APL CO PTE LTD


Dénomination : APL CO PTE LTD
Forme juridique :
N° entreprise : 462.479.073

Publication

09/04/2014
ÿþ Mod Word t1.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiac Inu1M1111111uu Neergelegt' ter griffie van de Rechthack PMI Koophandel ta Anitri;;rpen, dp

2 fitIM 2014

Griffie



Ondememingsnr : 0462479073

Benaming :

(voluit) : APL Co. Pte Ltd

(verkort)

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar het recht van Singapore

Zetel : 456 Alexandra Road, NOL Building, 119962 Singapore

Bijkantoor: Koningin Astridplein 41-42 (2de verdieping), 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : regularisaties bestuur - intrekking bank-en andere bevoegdheden - volmacht

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE DIRECTIE DD. 25 SEPTEMBER 2013

De Voorzitter verwijst naar de beslissing van de directie met betrekking tot het openen van een Belgisch bijkantoor (gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 25 februari 1998 onder het nummer 980225-15).

Artikel 81,6 in verbinding met artikel 83,1, a) van het Belgische Wetboek van Vennootschappen stelt dat de benoeming, de identiteit, het adres en de bevoegdheden van de personen die bevoegd zijn om de vennootschap in rechte te vertegenwoordigen als orgaan van de vennootschap waarin de wet voorziet, of als leden van dit orgaan, gepubliceerd moeten worden in de Bijlagen van het Belgisch Staatsbiad).

De directie stelt vast dat op dit ogenblik nog niet alle namen van deze vertegenwoordigers werden gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, waarop de directie beslist om deze situatie te regulariseren.

Dientengevolge stelt de voorzitter dat de directie van de vennootschap momenteel bestaat uit:

* Dhr. Kwa Chong Seng, wonende te 19 Victoria Park Road, Singapore 266498.

* Dhr. Ng Yat Chung, wonende te 144 Tagore Avenue, Singapore 787734.

UITTREKSEL UIT DE BESLISSING VAN DE WETTELIJK VERTEGENWOORDIGER DD. 25 SEPTEMBER 2013

1.0e wettelijk vertegenwoordiger beslist om de bank-en andere bevoegdheden toegekend bij beslissing van de wettelijk vertegenwoordiger dd. 28 augustus 2002 (gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 oktober 2002) alsook alle andere bevoegdheden voorheen of nadien toegekend door de wettelijk vertegenwoordiger met ingang vanaf heden in te trekken.

2.De wettelijk vertegenwoordiger kent aan:

- de BV ovve BVBA "Advocatenkantoor Christophe Goeman", rechtspersonenregister Antwerpen 0820.909.911, met zetel te 2170 Antwerpen, Dr. M. Timmermanslaan 56;

- de heer Christophe Goeman, advocaat, wonende te 2170 Antwerpen, Dr. M. Timmermanslaan 56;

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht toe om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingsadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te, vertegenwoordigen bij de griffie van de rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende, ondernemingsloketten teneinde daar alle venichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel.

C. GOEMAN

Bijzonder gevolmachtigde

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- Notulen van de vergadering van de directie dd. 25 september 2013, gelegaliseerd * voorzien van een

beëdigde vertaling met legalisatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vddr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/11/2014
ÿþi

Med Weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van ..Pr:., ti

Antwerpen

E O OU, 2014

afdeling Antwerç; , i f; riff jn.

ui

iu Waal





Ondernemingsnr : 0462479073

Benaming

(voluit) : APL Co. Pte Ltd

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar het recht van Singapore

Zetel : 456 Alexandra Road, NOL Building, 119962 Singapore

Bijkantoor: Koningin Astridplein 41-42 (2de verdieping), 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetelverplaatsing - ontslag en benoeming wettelijk vertegenwoordiger - volmacht

UITTREKSEL UIT HET BESTUURSBESLUIT DD. 19 AUGUSTUS 2014

1.Het bestuur besluit het mandaat op te heffen van Mr. Peter Comelis Jongepier, woonachtig te Van Hogenhoucklaan 138, 2596 TJ Den Haag, Nederland, in zijn functie ais wettelijk vertegenwoordiger op 19 augustus 20.14.

De raad van bestuur heeft besloten om Mr. Jan Leo W. Van Strydonck, woonachtig te Grote Singel 19 b,' 2900 Schoten, België, aan te stellen als wettelijk vertegenwoordiger vanaf 19 augustus 2014. Zijn mandaat gaat in voor onbepaalde tijd en tot de uitdrukkelijke intrekking van zijn bevoegdheden door het Bedrijf. Zijn mandaat zal worden uitgevoerd zonder financiële vergoeding.

2.Het Bestuur verleent met dit besluit, alle bevoegdheden aan de wettelijk vertegenwoordiger om de lokale' vestiging te organiseren en te beheren en onder meer:

a) Het Bedrijf te vertegenwoordigen in alle contacten met overheids- of quasi-overheidsinstanties of; regelgevende instellingen, agentschappen, departementen of autoriteiten (inclusief belastingdiensten), douane en andere openbare diensten in België (gezamenlijk de "Lokale overheden") wat betreft of in verband met; activiteiten, operaties en aangelegenheden van het Bedrijf in België.

b) Zorg te dragen dat het Bedrijf alle lokale van toepassing zijnde wetten, regels en voorschriften naleeft in; verband met zijn rechtspositie, bedrijfsactiviteiten en operaties in België door (a) aile documenten te; ondertekenen (waaronder wettelijke aangiften) voor registratie of anderzijds te zorgen dat alle formaliteiten en! vereisten van de lokale overheden nageleefd zijn zodat het Bedrijf actief kan zijn volgens de geldende normen; in België, en (b) de nodige stappen te zetten voor de registratie of hernieuwing van registratie, evenals het aanvragen en vastleggen van vereiste vergunningen, licenties en machtigingen voor de zakelijke aangelegenheden en werking van het Bedrijf in België te verkrijgen bij of van de bevoegde overheidsdienst, autoriteit, departement, agentschap, organisatie of andere bevoegde instellingen (met uitzondering van banken en financiële instellingen) in België.

c) Contracten, overeenkomsten, aktes of andere documenten te onderhandelen, te onderteken en te bezorgen voor en uit naam van het Bedrijf die verband houden met de activiteiten en operaties van het Bedrijf in België, inclusief het leasen van kantoorruimtes, aankoop van kantoormateriaal en/of diensten evenals andere: faciliteiten die de lokale vestigingen van het Bedrijf in België nodig hebben, alsook de nodige stappen te ondernemen om de algemene voorwaarden van dergelijke contracten, overeenkomsten, aktes of andere documenten uit te voeren, te vervullen en waar te maken.

d) Aile soorten goederen, bezittingen, schulden, intresten, geldbedragen, en voorwaarden die eigendom zijn van of verschuldigd zijn of zullen zijn aan de Belgische vestiging van het Bedrijf op te vragen, te eisen, via gerechtelijke procedure op te eisen, te verhalen en in ontvangst te nemen uit naam van het Bedrijf.

e) Advocaten aan te stellen om het Bedrijf te vertegenwoordigen wat betreft vorderingen, schadeclaims en/of rechtszaken over specifieke aangelegenheden of disputen die het gevolg zijn van de activiteit(en) of operaties van het Bedrijf in België, waaronder maar niet beperkt tot vertegenwoordiging bij de lokale overheidsdiensten of departementen, havenautoriteiten, douane en/of politiediensten in verband met dergelijke aangelegenheden of disputen.

f) Verzekeringen af te sluiten en aile vrachbrieven, facturen, leveringsbonnen en andere documenten of akten te ondertekenen en uit te voeren wat betreft goederen of handelswaar die aan, door of uit naam van de Belgische vestiging van het Bedrijf geleverd moeten worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1  "

Voor-bphoiïden aan het Belgisch Staatsblad

g) In het algemeen en onder deze voorwaarden, alle documenten te ondertekenen en/of alle wettelijk toegelaten handelingen, daden en zaken te verrichten waarvoor hierin geen specifieke machtiging werd verleend maar die de wettelijke vertegenwoordiger geschikt, noodzakelijk of dringend acht met het oog op of in verband met de hiervoor vermelde zaken, die van belang zijn voor de goede orde en die het Bedrijf in België zelf zou kunnen ondernemen of uitvoeren.

h) De wettelijke vertegenwoordiger kan de volgende bevoegdheden delegeren:

1.de bevoegdheden vermeld in deel f hierboven (in verband met alle vrachtbrieven, facturen, leveringsbonnen en andere documenten betreffende goederen of handelswaar die aan, bij of uit naam van het Bedrijf moeten geleverd worden), en

2.specifieke machtiging te verlenen om contracten met klant(en), verkoper(s), en/of operationele dan wel andere contracten te ondertekenen die het Bedrijf kan afsluiten bij een normale bedrijfsvoering in België,

aan personen (elke van tijd tot tijd aangestelde persoon, i.e. "Gemachtigde persoon"), die de wettelijke vertegenwoordiger geschikt acht, op voorwaarde echter dat elke Gemachtigde persoon alleen bevoegd is om te handelen binnen de specifiek gedelegeerde bevoegdheden.

3.Het Bestuur bevestigt dat de registratie bij het kadaster van het bedrijf werd overgeplaatst naar 9 North Buona Vista Drive, #14-01, Metropolis Tower, Singapore 138588 met ingang van 23 mei 2014.

4. Het Bestuur verleent aan:

- de BV owe BVBA "Advocatenkantoor Christophe Goeman", rechtspersonenregister Antwerpen 0820.909.911, met kantoor te 2170 Antwerpen, Dr. M. Timmermanslaan 56;

Mr. Christophe Goeman, advocaat, woonachtig te 2170 Antwerpen, Dr. M. Timmermanslaan 56;

Elk afzonderlijk bevoegd en met macht van substitutie, een buitengewone volmacht om het Bedrijf te vertegenwoordigen bij alle belastingdiensten, waaronder de "B.T.W." dienst, en het Bedrijf bovendien te vertegenwoordigen bij het registreren bij de Kamer van Koophandel, evenals bij een of meerdere erkende ondernemingsloketten om alle activiteiten uit te oefenen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en te registreren die vereist zijn voor de registratie, wijziging of annulering van de registratie van het bedrijf als commerciële onderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen het ondernemen van de vereiste of nuttige stappen voor de uitvoering van deze opdracht.

Voor eensluidend uittreksel.

Christophe GOEMAN

Bijzonder gevolmachtigde

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

Bestuursbesluit dd.19 augustus 2014, gelegaliseerd + voorzien van een beëdigde vertaling met legalisatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 28.12.2012, GGK 28.12.2012, NGL 14.10.2013 13628-0395-079
22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 30.12.2011, NGL 19.08.2013 13431-0122-076
08/09/2003 : AN327372
07/10/2002 : AN327372
10/02/2001 : AN327372
26/02/2000 : AN327372
25/01/2000 : AN327372
05/03/1998 : AN327372
25/02/1998 : AN327372

Coordonnées
APL CO PTE LTD

Adresse
KONINGIN ASTRIDPLEIN 41-42 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande