ANTWERP STOWAGE & C-CARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTWERP STOWAGE & C-CARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.636.610

Publication

20/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15306692*

Neergelegd

16-04-2015

Griffie

0628636610

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

antwerp stowage & c-care

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Jef Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Antwerpen op 16 april 2015, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

1. Oprichters:

1) mevrouw VAN DEN BRANDE Mayke Suzanne G geboren te Ekeren op 25 juni 1985,

2) de heer MATHYSSEN Dirk, geboren te Kapellen op 9 juni 1972, NN 72.06.09 169-48; beiden wonende te 2950 Kapellen, Oude Bergsebaan 45.

2. rechtsvorm en benaming: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd: "ANTWERP STOWAGE & C-CARE".

3. zetel: Oude Bergsebaan 45 te 2950 Kapellen.

4. doel:

1/ Walkapiteins: advies in verband met stuwage van (zee)schepen, berekeningen aangaande de stuwage, opvolging van de belading op kaai en aan boord van (zee)schepen, dossiers opmaken na belading, facturatie afhandelen voor de opdrachtgevers, contractbesprekingen voeren met de opdrachtgevers en stouwerij en/of kuiperij.

2/Surveys: vastzetten van lading aan boord van zeeschepen inclusief berekeningen, lashing & securing surveys, kwaliteits- en kwantiteitsinspecties op goederen, opmeten van zeeschepen. 3/ Instructeurs: opleiding van scheepsbemanningen, personeel op stouwverijterminals, en andere. 4/ Superintendents: begeleiding van nieuwbouwschepen in de werf, het opstellen en opvolgen van onderhoudsbeurten aan (zee)schepen, advies bij droogdokken van (zee)schepen, assistentie aan kapiteins;

5/Onderneming voor het verstrekken van advies en het bemiddelen bij aankoop- en verkoop alsmede voor nieuwbouw en ombouwingswerken voor de zee- en binnenscheepvaart.

6/Onderneming voor de aan- en verkoop van materialen, zowel voor bestemming binnen- als buitenland met de mogelijkheid opslagplaatsen en schepen te huren en te verhuren.

7/ Financiering, verzekering, taxaties, expertises alsook met bevrachting van schepen, duw- en sleepschepen.

8/ Het bevrachten van ladingen en schepen als makelaar en andere activiteiten die daarmee in verband zijn zoals scheepsagentuur en expeditie en dit in de meest ruime zin.

9/ Alle verrichtingen van zeevaartrederij, zoals aan- en verkoop, het beheer, de uitbating, de uitrusting, de verzekering, de commissiehandel, de makelarij, de bekrachtiging van en met betrekking tot zeeschepen; het verrichten van alle aanverwante en daaruit voortvloeiende verrichtingen zoal het bewerken, stouwen, verzenden, verschepen, dedouaneren, verzekeren en opslaan van alle goederen alsmede alle vervoer te water, te land en in de lucht eveneens van de passagiers. 10/ De aankoop, de verkoop, de ruiling, de commissie, de makelarij, het in huur of erfpacht nemen, de huur, het bouwen, de uitbating, het valoriseren, de verdeling, het beheer van alle onroerende goederen van welke aard ook.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oude Bergsebaan 45

2950 Kapellen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

11/ Handel in eigen onroerend goed, alsook kopen, verkopen en verbouwen, verhuur en exploitatie van onroerend goed.

12/ Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemeningen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde onderneming.

13/ Groot- en kleinhandel, in- en verkoop van kledij

14/ inkoop/verkoop van verzamelobjecten (verzamel figuren, speltokens, langspeelplaten, constructie speelgoed, munten, postzegels).

15/ Het optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

16/ Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en

ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Het bovenstaande is een opsomming en geenszins beperkend.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden.

De vennootschap kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren door inbreng, fusie of participatie in andere of op te richten vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties waarvan het doel geheel of gedeeltekijk identiek, analoog of gelijkend is aan, of samenhangend met dit van deze vennootschap.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden, met inbegrip van alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is, rechtstreeks of onrechtstreeks, de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Dit alles in de meest ruime zin, zowel in binnen  als in buitenland, zowel in groot  als in

kleinhandel.

Deze omschrijving is geenszins beperkend doch enkel bij wijze van voorbeeld gegeven.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op een andere wijze zich interesseren in alle vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5. duur: onbeperkte duur.

6. kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) op een bijzondere rekening geopend bij BNP PARIBAS FORTIS Bank, door de oprichters in deze, waarvoor aan hen alle of 186 aandelen worden toegkend, waarvan 183 aandelen aan mevrouw Van Den Brande Mayke en 3 aandelen aan de heer Dirk Mathyssen.

Er blijft door hen twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) te volstorten.

7. vorm van de aandelen: De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Bij inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist, wanneer de aandelen worden overgedragen aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater of aan de bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken.

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

8. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

9. salaris: Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

10. Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

11. Algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van september om 18u.

12. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart.

13. bestemming van de winst - reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Tijdelijke bepalingen:

a) Vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder benoemd: mevrouw Mayke Van Den Brande voornoemd, die bevestigd heeft dat de uitoefening van deze functie niet verboden is en die heeft verklaard de verleende opdracht te aanvaarden.

b) Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig maart tweeduizend zestien (31.03.2016).

c) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien (2016).

d) Volmacht voor administratieve formaliteiten wordt verleend aan Boekhoudkantoor L.M. & Partners BVBA, Pluyseghemstraat 51 te 2550 Kontich, vertegenwoordigd door de heer Marc Leemans, wonende te 2850 Boom, Kunstlaan 1, met recht van indeplaatsstelling.

Voor uittreksel.

Geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen.

Coordonnées
ANTWERP STOWAGE & C-CARE

Adresse
OUDE BERGSEBAAN 45 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande