ANTWERP PORT STORAGE, AFGEKORT : A.P.S.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ANTWERP PORT STORAGE, AFGEKORT : A.P.S.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 461.893.412

Publication

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 18.06.2013 13191-0546-015
20/01/2015
ÿþ3I~ f~~~ ~ --'

Medwad st.l

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C<ecntoanK van kOop ei

Antwerpen

08 JAN. 2015

afdeling Antwerpen

Criffic

NII11911EIEIIII

<15009506*

b, B EI



i flhI

Ondernemingsnr : Benaming 0461.893.412

(voluit) : (verkort) Antwerp Port Storage

APS





Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen,'Noorderlaan 660 (Haven 500)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Goedkeuring ingevolge artikel 556 Wetboek van Vennootschappen

Goedkeuring van het voorkooprecht zoals opgenomen in de statuten van de Food lnvestment Company nv'. overeenkomstig artikel 556 Wetboek Vennootschappen,

De notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 23 december 2014 wordt ais bijlage toegevoegd.

Philip Delcroix Katleen Delcroix Paula Donckers

Bestuurder Bestuurder Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso[o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 11.06.2012 12166-0546-016
25/01/2012
ÿþ mod 11.1



[ite In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

4.

' ~~ ~

xexg' fe~; ji r: ~~Yfbi fe: L~

run kende,' te /Wurm, etp.,~

a 41A!1. 2012 Griffie

8

1!,1112

Vi

behi

aai

BeiE

Stoa

i



r----

Ondernemingsnr : BE0461.893.412

Benaming (voluit) : ANTWERP PORT STORAGE

(verkort) : A.P.S.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Noorderlaan 660

2030 Antwerpen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op negenentwintig december;

tweeduizend en elf, neergelegd voor registratie, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ANTWERP PORT:

STORAGE" (in het kort "APS') met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen Noorderlaan 660,;;

ondernemingsnummer 0461.893.412 rechtspersonenregister Antwerpen.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

;!1/ Omzetting van alle duizend honderd vierennegentig bestaande toonderaandelen in duizend honderd;;

vierennegentig aandelen op naam, waarbij één toonderaandeel geruild wordt tegen één aandeel op naam. ;í

Voortaan zullen alle aandelen van de vennootschap bijgevolg op naam zijn.

2/ Ingevolge voormelde omzetting van de aandelen, integrale opheffing van de artikelen 5, 24 en 25 van de statuten en vervanging door volgende bepaling: "ARTIKEL 5.- KAPITAAL - AANDELEN - OBLIGATIES Kapitaal - Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdenzeven duizend driehonderd vijfenzestig euro zevenentwintig;, cent (¬ 107.365,27). Het is verdeeld in duizend honderd vierennegentig (1.194) aandelen op naam zonder' nominale waarde, waarvan vijfhonderd zevenennegentig (597) aandelen behoren tot categorie A en vijfhonderd; zevenennegentig (597) tot categorie B. Alle aandelen hebben dezelfde fractiewaarde.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen. Dit register wordt opgemaakt zoals: voorzien in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal; aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en?l ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de;. aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Er mogen verzamelaandelen uitgegeven worden.

Obligaties

De raad van bestuur is bevoegd obligaties uit te geven ongeacht of die obligaties door een hypotheek of; anderszins zijn gewaarborgd.

De algemene vergadering mag besluiten tot de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants in;; overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen.

De obligaties zijn op naam.

Opvraging van stortingen

De raad van bestuur besluit soeverein over het opvragen van stortingen op aandelen.

Indien een aandeelhouder de opgevraagde storting op zijn aandelen niet heeft verricht binnen de door de raad;, ; van bestuur bepaalde termijn, wordt de uitoefening van de stemrechten verbonden aan de betrokken aandelen;; van rechtswege geschorst zolang deze storting niet is verricht. Bovendien zal de aandeelhouder van;; rechtswege aan de vennootschap een nalatigheidsinterest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interest;, vermeerderd met twee procent.

Indien de aandeelhouder geen gevolg geeft aan de ingebrekestelling die door de raad van bestuur worp;; verzonden bij aangetekend schrijven na verloop van de door de raad van bestuur bepaalde termijn, kan deze;: laatste de betrokken aandelen laten verkopen op de meest aangepaste wijze, onverminderd het recht van de;i vennootschap de niet voldane storting alsook eventuele schadevergoeding van de aandeelhouder te vorderen. Overdracht van aandelen

Voorkooprecht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Ln deze statuten moet onder overdracht worden verstaan, elke operatie die tot voorwerp of tot gevolg heeft dat, een zakelijk recht op een Titel (zoals hierna gedefinieerd) van de vennootschap wordt overgedragen tegen betaling of ten kosteloze titel (de "Overdracht").

Behalve in de gevallen eventueel verboden door de wet, en behalve in geval van Overdracht ten algemene titel, is elke Overdracht van aandelen, voorkeurrechten, inschrijvingsrechten uitgegeven door de vennootschap of die recht geven op effecten uitgegeven door de vennootschap, evenals de maatschappelijke rechten die eraan verbonden zijn (hierna genoemd de "Titels"), onderworpen aan een voorkooprecht van de houders van aandelen van dezelfde categorie (indien die er zijn) en vervolgens van de andere aandeelhouders overeenkomstig de voorwaarden en de modaliteiten hieronder bepaald.

De Overdracht door een aandeelhouder van Titels aan een houder van Titels van dezelfde categorie en aan een verbonden onderneming (zoals gedefinieerd in Hoofdstuk !l!, IV. A. van de Bijlage bij het Koninklijk Besluit van 8 oktober 1976 op de jaarrekening van ondernemingen) is vrij, mits de Overdracht wordt aangegaan onder de voorwaarde dat hij zal ontbonden worden op het ogenblik dat de ovememer niet langer met de overdrager is verbonden.

Elke aandeelhouder die de intentie heeft zijn Titels over te dragen moet hiervan de raad van bestuur en alle andere aandeelhouders verwittigen. Deze kennisgeving dient te gebeuren per aangetekend schrijven en moet het aantal Titels vernielden waarop de Overdracht betrekking heeft, de naam en het adres van de kandidaat-ovememer(s), alsmede de pnjs en alle andere voorwaarden en modaliteiten van de beoogde Overdracht (hierna de "Kennisgeving").

De houders van Titels van dezelfde categorie (indien die er zijn) (hierna de "Eerste Begunstigden") die gebr.rik willen maken van hun voorkooprecht, dienen de kandidaat-overdrager en de raad van bestuur hiervan te verwittigen binnen de twintig (20) werkdagen na de Kennisgeving, bij aangetekend schrijven, met vermelding van het aantal Titels dat ze wensen te verwerven.

Het recht van voorkoop wordt uitgeoefend tegen de prijs ter goeder trouw aangeboden door de kandidaat-ovememer(s).

Indien de Eerste Begunstigden gezamenlijk hun voorkooprecht hebben uitgeoefend voor een totaal aantal Titels dat gelijk is aan of hoger is dan de aangeboden Titels, zal het aantal Titels dat ze elk kunnen verwerven als volgt bepaald worden:

a)de Eerste Begunstigden die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend voor een aantal Titels dat, in verhouding tot het totaal aantal aangeboden Titels, gelijk is aan of lager is dan hun deelneming in de categorie, knjgen het aantal Titels waarvoor ze hun voorkooprecht hebben uitgeoefend;

b)die Eerste Begunstigden die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend voor een aantal Titels dat, in verhouding tot het totaal aantal aangeboden Titels, hoger is dan hun deelneming in de categorie, knjgen een deel van de Titels die overblijven na de toekenning voorzien onder punt a), gelijk aan hun respectievelijke deelnemingen in die categorie.

Alle getallen die uit de voorgaande berekeningen resulteren, zullen naar de hogere eenheid afgerond worden, indien de breuk groter of gelijk is aan de helft, en naar de lagere eenheid, indien de breuk kleiner is dan de helft. De overblijvende Titels zullen worden verdeeld door lottrekking.

Indien, en in de mate dat, de Eerste Begunstigden hun voorkooprecht niet gezamenlijk hebben uitgeoefend voor het geheel van de aangeboden Titels binnen de voorziene termijn of indien deze vôór het verstrijken van deze termijn te kennen geven hun voorkooprecht niet te zullen uitoefenen, dan dient de kandidaat-overdrager de raad van bestuur en de overige aandeelhouders (hierna de "Overige Aandeelhouders") hiervan op de hoogte te stellen bij aangetekend schrijven, met de vermelding van het aantal nog beschikbare Titels.

De Overige Aandeelhouders die gebruik willen maken van hun voorkooprecht, dienen de kandidaat-overdrager en de raad van bestuur hiervan te verwittigen binnen de twintig (20) werkdagen na deze kennisgeving bij aangetekend schrijven, met vermelding van het aantal Titels dat ze wensen te verwerven.

De verdeling van de Titels en de procedure van het voorkooprecht verloopt analoog aan deze van de Eerste Begunstigden.

Indien het voorkooprecht werd uitgeoefend voor het geheel van de aangeboden Titels, dan zullen de Titels worden overgedragen gelijktijdig met de betaling van de prijs. De overdracht en betaling dienen gelijktijdig plaats te vinden binnen de drie maanden vanaf de uitoefening van het voorkooprecht, zonder interest.

Indien de Eerste Begunstigden en de Overige Aandeelhouders hun voorkooprecht niet gezamenlijk hebben uitgeoefend voor het geheel van de aangeboden Titels, dan dient de raad van bestuur aile aandeelhouders hiervan op de hoogte te brengen binnen een termijn van vijf (5) werkdagen te rekenen vanaf het verstrijken van de periode voor uitoefening van het recht van voorkoop. Tien (10) werkdagen na het verzenden van deze kennisgeving kan de kandidaat-overdrager alle aangeboden Titels, met inbegrip van de Titels waarvoor het voorkooprecht werd uitgeoefend, overdragen tegen de voorwaarden en modaliteiten vermeld in de Kennisgeving of tegen voor de kandidaat-ovememer minder gunstige voorwaarden en modaliteiten. Herbenoeming van aandelen tot andere klasse

Ingeval van een Overdracht van Titels door een houder van Titels aan een houder van Titels van een andere categorie, zullen de overgedragen Titels niet langer behoren tot de categorie van Titels van de overdragende aandeelhouder en automatisch worden herbenoemd tot Titels van de categorie van de aandeelhouder die de Titels heeft verworven.

Depotvermlichting

Teneinde de naleving van de voorgaande bepalingen te verzekeren, wordt het aandelenregister van de vennootschap in bewaring gegeven bij een door de raad van bestuur aan te duiden persoon of instelling. (hierna de "Bank").

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan 'het

Belgisch Staatsblad

mpd 11.1

De aandeelhouders verbinden zich ertoe de Bank waar het aandelenregister van de vennootschap

gedeponeerd is binnen de vijf (5) kalenderdagen bij aangetekend schrijven te verwittigen van elke Overdracht

van Titels.

ARTIKEL 24.- TOELATING TOT DE VERGADERING

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de houders van aandelen op naam ten minste

vier volle dagen voor de vergadering op de maatschappelijke zetel schriftelijk hun voornemen te kennen geven

de algemene vergadering bij te wonen.

De obligatiehouders mogen de algemene vergadering bijwonen mits naleving van de toelatingsvoorwaarden

voorzien voor de aandeelhouders.

ARTIKEL 25.- VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Ieder aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gemachtigde, die geen aandeelhouder moet zijn.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden neergelegd binnen

dezelfde termijn als in artikel 24 is bepaald."

3/ Machtiging van de raad van bestuur om in uitvoering van voormelde beslissing de bestaande

toonderaandelen te vernietigen, een register van aandelen op te maken en alle aandelen in te schrijven in dit

register.

4/ Aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen.

VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk daarna is de voltallige raad van bestuur samengekomen. Zij hebben unaniem volgende

beslissingen genomen/handelingen verricht, daartoe zonet gemachtigd door de algemene vergadering:

a) vernietiging van de duizend honderd vierennegentig (1.194) bestaande aandelen aan toonder van de vennootschap;

b) aanmaak register van aandelen en inschrijving in dit register van de huidige aandeelhouders, te weten

mevrouw DELCROIX Katleen Pierre Dominique voor vijfhonderd zevenennegentig (597) A-aandelen, en de

heer DELCROIX Philip Jeanne Jozef voor 597 B-aandelen in het register.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan M1CHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.

Voorbehouden tan heimm Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 22.07.2011 11334-0259-016
01/07/2011
ÿþmod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 11098863"

t1eerge!egt1 ter griffio van de Rechtbank von Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 21111NI1011

zevenenveertigduizend zevenhonderd veertien euro negenentwintig cent (¬ 647.714,29);

- overlopende rekeningen ten bedrage van vijfenveertigduizend zevenhonderd vijfentwintig

vijfenzeventig cent (¬ 45.725,75);

C. Bijzondere overeenkomsten (vermelding pro memorie)

Bijgevolg bedraagt de nettoboekwaarde van het af te splitsen vermogen op 30 september 2010:: negenhonderd vijfenvijftigduizend honderd achtentwintig euro vijfenzeventig cent (¬ 955.128,75).

De af te splitsen vermogensbestanddelen en dus de inbreng ingevolge de partiële splitsing in de; verkrijgende vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing,;; waarnaar zoveel als nodig, wordt verwezen.

3. Voorwaarden van de inbrengen

Aile roerende en onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op 1 oktober 2010 bevonden,,; met alle eraan klevende voordelen en lasten. De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte ,_-te: zi'n.,-vande:ingebrachte,goederen_en=er-.geen nauwkeuriger -beschrijving_van-te=eisen,_--_ ._-- _ _, _--___~_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0461.893.412

Zetel : Noorderlaan 660 (ii'vsnr soc)

2030 Antwerpen

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - STATUTENWIJZIGINGEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op drieëntwintig mei tweeduizend en elf, geregistreerd te Turnhout Registratie, op een juni daarna, deel 680, blad 9, vak 14, Ontvangen vijfentwintig; euro, de E.a. Inspecteur wn, getekend, Lou DAMS, dat:

Zijn bijeengekomen de buitengewone algemene vergaderingen van de naamloze vennootschap "NEW; NORTHERN RAILWAY CENTER en van de naamloze vennootschap "ANTWERP PORT STORAGE" met het oog op een partiële splitsing, waarbij een deel van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap "NEW NORTHERN RAILWAY CENTER" overeenkomstig artikel 677 W. Venn. overgaat op de bestaande Ei verkrijgende vennootschap "ANTWERP PORT STORAGE".

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

1/ PARTIËLE SPLITSING

1. De vergadering beslist de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Deze partiële splitsing wordt gerealiseerd door inbreng in de naamloze vennootschap Antwerp Port Storage (hierna ook de "verkrijgende vennootschap") van

A. Voltiende activabestanddelen, thans toebehorend aan de naamloze vennootschap New Northem Railway

Center:

- terreinen met een waarde van vijfhonderd vijfentwintigduizend achthonderd achtentachtig euro vijfenveertig

cent (¬ 525.888,45);

- gebouwen met een boekwaarde per 30 september 2010 van één miljoen honderd zevenentachtigduizend;

negenhonderd negenenveertig euro tweeënnegentig cent (E 1.187.949,92);

- verbouwings- en herstellingswerken met een boekwaarde per 30 september 2010 van negenduizend

zeshonderdveertien euro vijfenveertig cent (¬ 9.614,45);

- handelsvorderingen op ten hoogste één jaar ten bedrage van honderd tweeënveertigduizend tweehonderd;'.

negenenzeventig euro dertien cent (¬ 142.279,13);

- overlopende rekeningen ten bedrage van zesduizend vierhonderd zesentachtig euro vijf cent (¬ 6.486,05);

B. Volgende passivabestanddelen. thans toebehorend aan de naamloze vennootschap New Northem;; Railway Center:

- schulden op meer dan één jaar (investeringskrediet bij BNP Paribas Fortis) ten bedrage van tweehonderd:; drieëntwintigduizend zeshonderd negenenveertig euro eenentwintig cent (¬ 223.649,21); - schulden op ten hoogste één jaar (investeringskrediet bij BNP Paribas Fortis) ten bedrage van zeshonderd

euro

Benaming : ANTWERP PORT STORAGE KORT APS (voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

ïr %'" ~~ motl 2.1

De verkrijgende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap zoals bepaald in het splitsingsvoorstel, alle belastingen, lasten en taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

4. In ruil voor het hiervoor vermeld partieel af te splitsen vermogen van "New Northern Railway Center", worden er aan de aandeelhouders van deze vennootschap honderd vierennegentig (194) nieuwe aandelen uitgegeven van de verkrijgende vennootschap, in te delen als 97 aandelen categorie A en 97 aandelen categorie B.

5. Voor de beschrijving van de ingebrachte onroerende goederen en de wettelijke bepalingen terzake verwezen naar de bovenstaande beslissing tot partiële splitsing in de naamloze vennootschap New Northem Railway Center.

21 KAPITAALVERHOGING

Het maatschappelijk kapitaal van de verkrijgende vennootschap wordt met unanimiteit verhoogd met vierenveertigduizend driehonderd vijfenzestig euro zevenentwintig cent (E 44.365,27) ingevolge de partiële splitsing om het te brengen van drieënzestigduizend euro (¬ 63.000,00) op honderd en zevenduizend driehonderd vijfenzestig euro zevenentwintig cent (¬ 107.365,27), door uitgifte van honderd vierennegentig (194) nieuwe aandelen. Hiervan zullen 97 aandelen worden ingedeeld in categorie A-aandelen en 97 aandelen in categorie B-aandelen.

De kapitaalverhoging is definitief, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderd en zevenduizend driehonderd vijfenzestig euro zevenentwintig cent (E 107.365,27) wordt gebracht en voortaan vertegenwoordigd wordt door duizend honderd vierennegentig (1.194) aandelen op naam, zonder nominale waarde waarvan vijfhonderd zevenennegentig (597) ingedeeld als klasse A en vijfhonderd zevenennegentig (597) ingedeeld als klasse B.

Het artikel 5 van de statuten wordt overeenkomstig aangepast.

3/ Met betrekking tot de aard van de aandelen, wordt besloten om artikel 24 van de statuten op te heffen en te vervangen door de onderstaande bepalingen en om artikel 5 van de statuten aan te vullen met de volgende bepalingen :

-toevoeging van artikel 5bis. 5ter en 5quater als volpi:

"ARTIKEL. 5bis.- AARD VAN DE AANDELEN

De volgestorte aandelen kunnen aan toonder, op naam of gedematerialiseerd zijn, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Vanaf 1 januari 2014 zijn alle aandelen op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder.

De effecten aan toonder moeten door ten minste twee bestuurders worden ondertekend of van hun naamstempels worden voorzien.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en ovengangen met hun datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling. Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

ARTIKEL 5ter.- OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER

De aandeelhouders kunnen altijd en op hun kosten de omzetting vragen van aandelen aan toonder in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen, naargelang hun keuze.

Wensen zij een omzetting in gedematerialiseerde aandelen, geven zij hun aandelen aan toonder af aan de vereffeningsinstelling of een erkende rekeninghouder. Deze zorgt voor de boeking op een rekening op naam van de eigenaar of de houder. Na centralisatie bij de vereffeningsinstelling en overhandiging aan de vennootschap, worden de aandelen aan toonder vernietigd. Het aantal gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van de aandelen op naam vermeld.

Wensen zij een omzetting in aandelen op naam, geven zij hun aandelen aan toonder af aan de raad van bestuur of zijn aangestelde. Deze zal de aangeboden aandelen aan toonder binnen de vijf dagen inschrijven in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

het register van aandelen op naam en ze daarna vernietigen, Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

Op de vervaldag, voor. de omzetting van de aandelen aan toonder, vermeld in artikel 5bis, zullen de aandelen aan toonder waárvoor nog geen omzetting in gedematerialiseerde aandelen of in aandelen op naam werd gevraagd, van rechtswege omgezet ;worden in aandelen op naam. .Deze worden in het register ingeschreven onder. de naamvan de vennootschap en de' rechten die verbonden zijn aan deze aandelen worden opgeschort.. Deze inschrijving op naam van de vénnootschap verleent haar niet de hoedanigheid van eigenaar. De aandeelhouders kunnen dan altijd.," en, op hun kosten .de inschrijving van hun aandelen vragen. Indien zij dit wensen geven zij hun (vervallen) aandelen' aan. toonder af_aan' de raad van bestuur of haar aangestélde. Deze.zal dé'aarfgeboden aandelen ean-toonder binnen de'Vijf dagërt inschrijven in het register van aandelen op naam, "fret aaritaLaandelen dat ingeschreven stond op naam van de vennootschap met hetzelfde aantal verminderen en daarna de aandelen aan toonder vernietigen. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschnjving in het register van aandelen afgegeven.

ARTIKEL 5ouater.- OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER  VOLMACHT AAN RAAD VAN BESTUUR

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere effecten aan toonder in effecten op naam of in gedematenaliseerde effecten en voor de omwisseling van gedematerialiseerde effecten in effecten op naam of omgekeerd en om omwisselingen praktisch te realiseren."

-wiizininq van artikel 24 als volgt

ARTIKEL 24.- ALGEMENE VERGADERING  TOELATING

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen :

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering,

de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematenaliseerde aandelen, ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld;

-de eigenaars van aandelen aan toonder, ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, hun aandelen dienen neer te leggen op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping. Zij worden toegelaten tot de algemene vergadering tegen overhandiging van een attest waarin de neerlegging van de aandelen wordt vastgesteld.

4/ Aan de raad van bestuur worden alle bevoegdheden verleend om de voorgaande besluiten uit te voeren of te laten uitvoeren, met inbegrip van de coordinatie van de statuten.

5/ Er wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Walkiers & Co, Eglantierlaan 5, 2020 Antwerpen, waarbij zij de mogelijkheid heeft alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten; alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren; de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

6/ Aan de raad van bestuur worden alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Filip MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte, alsmede de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/03/2011
ÿþ WC 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lieelgelegé ier griffie wu à

blen& ven relpinindeIt9 Antwerpen

op - 7 HddR1 Y~1

Grune affiner,

11111R11.111,1,1R1t1111111

bel

as B4 Sta

Ondernerningsnr : 0461.893.412

Benaming

(voluit) : ANTWERP PORT STORAGE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : NOORDERLAAN 660 (HAVEN 500), 2030 ANTWERPEN

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel partiële splitsing NEW NORTHERN RAILWAY CENTER NV  ANTWERP STORAGE NV d.d. 23 februari 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 24.06.2010 10221-0542-015
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 07.07.2009 09385-0048-015
20/06/2008 : ANA054567
10/07/2007 : ANA054567
09/02/2006 : ANA054567
15/06/2005 : ANA054567
16/06/2004 : ANA054567
17/09/2003 : ANA054567
30/06/2003 : ANA054567
20/02/2001 : ANA054567
25/11/1997 : ANA54567
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 22.07.2016 16350-0393-015

Coordonnées
ANTWERP PORT STORAGE, AFGEKORT : A.P.S.

Adresse
NOORDERLAAN 660, HAVEN 500 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande