ANTWERP MODEL UNITED NATIONS, AFGEKORT : ANTWERPMUN

Association sans but lucratif


Dénomination : ANTWERP MODEL UNITED NATIONS, AFGEKORT : ANTWERPMUN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 541.400.847

Publication

24/10/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

 14e-abárliiàn ke0Phrindol

Antwerpen

15 On, 2014

afdeling Antwerpen

IIIIIMMI1,114111111111

Ondernemingsnr: 541.400.847

Benaming

(vole) Antwerp Model United Nations

(verkort) : AntwerpMUN vzvv

Rechtsvorm: Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel: Prinsstraat 13, 2000 Antwerpén

Onderwerp akte Statutenwijziging en wijziging Raad van Bestuur

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 01 oktober 2014 werd de volgende statutenwijziging met

unanimiteit goedgekund.

De gehele tekst/inhoud van de statuten wordt integraal vervangen door het volgende:

Artikel 1: Naam

De vereniging onder de vorm van een vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam  Antwerp Model

United Nations", Afgekort: AntwerpMUN VZW,

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetel kan slechts verplaatst worden door de voorafgaande goedkeuring van de

algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging. Hij

kan worden over geplaatst naar een andere plaats in Antwerpen bij eenvoudige beslissing van de Raad van

Bestuur.

Heden is hij gevestigd te Prinsstraat 13, 2000 Antwerpen en ressorteert onder het gerechtelijk

arrondissement Antwerpen.

Artikel 3: Doel

AntwerpMUN VZW is een (studenten)vereniging aan de (Stadscampus van de) Universiteit Antwerpen.

De vereniging is een pluralistische beweging, en neemt dan ook geen partijpolitieke en/of religieuze

standpunten in.

De vereniging heeft onder andere als doel om een (simulatie) MUN-sessie en indien nodig ook pre-events

te organiseren.

De vereniging heeft daarnaast als doel om informatie aan de studenten en haar leden over de werking van

de internationale organen en instellingen te bieden.

De werking van de vereniging steunt namelijk op 3 pijlers:

Networking: Wegens het karakter van de vereniging en haar activiteiten, tracht AntwerpMUN VZW om

toegang tot het/een internationale sfeer te creëren/bieden.

Educatie: De debatcultuur in Antwerpen aanwakkeren, studenten informeren en kenni over diplomatie en

internationale instellingen bijbrengen.

Toegankelijkheid: Een open forum voor alle studenten uit alle richtingen trachten te ontwikkelen om het

beoogde doel te bereiken.

Artikel 3 bis: Doelgebonden richtlijnen:

§lAntwerpMUN VZW is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdader te stellen voor zover deze in overeenstemming zijn met het doel omschreven in het eerste lid en zover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken.

§2Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeftj bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen. Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, overeenkomsten sluiten, contracten ondertekenen, met expliciet in begrip van verzekeringspolissen, goederen in huur nemen, dit zowel in binnen -ais in buitenland,

§3Zij kan individuele overeenkomsten zowel met privé- als met rechtspersonen afsluiten, om welke redenen ook, subsidies verwerven, zowel van de overheid ais van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Artikel 4: Duur Gee





Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD Z2

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden door een beslissing van de Algemene Vergadering, overeenkomstig de bepaling(en) in art. 14 en art. 18.3 van onderhavige statuten.

Artikel 6: Bestemming van het kapitaal bij ontbinding

In geval van ontbinding van de vereniging krijgt het netto-actief van het maatschappelijk bezit een bestemming die zoveel mogelijk het doel van de vereniging benadert. Deze bestemming wordt bepaald door de Algemene Vergadering binnen drie maanden na de bekendmaking van het besluit tot ontbinding van de vereniging en ingeval gedurende deze termijn de Algemene Vergadering in gebreke mocht blijven, door de bestuurders op dat ogenblik in functie.

Titel IL DE LEDEN

Artikel 6: Aantal leden

AntwerpMUN VZW telt een onbeperkt aantal leden met een minimum aantal van drie vaste of actieve [eden. Artikel 7: Soorten leden

§1Vaste of actieven leden:

" Leden van de Raad van Bestuur:

" Verkozenen die volgens de procedure bepaald in art. 20 van onderhavige statuten geselecteerd zijn en het dagelijks bestuur vormen.

§2Ereleden: Het dagelijks bestuur heeft enkel de keuze om bijkomende ereleden te benoemen. Deze benoeming is voor het leven, tenzij ingeval van uittreding dat conform at 9 §3 van onderhavige statuten moet verlopen. Deze benoeming kan enkel bij de wijziging van de statuten, volgens de procedure bepaald in art. 22 van onderhavige statuten gebeuren.

§3Variabele leden: Personen die hun jaarlijks lidgeld, bepaald door bet dagelijkslestuur met inachtneming van de regels van het reglement van inwendige orde en een maximum van EUR 15,00, dat jaarlijks volgens de evolutie van de index van de consumptieprijzen geïndexeerd wordt, hebben betaald alsook zij die aan de simulaties van AntwerpMUN VZW deelnemen. De regelingen omtrent het (al dan niet) aanstellen van variabele leden, het tijdstip en de modaliteiten van de betaalbaarstelling worden via het reglement van inwendige orde geregeld.

Artikel 8: Duur van de lidmaatschap

§1Bij de vaste of actieve leden start het lidmaatschap bij hun verkiezing volgens de procedure bepaald in art, 20 door de Algemene Vergadering en loopt ten einde op het einde van het academiejaar waarvoor zij werden verkozen of bij het neerleggen door het lid zelf van zijn of haar mandaat.

§2Bij de variabele leden start het lidmaatschap bij de betaling van het jaarlijks lidgeld en duurt dit een académiejaar. Dit kan bij betaling van het jaarlijks lidgeld verlengd worden.

§3Bij de ereleden gebeurt dit vanaf hun benoeming in de statuten en eindigt volgens de procedure vermeld in art. 7 §2 & 9 §3 van onderhavige statuten.

Artikel 9: Uittreding van leden

§1leder lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden.

§2Voor de vaste of actieve leden kan dit ofwel volgens de modaliteiten bij de procedure bepaald in art. 20 §3 van onderhavige statuten gebeuren ofwel per aangetekende brief aan de Raad van Bestuur, die zetelt op het adres van de maatschappelijke zetel van de vereniging, gebeuren.

§3Voor de ereleden kan dit per aangetekende brief aan de Raad var! Bestuur, die zetelt op het adres van de maatschappelijke zetel van de vereniging en volgens de procedure bepaald in art. 22 van onderhavige statuten gebeuren.

§4Bij variabele leden kan dit door stopzetting van betaling van het jaarlijks lidgeld.

§6.Een uittredend lid kan echter nooit verschuldigde bijdragen weigeren te betalen of de reeds betaalde bijdragen terugvorderen.

Artikel 10: Uitsluiting of ontslag van leden

§1Een variabel of vaste lid kan worden uitgeslotén na schending van de statuten, reglement van inwendige orde of op verzoek van één van de [éden van de Raad van Bestuur.

§2Voor gedwongen uitsluiten van één van de actieve leden, is een twee-derde (naar boven afgerond) meerderheid van de zittende Algemene Vergadering nodig.

§3Voor gedwongen ontslag van één van de leden van de Raad van Bestuur, is een twee-derde (naar boven af te ronden) meerderheid van de zittende Algemene Vergadering nodig. Het ontslag betekent in geen geval dat er sprake is van uitsluiting. Voor gedwongen uitsluiten van dit lid/leden moet de procedure bepaald in art. 10 §2 van onderhavige statuten gevolgd worden.

§4Een uitgesloten lid heeft geen enkel recht binnen de vereniging, zij kunnen noch uittreksels, noch verantwoording, noch zegellegging of inventarisatie eisen, noch de terugbetaling van reeds betaalde bijdragen opeisen..

Artikel 11: Overlijden

Bij overlijden eindigt het lidmaatschap automatisch. De erfgenamen of rechthebbenden van een overleden lid hebben geen enkel recht binnen de vereniging, zij kunnen noch uittreksels, noch verantwoording, noch zegellegging of inventarisatie eisen, noch de terugbetaling van reeds betaalde bijdragen opeisen.

Artikel 12: Overige bepalingen met betrekking tot leden

§1Alle leden hebben de rechten en plichten die hen door het reglement van inwendige orde en de onderhavige statuten worden toegekend.

§2Alle leden handelen volgens het principe van goede huisvader,

§3Elk lid aanvaardt de statuten en het reglement van inwendige orde.

MOD 2.2

§4Enkel de vaste of actieve leden hebben de rechten en plichten die, de v.z.w-wet aan de leden van de V.Z.W toekent De vaste of actieve leden worden niet bezoldigd, maar werken op vrijwillige basis. Hun lidmaatschap is tevens ook kosteloos.

§5De verplichte functies van de actieve leden binnen de vereniging zijn: Voorzitter (president), Vice President (hierna; VP) Finance & Legalities (ook penningmeester), VP Communications & External Relations (communicatie & externe relaties) en VP Practical Organisation (praktische organisatie). Andere functies die aan de actieve leden kunnen worden toegekend zijn: PR, organisatie, media en secretaris (niet limitatief). De wijze van benoeming en ambtsbeëindiging van de bestuurders zijn in de onderhavige statuten en het reglement van inwendige orde bepaald. "

§60e Raad van Bestuur houdt op de zetel van de vereniging een register van de actieve leden bij. Een afschrift van dit register kan jaarlijks neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

§7.Enkel natuurlijke personen kunnen lid zijn.

Titel III: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13: Samenstelling van de Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering is samengesteld uit aile actieve leden van de vereniging, waarbij ieder vaste lid

gelijk stemrecht heeft, en wordt door de voorzitter van de Raad van Bestuur voorgezeten, Bij diens afwezigheid zal de voorzitter van de Raad van Bestuur door de VP Finance vervangen worden. Bq de afwezigheid van de laatstgenoemden wordt de voorzitter van de Raad van Bestuur door een van de andere leden van de Raad van

" Bestuur vervangen. '

Artikel 14: Bevoegdheden van de Algemene Vergadering

De bevoegdheden van de Algemene Vergadering zijn uitsluitend de onderstaande:

'uitvoeren van het dagelijks bestuur;

CU "

" benoeming van nieuwe leden;

-fo .wijziging van de statuten;

.benoeming en afzetting van bestuurdersi

e

" geven van kwijting aan de bestuurders;

" goedkeuring van begroting en rekeningen;

.ontbinding van de vereniging;

" uitsluiting van een lid.

e

-os Artikel 15: Bijeenkomsten van de Algemene Vergadering

§1De Algemene Vergadering komt tijdens het academiejaar, met uitzondering van de vakanties en

>el examenperiodes, minstens één keer om de vier weken samen. Elk lid wordt verondersteld aanwezig te zijn,

tenzij door overmacht verhinderd. Alles wat besproken wordt op de Algemene Vergadering moet confidentieel behandeld worden.

4!/ §2Deze vergaderingen worden bijeengeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur of kan, ais het

doel of het belang van de vereniging zulks vereist,, op verzoek van één/vijfde (1/5de) van de leden van de algemene vergadering of één lid van de Raad van Bestuur worden bijeengeroepen.

eq §30p een jaarlijkse Bijzondere Algemene Vergadering, bijeengeroepen door de nieuwe voorzitter van de

Raad van Bestuur, waar een financieel overzicht wordt gegeven, wordt aan de leden van de Raad van Bestuur van het afgelopen (vorige) academiejaar décharge verleend. De stemming gebeurt door de leden van het

eq dagelijks bestuur van de huidig academiejaar. Bij een twee derde meerderheid van de stemmen wordt hun ambt

door deze Bijzondere Algemene Vergadering beëindigd. Er is een aanwezigheid van twee derde van de leden -os

et van het dagelijks bestuur van huidig academiejaar vereist Deze Bijzondere Algemene Vergadering moet ten

laatste bijeengeroepen worden op 31 oktober van het beoogde academiejaar.

Artikel 16; Oproeping tot de Algemene Vergadering

et

et §10e oproeping tot de Algemene Vergaderingen geschiedt door de secretaris van de Algemene

Vergadering op vraag en in naam van de voorzitter van de Raad van Bestuur. De oproep gebeurt ten laatste een week op voorhand bij brief of e-mail. Bij hoogdringendheid kan de termijn door een unanieme beslissing

" rm van de Raad van Bestuur worden ingekort.

' §2De agenda maakt geen deel uit van de oproeping, maar dient minstens 3 dagen voor de bijeenkomst rondgestuurd te zijn. leder lid heeft het recht om varia-punten op de agenda te zetten teneinde deze te bespreken in de Algemene Vergadering Ais het doel of het belang van de vereniging zulks vereist kunnen er op verzoek van één/vijfde (1/5de) van de leden van de Algemene Vergadering of 1 lid van de Raad van Bestuur

. extra punten worden geagendeerd.

-fo Artikel 17; Vertegenwoordiging van de Algemene Vergadering

Elk vast lid kan zich op de Algemene Vergadering door een ander vast lid laten vertegenwoordigen.

et Hiervoor moet er per brief of e-mail, ten laatste een uur voor de aanvang van de Algemene Vergadering, aan de

secretaris kennis en volmacht worden gegeven. Ieder aanwezig vast lid kan maximaal twee andere vaste leden vertegenwoordigen. Dit wordt in de notulen of het vergaderverslag bijgevoegd.

Artikel 18; Stemming op de Algemene Vergadering

§1Elk aanwezig lid van de Algemene Vergadering heeft één stem.

§2Er wordt gestemd bij handopsteking. Wanneer er echter over leden moet worden beslist of wanneer de Algemene Vergadering dit wenselijk acht, gebeurt dit bij schriftelijke en geheime stemming.

§3Behoudens de bij wet of in onderhavige statuten bepaalde uitzonderingen, worden de besluiten bij de gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen genomen. Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter van de Raad van Bestuur doorslaggevend.

"

MOD 2.2

Titel IV: DE RAAD VAN BESTUUR

Artikel 19: Samenstelling van de Raad van Bestuur

De samenstelling van de Raad van Bestuur is als volgt:

'minimum drie fysieke personen waaronder zeker de functies van "Voorzitter (president), VP Finance &

Legalities, VP Communications & Externat Relations en VP Practical Organisation',

.3/5de van de leden van de Raad van Bestuur moeten leden zijn van de zittende Algemene Vergadering en

bij de aanvang van hun mandaat ingeschreven Zijn aan de Universiteit Antwerpen.

Artikel 19 bis: Bevoegdheden van de Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur is belast met de uitvoering van het dagelijks beleid en neemt volgende taken waar;

.het dagelijks bestuur en het financieel beheer van de vereniging;

-de vertegenwoordiging van de vereniging in aile gerechtelijk en buitengerechtelijke handelingen;

'de oprichting, ontbinding en coördinatie van werkgroepen en de bepaling van hun bevoegdheden;

-flet uitwerken en uitvoeren van de initiatieven voorgedragen door de Algemene Vergadering;

-het opstellen van een "Reglement van Inwendige Orde";

-het aanstellen van mensen die ufizonderlijk in buitengerechtelijke handelingen de vereniging mogen vertegenwoordigen.

Artikel 19 ter: Bijeenkomsten van de Raad van Bestuur

§1De Raad van Bestuur komt tijdens het academiejaar, met uitzondering van de vakanties en examenperiodes, bij voorkeur één keer per week en minstens één keer om de twee weken samen. Uitzonderlijk kunnen er in hoogdringendheid ook tijdens de vakanties en examenperiodes bijeenkomsten bij elkaar geroepen worden. Deze bijeenkomst(en) wordt door de voorzitter van de Raad van Bestuur voorgezeten. Bij diens afwezigheid zal de voorzitter van de Raad van Bestuur door de VP Finance vervangen worden. Bij de afwezigheid van de laatstgenoemden wordt de voorzitter van de Raad van Bestùur door een van de andere leden van de Raad van Bestuur vervangen.

§2Elk lid wordt verondersteld aanwezig te zijn, tenzij door overmacht verhinderd,

§3AIs er twee of meerdere leden van de Raad van Bestuur de bijeenkomst niet kunnen bijwonen, zal deze bijeenkomst naar het volgende (bijeenkomst) worden uitgesteld.

§4Enkel op aanvraag van minstens twee van de leden van de Raad van Bestuur kan een adviseur worden opgeroepen. De modaliteiten omtrent de aanstelling van een adviseur gebeuren steeds volgens de procedure bepaald in art. 23 van onderhavige statuten,

§5Deze vergaderingen worden bijeengeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur of kan, als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist op verzoek van minstens 2 leden van de Raad van Bestuur worden bijeengeroepen.

Artikel 19 quater: Oproeping tot de Raad van Bestuur

§1De oproeping tot de vergadering van.de Raad van Bestuur geschiedt door de voorzitter van de Raad van Bestuur. De oproep gebeurt ten laatste een week op voorhand bij brief of e-mail. Bij hoogdringendheid kan de termijn door een unanieme overeenstemming van de Raad van Bestuur worden ingekort.

§2De agenda maakt geen deel uit van de oproeping, maar dient minstens 3 dagen voor de bijeenkomst rondgestuurd te zijn. leder lid heeft het recht om varia-punten op de agenda te zetten teneinde deze te bespreken in de bijeenkomst.

Artikel 19 quinquies: Stemming op de Raad van Bestuur

De Raad van bestuur neemt collegiaal beslissingen. Elke bestuurder heeft 1 stem en stemming gebeurt bij handopsteking, tenzij er door minstens de helft van de bestuurders een geheime stemming gevraagd wordt. Gewone meerderheid van stemmen is voldoende om. de beslissing van de Raad van Bestuur te bepalen. Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter van de Raad van Bestuur doorslaggevend. Veriegenwoordiging binnen de Raad van Bestuur is niet mogelijk.

Artikel 19 sexies: Overige bepalingen met betrekking tot de Raad van Bestuur

§1Het is mogelijk voor de Raad van bestuur om aan één bestuurder vertegenwoordigingsbevoegdheid te delegeren. Dit gebeurt bij gewone meerderheid.

§2Van elke bijeenkomst van de Raad van Bestuur wordt er een verslag gemaakt. Deze dient om ter beschikking van de leden van de Algemene Vergadering te worden gesteld.

§3Tegen beslissingen van de Raad van Bestuur is steeds beroep mogelijk op de Algemene Vergadering, deze beslissingen kunnen herroepen worden door een gewone meerderheid van de Algemene Vergadering. §4De voorzitter van de vereniging is tevens ook de voorzitter van de Raad van Bestuur.

§5Voor aile verplichtingen die de bestuurders aangaan in naam van de Vereniging, AntwerpMUN VZW, zijn ze niet persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk.

Titel V: HET DAGELIJKS BESTUUR

Artikel 20: Verkiezing actieve leden

§1Het openstellen van de vacatures voor de Algemene Vergadering gebeurt ten laatste twee weken voor de sollicitaties van de leden.

§2De zittende leden en de leden van het Raad van Bestuur beslissen over de kandidatuur van de nieuwe leden. De kandidaten moeten dan bij een vertrouwensstemming een twee derde meerderheid verkrijgen. De voorzitter van het beoogde academiejaar heeft een vetorecht.

§30ver de verlenging van het mandaat van zittende leden beslissen deze zelf. Deze beslissing moet ten laatste twee weken voor de sollicitaties bekend zijn. Ze moeten zich voor een evaluatiegesprek bij de huidige Raad van Bestuur aanmelden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§40e sollicitatie en verkiezing van nieuwe leden voor het volgende academiejaar gebeurt in het lopende academiejaar op of rond de datum van 1 april. Bij onvoldoende verkozen leden kunnen nog bijkomende rondes georganiseerd worden tot ten laatste 15 oktober van het beoogde academiejaar.

Artikel 21:_ Verkiezing voorzitter

De kandidaat voorzitters moeten leden zijn van de zittende Algemene Vergadering en ingeschreven zijn aan de Universiteit Antwerpen. Hij of zij zou bij voorkeur ook geen politieke mandaat mogen uitoefenen.

De verkiezingsprocedure gaat als vole

Tijdens de Algemene Vergadering maken zij hun kandidatuur kenbaar. Indien niemand zich kandidaat stelt, doet de Raad van Bestuur een oproep naar de studenten van de CST van de Universiteit Antwerpen om zich kandidaat te stellen;

Tijdens een Bijzondere Algemene Vergadering, die maximaal een week na het kenbaar maken van de kandidaturen plaatsvindt, lichten zij afzonderlijk en in elkaars afwezigheid hun kandidatuur toe;

De Bijzondere Algemene Vergadering kan met een gewone meerderheid facultatief beslissen om een bijkomende vragenronde te houden waarbij de kandidaten met elkaar geconfronteerd worden;

De Bijzondere Algemene Vergadering kan zich ten allen tijde beraden in afwezigheid van aile kandidaten;

In het geval van meer dan twee kandidaten, volgt er een stemming waarna de twee kandidaten met de

meeste stemmen over blijven. In het geval uit deze stemming geen twee afgezonderde kandidaten naar voren

komen, wordt er opnieuw gestemd tot dit wel het geval is (eventueel met herhaling van stappen 2 tot 4); Onthouding bij alle stemmingen is niet toègestaan;

De Bijzondere Algemene Vergadering stemt dan opnieuw over deze twee kandidaten tot één van beide een meerderheid heeft;

Deze kandidaat moet dan bij een vertrouwensstemming een twee derde meerderheid verkrijgen om als voorzitter voorgedragen te worden door de Algemene Vergadering;

Indien de kandidaat-voorzitter geen twee derde meerderheid verkrijgt van de Algemene Vergadering, moet de hele procedure ten vroegste een week en ten laatste een maand later worden overgedaan. Bij deze herhaling wordt de kandidatuur opengetrokken tot alle studenten van de CST van de Universiteit Antwerpen;

Ais de kandidaat-voorzitter bij bovenstaande stemming een meerderheid behaalt, is de opdracht van 'de voorzitter van het topende academiejaar beperkt tot het afhandelen van de topende zaken en mag de nieuw-verkozen voorzitter beginnen met de voorbereidingen voor het komende academiejaar;

Aile bovenstaande stemmingen gebeuren geheim;

De verkozen voorzitter stelt de vice-voorzitters voor aan de Algemene Vergadering, Een aanvraag tot stemming hierover door een lid van die Algemene Vergadering Is mogelijk.

Titel VI: DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 22: Wijziging van de statuten

De statuten kunnen door de Algemene Vergadering bij 2/3de meerderheid gewijzigd worden.

Indien een erelid van de vereniging wenst uit te treden, is hiervoor geen stemming nodig. Hierbij wordt enkel de uittreding waar gemaakt; bij alle andere wijzigingen in de statutén zijn de vorige bepaling van toepassing.

Artikel 23: Overige bepalingen

De voorzitter van de Algemene Vergadering wordt na het beëindigen van zijn/haar mandaat benoemd tot erelid. Hij/zij mag, indien vereist, tot maximaal één academiejaar na het beëindigen van zijn of haar mandaat/functie de taak van adviseur op zich nemen. De Raad van Bestuur beslist hier autonoom over en kan, indien gewild, deze taak aan anderen toekennen.

De ereleden van AntwerpMUN VZW zijn Bart Sips, Dennis De Borger, Sven Wassenaar, Toby Joshua Fischler en Elke Mets. Ook gaat dit lidmaatschap naar Thalie Wyns en Sina Asghari na het beëindigen van hun actieve rol binnen de vereniging. Deze maken na het beëindigen van hun,functie aanspraak op een bijzondere behandeling - die volgens het reglement van inwendige orde zal bepaald worden - tijdens AntwerpMUN-activiteiten.

De aanvang van het boekjaar wordt verandert naar 01 oktober en eindeigt voortaan op 30 september van iedere werkingsjaar.

Het Belgisch recht is van toepassing op de werking van AntwerpMUN vzw. Voor alle gevallen die niet voorzien worden door de statuten, zijn de beschikkingen van de V.Z.W. wetgeving, waaronder de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

Tevens werd er kennis genomen van het ontslag van de heer Toby Joshua Fischler en mevrouw Thalie Wyns.

Vervolgens is er kennis genomen van de herbenoeming van de heer Sine Asghari en tenslotte werd omgegaan tot de benoeming ais bestuurder van:

. a) de heer Tom Verlinden, geboren te Borgerhout, op 24 januari 1990, wonende te St. Antoniusstraat 22, 2000 Antwerpen, met de volgende rijksregisternurnmer: 90.01.24-443.55,

b) mevrouw Kristy Broekmans, geboren te Heusden-Zolder, op 18 april 1992, wonende te De Erven 4, 3583 Paal, met de volgende rijksregistemummer. 92.04.18-300.50,

c) mevrouw Lies Hilda Geimaert, geboren te Gent, op 30 november 1993, wonende te Koning Alberttaan 13 bus 2, 9160 Lokeren, met de volgende rijksregistemummer: 93.11.30-384.67.

De mandaten zullen onbezoldigd uitgeoefend worden,

MOD 2,2

Luik B - Vervolg

, Dè Raad van Bestuur zal bestaan uit de volgende bes_tuurders:

" Voorzitter: Tom Verlinden.

Vice president Finance & Legalities en ondervoorzitter: Sina Asghari.

Vice president Communications & External Relations en ondervoorzitter: Kristy Broekmans.

Vice president Practical Organisation en ondervoorzitter: Lies Hilda Geirnaert

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiaci



Sina Asghari

Vice president Finance & Legafities en ondervoorzitter

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/10/2013
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting Antwerp Model United Nations

Vooraf

Tussen ondergetekenden, zijnde natuurlijke personen:

" De heer Toby Joshua Fischler, wonende te 2018 Antwerpen, Haringrodestraat 60, geboren op 24/06/1993 te Antwerpen

" Mevrouw Thalia Wyns, wonende te 2200 Herentals, Eikenlaan 14, geboren op 09/02/1991 te Duffel

" De heer Sina Asghari, wonende te 2980 Zoersel, Handelslei 134 bus 2, geboren op 18/01/1990 te Etterbeek wordt overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de Wet van 21 juni 1921, onder de volgende voorwaarden en omstandigheden, waarvan de statuten als volgt luiden:

Statuten

Titel I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1: Naam

De vereniging onder de vorm van een vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam  Antwerp Model United

Nations . Afgekort: AntwerpMUN VZW.

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijk zetel van de vereniging is gevestigd te Prinsstraat 13, 2000 Antwerpen, en ressorteert onder

het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Artikel 3: Doel

Antwerp MUN VZW is een (studenten)vereniging aan de (Stadscampus van de) Universiteit Antwerpen.

De vereniging is een pluralistische beweging, en neemt dan ook geen partijpolitieke en/of religieuze standpunten

in.

De vereniging heeft onder andere als doel om een MUN-sessie en pre-events te organiseren.

De vereniging heeft ook als doel om informatie aan de studenten en haar leden over de werking van de

internationale organen en instellingen te bieden.

De werking van de vereniging steunt namelijk op 3 pijlers:

1.1. Debatcultuur in Antwerpen aanwakkeren.

1.2. Educatie: Studenten informeren en kennis over diplomatie en internationale instellingen bijbrengen.

1.3. Openheid: Een open forum voor alle studenten uit alle richtingen trachten te ontwikkelen om het beoogde

doel te bereiken.

Artikel 4: Duur

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden door een

beslissing van de Algemene Vergadering, overeenkomstig de bepaling(en) in art. 14 van onderhavige statuten.

Artikel 5: Bestemming van het kapitaal bij ontbinding

In geval van ontbinding van de vereniging , krijgt het netto-actief van het maatschappelijk bezit een bestemming

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Antwerp Model United Nations

België

Onderwerp akte : Oprichting

*13306395*

(afgekort) : AntwerpMUN

Rechtsvorm: : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Zetel : Prinsstraat 13

0541400847

2000

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Antwerpen

Griffie

Neergelegd

24-10-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

die zoveel mogelijk het doel van de vereniging benadert. Deze bestemming wordt bepaald door de Algemene Vergadering binnen drie maanden na de bekendmaking van het besluit tot ontbinding van de vereniging en, ingeval gedurende deze termijn de Algemene Vergadering in gebreke mocht blijven, door de bestuurders op dat ogenblik in functie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Titel II: DE LEDEN

Artikel 6: Aantal leden

AntwerpMUN VZW telt een onbeperkt aantal leden met een minimum aantal van drie vaste of actieve leden.

Artikel 7: Soorten leden

§1 Vaste of actieven leden:

" Leden van de Raad van Bestuur;

" Verkozenen die volgens de procedure bepaald in art. 20 van onderhavige statuten geselecteerd zijn en het dagelijks bestuur vormen.

§2 Ereleden: Het dagelijks bestuur heeft enkel de keuze om ereleden te benoemen. Deze kan enkel bij de wijziging van de statuten volgens de procedure bepaald in art. 22 van onderhavige statuten gebeuren.

§3 Variabele leden: Personen die hun jaarlijks lidgeld, bepaald door het dagelijks bestuur met inachtneming van de regels van het reglement van inwendige orde en een maximum van EUR 15,00 die jaarlijks volgens de evolutie van de index van de consumptieprijzen geindexeerd wordt, hebben betaald. De regelingen omtrent het (al dan niet) aanstellen van variabele leden, het tijdstip en de modaliteiten van de betaalbaarstelling wordt via het reglement van inwendige orde geregeld.

Artikel 8: Duur van de lidmaatschap

§1 Bij de vaste of actieve leden start het lidmaatschap bij hun verkiezing volgens de procedure bepaald in art. 20 door de Algemene Vergadering en loopt ten einde op het einde van het academiejaar waarvoor zij werden verkozen of bij het neerleggen door het lid zelf van zijn of haar mandaat.

§2 Bij de variabele leden start de lidmaatschap bij de betaling van het jaarlijks lidgeld en duurt een academiejaar. Deze kan bij betaling van het jaarlijks lidgeld verlengd worden.

§3 Bij de ereleden gebeurt dit vanaf hun benoeming in de statuten en eindigt volgens de procedure vermeld in

art. 9 §3 van onderhavige statuten.

Artikel 9: Uittreding van leden

§1 Ieder lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden.

§2 Voor de vaste of actieve leden kan dit per aangetekende brief aan de Raad van Bestuur, die zetelt op het adres van de maatschappelijke zetel van de vereniging, gebeuren.

§3 Voor de ereleden kan dit per aangetekende brief aan de Raad van Bestuur, die zetelt op het adres van de maatschappelijke zetel van de vereniging, en volgens de procedure bepaald in art. 22 van onderhavige statuten gebeuren.

§4 Bij variabele leden kan dit door stopzetting van betaling van het jaarlijks lidgeld.

Een uittredend lid kan echter nooit verschuldigde bijdragen weigeren te betalen of de reeds betaalde bijdragen

terugvorderen.

Artikel 10: Uitsluiting of ontslag van leden

§1 Een lid kan worden uitgesloten, na schending van de statuten, reglement van inwendige orde of op verzoek van een van de leden van de Raad van Bestuur.

§2 Voor gedwongen ontslag van één van de actieve leden, is een twee-derde (naar boven afgerond) meerderheid van de zittende Algemene Vergadering nodig.

§3 Voor gedwongen ontslag van één van de leden van de Raad van Bestuur, is de unanimiteit van de zittende Algemene Vergadering nodig.

§4 Een uitgesloten lid heeft geen enkel recht binnen de vereniging, zij kunnen noch uittreksels, noch verantwoording, noch zegellegging of inventarisatie eisen, noch de terugbetaling van reeds betaalde bijdragen opeisen.

Artikel 11: Overlijden

Bij overlijden eindigt het lidmaatschap automatisch. De erfgenamen of rechthebbenden van een overleden lid hebben geen enkel recht binnen de vereniging, zij kunnen noch uittreksels, noch verantwoording, noch zegellegging of inventarisatie eisen, noch de terugbetaling van reeds betaalde bijdragen opeisen.

Artikel 12: Overige bepalingen met betrekking tot leden

§1 Alle leden hebben de rechten en plichten die hen door het reglement van inwendige orde en de onderhavige statuten worden toegekend.

§2 Alle leden handelen volgens het principe van goede huisvader.

§3 Elk lid aanvaardt de statuten en het reglement van inwendige orde.

§4 Enkel de vaste of actieve leden hebben de rechten en plichten die de v.z.w-wet aan de leden van de V.Z.W toekent. De vaste of actieve leden worden niet bezoldigd, maar werken op vrijwillige basis. Hun lidmaatschap is tevens ook kosteloos.

§5 De verplichte functies van de actieve leden binnen de vereniging zijn: Voorzitter, vice-voorzitter en financiën of penningmeester. Andere functies die aan de actieve leden kunnen worden toegekend zijn: PR, organisatie, media en secretaris (niet limitatief). De wijze van benoeming en ambtsbeëindiging van de bestuurders zijn in de onderhavige statuten en het reglement van inwendige orde bepaald.

§6 De raad van bestuur houdt op de zetel van de vereniging een register van de actieve leden bij. Een afschrift van dit register kan jaarlijks neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Titel III: ALGEMENE VERGADERING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 13: Samenstelling van de Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle actieve leden van de vereniging, waarbij ieder vaste lid gelijk stemrecht heeft, en wordt door de voorzitter van de Raad van Bestuur voorgezeten. Bij diens afwezigheid zal de voorzitter van de Raad van Bestuur door de vice-voorzitter van de vereniging vervangen worden. Bij de afwezigheid van de laatstgenoemden wordt de voorzitter van de Raad van Bestuur door de penningmeester (financiën) vervangen.

Artikel 14: Bevoegdheden van de Algemene Vergadering

De bevoegdheden van de Algemene Vergadering zijn uitsluitend de onderstaande:

- uitvoeren van het dagelijks bestuur;

- benoeming van nieuwe leden;

- wijziging van de statuten;

- benoeming en afzetting van bestuurders;

- geven van kwijting aan de bestuurders;

- goedkeuring van begroting en rekeningen;

- ontbinding van de vereniging;

- uitsluiting van een lid.

Artikel 15: Bijeenkomsten van de Algemene Vergadering

§1 De Algemene Vergadering komt tijdens het academiejaar, met uitzondering van de vakanties en examenperiodes, minstens één keer om de drie weken samen. Elk lid wordt verondersteld aanwezig te zijn, tenzij door overmacht verhinderd.

§2 Deze vergaderingen worden bijeengeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of kan als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist op verzoek van één/vijfde (1/5de) van de leden van de algemene vergadering of 1 lid van de Raad van Bestuur worden bijeengeroepen.

§3 Op een jaarlijkse Bijzondere Algemene Vergadering, bijeengeroepen door de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur, waar een financieel overzicht wordt gegeven, wordt aan de leden van de Raad van Bestuur van het afgelopen (vorige) academiejaar décharge verleend. De stemming gebeurt de leden van het dagelijks bestuur van de huidig academiejaar. Bij een twee derde meerderheid van de stemmen wordt hun ambt door deze Bijzondere Algemene Vergadering beëindigd. Er is een aanwezigheid van twee derden van de leden van het dagelijks bestuur van huidig academiejaar vereist. Deze Bijzondere Algemene Vergadering moet ten laatste bijeengeroepen worden op 31 oktober van het beoogde academiejaar.

Artikel 16: Oproeping op de Algemene Vergadering

§1 De oproeping tot de Algemene Vergaderingen geschieden door de secretaris van de Algemene Vergadering op vraag en in naam van de voorzitter van de Raad van Bestuur. De oproep gebeurt ten laatste een week op voorhand. Bij hoogdringendheid kan de termijn door een unanieme beslissing van de Raad van Bestuur worden ingekort.

§2 De agenda maakt deel uit van de oproeping. Ieder lid heeft het recht om varia-punten op de agenda te zetten teneinde deze te bespreken in de Algemene Vergadering.

Artikel 17: Vertegenwoordiging van de Algemene Vergadering

Elk vast lid kan zich op de Algemene Vergadering door een ander vast lid laten vertegenwoordigen. Hiervoor moet er per brief of e-mail, voor het versturen van de agenda aan de secretaris kennis en volmacht worden gegeven. Ieder aanwezig vast lid kan maximaal twee andere vaste leden vertegenwoordigen. Deze wordt in de notulen of het vergaderverslag bijgevoegd.

Artikel 18: Stemming op de Algemene Vergadering

§1 Elk aanwezig lid van de Algemene Vergadering heeft één stem.

§2 Er wordt gestemd bij handopsteking. Wanneer er nochtans over mensen moet worden beslist of wanneer de Algemene Vergadering dit wenselijk acht, gebeurt dit bij schriftelijke en geheime stemming.

§3 Behoudens de bij wet of in onderhavige statuten bepaalde uitzonderingen, worden de besluiten bij de gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen genomen. Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter van de Raad van Bestuur doorslaggevend.

Titel IV: DE RAAD VAN BESTUUR

Artikel 19: Bijeenkomsten van de Algemene Vergadering

De samenstelling van de Raad van Bestuur: minimum drie personen waaronder zeker de  voorzitter, vice-

voorzitter, financiën en eventueel de mentor van de huidige werkingsjaar/academiejaar.

De Raad van Bestuur is belast met de uitvoering van het dagelijks beleid en kan in hoogdringendheid bij elkaar

geroepen worden. Enkel op aanvraag van minstens een van de leden van de Raad van Bestuur kan de mentor

ook hieraan deelnemen.

De Raad van Bestuur neemt volgende taken waar:

" het dagelijks bestuur en het financieel beheer van de vereniging,

" de vertegenwoordiging van de vereniging in alle gerechtelijk en buitengerechtelijke handelingen,

" de oprichting, ontbinding en coördinatie van werkgroepen en de bepaling van hun bevoegdheden,

" het uitwerken en uitvoeren van de initiatieven voorgedragen door de Algemene Vergadering,

" het opstellen van een  Reglement van Inwendige Orde ,

" het aanstellen van mensen die uitzonderlijk in buitengerechtelijke handelingen de vereniging mogen vertegenwoordigen.

De Raad van bestuur neemt collegiaal beslissingen. Elke bestuurder heeft 1 stem en stemming gebeurt bij handopsteking, tenzij er door minstens de helft van de bestuurders een geheime stemming gevraagd wordt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Gewone meerderheid van stemmen is voldoende om de beslissing van de Raad van Bestuur te bepalen. Het is

ook mogelijk voor de Raad van bestuur om aan één bestuurder vertegenwoordigingsbevoegdheid te delegeren.

Dit gebeurt bij gewone meerderheid.

Bij de intrede van de mentor, zal hij als adviseur te werk gaan. Hij heeft een advies-gevend stem.

Van elk bijeenkomst van de Raad van Bestuur wordt er een verslag gemaakt. De mentor ontvangt hier ook een

kopie van.

Tegen beslissingen van de Raad van Bestuur is steeds beroep mogelijk op de Algemene Vergadering, deze

beslissingen kunnen herroepen worden door een gewone meerderheid van de Algemene Vergadering.

De voorzitter van de vereniging is tevens ook de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Voor alle verplichtingen die de bestuurders aangaan in naam van de Vereniging, AntwerpMUN VZW, zijn ze niet

persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Titel V: HET DAGELIJKS BESTUUR

Artikel 20: Verkiezing actieve leden

§1 Het openstellen van de vacatures voor de Algemene Vergadering gebeurt ten laatste twee weken voor de sollicitaties van de leden.

§2 De zittende leden en de leden van het Raad van Bestuur beslissen over de kandidatuur van de nieuwe leden. De kandidaten moeten dan bij een vertrouwensstemming een twee derde meerderheid verkrijgen. De voorzitter van het beoogde academiejaar heeft een vetorecht.

§3 Over de verlenging van het mandaat van zittende leden, beslissen deze zelf. Deze beslissing moet ten laatste twee weken voor de sollicitaties bekend zijn. Ze moeten zich voor een evaluatiegesprek bij de huidig Raad van Bestuur aanmelden.

§4 De sollicitatie en verkiezing van nieuwe leden, voor het volgende academiejaar, gebeurt in het lopende academiejaar op of rond de datum van 1 april. Bij onvoldoende verkozen leden, kunnen nog bijkomende rondes georganiseerd worden tot ten laatste 15 oktober van het beoogde academiejaar.

Artikel 21: Verkiezing voorzitter

De kandidaat voorzitters moeten leden zijn van de zittende Algemene Vergadering en ingeschreven zijn aan de Universiteit Antwerpen. Hij of zij zou bij voorkeur ook geen politieke mandaat mogen uitoefenen.

De verkiezingsprocedure gaat als volgt:

1.1. Tijdens de Algemene Vergadering maken zij hun kandidatuur kenbaar. Indien niemand zich kandidaat stelt, doet de Raad van Bestuur een oproep naar de studenten van de CST van de Universiteit Antwerpen om zich kandidaat te stellen;

1.2. De kandidaat voorzitters mogen echter maximum eenmaal de mandaat van voorzitter vervuld hebben; 1.3. Tijdens een Bijzondere Algemene Vergadering, die maximaal een week na het kenbaar maken van de kandidaturen plaatsvindt, lichten zij afzonderlijk en in elkaars afwezigheid hun kandidatuur toe;

1.4. De Bijzondere Algemene Vergadering kan facultatief beslissen om een bijkomende vragenronde te houden waarbij de kandidaten met elkaar geconfronteerd worden;

1.5. De Bijzondere Algemene Vergadering kan zich ten allen tijde beraden in afwezigheid van alle kandidaten; 1.6. In het geval van meer dan twee kandidaten wordt gestemd en blijven de twee kandidaten met de meeste stemmen over. In het geval uit deze stemming geen twee afgezonderde kandidaten naar voren komen, wordt er opnieuw gestemd tot dit wel het geval is (eventueel met herhaling van stappen 2 tot 4);

1.7. Onthouding bij alle stemmingen is niet toegestaan;

1.8. De Bijzondere Algemene Vergadering stemt dan opnieuw over deze twee kandidaten tot één van beide een meerderheid heeft;

1.9. Deze kandidaat moet dan bij een vertrouwensstemming een twee derde meerderheid verkrijgen om als voorzitter voorgedragen te worden door de Algemene Vergadering;

1.10. Indien de kandidaat-voorzitter geen twee derde meerderheid verkrijgt van de Algemene Vergadering, moet de hele procedure ten vroegste een week en ten laatste een maand later worden overgedaan. Bij deze herhaling wordt de kandidatuur opengetrokken tot alle studenten van de CST van de Universiteit Antwerpen;

1.11. Als de kandidaat-voorzitter bij bovenstaande stemming een meerderheid behaalt, is de opdracht van de voorzitter van het lopende academiejaar beperkt tot het afhandelen van de lopende zaken en mag de nieuw-verkozen voorzitter beginnen met de voorbereidingen voor het komende academiejaar;

1.12. Elk van bovenstaande stemmingen gebeuren geheim;

1.13. De verkozen voorzitter stelt de vice-voorzitter voor aan de Algemene Vergadering, er is een aanvraag tot stemming door een lid van die Algemenen Vergadering mogelijk.

Titel VI: DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 22: Wijziging van de statuten

De statuten kunnen door de Algemene Vergadering bij 2/3 meerderheid gewijzigd worden. Bij deze Algemene

vergadering is de deelname van de mentor verplicht. Ook heeft hij/zij een stem.

Indien een erelid van de vereniging wenst uit te treden, is hiervoor geen stemming nodig. Hierbij wordt enkel de

uittreding waar gemaakt; bij alle andere wijzigingen in de statuten zijn de vorige bepaling van toepassing.

Artikel 23: Overige bepalingen

De voorzitter van de Algemene Vergadering wordt na het beëindigen van zijn mandaat benoemd tot pro-senior.

Hij/zij mag, indien gewild, tot maximaal een academiejaar na het beëindigen van zijn/haar mandaat de functie

van mentor op zich nemen.

De ereleden van AntwerpMUN VZW zijn Bart Sips, Dennis De Borger en Sven Wassenaar. Ook gaat deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

lidmaatschap naar Toby Fischler, Thalia Wyns, Elke Mets en Sina Asghari na het beëindigen van hun actief rol binnen de vereniging. Deze maken na het beëindigen van hun functie aanspraak op een bijzondere behandeling tijdens AntwerpMUN-activiteiten.

Het Belgisch recht is van toepassing op de werking van AntwerpMUN vzw. Voor alle gevallen die niet voorzien worden door de statuten, zijn de beschikkingen van de V.Z.W.  wetgeving, waaronder de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

Onderstaanden worden benoemd tot de functie van bestuur:

" Voorzitter: De heer Toby Joshua Fischler, wonende te 2018 Antwerpen, Haringrodestraat 60, geboren op 24/06/1993 te Antwerpen.

" Vice-voorzitter (Secretaris): Mevrouw Thalia Wyns, wonende te 2200 Herentals, Eikenlaan 14, geboren op 09/02/1991 te Duffel

" Financiën: De heer Sina Asghari, wonende te 2980 Zoersel, Handelslei 134 bus 2, geboren op 18/01/1990 te Etterbeek

Coordonnées
ANTWERP MODEL UNITED NATIONS, AFGEKORT : ANT…

Adresse
PRINSSTRAAT 13 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande