APERIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APERIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.838.915

Publication

08/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-05-2015

Griffie

*15307712*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0629838915

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

APerium

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Het blijkt uit een akte verleden voor Olivier Bremans geassocieerd notaris te Hoogstraten op vijf mei tweeduizend vijftien, neergelegd vóór registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

OPRICHTERS

1. De heer BODSON Frederic, geboren te Antwerpen op 17 november 1981, ongehuwd, wonende te 2300 Turnhout, Korte Veldstraat 29.

2. De heer VERHOEVEN Jan Robrecht, geboren te Lier op 22 november 1980, ongehuwd, wonende te 2500 Lier, Gasthuisvest 2 A.

3. De heer BERARDOCCO Michaël, geboren te Antwerpen op 1 augustus 1982, ongehuwd,

wonende te 9140 Temse, Aragonialaan 23.

RECHTSVORM EN BENAMING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "APerium".

ZETEL EN DUUR

Met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Guido Gezellelaan 46.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro, en is verdeeld in

negenhonderd dertig gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst.

De aandelen zijn volstort in geld door:

-de heer BODSON voornoemd sub 1 voor een bedrag van zevenduizend vierhonderdveertig euro (¬

7.440,00), ten belope van tweeduizend vierhonderdtachtig euro (¬ 2.480,00), waarvoor hem

driehonderdtweeënzeventig (372) A- aandelen worden toegekend.

-de heer VERHOEVEN voornoemd sub 2 voor een bedrag van vijfduizend vijfhonderdtachtig euro (¬

5.580,00), volstort ten belope van duizend achthonderdzestig euro (¬ 1.860,00), waarvoor hem

tweehonderdnegenenzeventig (279) B- aandelen worden toegekend.

-de heer BERARDOCCO voornoemd sub 3 voor een bedrag van vijfduizend vijfhonderdtachtig euro

(¬ 5.580,00), ten belope van duizend achthonderdzestig euro (¬ 1.860,00), waarvoor hem

tweehonderdnegenenzeventig (279) C- aandelen worden toegekend.

Het geld van de stortingen dat in totaal zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) beloopt is

gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE07 1430 9291 2866 bij Fintro BNP PARIBAS

FORTIS, geopend ten name van de vennootschap in oprichting.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

-het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen,

voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en

ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime

betekenis;

-holdingvennootschap;

-het verlenen van financiële consultancy in de breedste zin van het woord;

Onderwerp akte :

Guido Gezellelaan 46 2980 Zoersel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

-aan  en verkoop in groot en klein in verbruiksgoederen en investeringsgoederen;

-hard  en software in groot en klein, verhuur, lease, verkoop als licentiever-spreiding;

-hard  en software in groot en klein installatie, implementatie, programmatie, training en consultancy; -het aanleggen uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan  en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aankoop en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen;

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw  of immobiliënvennootschappen of ondernemingen, het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

De vennootschap, kan zowel contractueel als statutair een mandaat waarnemen in een andere vennootschap. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden kunnen zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door minstens drie zaakvoerders, al dan niet vennoten, waarbij telkens één zaakvoerder dient te worden gekozen uit de lijst voorgedragen door de vennoten van elke aandeelhouderscategorie. Elke aandeelhouderscategorie zal aldus een aparte lijst van kandidaten samenstellen en uit elke lijst zal een gelijk aantal zaakvoerders gekozen worden zodat elke aandeelhouderscategorie een gelijk aantal zaakvoerders heeft.

De bekendmaking van de benoeming van de zaakvoerders moet verwijzen naar de lijst waarin zij respectievelijk waren opgenomen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De Vennootschap zal voor alle handelingen en verrichtingen kunnen worden vertegenwoordigd door een van haar zaakvoerders.

In afwijking van de vorige paragraaf, zal de vennootschap enkel rechtsgeldig ten aanzien van derden vertegenwoordigd kunnen worden

*door twee van de drie zaakvoerders voor alle handelingen en verrichtingen die de waarde van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) overstijgen.

*door drie zaakvoerders voor alle handelingen en verrichtingen die de waarde van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) overstijgen.

Deze beperking in bevoegdheid zoals vermeld in de tweede alinea kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeen¬geroepen op derde vrijdag van de maand mei om 14 uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2016.

BEPALING BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle las¬ten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst zal worden aangewend volgens beslissing van de algemene vergadering.

VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel, tenzij in het geval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

BENOEMING

Worden benoemd voor een onbepaalde termijn tot niet-statutaire zaakvoerders:

1. De heer BODSON Frederic, wonende te 2300 Turnhout, Korte Veldstraat 29, als A-zaakvoerder.

2. De heer VERHOEVEN Jan, wonende te 2500 Lier, Gasthuisvest 2 A, als B-zaakvoerder.

3. De heer BERARDOCCO Michaël, wonende te 9140 Temse, Aragonialaan 23, als C-zaakvoerder. Hun mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering beslist om een bezoldiging uit te keren overeenkomstig artikel 12 van de statuten.

Krachtens artikel veertien van de statuten verte¬genwoordigen zij ieder afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders zullen hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

BIJZONDERE VOLMACHT

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: B&A Consult, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma met zetel te 2960 Sint-Job-in- t-Goor, Baan op Sas II nummer 25, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in het register van burgerlijke vennootschappen, ondernemingsloket en kruispuntbank voor ondernemingen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten van de B.T.W. voor het uitvoeren van alle administratieve verrichtingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd voor registratie

DE NOTARIS

Filip MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte.

Coordonnées
APERIUM

Adresse
GUIDO GEZELLELAAN 46 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande