ANTWERPSE PARAMEDISCHE VERENIGING VOOR DRINGENDE GENEESKUNDIGE HULPVERLENING EN PROFESSIONEEL AMBULANCE VERVOER, AFGEKORT : AMBUCE

Association sans but lucratif


Dénomination : ANTWERPSE PARAMEDISCHE VERENIGING VOOR DRINGENDE GENEESKUNDIGE HULPVERLENING EN PROFESSIONEEL AMBULANCE VERVOER, AFGEKORT : AMBUCE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 422.012.752

Publication

27/09/2012
ÿþ Mod 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte ter griffie

i 111w~~u~iuisiz~u~o~uio" u~uu

*ia

RECHTBANK

KOOPHANDEL

1 8 19- 2812

ANTVelle EN

pndernemjngsnr 0422.012.752

Benaming

(voluit): Antwerpse Paramedische Vereniging voor Dringende Geneeskundige Hulpverlening en Professioneel Ambulance Vervoer

(verkort): AMBUCE

Rechtsvorm : VZW

Zetel ; 2140 Antwerpen  Borgerhout, Gijselstraat 150

Onderwerp akte : Ontbinding,

Tekst

Uit een akte verleden voor ons, Meester Jacques Van Roosbroeck, notaris te

Merksem op 10 september 2012, neergelegd vóór registratie ter griffie van

de rechtbank van koophandel te Antwerpen, blijkt dat

De vergadering gaat over tot de bespreking van de dagorde, en neemt

volgende besluiten, die alle genomen worden met eenparigheid van stemmen

1. De vergadering keurt de rekeningen goed.

2. Aan de bestuurders wordt volledige kwijting en décharge verleend voor hun bestuur; er wordt aan de bestuurders met ingang van heden ontslag verleend.

3. De vergadering besluit dat de vereniging zonder winstoogmerk winstoogmerk Antwerpse Paramedische Vereniging voor Dringende Geneeskundige Hulpverlening en Professioneel Ambulance Vervoer, in 't kort AMBUCE gevestigd te 2140 Antwerpen - Borgerhout, Gijselstraat 150, voortijdig ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

4. De vergadering besluit tot vereffenaar te benoemen:

Meester Louis Leysen, Advocaat, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 17. Meester Leysen, hier tegenwoordig, aanvaardt deze functie.

5. De rechten en plichten van de vereffenaars worden bepaald als volgt

De vereffenaar zal een boedelbeschrijving doen opmaken van alle activa en passiva van de ontbonden vereniging.

Hij zal de schulden van de vereniging betalen en, na aanzuivering van alle verbintenissen van de ontbonden vereniging, het overblijvende vermogen overdragen aan de vereniging zonder winstoogmerk Rode Kruis Vlaanderen met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Motstraat 40.

De niet-eisbare schulden van de ontbonden vereniging mogen, met instemming van de schuldeisers en op voorwaarde dat deze de ontbonden vereniging bevrijden van alle verplichtingen, overgedragen worden aan de vereniging

Bijlagen bij fietBelgisch Staatsblad- 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz, var? Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

l,uiK B - vervolg

Rode Kruis Vlaanderen. Deze laatste zal zich verbinden tot betaling van de schulden zonder enige tussenkomst vanwege de ontbonden vereniging. Met het oog op de goede uitvoering van deze verbintenis in hoofde van de vereniging Rode Kruis Vlaanderen, zal op kosten van laatstgenoemde een goede borg worden gesteld.

Al dan niet afzonderlijk handelend, heeft iedere vereffenaar de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald hoeft hij geen enkele machtiging van de algemene vergadering te vragen.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijving van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke, reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag, bij niet-betaling vanwege om het evèn welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zeten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hen de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden. Alle akten van de vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De overdracht van het vermogen van de ontbonden vereniging aan de vereniging zonder winstoogmerk Rode Kruis Vlaanderen zal gedaan worden onder de lasten en voorwaarden die de vereffenaars zullen bepalen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jacques Van Roosbroeck

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ANTWERPSE PARAMEDISCHE VERENIGING VOOR DRING…

Adresse
GIJSELSTRAAT 150 2140 BORGERHOUT(ANTW)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande