ANTWERPS BOEKHOUDKANTOOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTWERPS BOEKHOUDKANTOOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.935.366

Publication

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 03.06.2013, NGL 27.09.2013 13596-0093-016
04/07/2013
ÿþmod i1.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II~MInnNI~N~I~I~VI~WIMI

*13102167

Ondememingsnr : 0430.935.366

~~~~~ilj(,~,3L,~j i~' ~~o~," i" ., ~rt' ~1'G~;_il~<~~~¬ 1~~

i`;:4(t~'~, _,,1, _ " y;i

Griffie 2 2111à

Benaming (voluit) : ANTWERPS BOEKHOUDKANTOOR

- de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;t - het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt ii voor het opmaken van de rekeningen; :,

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de ;r wet bepaalde vorm;

i! - het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle ;; ; belastingaangelegenheden;

i- juridische adviesverlening, in het bijzonder de bijstand bij de oprichting en de

vereffening van vennootschappen; t

- studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden. ii De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving

of iedere andere manier deelnemen of belangen nemen in of optreden als ,,

bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid '7

Zetel : Dascottelei 11 `}

2100 Antwerpen Deurne

Onderwerp akte :Wijziging doel-wijziging statuten

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 1711 juni 2013, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone;; algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van eens besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANTWERPS=, BOEKHOUDKANTOOR", met maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen-Deurne,;r Dascottelei 11, opgericht bij akte verleden voor notaris Armand Steenackers te, Antwerpen op tweeëntwintig november negentienhonderd zevenentachtig,;s bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien mei nadien,,, onder nummer 870515-007,waarbij onder meer volgende besluiten werdenil goedgekeurd: 1)De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van het verslag;; !door de zaakvoerders; de aanwezige vennoten erkennen het afschrift van dits verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

2)De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap te wijzigen, vaststelling van de nieuwe tekst van artikel 4 der statuten aIs volgt: "De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de burgerlijke beroepswerkzaamheid van boekhouder en/of boekhouder-fiscalist zoals bepaald in artikel 49 van de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig s betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals alle werkzaamheden, die ermee verenigbaar zijn en die inzonderheid verenigbaar zijn met het Reglement ; van Plichtenleer en deontologie vastgesteld door het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, en onder meer doch niet uitsluitend:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Moor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen. De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemmingen zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, aile onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen. Dit alles met inachtneming van het voorgaande en in overeenstemming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen ter zake."

3)De vergadering heeft beslist de statuten aan te passen om deze in overeenstemming te brengen met:

a) de zojuist genomen beslissingen;

b) de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Aldus worden de nieuwe statuten vastgesteld zodat het uittreksel luidt als volgt: a)naam:Antwerps Boekhoudkantoor

b)rechtsvorm:een burgerlijke vennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt

c)duur: onbepaald

d)zetei:2100 Antwerpen-Deurne, Dascotteiei 11

e)doel: zoals opgenomen in het tweede besluit

f)kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderdvijfenzeventig euro tweeëntwintig cent (¬ 18.675,22) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van de waarde.

g)bestuur:

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De meerderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, moet lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten.

Indien er slechts twee zaakvoerders zijn, volstaat het dat één van beide lid is van het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten en mag het tweede

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

mod 11.1

lid benoemd worden onder de personen die in Bélgië wettelijk gerechtigd-Zijn om de aan de boekhouder of boekhouder-fiscalist voorbehouden werkzaamheden uit te oefenen, zoals bedoeld in artikel 48 van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen of personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België.

De zaakvoerder welke in de situatie van de vorige alinea lid is van het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten, heeft een doorslaggevende stem.

De niet-beroepsbeoefenaar die als zaakvoerder werd aangesteld, mag geen zodanige inmenging hebben in de uitvoering van de beroepswerkzaamheden, voorzien bij artikel 49 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, waardoor de onafhankelijkheid van de erkende boekhouder of erkende boekhouder-fiscalist, die namens onderhavige vennootschap de opdracht uitvoert, in het gedrang kan worden gebracht.

De niet-beroepsbeoefenaar mag evenmin onderhavige vennootschap verbinden of optreden namens onderhavige vennootschap voor de beroepswerkzaamheden zoals voorzien bij artikel 49 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Artikel 14.

De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Indien er meer zaakvoerders zijn, besturen zij in college. Dit college vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van een zaakvoerder.

Het college wordt voorgezeten door de voorzitter, of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproepingsbrief. Deze bevat de agenda.

Over punten die daarin niet zijn vermeld, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd wanneer alle zaakvoerders aanwezig zijn en ermee instemmen. De instemming wordt geacht gegeven te zijn wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

Het college van zaakvoerders kan slechts dan rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Zijn besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de zaakvoerder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

Het college van zaakvoerders dient evenwel met unanimiteit van stemmen te beslissen over:

- vaststellen van de bezoldiging van de zaakvoerders/werkende vennoten strategisch (niet-dagelijks) beleid van personeel (onder andere aanwerving/afdanking van werknemers)

- algemeen loonbeleid personeel

- investeringen met een waarde groter dan duizend vijfhonderd euro (1,500,00 ¬ ) - aankoop, verkoop, huur of verhuur van gebouwen

- het laten uitvoeren van opdrachten in onderaanneming

- het aangaan van nieuwe financieringen en leasingen

- het aangaan van of verstrekken van zekerheden

- het geven van voorschotten of leningen onder de vorm van rekeningen courant aan zaakvoerders of aandeelhouders of eventuele met hen verwante rechtspersonen_. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

voor-

behovden

aan het

Belgisch

eStaatsblad

Veor-`behoulen aan het Belgisch taatsblad

te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- het oprichten van filialen of dochterondernemingen

- goedkeuring van het ontwerp van jaarrekening en het ontwerp van jaarverslag - elke financiële transactie die de zaakvoerders doen boven een bedrag van vijfduizend (5.000,-) euro.

De zaakvoerder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telex of telefax volmacht geven aan een van zijn collega's, maar slechts voor één vergadering. Nochtans kan een zaakvoerder slechts één medelid van het college vertegenwoordigen,

Met een besluit van het college staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle zaakvoerders ondertekend is en waarvan in het notulenregister aantekening is gedaan.

Van de besluiten van het college worden notulen gehouden, die worden

ondertekend door de zaakvoerder(s).

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de zaakvoerder(s). Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van het college van zaakvoerders, wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder. h)algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde maandag van juni om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden,

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze jaarlijks de beslissingen nemen welke anders door de jaarvergadering worden genomen. i)boekjaar: gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van elk jaar

j}winstverdeling:

Artikel 26

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of de enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Bijzondere volmacht :

Bij besluit van de zaakvoerders wordt aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Antwerps Boekhoudkantoor, met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Dascottelei 11, RPR Antwerpen 0430.935.366, haar aangestelden en bedienden, ieder afzonderlijk bevoegd, volmacht gegeven teneinde namens de vennootschap:

wijzigingen aan te brengen aan de inschrijving in het rechtspersonenregister en hiertoe alle nodige handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap,

- alle nodige handelingen te verrichten tegenover de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde,

en in dat verband alle nodige formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen.

Dit mandaat is kosteloos.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/09/2012 : ANT002851
05/12/2011 : ANT002851
27/09/2011 : ANT002851
27/07/2010 : ANT002851
13/10/2009 : ANT002851
30/09/2008 : ANT002851
05/10/2007 : ANT002851
27/09/2006 : ANT002851
28/04/2006 : ANT002851
20/04/2006 : ANT002851
03/10/2005 : ANT002851
08/11/2004 : ANT002851
21/04/2004 : ANT002851
01/10/2003 : ANT002851
13/02/2003 : AN256758
31/10/2002 : AN256758
17/09/2002 : AN256758
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 15.06.2015, NGL 28.09.2015 15598-0139-017
02/12/1999 : AN256758
28/12/1995 : AN256758

Coordonnées
ANTWERPS BOEKHOUDKANTOOR

Adresse
DASCOTTELEI 11 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande