ANVERS NOORD ULKU OCAGI

Association sans but lucratif


Dénomination : ANVERS NOORD ULKU OCAGI
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 544.290.160

Publication

21/01/2014
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm: v.z.w.

Zetel: Van Kerckhovenstraat 8 / 2060 Antwerpen

Onderwerp akte: Oprichting.

De ondergetekenden en hierna genoemde personen;

Voornaam , Naam, Beroep , Adres, Geb.plaats , Geb.datum , Nationaliteit, Reiksregister nummer.

Mittat OZTÜRK Invalide, Gitschotellei 146 / 2600 Berchem , Geboren te Heusden op 26/02/1973 Nat. Belg R.R.nr. 73022613550

Yilmaz KARACA Invalide, Generaal Drubbelstraat 138/2600 Berchem, Geboren te Emirdag ( TR ) op 15/11(1962 Nat. Bella R.R.nr,

Hasan AKSOY Arbeider, Pothoekstraat 150/2060 Antwerpen , Geboren te Antwerpen op 03/11/1982 Nat. Belg R.R.nr. 821103-34110

Kadir KARAKOC Arbeider, Lakborslei 124/2100 Deurne , Geboren te Yozgat (TR )

op 15/01/1969 Nat. Belg R.R.nr. 690115-52593

Arbeider, Generaal Drubbelstraat 108/A /2600 Berchem , Geboren te Posof

( TR ) , op 01/11/1977 Nat Belg R.R.nr. 771101-44921

Arbeider, Van Campstraat 12 / 2060 Antwerpen , Geboren te Antwerpen

op 10/07/1977 Nat, Belg R.R. nr. 770710-11191

Arbeider , Korte Bunt 9 /2180 Ekeren , Geboren te Antwerpen

op 25/04/1980 Nat, Belg R.R. nr. 800425-38390

Zijn op datum 04 januari 2014 overeengekomen een vereniging zonder winstgevend doel op te richten , overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 , zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 , waar van de Statuten als volgt worden samengesteld.

STATUTEN

TITEL 1, De benaming, zettel, doel, duur,

Art.1 De naam van de Vereniging:

Anvers Noord Ülkü ocagi v.z.w.

Art.2De zetel van het Vereniging is gevestigd te Van Kerckhovenstraat 8//2060 Antwerpen Gerechtetilk arrondissement Antwerpen.

Art3Het vereniging heeft tot doel:

0Organiseren van leerrijke en culturele evenementen om zo racisme en discriminatie te bestrijden. OBevorderen van de activiteiten naar aanleiding van de integratie, emanidpatie, en de participatie van Turkse gemeenschap binnen de andere gemeenschappen.

DHet vereniging zal zich zonder onderscheid tussen ras of godsdienst inzetten voor broederschap, internationale solidariteit, verdraagzaamheid, vrede en democratie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M002.2

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11111M11311111111

Ondememingsnr : Benaming

(voluit); Anvers noord Ülkü Ocagi v.z.w.

(M(-{Li . (21q0. I bO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MesutKARATAS Kami! ULUDOGAN Hayrettin SENER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art.4Het vereniging is voor een onbeperkte termijn opgerich, maar kan te allen tijde ontbonden worden. TITEL 2. Lidmaatschap, Toetreden, Uittreden, Uitsluiting

Art.5Het zijn leden is niet beperkt, maar moet ten minste 3 (drie) bedragen, De eerste leden van de vereniging zijn de ondergetekende oprichters.

Art.6Nieuwe leden kunnen tot de vereniging toetreden mits zij door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen warden aanvaard.

Art.7De uittreding en de uitsluiting van leden geschiedt op de wijze voorzien in artikel 12 van de wet van 27 juni 1921. Wie uit hoofde van een bepaalde hoedanigheid lid is of wordt van de vereniging, houdt van rechtswege op lid te zijn van zodra hij deze hoedanigheid verliest. Het verlies van het lidmaatschap gaat in, de dag waarop de raad van bestuur zulks heeft vastgesteld. De leden die om welke reden ook het lidmaatschap verliezen, alsook de erfgenamen of rechthebbenden van een overleden lid, kunnen geen aanspraak maken op het maatschappelijk vermogen, noch rekening of inventaris eisen, noch de zegels doen leggen

Art.8De jaarlijkse bijdrage van de leden bedraagt minimum 60¬ maximum 260E. Zij zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen en verplichtingen van de vereniging. Niemand kan bezoldigd worden in functie van zijn werking in de kring.

TITEL3. Raad van Bestuur

Art,9De vereniging wordt beheerd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste 3 (drie) leden. Zij worden benoemd door de algemene vergadering die hen ten allen tijde kan afzetten. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd. Het mandaat van bestuurder eindigt door overlijden, ontslag, afzetting of verlies van lidmaatschap.

Art.10De raad van bestuur kiest onder zijn leden en voorzitter, een secretaris en een penningmeester.

Art.11De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt haar bij elke gerechtelijk en buitengerechtelijke handeling.

Art.12De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden inzake beheer en beschikking. Alles wat niet uitdrukkelijk voorbehouden wordt aan de algemene vergadering, hetzij door de wet, hetzij door de statuten, behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur en 'onder meer het sluiten, van ,alle aankopen, verkopen en ruilingen van roerende en onroerende goederen, van huur- en verhuieoverterikomsten, zelfs minnelijke schikkingen; dadingen, compromissen en arbitragebedingen, het aanvaarden en verwerpen van toelagen, schenkingen en legaten, het beleggen van gelden, aangaan van leningen en kredietopeningen, langs een bank of op een andere wijze, het verlenen van hypotheek op alle maatschappelijke goederen en het verlenen van alle zakelijke waarborgen en andere; voorts afstand van alle rechten en rechtvorderingen, opheffing en matchtiging tot doorhaling, met of zonder kwitantie, van alle inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen verzet.

Art,13De raad van bestuur kan, onder zijn verantwoordelijkheid, het geheel of een gedeelte van zijn bevoegdheid overdragen aan één of meerdere personen, leden van de raad of van de vereniging, deze mandatanssen aanstellen en ontslaan, alsook de duur van hun mandaat en hun bevoegdheid bepalen. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vereniging, met het gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden, opgedragen aan één of meerdere personen van die raad of van de vereniging die afzonderlijk of gezamenlijk kunnen handelen en'zich kunnen laten vertegenwoordigen door één of twee gevolmachtigden. Voor alle handelingen die vallen buiten het dagelijks bestuur, zoals het verwerven, vervreemden en in pand geven van onroerende goederen, het toestand of aanvaarden van zakelijke rechten en huurcontracten van meer dan negen jaar, het aangaan van leningen en kredietopeningen, het optreden in rechte, zowel als eiser dan als verweerder, volstaat de gezamelijke handtekening van twee bestuurders, mits voorafgaande beslissing van de raad van bestuur voor het stellen van deze handelingen, opdat de vereniging geldig zou vertegenwoordigt zijn tegenover derden.

Art.14De raad van bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter. De uitnodiging vermeldt de agenda. De bijeenroeping van de raad van bestuur is verplichtend wanneer één vijfde van zijn leden het vraagt. Behouden in geval van hoogdringendheid wordt de uitnodiging ten minste acht dagen voor de geplande vergadering verstuurd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

NIQD 2.2

Art.15De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen bij aanwezigheid van minstens de helft van de leden; is deze voorwaarde niet vervuld, dan wordt een nieuwe vergadering belegd met dezelfde agenda. Op

deze vergadering zijnde heslissingen_geldig,ongeacht het aantal aanwezige [eden. De beslissingen worden genomen bit eenvoudige meerderheid vanstemmen, onthoudingen niet meegeteld. Bu gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. Indien er, in geval van geheime stemming, gelijkheid van stemmen is, wordt het voorstel geacht te zijn verworpen. De stemming zal geheim zijn als de helft der aanwezige leden erom vraagt. Elke bestuurder mag schriftelijke volmacht geven aan één der andere beheerders om hem te vertegenwoordigen. Nochtans-mag-een-bestuurder-niet meer-dan één andere bestuurder vertegenwoordigen.

Art.161De beraadslagingen van de raad van bestuur worden geboekt in een register bijgehouden ten zetel van de vereniging enondertekend door devoorzitter en de secretaris of door diegene die hun funties waarnemen. Afschriften en uitreksels van de beraadslagingen, bestemd voor leden of voor derden, worden ondertekend door twee bestuurders.

Art.17De bestuurders nemen geen persoonlijke verplichtingen op zich betreffende de verbintenissen van de vereniging. Zij zijn alleen verantwoordelijk voor de uitvoering van hun mandaat.

TiTEL4. Algemene vergadering

Art.18De algemene vergadering bestaat uit al de leden van de vereniging. Zij beschikt enkel over de bevoegdheid om de statuten te wijzigen, leden te aanvaarden en uit te sluiten, bestuurders te benoemen te ontslaan, rekeningen en begrotingen goed te keuren en ontlasting te geven aan de bestuurders, de ontbinding van de vereniging uit te spreken, de vereffenaars te benoemen en het netto  overblijvend maatschappelijk actief na ontbinding en vereffening over te maken zoals voorzien in artikel 26.

Art.19Er zal jaarlijks een gewone algemene vergadering gehouden worden op plaats, dag en uur, te bepalen door de raad van bestuur aile leden moeten erop uitgenodigd worden. Telkens als het belang van de vereniging het vereist, kan de read van bestuur een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen; zij moet worden bijeengeroepen wanneer één vijfde van de leden zulks aanvraagt.

Art.200e algemene vergadering wordt bijeengeroepen per gewone brief, door de voorzitter of door de secretaris van de raad van bestuur, minstens 15 (vijftien) dagen voor de vergadering. De oproepingsbrief vermeldt de agenda en de vergadering zal slechts beraadslagen over punten erop vermeld. Evenwel vergadert en beslist de algemene vergadering geldig wanneer aan deze voorwaarden niet is voldaan, indien ter vergadering alle aanwezige en vertegenwoordigde leden hiermee hun akkoord betuigen. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij zijn afwezigheid door de co-voorzitter en bij diens onstentenis door een ondervoorzitter.

Art.21.De algemene vergadering is geldig samengesteld, ongeacht het aantal aanWezige of % vertegenwoordigde leden en haar beslissingen worden genoemen bij eenvoudige meerderheid ven de uitgebrachte stemmen, onthoudingen niet meegerekend, behoudens in de gevallen waarin de wet het anders voorziet. Bij gelijkheid vanstemmen is de stem van de voorzitter beslissend. Indien er, in geval vangeheime stemming, gelijkheid vanstemmen is, wordt het voorstel geacht te zijn verworpen. De stemming zal geheim zijn ais de helft der aanwezige leden erom vraagt. De beslissing van de algemene vergadering tot wijziging van de statuten, uitsluiting van een lid of vrijwillige ontbinding van de vereniging, kunnen slecht genoemen worden mits het naleven van de bijzondere voorwaarden van aanwezigheid, meerderheid en eventueel gerechtelijke homologatie bepaald door de artikelen 8, 12 en 20 van de wet van 27 juni 1921.

Art.22.Elk lid heeft het recht aanwezig te zijn op de algemene vergadering en eraan deel te nemen, hetzij persoonlijk, hetzij door een mandatans, zelf lid van de vereniging en voorzien van een geschreven mandaat. Een mandataris kan slechts één lid van de vereniging vertegenwoordigen. Alle leden hebben gelijk stemrecht; elk lid heeft recht op één stem.

Art.23De beraadslagingen van de algemene vergadering worden geboekt in een register bijgehouden ten zetel van de verenigingen ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de raad van_ bestuur of door degenen die hun functies waarnemen. Afschriften en uitreksels van de beraadslagingen bestemd voor leden of voor derden, worden ondertekend door twee bestuurders, afshriften of uitreksels warden vertrekt aan elk lid en zij kunnen worden vertrekt aan derden die erom vragen en een wettig belang inroepen,

TITEL5. Begroting, rekeningen.

_

Art.24Ieder jaar, per 31 december en voor de eerste maal op 31 december 2014, zullen de rekeningen van het verlopen dienstjaar door de raad van bestuur afgesloten worden. Deze rekeningen alsook de begroting voor het volgend jaar zullen ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd worden door de penningmeester. Vijftien dagen voor de jaarvergadering kunnen de leden inzage nemen in de rekeningen en begroting, met bijgaande stukken, ten zetel van de vereniging en zonder verplaatsing.

voor.

behouder aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

TIT rEL6 Ontbinding, vereffening.

Art.25De ontbinding van de vereniging zal beslit warden door de algemene vergadering op de wijze vastgesteld door de wet. Bij vrijwillige ontbinding duidt de algemene vergadering twee of meer vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegheid. Wordt de vereniging gerechtelijk ontbonden, dan zal de vereffening geshieden volgens de voorschriften van artikel 191/an-de-wet" vare-2-7 juni 1921.

Art.26In elk geval van ontbinding, hetzij vrijwillig, hetzij gerechtelijk, zal het netto  overblijvend maatschappelijk actief, na vereffening van de schulden en het aanzuiveren van de lasten, overgemaakt worden aan Het Verbond der Turkse Verenigingen in België te Brussel. Als dit van de huidige verenigingen aan te wijzen door de algemene vergadering.

TITEL7. Eindebeschikking.

Art.27Voor al hetgeen dat door deze statuten niet uitdrukkelijk geregeld is, is de wet van 27 juni 1921 van , toepassing. Zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 waarvan de statuten als volgt worden samengesteld, '

De volgende Bestuurleden werden benoemd:

1,Yilmaz KARACA Generaal Drubbelstraat 138 / 2600 Berchem Voorzitter

2,Hasan AKSOY Pothoekstraat 150 12060 Antwerpen Ondervoorzitter

3,Kadir KARAKOC Lakborslei 124 / 2100 Deume Ondervoorzitter

4,Hayrettin SENER Kortebunt 9 /2180 Ekeren Secretaris

5,Kamil ULUDOGAN Van Campstraat 12 / 2060 Antwerpen Penningmeester

Aldus opgemaakt te Antwerpen op 04/01/2014 in 5 (vijf) oorspronkelijke exemplaren en aangenomen met eenparigheid vanstemmen door de stichtende leden, allen aanwezig, die ondertekenen

Getekent door: Millet (JZTORK , Yilmaz KARACA , Hasan AKSOY , Kadir KARAKOC , Mesut KARATAS Kamil ULUDOGAN , Hayrettin SENER.

et WiftebePA-eA

1/4

e>ed ;7e.511"/

Krie >le A.__

mes icoreAae

t

MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2015
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1T FEB. 2015

afdtwerpen

11 II I U1IlDI II 1I lift

*15032628*

hl

Ondernemingsnr : 0544.290.160

Benaming

(voluit): Anvers Noord Ülkü Ocagi v.z.w

(verkort) :

Rechtsvorm : V.z.w

Zetel : Van Kerckhovenstraat 8, 2060 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslagneming , Herbenoeming, Benoeming

De V.z.w genaamd Anvers Noord Ülkü Ocagi met maatschappelijke zetel te 2060 Antwerpen , Van Kerckhovenstraat 8 ( Arrondissement Antwerpen) heeft op 06/12/2014 om 14u00 een Algemene Vergadering bijeen geroepen om een nieuwe Raad van Bestuur te kiezen . De volgende wijzigingen zijn unaniem goedgekeurd door de Algemene Vergadering Leden.

De volgende Bestuursleden hebben ontsrag genomen:

1, KARACA `filmez

2. AKSOYHasan

3. KARAKOC Kadir

4. SENER Hayrettin Generaal Drubbelstraat 138, 2600 Berchem Pothoekstraat 150, 2060 Antwerpen Lakborslei 124, 2100 Deurne Korte Bunt 9, 2180 Ekeren

De volgende Bestuursleden werden Herbenoemd: 1.ULUDOGAN Kamil Van Campstraat 12, 2060 Antwerpen

De volgende Bestuursleden werden Benoemd:

1. MURAT Selim Evereartstraat 73, 2060 Antwerpen Geboren te Antwerpen op 28/12/1981

2. ESER Selim Karel Van Dammestraat 22, 2170 Merksem Geboren te Borgerhout op 10/12/1980

3. C ZCAN Ercan Boterbloemlaan 65/1, 2180 Ekeren Geboren te Antwerpen op 06/08/1988

4. TALE Nuri Bisschoppenhoflaan 212, 2100 Deurne Geboren te Sorgun(TR) op 26/08/1986

De bestuurraad is al dus , met ingang van heden samengesteld als volgt:

1. MURAT Selim

2. ULUDOGAN Kami!

3. ESER Selim

4. ÔZCAN Ercan

5. LALE Nuri Evereartstraat 73, 2060 Antwerpen

Van Campstraat 12, 2060 Antwerpen

Karel van Dammestraat 22, 2170 Merksem

Boterbloemlaan 65/1, 2180 Ekeren

Bisschoppenhoflaan 212, 2100 Deurne

VOORZITTER ONDERVOORZITTER ONDERVOORZITTER

SECRETARIS PENN INGMEESTER

MURAT Selim

Voorzitter

Op de laatste blz. van Link 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ANVERS NOORD ULKU OCAGI

Adresse
VAN KERCKHOVENSTRAAT 8 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande