

C,riffic

Ondernemingsnr : 0843.766.772

Benaming

(voluit) : ANTWERP LEASING COMPANY

(verkort) : ALC

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ambachtsstraat 25/6 te 2390 MALLE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke Zetel en Exploitatiezetel

Bij beslissing van de Raad van Bestuur wordt de Maatschappelijke Zetel en de Exploitatiezetel vanaf heden 30.06.2015 overgebracht naar de Bredabaan 541 te 2170 MERKSEM.

M.J.F.-A cvba

Gedelegeerd Bestuurder

met Vaste Vertegenwoordiger

Gustaaf Korstanje

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
16/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ANTWERP LEASING COMPANY, AFGEKORT : ALC

Adresse
BREDABAAN 541 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande