ANTWERP MANUFACTURING SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTWERP MANUFACTURING SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.991.656

Publication

02/12/2013
ÿþ1 -k

__

(11dr

I Ilie

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ifl

I~

lI^arcQlcge tcr~~i`r;ie L,, Rechtbank van Koophandel te AnfwQrpon, op

Z 0 IJtiV. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : # Ç0

Benaming (voluit) : ANTWERP MANUFACTURING SERVICES

(verkort) : #

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Zwijgerstraat 20 bus 41

E;

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

j; Tekst : Neerlegging voor registratie / Uittreksel uit een proces  verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere' j; te Borgerhout op negentien november tweeduizend dertien, nog ter registratie aan te bieden, houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «ANTWERP MANUFACTURING:

SERVICES ». i

;j //Oprichters : 1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANVERSA", met zetel te 2000: Antwerpen  Zwijgerstraat 20 bus 41, Ondernemingsnummer en BTW 8E0822.996.993.

Vertegenwoordigd door de heer Meylemans Daniel Ludovicus Lodewijk Jozef, geboren te Lier op 12 januari 1971, wonende te 2000 Antwerpen  Zwijgerstraat 20 bus 41; die heeft ingetekend op 93 aandelen en hierop 9.300¬ betaalde van het in speciën af te betalen kapitaal;

i; 2/ De heer SOMERS Michel Elisabeth Rosalia, geboren te Antwerpen (Deume) op 5 januari 1965, wonende te; ;j 2600 Antwerpen (Berchem)  Uitbreidingstraat 39015; die heeft ingetekend op 93 aandelen en hierop 9.300¬ ; betaalde van het in speciën af te betalen kapitaal;

/Norm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid j

//Naam: ANTWERP MANUFACTURING SERVICES ;

;i //Maatschappelijke zetel: Zwijgerstraat 20 bus 41 te 2000 Antwerpen j

;j //Duur: onbepaald duur i

;j 1/Doel: De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel: j

j; 1. Het klieven, het zagen, het snijden, het verstellen, het zetten, het schijfschuren, het slijpen, het bewerken eni laten bewerken en het verwerken van diamant, dit alles met toepassing van alle bestaande technieken of in de

toekomst ontwikkelde technologie, waaronder lasertechnologie. i

I: 2. Het uitbaten van een werkplaats voor diamantwerk.

3. Alle consultancy werkzaamheden inzake diamant, inzake de behandeling en inzake de bewerking van; ;; diamant.

4. Het ontwikkelen en commercialiseren van nieuwe of vernieuwde technologie omtrent behandeling enj bewerking van diamant,

5. Het aankopen, verkopen en beheren van onroerend goed voor eigen rekening. Alle werkzaamheden inzake: onderhoud, verfraaiing van onroerende goederen voor eigen rekening.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,; groeperingen of organisaties, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van; het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van; zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende of onroerende, industriële of financiële aard, welk; ij rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitvoeren.

ij De vennootschap mag tenslotte kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door;

haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. ;

;j //Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één; / honderd zesentachtigste (1/186ste) iedere

//Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

.1

a

t mod 11.1

persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld, welke vergoeding ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

//Controle: Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

1/Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of ln de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

//E3oekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt het bestuursorgaan de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

1/Aanvang en einde van het eerste boekjaar  eerste jaarvergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand juni in het jaar 2015.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2014.

//Overname van verbintenissen: De oprichters verklaren door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de bepaling in artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat zij die verbintenissen hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor deze verbintenissen hoofdelijk en persoonlijk aansprakelijk zijn, indien de vennootschap deze verbintenissen niet uitdrukkelijk overneemt binnen twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel,

De oprichters verklaren bij toepassing van zelfde bepaling dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt door hen of één van hen aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 januari laatst, onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte. Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zef hebben verworven.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hen of één van hen worden aangegaan vanaf heden en vôôr de neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

/Mlinstverdeling: Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om het wettelijke reservefonds te vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte storting en.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

//Benoeming van zaakvoerder: Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder benoemd de heer Meylemans Daniel Ludovicus Lodewijk Jozef, geboren te Lier op 12 januari 1971, wonende te 2000 Antwerpen  Zwlgerstraat 20 bus 41, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verbeden is ingevolge enige wettelijke maatregel en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist. De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

//Bijzondere volmacht: Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan Accountantskantoor A. BERT -- DE CLEYN BVBA, gevestigd te 2820 Bonheiden --Rijmenamseweq 150, met als vertegenwoordiger de heer André Bert. zaakvoerder. de nodige machten verleend om aile formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, de KBO, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot in de plaatsstelling.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam'en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

v £ mec' 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Samen hiermee neergelegd:

-uitgifte van de akte







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de Laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANTWERP MANUFACTURING SERVICES

Adresse
ZWIJGERSTRAAT 20, BUS 41 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande