APF ENGINEERING

Société en commandite simple


Dénomination : APF ENGINEERING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 628.539.808

Publication

23/04/2015
ÿþT t

s

Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 APR. 2015

afdeling3;nffüepen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

1l 10

*15059255*



Ondernemingsnr : 0 6 2 8, 5 3 9. 8 0 8

Benaming

(voluit) : APF Engineering

(verkort) :

Rechtsvorm : Comm.V.

Zetel : Heikantstraat 121 te 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

"APF Engineering", gewone commanditaire vennootschap met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Heikantstraat 121. - oprichting 20 april 2015.

Tussen de ondergetekenden:

1. De heer Dennis Van der Aa, geboren te Antwerpen op 12 mei 1981, identiteitskaartnummer 5919464017-23, rijksregisternummer 81.05.12-435.68 wonende te 2900 Schoten, Heikantstraat 121 en

2. Mevrouw Julie Gilberte R Leysen, geboren te Merksem op 23 juni 1985, identiteitskaarnummer 5915821996-61, rijksregisternummer 85.06.23-236.28, wonende te 2900 Schoten, Heikantstraat 121.

Is overeengekomen wat volgt:

DEEL I. OPRICHTING EN INBRENGEN

Rechtsvorm  naam - zetel

De comparanten verklaren bij deze een gewone commanditaire vennoot-schap op te richten genaamd "APF Engineering", gevestigd te 2900 Schoten, waarvan zij de statuten hebben bepaald zoals hierna opgegeven wordt.

Gecommanditeerde en stille vennoten

Oprichter sub 1 neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde of werkend vennoot voor de duur van

de vennootschap.

Oprichter sub 2 treedt op als stille vennoot.

Kapitaal - intekening

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) en is verdeeld in twee deelnemingen. Deelneming A, heeft een nominale waarde van zeventienduizend vijfhonderd vijftig (17.550,00 EUR) en deelneming B heeft een nominale waarde van duizend euro (1.000,00 EUR).

Deze deelnemingen werden volledig onderschreven door de oprichters sub. I en sub. 2, en zullen als volgt volstort warden:

- De Oprichter sub. 1 heeft deelneming A onderschreven en betaalt hierop vijfduizend achthonderd zesenzestig euro (5.866,00 EUR), bij wege van inbreng in geld;

- De Oprichter sub. 2 heeft deelneming B onderschreven en betaalt hierop driehonderd vierendertig euro (334,00 EUR), bij wege van inbreng in geld.

Iedere deelneming heeft de rechten en plichten beschreven in de statuten van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Totstandkoming - Duur

De vennootschap begint te werken op 20 April 2015.

Zij bestaat voor onbepaalde duur en eindigt bij haar ontbinding, waartoe besloten kan worden door de

algemene vergadering overeenkomstig hetgeen bepaald is in de statuten.

Zaakvoerders

Als statutaire zaakvoerder van de vennootschap, aan wie de bevoegdheid verleend wordt om binnen de perken van wat hierna in de statuten is bedongen, de vennootschap te verbinden, treedt op: de heer Dennis Van der Aa, wonende te 2900 Schoten, Heikantstraat 121.

Statuten

De statuten van de vennootschap worden door de vennoten--oprichters vastgesteld in dezer voege:

DEEL Il. STATUTEN

Volgend op de voorafgaande verklaringen hierboven vermeld, hebben de comparanten de statuten van de vennootschap vastgesteld, als volgt:

TITEL I - VORM - NAAM  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DUUR

Artikel 1: Juridische vorm en naam

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap (Comm.V). Haar naam luidt: "APF Engineering". Deze naam moet leesbaar weergegeven worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap. Zij moet vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap, van het woord "Reclltspersonenregister" of de afkorting "RPR" gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar maatschappelijke zetel heeft, alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2900 Schoten, Heikantstraat 121. De maatschappelijke zetel kan worden verplaatst naar om het even welke plaats in België, bij besluit van de statutaire zaakvoerder en mits inachtneming van de geldende taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij besluit van de statutaire zaakvoerder, administratieve zetels, bijkantoren en agentschappen binnen België of in het buitenland oprichten.

Artikel 3: Doel

"De vennootschap heeft tot doel het verlenen van assistentie en advies aan vennootschappen en personen, dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord en ondermeer aangaande allerhande technisch, energetisch en wetenschappelijk gerelateerde materie.

De vennootschap kan bovendien de volgende activiteiten uitoefenen:

- Het ontwerpen van technische installaties, of delen hiervan, in de meest ruime zin van de omschrijving. Dit zowel voor industriële ais voor particuliere toepassingen.

- De fabricage/montage van voornoemde.

- Het in dienst nemen van technische installaties, alsook het uitvoeren van foutopsporingen en algemene onderhoudswerkzaamheden hieraan;

- Het schrijven van besturingsprogramma's voor technische installaties, ook indien deze installaties verder niet onder contract van "APF Engineering" vallen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het uitvoeren van inspecties tijdens de fabricage van technische installaties, of delen hiervan. Dit alles in de meest ruime zin alsook wereldwijd,

- Het uitvoeren van keuringen aan technische installaties, indien "APF Engineering" kan aantonen hiervoor bevoegd te zijn.

- Op te treden als importeur of verdeler van bepaalde toestellen of onderdelen hiervan.

- Het uitvinden, produceren en verkopen van machines/toestellen of onderdelen hiervoor.

- Het tekenen of schilderen van allerhande kunstwerken, alsook de verkoop ervan,

- Het brouwen en op de markt brengen van bier.

- Het aankopen en verhuren van drones voor allerhande toepassingen.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap kan deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard en alle verbintenissen aangaan.

Kortom zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met bovengenoemd doe! of wat van aard is de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te bevorderen of te vergemakkelijken."

Artikel 4: Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt ontbonden bij besluit van de algemene vergadering welke deze beslissing neemt met een gekwalificeerde meerderheid van de stemmen (3/4de).

TITEL II -- KAPITAAL  DEELNEMINGEN  REGISTER VAN DEELNEMINGEN

Artikel 5; Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00). Het is verdeeld in twee deelnemingen. Deelneming A, met betrekking tot de enige gecommanditeerde vennoot, vertegenwoordigt een nominale waarde van zeventienduizend vijfhonderd vijftig euro (17.550,00 EUR) en Deelneming B, met betrekking tot de enige stille vennoot, vertegenwoordigt een nominale waarde van duizend euro (1,000,00 EUR).

Het kapitaal van de vennootschap werd bij oprichting voor zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) onvoorwaardelijk onderschreven en volstort door middel van inbrengen in geld.

Te allen tijde kunnen bijkomende deelnemingen, waaraan verschillende rechten en/of verplichtingen verbonden zijn, genomen en aanvaard worden.

Artikel 6: Overdracht van deelnemingen  Toetreding en uittreding van vennoten

Elke overdracht van deelnemingen zal worden voorgelegd aan de goedkeuring van de algemene vergadering van vennoten, die met een gekwalificeerde meerderheid (3/4de) dient te beslissen. De overdrager houdt op vennoot te zijn en de overnemer wordt vennoot vanaf de datum van de beslissing van de algemene vergadering van vennoten.

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt en ingeval er zich een voortdurende ernstige onenigheid voordoet die iedere verdere samenwerking tussen de vennoten onmogelijk maakt of de uitoefening van het doel van de vennootschap ernstig hindert, heeft de vennoot die op dat ogenblik een deelneming bezit die minstens 75% van het kapitaal vertegenwoordigt, het recht om de andere vennoot te verplichten zijn deelneming over te dragen.

Artikel 7: Rechten en verplichtingen verbonden aan de deelnemingen

De rechten verbonden aan deelnemingen zijn recht evenredig aan het aandeel van elke deelneming in het maatschappelijk kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8: obligaties of andere effecten

De algemene vergadering kan overgaan tot de uitgifte van hypothecaire titels en andere effecten en er de voorwaarden van vaststellen, mits inachtneming van de voorwaarden voor statutenwijziging.

De obligaties worden getekend door de werkende vennoot. De handtekeningen mogen aangebracht worden door middel van een naamstempel.

TITEL III  DE VENNOTEN

Artikel 9: Gecommanditeerde venno(o)t(en) en stille vennoten

De vennootschap heeft één gecommanditeerde vennoot, zijnde de heer Dennis Van der Aa, wonende te, 2900 Schoten, Heikantstraat 121. Alle andere vennoten zijn stille vennoten.

Artikel 10: Aansprakelijkheid van de vennoten

De stille vennoten zijn enkel aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van het bedrag van hun toegezegde inbreng in het maatschappelijk kapitaal.

De gecommanditeerde vennoot Is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

TITEL IV  BESTUUR - CONTROLE Artikel 11: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door de gecommanditeerde I werkende vennoot. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutair zaakvoerder; de heer Dennis Van der Aa, voornoemd,

De stille vennoot heeft geen vetorecht op de beslissingen genomen of te nemen door de werkende vennoot.

De bestuurs- en vertegenwoordigingsmandaten van de werkende vennoot worden in principe bezoldigd. Het exacte bedrag van de bezoldiging zal worden bepaald door de algemene vergadering van vennoten.

Indien er twee of meer werkende vennoten of zaakvoerders zouden benoemd worden, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

De gecommanditeerde vennoten en statutair zaakvoerders beschikken over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen, zoals hieronder verder bepaald,

Artikel 12; Vertegenwoordigingsbevoegdheden van de zaakvoerder(s) - Aansprakelijkheid van de zaakvoerder(s)

Elke gecommanditeerde vennoot en/of zaakvoerder beschikt individueel over de volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De gecommanditeerde vennoten en/of zaakvoerder(s) kunnen bijzondere gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd,

De door de algemene vergadering benoemde (externe) zaakvoerder(s) kan (/kunnen) in geen geval persoonlijk aansprakelijk gehouden worden voor eender welke verbintenis van de vennootschap en zijn/haar (/hun) beslissingen verbinden enkel de vennootschap.

Artikel 13: Toezicht en controle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap en heeft het recht op informatie overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

TITEL V ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN

Artikel 14: Samenstelling en stemrechten van de algemene vergadering van vennoten

De algemene vergadering van vennoten, geldig samengesteld, vertegenwoordigt alle stille vennoten en de gecommanditeerde venno(o)t(en). Zij bevat alle vennoten, die allen stemrecht hebben.

Elke vennoot heeft op de algemene vergadering een hoeveelheid stemmen in evenredigheid met het aandeel van zijn deelneming in het kapitaal van de vennootschap op dat ogenblik,

De beslissingen genomen door de geldig samengestelde algemene vergadering van vennoten verbinden alle vennoten, zelfs diegenen die niet vertegenwoordigd waren of die een negatieve stem hebben uitgebracht.

Artikel 15: Plaats en datum van de algemene vergadering van vennoten

De algemene vergaderingen van vennoten worden gehouden op de maatschappelijke zetel in België of op enige andere plaats vermeld in de oproepingsbrief,

De jaarlijkse algemene vergadering van vennoten wordt gehouden op 12 mei om 19.30 uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, zal de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten plaatsvinden op de daaropvolgende werkdag.

Artikel 16: Oproepingsformaliteiten  Soorten algemene vergaderingen van vennoten  Vaststelling van de agenda

De jaarlijkse algemene vergadering van vennoten wordt bijeengeroepen door de gecommanditeerde vennoten en/of de zaakvoerder(s).

Naast de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten, kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) of de gecommanditeerde vennoot telkens het vennootschapsbelang dit vereist. Zij dient samengeroepen te worden op vraag van één of meer stille veno(o)t(en) die minstens één vijfde van de stemmen vertegenwoordigen.

Dergelijke algemene vergadering van vennoten wordt bijzondere algemene vergadering van vennoten genoemd, voor zover de beslissing(en) die door de vergadering dient(fnen) te worden genomen geen statutenwijziging inhoudt(/en). De algemene vergadering van vennoten wordt buitengewone algemene vergadering van vennoten genoemd wanneer de beslissing(en) een statutenwijziging inhoudt(len).

De algemene vergaderingen van vennoten, of zij nu jaarlijks, bijzonder of buitengewoon zijn, worden gehouden wanneer zij werden bijeengeroepen overeenkomstig de bepalingen van het huidige artikel 15.

De oproepingen voor alle algemene vergaderingen van vennoten worden aan alle vennoten verstuurd per gewone post, tenminste vijftien dagen voor de datum van de vergadering. Elke vennoot kan verzaken aan de oproepingsformaliteiten.

De oproepingen tot een algemene vergadering van vennoten dienen de agenda te vermelden.

De jaarrekening wordt ten laatste samen met de oproeping tot de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten overgemaakt aan de vennoten.

De algemene vergadering van vennoten kan slechts beraadslagen over de onderwerpen die op de agenda werden geplaatst, behalve Indien de voltallige algemene vergadering bij éénparigheid beslist bepaalde onderwerpen aan de agenda toe te voegen.

Artikel 17: Volmachten

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op een algemene vergadering van vennoten door een bijzonder gevolmachtigde. Elke vennoot of bijzonder gevolmachtigde kan slechts één (mede)vennoot vertegenwoordigen op een algemene vergadering.

f 1 ,

g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De statutaire zaakvoerder of de gecommanditeerde vennoot die de vergadering bijeenroept, kan de formulering van de volmachten vaststellen en eisen dat deze worden neergelegd op de plaats en binnen de termijnen bepaald in de oproepingsbrief.

Artikel 18: Voorzitter

Elke algemene vergadering van vennoten wordt voorgezeten door de gecommanditeerde vennoot.

Artikel 19: Bevoegdheid van de algemene vergadering van vennoten

Onder voorbehoud van tegengestelde bepalingen van dwingend recht of opgenomen in de huidige statuten, zullen de algemene vergaderingen van vennoten gemachtigd zijn te beraadslagen en te beslissen over alle onderwerpen bij gewone meerderheid van stemmen.

Beslissingen omtrent de volgende zaken behoren tot de exclusieve bevoegdheid van de algemene

vergadering van vennoten:

-een kapitaalverhoging of -vermindering;

-de goedkeuring van de jaarrekening;

-de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s);

-de kwijting van de zaakvoerder(s), of indien er geen zaakvoerder(s) werden aangesteld, van de

gecommanditeerde venno(o)t(en);

-de benoeming en de kwijting van de commissaris(sen);

-statutenwijziging;

-omzetting van rechtsvorm van de vennootschap;

-fusie, splitsing alsook alle verrichtingen die gelijkgesteld worden met een fusie of splitsing;

Artikel 20; Voorbereiding van de notulen van de algemene vergadering van vennoten

De notulen van de algemene vergadering van vennoten worden voorbereid en opgesteld door de gecommanditeerde venno(o)t(en).

TITEL. VI  JAARREKENING  WINSTVERDELING  RESERVE

Artikel 21: Boekjaar  Jaarrekening  Mededeling van de jaarrekening

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt uitzonderlijk aan op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en zal eindigen op 31 december 2015.

Op deze datum worden de boeken en geschriften afgesloten en stellen de zaakvoerder(s) of, indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, de gecommanditeerde venno(o)t(en), de jaarrekening vast, indien deze noodzakelijk is.

Artikel 22: Goedkeuring van de jaarrekening

Indien een jaarrekening dient te worden opgemaakt, zal de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van titel vijf van de huidige statuten.

Artikel 23: Eindejaarsdividenden

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Ieder jaar zal de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten de bestemming van het resultaat vaststellen. Het bestaat uit het resultaat van het boekjaar en, in voorkomend geval, het overgedragen resultaat van de voorgaande jaren.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en de plaats vastgesteld door de (statutaire) zaakvoerder(s) of, indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, de gecommanditeerde venno(o)t(en). Artikel 24: Tussentijdse dividenden en interim dividenden

" r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op elk ogenblik kan de algemene vergadering van vennoten beslissen tussentijdse dividenden uit te keren op de overgedragen winsten of de beschikbare reserves van de vennootschap.

Aan de (statutaire) zaakvoerder(s) of, indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, de gecommanditeerde venno(o)t(en), wordt de bevoegdheid verleend om te beslissen tot de uitkering van interimdividenden uit de winsten van het lopende boekjaar.

TITEL VII -- ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 25: De vennoten

Het overlijden van een vennoot brengt het verlies van zijn hoedanigheid als vennoot mee. Deze gebeurtenis betekent evenwel niet dat de vennootschap van rechtswege ontbonden wordt, in welk geval de vennootschap blijft voortbestaan met de overige vennoten, of indien er slechts één andere vennoot overblijft, met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, tenzij de resterende vennoten hier anders over beslissen.

Artikel 26: De vennootschap

In geval van ontbinding, onvermogen of faillissement van de vennootschap, zal elke vennoot recht hebben op de terugbetaling van zijn inbreng (nominale waarde), voor zover de vennootschap over een voldoende netto actief beschikt hiertoe.

Artikel 27: Vereffening

In geval de vennootschap in vereffening gesteld werd en geen vereffenaars benoemd werden zullen de zaakvoerders of, indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, de gecommanditeerde venno(o)t(en), geacht worden van rechtswege vereffenaar(s) te zijn.

De stille venno(o)t(en) kunnen niet tot vereffenaar benoemd worden.

TITEL VIII  WOONSTKEUZE

Artikel 28: Woonstkeuze

Voor de uitvoering van de huidige statuten kiest elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar woonst op de maatschappelijke zetel, alwaar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan, zonder verdere verplichting van de vennootschap dan deze documenten ter beschikking te houden van de bestemmeling.

DEEL III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1° Het eerste boekjaar begint op heden, 20 april 2015 en eindigt op 31 december 2015.

2° De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

3° Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

4° De voornoemde statutaire zaakvoerder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Zijn mandaat wordt bezoldigd.

5° De oprichters stellen aan ais bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Michèle Van Cauwenberghe van kantoor FBB Consult bvba, te 2900 Schoten, Kruiningenstraat 8 , ondernemingsnummer 0543.994.806, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de BTW-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket evenals voor de neerlegging bij de Rechtbank van Koophandel, de registratie en de publicatieverrichting in het Belgisch Staatsblad.

Opgemaakt te Schoten in drie originele exemplaren, waarvan elke partij erkent één origineel te hebben ontvangen en waarvan één bestemd is ter registratie.

Dennis Van der Aa

zaakvoerder-oprichter

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanig held van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
APF ENGINEERING

Adresse
HEIKANTSTRAAT 121 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande