ANTWERP MUTUAL BENEFITS

Société en commandite simple


Dénomination : ANTWERP MUTUAL BENEFITS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 538.490.154

Publication

12/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de onderhandse akte tot oprichting van een Gewone Commanditaire Vennootschap op datum van 2 september 2013

1. Rechtsvorm van de vennootschap: Gewone Commanditaire Vennootschap

2. Naam: Antwerp Mutual Benefits

3. Zetel: Sint-Lucaslaan 19 te 2180 Ekeren

4. Aanwijzing van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten: De heer Philippe Van Schoor, wonende te 2180 Ekeren, Sint-Lucaslaan 19.

5. Doel : de vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van studies, expertises en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

Het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of zijdeling, belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven.

De vennootschap zal in het algemeen alle handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

6. Identiteit van de hoofdelijk aanpsraklijke vennoten : De heer Philippe Van Schoor is de enige hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherend vennoot genoemd. De stille vennoot heeft al zijn verplichtingen nagekomen bij de oprichting van de vennootschap..

7. Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders welke of derden, of beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd met een drie vierde meerderheid van de stemmen van de vennoten, welke hen, eveneens met een drie vierde meerderheid van de stemmen, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Wordt als zaakvoerder benoemd: De heer Philippe Van Schoor, voornoemd, die het mandaat aanvaardt.

8. Vermelding van de bij wijze van geldschieting ingebrachte of in te brengen waarden: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 3.000 Euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen. Het werd volledig geplaatst en onderschreven in geld. Het bedrag van 3.000 Euro werd volledig volstort.

9. Duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

10. Boekjaar:Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. De

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Antwerp Mutual Benefits

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : A.M.B.

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Sint-Lucaslaan 19

2180 Antwerpen (Ekeren (Antwerpen))

België

*13305129*

Luik B

0538490154

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

Neergelegd

10-09-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

vennootschap zal haar activiteiten starten op twee september tweeduizend dertien.

Het eerste boekjaar gaat in op twee september tweeduidend dertien en zal afgesloten worden op éénendertig

december tweeduizend veertien.

11. Jaarvergadering: Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand mei om veertien uur, op het adres van de maatschappelijke zetel. De uitnodiging tot deze vergadering mogen verstuurd worden per fax, per mail of per brief  al dan niet aangetekend. De beslissingen van de jaarvergadering gebeuren bij gewone meerderheid van stemmen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per fax, per mail of per brief  al dan niet aangetekend. De uitnodiging moet de dagorde vermelden.

De beslissingen van de buitengewone algemene vergaderingen gebeuren met een drie vierde meerderheid van de stemmen. Ingeval aandelen gescheiden zijn in vruchtgebruik en in naakte eigendom, zal de vruchtgebruiker alleen alle maatschappelijk rechten uitoefenen verbonden aan deze aandelen.

Alle vergaderingen zullen worden voorgezeten door Dhr Philippe Van Schoor.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

12. Resultaatverdeling - verdeling saldo na vereffening: het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, provisies en belastingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Over de winstverdeling en de reservevorming zal beslist worden door de jaarvergadering bij gewone meerderheid.

De winstverdeling zal gebeuren naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Er mag geen winst uitgekeerd worden zolang er overgedragen verlies is.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

13. Volmacht: De vennoten hebben met éénparigheid van stemmen besloten volmacht te verlenen aan @TheOffice Accountancy & Tax BVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Gaby Van Loock, met maatschappelijke zetel te 2500 Koningshooikt, Tallaart 39, om de inschrijving in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, evenals alle formaliteiten en publicaties te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer de griffie van de rechtbank van koophandel, de diensten van de B.T.W., Registratie en Domeinen, Vennootschapsbelasting, het ondernemingsloket enz.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Van Loock Gaby

vertegenwoordiger @TheOffice Accountancy & Tax BVBA

Gevolmachtigde

Coordonnées
ANTWERP MUTUAL BENEFITS

Adresse
SINT-LUCASLAAN 19 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande