ANTWERP SHIP PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTWERP SHIP PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.885.332

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 07.07.2014 14274-0132-010
14/11/2013
ÿþ rJ Mod wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

Iran Koophandel te Anîwerpen, op

Griffie ,® il NOV. 2013

111111 ~wuriu~i~i

a131~16~8*

Vc behc

aar

Bel! Staa

Ondernemingsnr : 0845885332

Benaming

(voluit) : ANTWERP SHIP PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Leewenrui 15 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerders - Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 21 oktober 2013 blijkt dat dhr. Filip Geerts: en dhr. Dave Adams ontslag hebben genomen als zaakvoerder met ingang van 21 oktober 2013.

Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de. heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van, de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle; verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en Il (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht

Ieder van deze volmachtdragers kan afzonderlijk handelen.

Uit de notulen van de vergadering van het college van zaakvoerders dd 22 oktober 2013 blijkt dat de maatschappelijke zetel vanaf 1 december 2013 wordt verplaatst naar Zwarte Beeklaan 25 - 2950 Kapellen.

Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van. de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en Il (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht

Ieder van deze volmachtdragers kan afzonderlijk handelen.

Eensluidend verklaard, CVBA Verlaet Consulting vertegenwoordigd door mevr. N. Hendrickx, volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd fsr griffie Rechtbank van Koophandel dnfworpsn, op

2 8 DEC 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0845885332

Benaming

(voluit) : ANTWERP SHIP PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Uitbreidingstraat 80 - 2600 Berchem

(volledig adres)

Ond " rwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit de notulen van de vergadering van het college van de zaakvoerders dd. 11/12/2012 blijkt dat de zetel van de vennootschap vanaf 01/01/2013 wordt verplaatst naar 2000 Antwerpen, Oude Leeuwenrui 15.

Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en Il (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch 5taatblad, en in het algemeen, ailes te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht

ieder van deze volmachtdragers kan afzonderlijk handelen.

Eensluidend verklaard, CVBA Verlaet Consulting vertegenwoordigd door meur, N. Hendrickx, volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

*13006272*

24/05/2012
ÿþMod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

liii IaoI IIIIIII3z~s" ~l A {;iv- r~~^irr.~} t`~r n" .=~,. .n de Rechtbank

- van Kor?p:i.:1u+ f sC Arrt7Bri, op Î 1 MEl 2012

Griffie

Vo beho

aan

Bele Staat



,--





Ondernemingsnr : * "A 5 . 8 i 5 .332



Benaming (voluit) :"ANTWERP SH1P PARTNERS" (verkort): *



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Uitbreidingstraat 80, 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerpen} akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met; zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28, op 8 mei 2012, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "ANTWERP SHIP PARTNERS" werd opgericht als volgt:

ZIJN VERSCHENEN:

1. De heer ADAMS Dave François Paula, geboren te Antwerpen op drie september negentienhonderd zesenzestig, nationaal nummer 660903 451-35, wonende te 2550 Kontich, Kleine Meylstraat 22.

2. De heer PORTER Peter John, geboren te Ekeren op tweeëntwintig mei negentienhonderd éénenzestig, nationaal nummer 610522 067-07, wonende te 2950 Kapellen, Zwarte-Beeklaan 25.

3. De heer STEPHAN Graeme, geboren te Kaapstad op zeven juni negentienhonderd achtenvijftig, nationaal nummer 580607 573-89, wonende te 2950 Kapellen, Heggemuslaan 6.

4. De heer GEERTS Filip Leon Maria, geboren te Turnhout op éénendertig mei negentienhonderd tweeënzestig, nationaal nummer 62.05.31 047-69, wonende te 2000 Antwerpen, Pacificatiestraat 62.

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van de partijen aan de hand van opzoekingen in het rijksregister. De rijksregisternummers werden vermeld met uitdrukkelijke instemming van de betrokkenen.

STATUTEN:

RECHTSVORM EN NAAM.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "ANTWERP SHIP PARTNERS"_

ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 80.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hete verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen, natuurlijke-en rechtspersonen op het vlak van maritieme consultatie. De consulting' activiteiten zijn gericht op scheepsgebonden activiteiten die o.a. domeinen zoals chartering, survey 's, en scheepsontwerpen bevatten. De vennootschap; zal als partner optreden tussen ontwerpers en potentiële scheepseigenaars voor alle aspecten van scheepsontwerpen. In het kader van deze taak zal dei vennootschap haar klanten bijstaan op het vlak nationale en internationale'

OU JF, i aa¬ ste blz. van Luik Everrneicen P,ecta idûam en hoeda. , instruthenteienaf, r:r arrs, hetzij van de perso(e)nferri

bevoegd de recht ;ri;.'_." ,^, ..r aanzien van ciëwrderi iG vertegenwoordigen

 ,ers a Naam en hanche', nr1

r

Voor-

behouden

aan het

Belg:

Staatsblad

Luik B - vervolg

wetgeving, milieunormen, kostenefficiëntie en haar klanten bijstaan in het,' ontwerpen, verhuren en uitbaten van zeeschepen en alle andere aspecten die hier van belang kunnen zijn.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het!

buitenland, het verstrekken van adviezen aan ondernemingen,

vennootschappen, natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak logistiek,! ;organisatie, planning, administratieve, financiële en logistieke opvolging,) projectmanagement, het begeleiden en ontwikkelen zowel van software als! !hardware, alsook het voorbereiden en geven van trainingen, seminaries ,1 lessen en het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord.] 1De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen als in samenwerking met derden.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het

buitenland, het aan en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en

oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een)

!patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. Binnen heti

kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot!

het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, latent

bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen=

of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of!

ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemersI

gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde

verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

De vennootschap mag voorts deelnemen in, het voeren van beheer over en het) financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en! rechtspersonen_ De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening! van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel ofI gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard +zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. !

De vennootschap mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille' ,houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of'4 onderneming uitoefenen. Alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk! (welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van] )bestuursopdrachten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die! (nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

IDe vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als! tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in! (hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het] ]handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen,; =kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle! !derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

I KAPITAAL.

'Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op TWINTIGDUIZEND EURO (e 20.000,00). I !Het is vertegenwoordigd door DUIZEND (1.000) aandelen zonder aanduiding vani

!nominale waarde. !

!Op voormelde aandelen worden ingeschreven door:

!1. De heer ADAMS Dave François Paula, voornoemd, titularis van tweehonderd! !vijftig (250) aandelen.

2. De heer PORTER Peter John, voornoemd, titularis van tweehonderd vijftig '(250) aandelen.

3. De heer STEPHAN Graeme, voornoemd, titularis van (250) aandelen.

4. De heer GEERTS Filip Leon Maria, voornoemd, titularis van tweehonderd vijftig (250) aandelen.

SAMEN: duizend (1.000) of de totaliteit van de aandelen

1De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen ;volgestort zijn.

)Het geheel van deze inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere (rekening met nummer 751-2059662-04, geopend namens de vennootschap in poprichting bij de AXA Bank.

tweehonderd vijftig,

volledig;

i

Voor- beouden aan lief ~1lelossct~ Staatsblad ; , Luik B - vervolg



BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijkei of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste ;vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met; !de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste; vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze= topdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

iIndien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd ins leen vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger tel benoemen toe aan de zaakvoerder. !De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikels 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, zullen zij handelen als een college, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten. Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij, `bijzondere volmachten. De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan! niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Indien het mandaat van de= zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend! ;met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van (deze vaste of evenredige vergoeding.

ALGEMENE VERGADERING.

iDe jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de laatste vrijdag van de maand,

[mei om zestien uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien!

=gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

iDe eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van'; het daaropvolgend jaar,

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden,, op éénendertig december tweeduizend dertien.

WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

adres worden toegezonden.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Verenigd in algemene vergadering benoemen de oprichters; de heren ADAMS Dave, PORTER Peter, STEPHAN Graeme en GEERTS Filip, allen voornoemd, als gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap : die aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze

























































































Voor- I

behouden

aan het

r E4~Ígi5c~

Staatsblad

Luik B - vervolg

aanvaarding verzet. Hun mandaat zal bezoldigd zijn, De zaakvoerders zullenl werken met een college van zaakvoerders. Volmacht.

Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie' Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht! gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle! belastingadministraties, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende, ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen] af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren T (publicatie) en II (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor! de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van dei vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en in het algemeen, alles te doen1 wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

De voornoemde zaakvoerders, nemen de beslissing zichzelf tot vaste vertegenwoordiger aan te duiden, waarbij telkens minstens twee zaakvoerders dienen op te treden.

Zij verklaart door ondergetekende geassocieerd notaris Wellens op de hoogte te zijn gebracht dat de bestuurde vennootschap de benoeming van de vaste vertegenwoordiger bekend dient te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De notaris waarmerkt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (Get.) geassocieerd notaris Paul Wellens.

Tegelijk hiermee neergelegd; Afschrift van het proces-verbaal



Coordonnées
ANTWERP SHIP PARTNERS

Adresse
ZWARTE BEEKLAAN 25 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande