ANTWERPS STOUWERIJ BEDRIJ, AFGEKORT : A.S.B.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTWERPS STOUWERIJ BEDRIJ, AFGEKORT : A.S.B.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.988.473

Publication

04/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd for griffie VO de Rechtbank van Koophandel fo Anitverpen, op

Griffie 5 la Enli

Ondernemingsnr 0866.988.473

Benaming (voluit) Standardwood

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) Spitsenstraat Kaal 28/A - 2030 Antwerpen

Onderwerp(en) akte: wijziging doel-wijziging maatschappelijke benaming  verplaatsing maatschappelijke zete-ontslagen en benoemingen

Het blijkt uit een akte verleden op 17 maart 2014, geregistreerd 2 bladen, 0 verzendingen te Antwerpen, 9e kantoor der registratie op 19 maart 2014. Boek 243 blad 12 vak 6. Ontvangen: ¬ 50,00 . de e.a. inspecteur, (get) C.Van Eisen, dat voor mij, Dirk STOOP notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, met zetel te 2050 Antwerpen (Linkeroever) ingeschreven in de Kruispuntbank te Antwerpen onder nummer BE 0899.286.109, BTW-nummer 899.286.109, in mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever), Blancefloerlaan 101, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STANDARD WOOD, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2030 Antwerpen, Spitsenstraat - Kaai 28/A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0866.988.473 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0866.988.473, opgericht bij akte verleden voor Marc De Graeve, geassocieerd notaris te Antwerpen, op vierentwintig augustus tweeduizend en vier, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad onder nummer 2004-0907/0128116,

Toelichting door de voorzitter:

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris bij akte vast te stellen

A. Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda

-wijziging van het doel  kennisname van het verslag van de zaakvoerder

-wijziging van de maatschappelijke benaming;

-verplaatsing van de maatschappelijke zetel

-ontslagen en benoemingen

B. Dat de honderd aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op deze vergadering vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist is.

C. dat aan de vennoten en zaakvoerders tijdig conform artikel 268 BVBA en volgende Wetboek van Vennootschappen de te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering ais juist erkend, De vergadering stelt vast dat zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging en besluiten :

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen

EERSTE BESLISS1NG

De vergadering neemt kennis van het voorstel om het doel van de vennootschap te wijzigen. De voorzitter doet opmerken dat voldaan werd aan de bepalingen van artikel 287 Wetboek van Vennootschappen. Een staat van actief en passie opgemaakt op eenendertig december tweeduizend dertien wordt aan ondergetekende notaris voorgelegd. De voorzitter verklaart dat de vennootschap geen commissaris diende aan te stellen. Na voorlezing en toelichting van het verslag van de zaakvoerder beslist de vergadering het doel te wijzigen en keurt de nieuwe tekst goed zoals die verder in de nieuwe statuten zal worden opgenomen,

In artikel 3 wordt na 'Tussenpersoon in de houthandel" volgende tekst ingevoegd

"-De handelsbemiddeling, de aankoop en verkoop, import en export en groothandel van steel, ertsen, metalen en andere materialen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de staalindustrie, alsook van alle soorten benzine, brandstoffen, gasolie, oliën, smeermiddelen, gasoline, fuels, petroleumproducten, vetten, gassen, energiebronnen, teerproducten, aardolie en aardolieproducten, chemische producten, schoonheidsproducten, reinigingsproducten, para-pharrnaceutische en pharmaceutische producten en bactericiden en insecticiden,petroleumderivaten en alle scheikundige

producten, en dit in de ruimste zin.

-Import en export, groothandel en handelsbemiddeling, omvattende alle activiteiten uitgeoefend door groothandelaren, grossiers, dealers, exporteurs, importeurs, coöperatieve inkooporganisaties, inkopers, aankoopcentrales, makelaars , makelaars op goederenbeurzen, commissionairs, en andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen,

Voor- iltI111111.011111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

handelsagenten, vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken en in het bijzonder de handelsbemiddeling bij de aankoop of de verkoop van goederen alsmede het begeleiden van en het adviseren van derden bij het uitoefenen

van voormelde activiteiten.

-De algemene handelsexploitatie welke zich bezighoudt niet elle vervoersactiviteiten zo onder meer expeditieactiviteiten, los- en laadoperaties van vrachtwagens, spoorwagens, lichters, laadkisten en zeeschepen, het vervullen van aile noodzakelijke douaneformaliteiten zowel voor import als voor export, het controleren , tellen, meten, wegen van koopwaren; overslaan en het in consignatie nemen of geven van goederen; alsook het nemen van stalen, expertiseren van goederen en het behandelen van goederen in het algemeen.

- Het vervoeren van goederen en/of passagiers, over de weg, met het spoor, over zee of via luchtwegen, zowel nationaal

ais internationaal. Het organiseren van ditt vervoer

-Het bevrachten en vervrachten van vliegtuigen, en voertuigen het huren en verhuren van vrachtwagens, dit ailes met het oog op het vervoer van personen entof goederen.

- bevrachfing-chartering en expeditie, optreden als vervoercommissionair, vervoermakelaar, commissionair-expediteur voor transport; douaneagentschap; exploitatie van alle transportmiddelen voor goederen, reizigers en dieren; oprichting, exploitatie en beheer van trafieklijnen van elke aard; bevrachting, groupage en degroupage; container diensten, laden en lossen van goederen; opslag en depothouden; sorteren, arbitreren, pointeren, wegen, meten, nazicht, controle, verpakken,

conditionneren, verzenden van aile soorten goederen.

-Het vervoeren van goederen en/of passagiers, het organiseren van het vervoer over de weg, met het spoor, over zee of

via luchtwegen, zowel nationaal als internationaal.

-Het verrichten van aile onderhouds-, carrosserie- en herstelwerkzaamheden aan roilend materieel van alle aard, zowel dit toebehorend aan de onderneming als dit van derden.

-Het concipiëren, onderzoeken en ontwikkelen en het auteursrechtelijk beschermen van alle ideeën, systemen en uitvindingen die transportactiviteiten optimaliseren of helpen verbeteren.

-Het verkopen, verhuren en leveren van producten, technieken die de havenactiviteit ondersteunen. Het verlenen van licenties van uitvindingen rond transportactiviteiten en havenactiviteiten. Het verkopen van ict producten: software, hardware, ict-services, consulting en het verlenen van licenties op software en services.

-Het aankopen, verkopen, importeren en exporteren van personenwagens, voertuigen voor gemengd gebruik, bedrijfsvoertuigen, schepen, en luchtvaartuigen zowel nieuw als tweedehands.

-De handel, import en export van brandstoffen, smeerstoffen, banden en wisselstukken, zowel nieuw als gebruikt. -Het verhuren van personenwagens, wagens voor dubbel gebruik en bedrijfsvoertuigen, mobilhomes, met of zonder bestuurder, ongeacht de hoedanigheid van de huurder.

-De vennootschap kan voor eigen rekening of in hoedanigheid van agent of commissionair, alle mogelijke goederen en diensten kopen, verkopen, verhuren, huren, ook internationaal; dit bevat tevens ook alle transportmiddelen, goecierenbehandelingsmaterialen en -installaties, te samen met grondstoffen en goederen in het algemeen waaronder Industriële goederen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

-Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van advtezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en de baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiéntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

-Managementactiviteiten in het algemeen waaronder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar,

-Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van aile handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

-Het begeLeiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren,magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en Import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven In oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer tin het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

-De vennootschap handelt voor eigen rekening, ln commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordigen

-Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Luik B - VervnIn

-Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen- en al haar andere goederen, met inbegrip van het handeléfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

-Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.n TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in Antwerps Stouwerij Bedrijf bvba of afgekort A.S.B. bvba. De benaming luidt in het Engels: Antwerp Stevedoring Business.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de zetel te verplaatsen naar 2040 Antwerpen. Nieuwe Westweg Haven 740/742

VIERDE BELISSING ONTSLAGEN-BENOEMINGEN

De vergadering verleent op zijn verzoek ontslag aan de heer Standaert als zaakvoerder.. Hem wordt kwijting en decharge gegeven;

Worden benoemd als zaakvoerder met ingang van heden 1.. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LAMAST.INVEST, met zetel te 2030 Antwerpen, Spitsenstraat Kaai 281A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0466.779.638 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0466.779.638, opgericht bij akte verleden voor Paul Lammens, notaris te Melsele, op zesentwintig augustus negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad onder nummer 1999-09-11/245, waarvoor optreedt ais vast vertegenwoordiger haar statutair zaakvoerder de heer Stanefaert voornoemd en 2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ANTCO, met zetel te 2180 Antwerpen (Ekeren), Constant Jordaenslaan lOingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0840.899.334 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0840.899.334, opgericht bij akte verleden voor Erik Cens, notaris te Antwerpen, op zeven november tweeduizend en elf, bekendgemaakt ln de bijlage van het Belgisch Staatsblad onder nummer 2011-11-21/0174592, waarvoor optreedt als vast vertegenwoordiger de heer Antonissen, voornoemd;

Ai de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om negentien uur dertig.

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop.

-mede neergelegd afschrift + gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.07.2014 14339-0290-012
10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 08.07.2013 13271-0375-011
16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 13.07.2012 12287-0506-011
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 24.08.2011 11425-0048-011
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 03.08.2010 10376-0121-011
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 06.08.2009 09542-0173-011
29/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 28.07.2008 08464-0013-013
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 30.07.2007 07485-0216-012
20/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 18.07.2006 06477-0556-010

Coordonnées
ANTWERPS STOUWERIJ BEDRIJ, AFGEKORT : A.S.B.

Adresse
NIEUWE WESTWEG HAVEN 740/742 2040 ANTWERPEN 4

Code postal : 2040
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande