ANTWERPSE KOERIER DIENST

Société en commandite simple


Dénomination : ANTWERPSE KOERIER DIENST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 598.773.080

Publication

02/03/2015
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Itechtbaiik van koophandel Antwerpen

18 FEB. 2015

afdeling Antwerpen

Gi;f ;e

3111111111111

*15032930*

Ondernemingsnr : 0 5 9 8' 7 7 3 " 0 8 0

Benaming (volpit) : ANTWERPSE KOERIER DIENST

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Hoevensebaan 325 IBusl

2950 Kapellen

Onderwerp akte :Commanditaire vennootschap op aandelen: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel op 12 februari 2015, dat er tussen:

1. Mevrouw DAMS, Yana Danny KristeI, van Belgische nationaliteit, geboren te Antwerpen Wilrijk op 13 maart 1994, wonende te 2950 Kapellen, Hoevensebaan 325 bus 1

2. De heer CLAESSENS, Lode Rudy José, van Belgische nationaliteit, geboren te Brasschaat op

23 december 1993, wonende te 2950 Kapellen, Starrenhoflaan 34 bus 1 NAAM-ZETEL-DOEL

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming; "ANTWERPSE KOERIER DIENST", met zetel te 2950 Kapellen, Hoevensebaan 325 bus 1 en waarvan in de statuten het doel letterlijk als volgt werd omschreven:

"Artikel 3: Doel

Het doel van de vennootschap is zowel in België als in het buitenland de uitbating van een koerierdienst; de verzorging van bodediensten voor particulieren, bedrijven, administraties en verenigingen, hierin begrepen de koerierservice voor expeditiebedrijven en havenbedrijven, de expeditie, controle, tolagenturen, bevrachting, vervoerbehandeling, waaronder

vervoercommissionair, opslag op alle wijzen en van alle goederen. De import, export en

verhandeling van alle goederen.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter beperking.

De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle hoegenaamde handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie ervan begunstigen. Eveneens kan zij een belang nemen hi gelijk welke andere binnenlandse of

buitenlandse onderneming.

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (E 1.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen. liet kapitaal wordt ingebracht als volgt:

- door mevrouw Dams Yana: negenhonderd euro (E 900,00) en volledig volstort

- door de heer Claessens Lode: honderd euro (E 100,00) en volledig volstort

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend: - aan mevrouw Dams Yana: negentig (90) aandelen

mod 11.1

- aan de heer Claessens Lode: tien (10) aandelen

Het bankattest afgeleverd op 2 februari 2015 waaruit blijkt dat duizend euro op rekening van de vennootschap met nummer BE83 3631 4360 6015 bij ING BANK wordt overhandigd om bewaard te blijven in het dossier.

BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders welke of derden, of beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de stille vennoten, bij eenparigheid van stemmen, welke hen, eveneens bij eenparigheid van stemmen, te allen tijde, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of van een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

BENOEMINGEN

Met éénparigheid van stemmen beslissen de oprichters om mevrouw Dams Yana, voornoemd sub 1f, als eerste gewone en bijgevolg niet-statutaire zaakvoerder aan te stellen, benoemd vanaf heden voor onbepaalde duur.

BEPALINGEN LV.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstuitkering en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

Op deze winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van een reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan voornoemde reserve, te verdelen volgens verhouding van ieders aandelenbezit of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden. BEPALINGEN I.V.M. HET VEREFFENINGSSALDO

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

In de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergaderingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgesloten worden op 30 juni 2016. JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december om 20.00 uur ten maatschappelijke zetel.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters stellen bij deze aan als bijzondere lasthebber de tiksloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Admical, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Hoevensebaan 283, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van 1_uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Y mod 11,1

~ 11~~i~1

f#\j

;~~r ! ;~Á

e'afs'do eerd Notaris Isis VERMANDER

~ Voer-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad









Samen hiermede neergelegd:

*Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blx" van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/08/2015
ÿþRechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Hoevensebaan 325/1, 2950 Kapellen

Onderwerp akte Adreswijziging maatschappelijke zetel

Op de buitengewone algemene vergadering van 01/07/2015 wordt het volgende beslist: De maatschappelijke zetel wordt overgebracht naar Starrenhofiaan 34/1, 2950 Kapellen Zaakvoerder

Dams Yana

lied 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Kecritbank van koophandel Antwerpen

O 6 AR 2015

afdeling Antwerpen

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

eriffie

Ondememingsnr : 0598.773.080

Benaming

(voluit) : Antwerpse Koerier Dienst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ANTWERPSE KOERIER DIENST

Adresse
HOEVENSEBAAN 325, BUS 1 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande