ANWER METAAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANWER METAAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.634.637

Publication

08/05/2014
ÿþVoor-

behouden '

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod word 11.1

$ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111111MIIII IuhI

HECHTB1 N van KOOPHANDEL ANTWEinue afd. MECHELEN

Ondernemingsnr : 0444.634.637

Benaming

(voluit) : Anwer Metaal

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark 55 - 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Fusievoorstel dd. 24 april 2014 houdende de fusie door overneming van de NV AWM Zaagwerken met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Mecheisesteenweg 446 door de BVBA Anwer Metaal, met maatschappelijke zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, zoals opgesteld door de respectievelijke bestuursorganen van de beide vennootschappen.

"1. Fusievoorstel

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 24 april 2014 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 tot en met 704 ven het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

-De overnemende vennootschap Anwer Metaal bvba, met maatschappelijke zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, lndustriepark 55, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het nummer 0444.634.637

-De overgenomen vennootschap AWM Zaagwerken nv, met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 446, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het nummer 0456.814.867

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

2. Wettelijke vermeldingen

2.1 Identificatie van de betrokken vennootschappen (art, 693 1° W.Venn.)

2.1.1 Identificatie van de overnemende vennootschap

ANWER METAAL BVBA

a. oprichting

Anwer Metaal bvba werd opgericht bij akte verleden voor Meester Joan De Coster te Duffel op drie juli negentienhonderd eenennegentig, waarvan de statuten werden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig juli daarna onder het nummer 910724-417, waarvan de statuten werden gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van negenentwintig mer tweeduizend en één, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door notaris Joan De Coster op zelfde datum, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen augustus daarna onder het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

nummer 20010809-425.

Statutenwijziging bij proces-verbaal gesloten door geassocieerde notaris Laurence Cuypers te Heist-op-den-Berg op 3 december 2013. Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen op 18 december 2013 en bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatblad van 2 januari 2014 onder het nummer 14002326.

b. zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2220 Heist-op-den-Berg, Industriepark 55.

c. kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd drieënzeventigduizend

achthonderd tweeënzeventig euro (¬ 573.872,00) en is vertegenwoordigd door

vierduizend zeshonderd achtentwintig (4.628) aandelen die elk één / vierduizend zeshonderd

achtentwintigste (1/4.628 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

cf. doel

De vennootschap heeft tot doel:

De handel in oude metalen en tweedehands materialen, verhuring van werktuigen en apparatuur.

Zij mag alle activiteiten in de sector van de tweedehands materialen uitoefenen, zo voor eigen rekening als

voor rekening van derden.

Deze opsomming mag niet beperkend worden opgevat,

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen in of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, doen bouwen,

fabriceren en oprichten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van

het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, Kredietcpeningen en alle

andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen,

welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te

bevorderen en dit zowel in binnen- als in buitenland.

e. bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

Mevr. Annika Delmeire, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Westerlosesteenweg 61 (statutair

zaakvoerder)

Dhr. Werner Delmeire, wonende te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 446 (statutair zaakvoerder)

f. rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het

ondernemingsnummer 0444.634.637

2.1.2 Identificatie van de over te nemen vennootschap

AWM ZAAGWERKEN NV

a. oprichting

AWM Zaagwerken NV werd opgericht bij akte verleden voor Meester Joan DE COSTER, destijds notaris te Duffel, op vier januari negentienhonderd zesennegentig, waarvan de statuten werden bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie en twintig januari negentienhonderd zesennegentig onder nummer 960123-362, waarvan de statuten gewijzigd werden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van negenentwintig mei tweeduizend en een, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door genoemde notaris Joan De Coster op zelfde datum, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig juli tweeduizend en een onder nummer 20010725-665.

De statuten werden laatst gecoordineerd naar aanleiding van een statutenwijziging zoals deze blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Laurence Cuypers te Heist-op-den-Berg op 16 april 2012 en neergelegd te griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen op 20 april 2012. Deze laatste statutenwijziging werd geregistreerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 mei 2012 onder het nummer 12083717.

b. zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 446.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

c. kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000 EUR), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen die elk één / duizend vijfhonderdste (1/1.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

d. doel

De vennootschap heeft tot doel:

,- Het verzagen en bewerken van alle soorten metalen, dit in de ruimst mogelijke betekenis.

- De verhuring van allerhande werktuigen en apparatuur, dit in de ruimst mogelijke zin.

- Het beheren van haar vermogens, voor eigen rekening, ondermeer door het verwerven en valoriseren van aile patrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële en immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen.

- Alle beheersverrichtingen en alle verrichtingen in verband met onroerende goederen, zoals ondermeer de aankoop en verkoop, huur en verhuring, de verwerving, uitbating, ontwikkeling en valorisatie van gebouwen en gronden, de uitvoering van verkavelingen, syndicus van gebouwen, zowel voor eigen rekening als voor derden, hetzij rechtstreeks of als tussenpersoon, en dit alles in de meest ruime zin, zodat alles kan gedaan worden dat het bezit, de beveiliging, de opbrengst en de waardevermeerdering van een onroerend patrimonium kan ten goede komen.

ln het algemeen zal zij alles mogen doen dat bijdraagt tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle welkdanige verrichtingen ook doen die rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland. Zij mag aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beinvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden. De vennootschap mag handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij zal bij middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in aile vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of die van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag zich borgstellen voor elke willekeurige derde,

e. bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

Mevr. Annika Delmeire, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Westerlosesteenweg 61 (bestuurder)

Dhr. Werner Delmeire, wonende te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 446 (bestuurder)

f. rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het

ondernemingsnummer 0456.814.867

2.2 Ruilverhouding van de aandelen (art 693 2° W.Venn.)

De bestuursorganen stellen voor dat de fuserende vennootschappen een fusie tot stand brengen op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen. Het aantal nieuwe aandelen zal dus bepaald worden in functie van de verhouding van het eigen vermogen van de overnemende en de overgenomen vennootschap.

Het kapitaal van de overnemende vennootschap wordt op heden vertegenwoordigd door 4628 aandelen. 146 nieuw volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

Deze 146 nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de 4.628 bestaande aandelen.

Deze 146 nieuwe aandelen zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de

aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend als volgt:

-Aan de heer Werner Delmeire, wonende te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 446; 73 aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aan mevrouw Annika Delmeire, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Westerlosesteenweg 61: 73

aandelen.

Er is geen opleg in geld.

2.3 Wijze van uitreiking (art. 693 3° W.Venn)

Na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal de zaakvoerder van de

overnemende vennootschap het aandelenregister van de overnemende vennootschap met volgende

gegevens invullen:

- De identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap(pen);

- Het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan hen toekomt;

- De datum van het fusiebesluit.

De inschrijving wordt door de zaakvoerder namens de overnemende vennootschap en door de aandeelhouder of zijn gevolmachtigde ondertekend.

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap vernietigt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap, door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en door inschrijving naast het aldaar per aandeelhouder aangetekende aandelenbezit, omgeruild tegen de aandelen van de overnemende vennootschap, met toevoeging van de datum van het fusiebesluit.

2.4 Datum van deelname In de winst (art. 693 4° W.Venn)

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van de overnemende

vennootschap vanaf 1 januari 2014.

2.5 Boekhoudkundige datum (art. 693 5° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geaoht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014.

2,6 Bijzondere rechten (art. 693 6° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gécreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

2.7 Bijzondere bezoldiging (art. 693 7° W.Venn.)

ln toepassing van artikel 695 W.Venn. dient een controleverslag opgemaakt te worden over de aangewende ruilverhouding. Mits unaniem akkoord door alle aandeelhouders, kan afgeweken worden van deze procedure en dient het genoemd oontroleverslag niet opgemaakt te worden. In voorkomend geval dient wel een verslag van inbreng in natura opgemaakt te worden.

De bestuursorganen stellen voor om af te zien van het controleverslag en stellen bijgevolg voor om een verslag van inbreng in natura op te maken. De nodige verslagen in het kader van deze fusie zullen opgemaakt worden door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor.

Er werd geen andere bedrijfsrevisor of accountant benaderd met betrekking tot het opstellen van dit verslag.

2.8 Bijzondere voordelen (art. 693 8° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

2.9 Vereisten om vennoot te kunnen worden

De houders van de aandelen van de over te nemen vennootschap voldoen aan alle voorwaarden om

vennoot te kunnen worden van de overnemende vennootschap

2.10 Overdracht onroerend goed

De over te nemen vennootschap is eigenaar van een onroerend goed.

Ingevolge de fusie zal dit onroerend goed overgaan naar de overnemende vennootschap.

Op bepaalde gronden die het voorwerp uitmaken van deze overdracht is een inrichting gevestigd, of wordt een activiteit uitgeoefend die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in Titel lll, hoofdstuk 1 van het Bodemdecreet. Dit betekent dat nog geen bodemattesten kunnen voorgelegd worden. Teneinde de inbreng van deze onroerende goederen te laten plaatsvinden, verbindt de inbrenger er zich toe ten laatste op het ogenblik van de fusieakte de bodemattesten met betrekking tot de betreffende onroerende goederen voor te leggen. Voor de volledigheid kan worden meegegeven dat het laatste bodemattest zoals afgeleverd dcor OVAM dateert van 11 oktober 2007 met kenmerk A-668949 D-12489.

Hierin wordt o.a. volgende informatie verschaft:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Kadastrale gegevens

Kadastrale gegevens:

Datum toestand op 1.1.2005

Afdeling: 12014 HEIST-OP-DEN-BERG 1 AFD

Straat + nr.: INDUSTRIEPARK 55

Sectie: K

Nummer: 0480 F

Oppervlakte: 0 ha 13 a 37 ca

2. Identiteit eigenaar

Vennootschap/AWM Zaagwerken

Mechelsestwg 446

2500 Lier

3. Gegevens betreffende de bodemkwaliteit

Dit kadastraal perceel is opgenomen in het register van verontreinigde gronden.

3.1 Extra informatie betreffende het perceel

In het beschrijvend bodemonderzoek dd. 18.07.2000, waarin dit kadastraal perceel is opgenomen, werden verhoogde concentraties ten opzichte van de achtergrondwaarden vastgesteld zonder dat hierbij een niveau wordt overschreden waarbij er ernstige nadelige effeoten kunnen optreden voor de mens of het milieu. Conform het bodemsaneringsdecreet moeten geen verdere maatregelen genomen worden.

3.2 Uitspraak gemengde bodemverontreiniging

In het oriënterend bodemonderzoek dd. 05.07.2007, worden concentraties vastgesteld waarbij de kwaliteit van de bodem rechtstreeks of onrechtstreeks nadelig wordt beinvloed of kan beïnvloed worden. Gelet op de kenmerken van de bodem en de functies die deze vervult zoals weergegeven in het voormelde rapport, oordeelt de OVAM dat er geen sprake is van ernstige aanwijzingen dat de gemengde bodemverontreiniging de bodemsaneringsnormen overschrijdt of dreigt te overschreiden of een ernstige bedreiging vormt.

Op basis hiervan moet conform het bodemsaneringsdecreet niet tot bodemsanering worden overgegaan.

3.3 Documenten in verband met de extra informatie betreffende het perceel

Datum: 18.07.2000

Type: Oriënterend bodemonderzoek

Auteur: Geologica nv

Datum: 18.07.2000

Type: Beschrijvend bodemnonderzoek

Auteur: Geologica nv

3.4 Documenten betreffende gemengde bodemverontreiniging

Datum: 05.07.2007

Auteur: Amibo bvba

Er werd door het bestuursorgaan een deskundige aangesteld om een nieuw bodemonderzoek te doen. Zoals hierboven aangegeven zal derhalve een actualisatie (een nieuw bodemattest) uiterlijk op datum van de fusieakte voorgelegd worden.

3. Bijkomende vermeldingen

3.1 Algemene beschrijving

Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap (31.12.2013)

ACTIEF (in EUR)

I. OPRICHTINGSKOSTEN 0,00

Il. IMMATERIËLE VASTE ACTIVA 0,00

III. MATERIËLE VASTE ACTIVA 51.916,67

A. Terreinen en gebouwen 51.916,67

B. lnstall., Machines en Uitr. 0,00

C. Meubilair en rollend materieel 0,00

D. Leasing en soortgel. Rechten 0,00

E. Overige Materiële vaste activa 0,00

F. Activa in aanbcuw 0,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

IV. FINANCIËLE VASTE ACTIVA 0,00

V. VORDERINGEN OP MEER DAN 1 JAAR 0,00

A, Handelsvorderingen0,00

B. Overige vorderingen 0,00

VI. VOORRADEN EN BESTELLINGEN IN UITVOERING 0,00

A. Voorraden 0,00

B. Bestelling In Uitvoering 0,00

VII. VORDERING OP TEN HOOGSTE 1 SAAR 24.431,95

A. Handelsvorderingen19.421,93

B. Overige vorderingen 1.010,02

VUL GELDBELEGGINGEN 0,00

IX, LIQUIDE MIDDELEN 59.185,44

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 599,39

TOTAAL DER ACTIVA: 132.133,45

PASSIEF (in EUR)

1. KAPITAAL62.000,00

A. Geplaatst Kapitaal 62.000,00

B. Niet-opgevraagd kapitaal 0,00

II. UITGIFTE PREMIES 0,00

III. HERWAARDERINGSMEERWAARDEN 0,00

IV. RESERVES35.550,03

A. Wettelijke reserve 6.200,00

B. Onbeschikbare reserves 0,00

C. Belastingvrije reserves 0,00

D. Beschikbare reserves 29.350,03

V. OVERGEDRAGEN WINSTVERLIES -60.231,83

VI. KAPITAALSUBSIDIES 0,00

VII. VOORZIENINGEN VOOR RISICO'S EN KOSTEN 0,00

VIII. SCHULDEN OP MEER DAN 1 JAAR 0,00

A, Financiële schulden 0,00

B. Handelsschulden 0,00

C. Ontvangen vooruitbet. Op bestellingen 0,00

D. Overige schulden 0,00

1X. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR 0,00

A, Schulden op meer dan 1 jaar die binnen het jaar vervallen 1.749,62

B. Financiële schulden 0,00

C. Handelsschulden 3.043,93

D. Ontvangen vooruitbet. Op bestellingen 0,00

E. Schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 20.768,66

F. Overige schulden 69.237,04

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 16,00

TOTAAL DER PASSIVA 132.133,45

3.2 Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende

vennootschap volgende uit de fusie vloeiende wijzigingen aangebracht te worden:

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel:

De handel in oude metalen en tweedehands materialen, verhuring van werktuigen en apparatuur.

Zij mag alle activiteiten in de sector van de tweedehands materialen uitoefenen, zo voor eigen rekening als

voor rekening van derden.

Deze opsomming mag niet beperkend worden opgevat.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

Zij stelt bovendien toi doel:

Het verzagen en bewerken van alle soorten metalen, dit in de ruimst mogelijke betekenis.

De verhuring van allerhande werktuigen en apparatuur, dit in de ruimst mogelijke zin.

Het beheren van haar vermogens, voor eigen rekening, ondermeer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële en immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen, groeperingen of organisaties en bezittingen, dit alles in de breedste zin,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen.

Alle beheersverrichtingen en alle verrichtingen in verband met onroerende goederen, zoals ondermeer de aankoop en verkoop, huur en verhuring, de verwerving, uitbating, ontwikkeling en valorisatie van gebouwen en gronden, de uitvoering van verkavelingen, syndicus van gebouwen, zowel voor eigen rekening als voor derden, hetzij rechtstreeks of als tussenpersoon, en dit alles in de meest ruime zin, zodat alles kan gedaan warden dat het bezit, de beveiliging, de opbrengst en de waardevermeerdering van een onroerend patrimonium kan ten goede komen.

In het algemeen zal zij alles mogen doen dat bijdraagt tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle welkdanige verrichtingen ook doen die rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, rcerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doet of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stegen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden. De vennootschap mag handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij zal bij middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of die van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikketing ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag zich borgstellen voor elke willekeurige derde.

Artikel 5: (kapitaal)

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderdvijfendertigduizend en achthonderd

tweeënzeventig euro (635.872 EUR), verdeeld in 4774 aandelen.

3.3 Kosten van de fusieverrichting

De Kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden gcedgekeurd, zullen de hieraan

verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten

voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap

3.4 Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich cnderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zioh onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

3.5 Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorgaan alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 30 juni 2014 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld 24 april 2014, respectievelijke te Heist-op-den-Berg (Anwer Metaal bvba) en te Lier (AWM Zaagwerken NV), in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Mechelen overeenkomstig de artikelen 693 van het Wetboek van Vennootschappen. "

Samen hiermee neergelegd: fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor de overnemende vennootschap Anwer Metaal bvba

de Statutaire zaakvoerders

Mevrouw Annika Delmeire en de heer Werner Delmeire Voor de overgenomen vennootschap AWM Zaagwerken nv

De bestuurders

Mevrouw Annika Delmeire en de heer Werner Delmeire

Voor-

behouden aah het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/05/2014
ÿþr,.

Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte

NEERGELEGD I

15 -05- 2014

RECHTBANK van KOOPHAND2L ANTWERUNieed, MECHELEN

1111111If!VIE1111,11111iiiIiiil

..

Ondernemingsnr : 0444.634.637

Benaming

(voie : Anwer Metaal

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: lndustriepark 55 - 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Fusievoorstel dd. 14 mei 2013 houdende de fusie door overneming van de NV AWM Zaagwerken met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 446 door de BVBA Anwer Metaal, met maatschappelijke zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, zoals opgesteld door de respectievelijke bestuursorganen van de beide vennootschappen. Dit fusievoorstel betreft een aanpassing aan het fusievoorstel dd. 24 april 2014 wegens een materiële vergissing in de opgenomen financiële cijfers per 31 december 2013.

"1. Fusievoorstel

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 14 mei 2014 beslist het onderhavig fusievoorstel, cpgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen. Het betreft een aanpassing aan het fusievoorstel dd. 24 april 2014 wegens een materiële vergissing in de opgenomen financiële cijfers per 31.12.2013.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

-De overnemende vennootschap Anwer Metaal bvba, met maatschappelijke zetel te 2220 Helst-op-den-Berg, Industriepark 55, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het nummer 0444.634.637

-De overgenomen vennootschap AWM Zaagwerken nv, met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 446, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het nummer 0456.814.867

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

2. Wettelijke vermeldingen

2.1 identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 693 10 W.Venn.)

2.1.1 identificatie van de ovememende vennootschap

ANWER METAAL BVBA

a. oprichting

Anwer Metaal bvba werd opgericht bij akte verleden voor Meester Jean De Coster te Duffel op drie juli negentienhonderd eenennegentig, waarvan de statuten werden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig juli daarna onder het nummer 910724-417, waarvan de statuten werden gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van negenentwintig mei

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

tweeduizend en één, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door notaris Joan De Coster op zelfde datum, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen augustus daarna onder het nummer 20010809-425.

Statutenwijziging bij proces-verbaal gesloten door geassocieerde notaris Laurence Cuypers te Heist-op-den-Berg op 3 december 2013. Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen op 18 december 2013 en bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatblad van 2 januari 2014 onder het nummer 14002326.

b. zetel

De zetei van de vennootschap is gevestigd te 2220 Heist-op-den-Berg, industriepark 55.

c. kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd drieénzeventigduizend

achthonderd tweeënzeventig euro (¬ 573.872,00) en is vertegenwoordigd door

vierduizend zeshonderd achtentwintig (4.628) aandelen die elk één /vierduizend zeshonderd

achtentwintigste (1/4.628 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

d. doel

De vennootschap heeft tot doel:

De handel in oude metalen en tweedehands materialen, verhuring van werktuigen en apparatuur.

Zij mag alle activiteiten in de sector van de tweedehands materialen uitoefenen, zo voor eigen rekening als

voor rekening van derden.

Deze opsomming mag niet beperkend worden opgevat.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen in of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, doen bouwen,

fabriceren en oprichten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van

het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, Kredietopeningen en elle

andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van aile derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerele en industriële verrichtingen doen,

welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te

bevorderen en dit zowel in binnen- als in buitenland.

e. bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

Mevr. Annika Delmeire, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Westerlosesteenweg 61 (statutair

zaakvoerder)

Dhr. Werner_Delmeire, wonende te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 446 (statutair zaakvoerder)

f. rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register te Mechelen onder het

ondernemingsnummer 0444.634.637

2.1.2 identificatie van de over te nemen vennootschap

AWM ZAAGWERKEN NV

a. oprichting

AWM Zaagwerken NV werd opgericht bij akte verleden voor Meester Joan DE COSTER, destijds notaris te Duffel, op vier januari negentienhonderd zesennegentig, waarvan de statuten werden bekend gemaakt in de bijlage tct het Belgisch Staatsblad van drie en twintig januari negentienhonderd zesennegentig onder nummer 960123-362, waarvan de statuten gewijzigd werden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van negenentwintig mei tweeduizend en een, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door genoemde notaris Joan De Coster op zelfde datum, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig juli tweeduizend en een onder nummer 20010725-665.

De statuten werden laatst gecoördineerd naar aanleiding van een statutenwijziging zoals deze blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Laurence Cuypers te Heist-op-den-Berg op 16 april 2012 en neergelegd te griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen op 20 april 2012. Deze laatste statutenwijziging werd geregistreerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 mei 2012 onder het nummer 12083717.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

b. zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Mechelsesteenvveg 446.

c. kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000 EUR), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen die elk één! duizend vijfhonderdste (111.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

d. doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het verzagen en bewerken van aile soorten metalen, dit in de ruimst mogelijke betekenis.

- De verhuring van allerhande werktuigen en apparatuur, dit in de ruimst mogelijke zin.

- Het beheren van haar vermogens, voor eigen rekening, ondermeer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële en immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen.

Alle beheersverrichtingen en alle verrichtingen in verband met onroerende goederen, zoals ondermeer de aankoop en verkoop, huur en verhuring, de verwerving, uitbating, ontwikkeling en valorisatie van gebouwen en gronden, de uitvoering van verkavelingen, syndicus van gebouwen, zowel voor eigen rekening als voor derden, hetzij rechtstreeks of als tussenpersoon, en dit alles in de meest ruime zin, zodat alles kan gedaan worden dat het bezit, de beveiliging, de opbrengst en de waardevermeerdering van een onroerend patrimonium kan ten goede komen.

In het algemeen zal zij alles mogen doen dat bijdraagt tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle welkdanige verrichtingen ook doen die rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden. De vennootschap mag handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij zal bij middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of die van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen ultoefenen. Zij mag zich borgstellen voor elke willekeurige derde.

e. bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

Mevr. Annika Delmeire, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Westericsesteenweg 61 (bestuurder)

Dhr. Werner Delmeire, wonende te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 446 (bestuurder)

f. rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het

ondernemingsnummer 0456.814.867

2.2 Ruilverhouding van de aandelen (art. 693 20 W.Venn.)

De bestuursorganen stellen voor dat de fuserende vennootschappen een fusie tot stand brengen op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen. Het aantal nieuwe aandelen zal dus bepaald worden in functie van de verhouding van het eigen vermogen van de overnemende en de overgenomen vennootschap.

Het kapitaal van de overnemende vennootschap wordt op heden vertegenwoordigd door 4628 aandelen. 146 nieuw volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

Deze 146 nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de 4.628 bestaande aandelen.

Deze 146 nieuwe aandelen zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend als volgt:

-Aan de heer Werner Delmeire, wonende te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 446: 73 aandelen

-Aan mevrouw Annika Delmeire, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Westerlosesteenweg 61: 73

aandelen.

Er is geen opleg in geld.

2.3 Wijze van uitreiking (art. 693 3° W.Venn)

Na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal de zaakvoerder van de

overnemende vennootschap het aandelenregister van de overnemende vennootschap met volgende

gegevens invullen:

- De identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap(pen);

- Met aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan hen toekomt;

- De datum van het fusiebesluit.

De inschrijving wordt door de zaakvoerder namens de overnemende vennootschap en door de aandeelhouder of zijn gevolmachtigde ondertekend.

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap vernietigt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap, door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en door inschrijving naast het aldaar per aandeelhouder aangetekende aandelenbezit, omgeruild tegen de aandelen van de overnemende Vennootschap, met toevoeging van de datum van het fusiebesluit.

2.4 Datum van deelname in de winst (art. 693 4° W.Venn)

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van de overnemende

vennootschap vanaf 1 januari 2014.

2.5 Boekhoudkundige datum (art. 693 5° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014.

2.6 Bijzondere rechten (art. 693 6° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

2.7 Bijzondere bezoldiging (art. 693 7° W.Venn.)

In toepassing van artikel 695 W.Venn. dient een controleverslag opgemaakt te worden over de aangewende ruilverhouding. Mits unaniem akkoord door alle aandeelhouders, kan afgeweken worden van deze procedure en dient het genoemd controleverslag niet opgemaakt te mn-den. ln voorkomend geval dient wel een verslag van inbreng in nature opgemaakt te worden.

 De bestuursorganen stellen voor cm af te zien van het controleverslag en stellen bijgevolg voor om een verslag van inbreng in natura op te maken. De nodige verslagen in het kader van deze fusie zullen opgemaakt worden door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor.

Er werd geen andere bedrerevisor of accountant benaderd met betrekking tot het opstellen van dit verslag.

2.8 Bijzondere voordelen (art. 693 8° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

2.9 Vereisten om vennoot te kunnen worden

De houders van de aandelen van de over te nemen vennootschap voldoen aan alle voorwaarden om

vennoot te kunnen worden van de overnemende vennootsohap

2.10 Overdracht onroerend goed

De over te nemen vennootschap is eigenaar van een onroerend goed.

ingevolge de fusie zal dit onroerend goed overgaan naar de overnemende vennootschap.

Op bepaalde gronden die het voorwerp uitmaken van deze overdracht is een inrichting gevestigd, of wordt een activiteit uitgeoefend die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in Titel III, hoofdstuk 1 van het Bodemdecreet. Dit betekent dat nog geen bodemattesten kunnen voorgelegd worden. Teneinde de inbreng van deze onroerende goederen te laten plaatsvinden, verbindt de inbrenger er zich toe ten laatste op het ogenblik van de fusieakte de bodemattesten met betrekking tot de betreffende onroerende goederen voor te leggen. Voor de volledigheid kan worden meegegeven dat het laatste bodemattest zoals afgeleverd door OVAM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

dateert van 11 oktober 2007 met kenmerk A-668949 D-12489.

Hierin wordt o.a. volgende informatie verschaft:

1. Kadastrale gegevens

Kadastrale gegevens:

Datum toestand op 1.1.2005

Afdeling: 12014 HEIST-OP-DEN-BERG 1 AFD

Straat nr.: INDUSTRIEPARK 55

Sectie: K

Nummer: 0480 F

Oppervlakte: 0 ha 13 a 37 ca

2. Identiteit eigenaar

Vennootschap/AWM Zaagwerken

Mechelsestwg 446

2500 Lier

3. Gegevens betreffende de bodemkwaliteit

Dit kadastraal perceel is opgenomen in het register van verontreinigde gronden.

3.1 Extra informatie betreffende het perceel

In het beschrijvend bodemonderzoek dd. 18.07,2000, waarin dit kadastraal perceel is opgenomen, werden verhoogde concentraties ten opzichte van de achtergrondwaarden vastgesteld zonder dat hierbij een niveau wordt overschreden waarbij er ernstige nadelige effecten kunnen optreden voor de mens of het milieu. Conform het bodemsaneringsdecreet moeten geen verdere maatregelen genomen worden.

3.2 Uitspraak gemengde bodemverontreiniging

In het oriënterend bodemonderzoek dd. 05.07.2007, worden concentraties vastgesteld waarbij de kwaliteit van de bodem rechtstreeks of onrechtstreeks nadelig wordt beïnvloed of kan beïnvloed worden. Gelet op de kenmerken van de bodem en de functies die deze vervult zoals weergegeven in het voormelde rapport, oordeelt de OVAM dat er geen sprake is van ernstige aanwijzingen dat de gemengde bodemverontreiniging de bodemsaneringsnormen overschrijdt of dreigt te overschreiden of een ernstige bedreiging vormt

Op basis hiervan moet conform het bodemsaneringsdecreet niet tot bodemsanering worden overgegaan.

3.3 Documenten in verband met de extra informatie betreffende het perceel

Datum: 18.07.2000

Type: Oriënterend bodemonderzoek

Auteur: Geologica nv

Datum: 18.07.2000

Type: Beschrijvend bodemnonderzoek

Auteur: Geologica nv

3.4 Documenten betreffende gemengde bodemverontreiniging

Datum: 05.07.2007

Auteur Amibo bvba

Er werd door het bestuursorgaan een deskundige aangesteld cm een nieuw bodemonderzoek te doen. Zoals hierboven aangegeven zal derhalve een actualisatie (een nieuw bodemattest) uiterlijk op datum van de fusieakte voorgelegd worden.

3. Bijkomende vermeldingen

3.1 Algemene beschrijving

Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap (31.12.2013)

ACTIEF (in EUR)

I. OPRICHTINGSKOSTEN 0,00

Il. IMMATERIËLE VASTE ACTIVA 0,00

III. MATERIËLE VASTE ACTIVA 51.916,67

A. Terreinen en gebouwen 51.916,67

B. Install., Machines en Uitr. 0,00

C. Meubilair en rollend materieel 0,00

D. Leasing en soortgeL Rechten 0,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

E. Overige Materiële vaste activa 0,00

F. Activa in aanbouw 0,00

IV. FINANCIËLE VASTE ACTIVA 0,00

V. VORDERINGEN OP MEER DAN 1 JAAR 0,00

A. Handelsvorderingen 0,00

B. Overige vorderingen 0,00

VI. VOORRADEN EN BESTELLINGEN IN UITVOERING 0,00

A. Voorraden 0,00

B. Bestelling In Uitvoering 0,00

VII. VORDERING OP TEN HOOGSTE 1 JAAR 8.579,73

A. Handelsvorderingen 8.058,86

B. Overige vorderingen 520,87

VIII. GELDBELEGGINGEN 0,00

IX. LIQUIDE MIDDELEN 71.722,14

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 623,82

TOTAAL DER ACTIVA; 132.842,36 EUR

PASSIEF (in EUR)

I. KAPITAAL 62.000,00

A. Geplaatst Kapitaal 62.000,00

B. Niet-opgevraagd kapitaal 0,00

UITGIFTE PREMIES 0,00

III. HERWAARDERINGSMEERWAARDEN 0,00

IV. RESERVES 35.550,03

A. Wettelijke reserve 6.200,00

B. Onbeschikbare reserves 0,00

C. Belastingvrije reserves 0,00

D. Beschikbare reserves 29.350,03

V. OVERGEDRAGEN VONSTNERLIES -60.220,08

Vl. KAPITAALSUBSIDIES 0,00

VIL VOORZIENINGEN VOOR RISICO'S EN KOSTEN 0,00

VIII. SCHULDEN OP MEER DAN 1 JAAR 0,00

A. Financiële schulden 0,00

B. Handelsschulden 0,00

C. Ontvangen vooruitbet. Op bestellingen0,00

D. Overige schulden 0,00

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR 95.496,41

A. Schulden op meer dan 1 jaar die binnen het jaar vervalIen2.916,30

B. Financiële schulden 0,00

C. Handelsschulden 8.941,41

D. Ontvangen vooruitbet, Op bestellingen0,00

E. Schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale lasten14.401,66

E. Overige schulden 69.237,04

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 16,00

TOTAAL DER PASSIVA 132.842,36 EUR

3.2 Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende

vennootschap volgende uit de fusie vloeiende wijzigingen aangebracht te worden:

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel:

De handel in oude metalen en tweedehands materialen, verhuring van werktuigen en apparatuur.

Zij mag alle activiteiten in de sector van de tweedehands materialen uitoefenen, zo voor eigen rekening als

voor rekening van derden.

Deze opsomming mag niet beperkend worden opgevat.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

Zij stelt bovendien tot doel:

Het verzagen en bewerken van aile soorten metalen, dit in de ruimst mogelijke betekenis.

De verhuring van allerhande werktuigen en apparatuur, dit in de ruimst mogelijke zin.

Het beheren van haar vermogens, voor eigen rekening, ondermeer door het verwerven en valoriseren van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

alle patrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële en immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen, groeperingen of organisaties en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen.

Alle beheersverrichtingen en elle verrichtingen in verband met onroerende goederen, zoals ondermeer de aankoop en verkoop, huur en verhuring, de verwerving, uitbating, cntwikkeling en valorisatie van gebouwen en gronden, de uitvoering van verkavelingen, syndicus van gebouwen, zowel voor eigen rekening als voor derden, hetzij rechtstreeks of als tussenpersoon, en dit alles in de meest ruime zin, zodat alles kan gedaan worden dat het bezit, de beveiliging, de opbrengst en de waardevermeerdering van een onroerend patrimonium kan ten goede komen.

In het algemeen zal zij alles mogen doen dat bijdraagt tot vrijwaring van haar rechten en zat zij alle welkdanige verrichtingen ook doen die rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel kunnen bevorderen, zowel in België ais ln het buitenland. Zij mag aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers. Zij mag haar onroerende goederen in hypctheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van aile derden. De vennootschap mag handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenperscon of ais vertegenwoordiger, Zij zal bij middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of cp gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in aile vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of die van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag zich borgstellen voor elke willekeurige derde.

Artikel 5: (kapitaal)

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderdvijfendertigduizend en achthonderd

tweeënzeventig euro (635.872 EUR), verdeeld ln 4774 aandelen.

3.3 Kosten van de fusieverrichting

De Kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

-ln de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan

verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten

voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de ovemennende vennootschap

3.4 Verbintenissen

"

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om

_ delusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel-door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming Van, de wettelijke voorschriftén van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders aile nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

De uitgewisselde documenten zulten worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

3.5 Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden vcorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de nee riegging ter griffe van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorgaan alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 30 juni 2014 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld 14 mei 2014, respectievelijke te Heist-op-den-Berg (Anwer Metaal bvba) en te Lier (AVVM Zaagwerken NV), in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergetegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Mechelen overeenkomstig de artikelen 693 van het Wetboek van Vennootschappen. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

pan het

Belgisch

Staatsbiad

Samen hiermee neergelegd: fusievoorstei

Voor de overnemende vennootschap Anwer Metaal bvba

de Statutaire zaakvoerders

Mevrouw Annika Delmeire en de heer Werner Delmeire Voor de overgenomen vennootschap AWM Zaagwerken nv

De bestuurders

Mevrouw Annika Delmeire en de heer Werner Delmeire

---

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: R0cto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

bo,

11/06/2014 : ME070643
16/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

na neerlegging ter griffie van - -

11.111M511111MIMIM111:1711.1111

-,t

04 -07» 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWEFIPII-J1. MECHELEN

II*1)1.11,1t1,1,011111

II

II

behc

aat

Bel! Staa

Ondememingsnr : 0444.634.637

Benaming (voluit) : ANWER METAAL

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : iindustriepark 55

2220 Heist-op-den-Berg

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Uit het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van geassocieerd notaris Catherine Goossens te Grobbendonk op 30 juni 2014, blijkt dat de vennootschap volgende beslissingen': genomen heeft:

EERSTE BESLUIT: ONTSLAG VAN DE VERPLICHTING TOT HET OPMAKEN VAN. EEN VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN ZOALS BEDOELD IN ARTIKEL 694 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de zaakvoerders te ontslaan van de'. verplichting van het opmaken van een omstandig schriftelijk verslag waarin de staan van het vermogen van de te fuseren vennootschappen wordt uiteengezet en waarin tevens uit een juridisch en economisch oogpunt worden toegelicht en verantwoord: de wenselijkheid van de fusie, de voorwaarden en de wijze waarop ze zal : geschieden en de gevolgen ervan, de methoden volgens welke de ruilverhouding van de aandelen is,: vastgesteld, het betrekkelijk gewicht dat aan deze methoden wordt gehecht, de waardering waartoe elke methode komt, de moeilijkheden die zich eventueel hebben voorgedaan en de voorgestelde ruilverhouding.

TWEEDE BESLUIT: ONTSLAG VAN DE VERPLICHTING TOT INFORMATIE OMTRENT BELANGRIJKE

WIJZIGINGEN IN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN VAN DE BETROKKEN

VENNOOTSCHAPPEN ZOALS BEDOELD IN ARTIKEL 696 VAN HET WETBOEK VAN

VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering beslist met eenparigheid van stellen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen te ontslaan van de verplichtingen opgelegd in artikel 696 van het Wetboek van vennootschappen,, omtrent het op de hoogte stellen van aile andere bij de fusie betrokken vennootschappen van elke belangrijke wijziging die zich in de activa en de passiva van het vermogen heeft voorgedaan tussen de datum van de opstelling

van het fusievoorstel en heden, . ,

DERDE BESLUIT: FUSIE.

Na kennisname van het fusievoorstel en van het verslag van de bedrijfsrevisor, warden deze door de:, vergadering met eenparigheid van stemmen goedgekeurd en betuigt zij haar instemming met de verrichting waarbij' de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Anwer Metaal' de naamloze vennootschap `AWM Zaagwerken' bij wijze van fusie overneemt, waardoor het gehele vermogen van de naamloze vennootschap 'AWM Zaagwerken', zowel de rechten als de verplichtingen, als het gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel bepalen onder meer:

a) de ruilverhouding van de aandelen wordt bepaald ais volgt:

146 nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Anwer: Metaal' worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap `AWM Zaagwerken', hetzij 146 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Anwer Metaal' tegen 1.500 aandelen van de naamloze vennootschap 'AWM Zaagwerken', en wel: als volgt:

o 73 aandelen aan mevrouw Annika Delmeire, voornoemd;

o 73 aandelen aan de heer Werner Delmeire, voornoemd. "

b) de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundigi;

geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap 'Anwer Metaar," :.

wordt vastgesteld op 1 januari 2014.

Alle verrichtingen sinds dat tijdstip door de overgenomen vennootschap gedaan, komen voor rekening;r van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen,: van de overnemende vennootschap geboekt worden.

Op de laatste blz. van Loik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Mod 11.1

C) Dat dé 'Uitgereikte aaridelen'dadelijk én volledig zulién. delen in cïe-Wins' t vanaf januari 2014; 

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

VIERDE BESLUIT : OVERGANG VAN HET VERMOGEN ONTBINDING ZONDER VEREFFENING.

De vergadering verzoekt mij, notaris, te akteren:

a) dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap;

b) Het vermogen van de onderscheiden vennootschappen 'AVVM Zaagwerken' en 'Anwer Metaal' is beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

C) dat vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap op heden, evenals de algemene vergadering van deze vennootschap het fusievoorstel heeft goedgekeurd, de naamloze vennootschap 'AVVM Zaagwerken heeft opgehouden te bestaan.

VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL.

1. De overnemende vennootschap zal de eigendom hebben van de lichamelijke en oniicharnetijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf 1 januari 2014.

2. De overnemende vennootschap zal vanaf zelfde datum aile belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringsprernies en in het algemeen alle lasten dragen die de haar overgedragen vermogensbestanddelen, belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan.

3. De overnemende vennootschap zal de overgedragen goederen nemen in de staat waarin ze zich thans bevinden, zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook.

4. De schulden van de overgenomen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de overnemende vennootschap die in dat opzicht, zonder dat hieruit schuldvernieuwing voortvloeit, in de plaats zal gesteld zijn in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg zal ze in de plaats van de overgenomen vennootschap instaan voor het ganse passief dat betrekking heeft op de gedane inbreng; zij zal meer bepaald de betaling van de intresten en de terugbetaling van aile overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die'er het accessorium van zijn, zullen niet getroffen worden door deze fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor pand op het handelsfonds.

5. De overnemende vennootschap zal alle transacties, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien aile contracten van de overgenomen vennootschap worden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en verbintenissen afgesloten met het door haar in dienst genomen personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie,

6. De overnemende vennootschap zal elle betwistingen en rechtsvorderingen, gerechtelijke of niet, zowel in hoedanigheid van eiser ais van verweerder, vervolgen en zat hieruit voordeel trekken of er de nadelige gevolgen van dragen met volledige en gehele ontheffing van de overgenomen vennootschap.

7. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten

" alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden ook de overgenomen vennootschap tegenover aile derden, hierin begrepen de openbare administraties, geniet of titularis is;

" de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van deze akte, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

" de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende de inbreng, met lest voor de overnemende vennootschap om ze te bewaren gedurende de wettelijk voorziene termijn.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Er wordt akte van genomen dat ingevolge voormelde overgang van vermogen, volgend onroerend goed, toebehorend aan de naamloze vennootschap 'AVVM Zaagwerken', voornoemd, eigendom wordt van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Anwer Metaal', voornoemd:

GEMEENTE HEIST-OP-DEN-BERG eerste afdeling, te HEIST-OP-DEN-BERG

Een werkplaats op en met grond en aanhorigheden, gelegen Industriepark 53B, kadastraal bekend volgens titel, sectie K, nummer 4801E/deel en thans kadastraal bekend, sectie K, nummer 480/F, met een oppervlakte van duizend driehonderd zevenendertig vierkante meter.

d. De overnemende vennootschap verklaart genoegen te nemen met voorgaande verklaringen en het gekochte goed te aanvaarden in zijn huidige staat.

Zij zal de overdragende vennootschap ontslaan van elke verplichting tot vrijwaring uit hoofde van eventuele bodemverontreiniging zelfs wanneer die aanleiding zou geven tot een saneringsverplichting of tot andere maatregelen die door de overheid kunnen opgelegd worden,

e. Op grond van bovenstaande verklaringen bevestigt de notaris dat de bepalingen van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming in verband met de overdracht van gronden werden nageleefd,

VIJFDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de fusie met de naamloze vennootschap 'AWM Zaagwerken' het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Anwer Metaal' verhoogd is met een bedrag van tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00), om het aldus te brengen van vijfhonderd zevenendertigduizend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

e_Vopr-behoud4n aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

achthonderd tweeënzeventig euro (¬ 537.872,00) naar zeshonderd vijfendertigduizend achthonderd tweeënzeventig euro (¬ 635.872,00), door uitgifte van 146 aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst zoals hierboven gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'AWM Zaagwerken' zoals hierboven gezegd.

ZESDE BESLUIT: DOELSWIJZIGING

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering' dat ingevolge de fusie, het doel van de vennootschap moet uitgebreid worden met het doel van de overgenomen vennootschap zodat het doel voortaan zal luiden:

`De vennootschap heeft tot doel:

De handel in oude metalen en tweedehands materialen, verhuring van werktuigen en apparatuur. De handel in aile soorten metalen in de meest ruime zin;

Zij mag alle activiteiten in de sector van de tweedehands materialen uitoefenen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden

Deze opsomming mag niet beperkend worden opgevat.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij stelt bovendien tot doel:

Het verzagen en bewerken van aile soorten metalen, dit in de ruimst mogelijke betekenis.

De verhuring van allerhande werktuigen en apparatuur, dit in de ruimst mogelijke zin.

Het beheren van haar vermogens, voor eigen rekening, ondermeer door het verwerven en valoriseren van aile patrimoniumbestanddelen, zo roerende ais onroerende, materiële en immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen, groeperingen of organisaties en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen.

Aile beheersverrichtingen en aile verrichtingen in verband met onroerende goederen, zoals ondermeer de aankoop en verkoop, huur en verhuring, de verwerving, uitbating, ontwikkeling en vatorisatie van gebouwen en gronden, de uitvoering van verkavelingen, syndicus van gebouwen, zowel voor eigen rekening als voor derden, hetzij rechtstreeks of als tussenpersoon, en dit alles in de meest ruime zin, zodat alles kan gedaan worden dat het bezit, de beveiliging, de opbrengst en de waardevermeerdering van een onroerend patrimonium 'kan ten goede komen.

In het algemeen zal zij alles mogen doen dat bijdraagt tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle welkdanige verrichtingen ook doen die rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel kunnen bevorderen, zowel in België ais in het buitenland. Zij mag aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pend stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, ' kredietopeningen en aile andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij zal bij middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen In alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of die van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag zich borgstellen voor elke willekeurige derde.'

ZEVENDE BESLUIT: KWIJTING RAAD VAN BESTUUR OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering kwijting te verlenen aan de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap 'AWM Zaagwerken' voor de uitoefening van hun mandaat.

ACHTSTE BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN OM ZE IN OVEREENSTEMMING TE

BRENGEN MET DE GENOMEN BESUSSINGEN

De vergadering beslist éénparig de volgende wijzigingen aan de statuten te brengen:

Artikel 3: wordt vervangen door volgende tekst:

'De vennootschap heeft tot doel:

De handel in oude metalen en tweedehands materialen, verhuring van werktuigen en apparatuur. De handel in alle soorten metalen in de meest ruime zin;

Zij mag aile activiteiten in de sector van de tweedehands materialen uitoefenen, zo voor eigen rekening ' ; als voor rekening van derden.

Deze opsomming mag niet beperkend worden opgevat.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij stelt bovendien tot doel:

Het verzagen en bewerken van alle soorten metalen, dit in de ruimst mogelijke betekenis,

De verhuring van allerhande werktuigen en apparatuur, dit in de ruimst mogelijke zin.

Het beheren van haar vermogens, voor eigen rekening, ondermeer door het verwerven en valoriseren van aile patrimoniumbestanddeien, zo roerende als onroerende, materiële en immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen, groeperingen of organisaties en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat a alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 Vonr-

. bâioucién

aan het

Belgisch

Staatsblad

4 Voor-

e k

" behouden

aan het. Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Alle beheersverrichtingen en alle verrichtingen in verband met onroerende goederen, zoals ondermeer de aankoop en verkoop, huur en verhuring, de verwerving, uitbating, ontwikkeling en valorisatie van gebouwen en gronden, de uitvoering van verkavelingen, syndicus van gebouwen, zowel voor eigen rekening als voor derden, hetzij rechtstreeks of als tussenpersoon, en dit alles in de meest ruime zin, zodat alles kan gedaan warden dat het bezit, de beveiliging, de opbrengst en de waardevermeerdering van een onroerend patrimonium kan ten goede komen.

In het algemeen zal zij alles mogen doen dat bijdraagt tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle welkdanige verrichtingen ook doen die rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel kunnen bevorderen, zowel in : België als in het buitenland. Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening : van derden-opdrachtgevers. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf ais deze van alle derden.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij zal bij middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of die van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag zich borgstellen voor elke willekeurige derde.'

Artikel 5 wordt vervangen door volgende tekst ;

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 635.872,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 4.774 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met een fractiewaarde van II4.774de van het kapitaal.

NEGENDE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de statuten overeenkomstig de vigerende wetgeving.

TIENDE BESLUIT: MACHTIGING.

De vergadering verleent eenparig alle bevoegdheden aan de zaakvoerders om de voorgaande besluiten uit te voeren,

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens.

Geassocieerd notaris.

in bijlage eensluidend afschrift

Tegelijk neergelegd : gecoördineerde statuten

Op de laatste bie. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2014 : ME070643
13/06/2013 : ME070643
20/06/2012 : ME070643
16/06/2009 : ME070643
13/08/2008 : ME070643
22/08/2007 : ME070643
06/09/2006 : ME070643
12/07/2005 : ME070643
07/07/2004 : ME070643
22/07/2003 : ME070643
02/09/2002 : ME070643
09/08/2001 : ME070643
15/06/2000 : ME070643

Coordonnées
ANWER METAAL

Adresse
INDUSTRIEPARK 55 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande