APLUS BOUWTEAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APLUS BOUWTEAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.953.194

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 24.06.2014 14205-0458-013
08/11/2012
ÿþi Moniteur belge

2 - Annexes d

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tir griffie van de

Rechtbank vas 2G. Dan d o ntwerpen op

De Griffier.

Griffie

,rr ~ riir sn : 8y g 95 3 7 g

E ernarning (voluit) : Aplus Bouwteam

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Provinciale Steenweg 356 bus 2

(volledig adres) 2627 Schelle

Onderwerlo(enj elite : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris

te Antwerpen, op 25 oktober 2012, dat,

1. Re htsvorm - naam: handetsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "Aplus Bouwteam".

2, Zetel: 2627 Schelle, Provinciale Steenweg 356 bus 2.

3. Oprichters:

1. De naamloze vennootschap "A+ VASTGOED", rechtspersonenregister Antwerpen 0834.772.496, met zetel te 2627 Schelle, Provinciale Steenweg 356 bus 2.

Alhier conform haar statuten vertegenwoordigd door haar afgevaardigd bestuurder, te weten de naamloze vennootschap "ALGRON", rechtspersonenregister Antwerpen 0439.431.675, met zetel te 2627 Schelle, Provinciale Steenweg 356 bus 2, en hiertoe vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger belast met de uitoefening in haar naam en voor haar rekening van deze functie, te weten de heer ADRIAENS Redgy Roland Marie, geboren te Oostende op 8 december 1958, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Paalsteen 4.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LATEM FINANCE & CONSULTING", in het kort "LArINCO", rechtspersonenregister Gent 0895.764.118, met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Paalsteen 4.

Alhier conform haar statuten vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder, te weten de heer ADRIAENS Redgy, voornoemd.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Ges orte bedrag: 18.600,00 euro.

6. Sa enstellinq: in geld.

7. Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een

twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeninosaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdrager.

11. Statutaire zaakvoerder: vaar de duur van de vennootschap: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LATEM FINANCE & CONSULTING", in het kort "LAFINCO", rechtspersonenregister Gent 0895.764.118, met zetel te Sint-Martens-Latem, Paalsteen 4,

*szieaaio*

Or. e~ ia-,-îtst Luk E vermelden Rect,c, . +vaam en 'noFuanigheicl van cle:r3strumenterende notaris hetcll van de pi?rsom )rd en)

bevoegd de re7iTspersDofl ten aanzien van derden te iJert80Cr1iti'OC1ri+rtjen

Verso Naam en nnndral,enm_e,

" j-,~_._!C+`3f  I'

toiFiClueL'iY

a Pte!.

BefLqSûYa Stt?wtebtat1

mod 11.1

De statutaire zaakvoerder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LATEM FINANCE & CONSULTING", in het kort "LAFINCO", voornoemd, heeft voor de uitoefening van deze functie haar zaakvoerder, te weten de heer ADRIAENS Redgy, voornoemd, aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger.

12. Commissarissen: geen.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

I. de uitbating van een algemeen bedrijf van immobiliën en projectontwikkeling in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik enfof blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, kortom alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook;

- projectmanagement en projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten, omvattende onder meer maar niet uitsluitend het begeleiden van bouwprojecten, zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, het uitvoeren van projectopvolging, toezicht, verfcontroles en expertises, kostencalculaties en budgetbeheer, de coördinatie van de bouwwerken en ' de controle daarop tijdens en nadien alsook de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf in het algemeen en in het bijzonder de werkzaamheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltoolingswerken door onderaannemers, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures;

- administratieve bijstand, zakelijke dienstverlening, alle dienstverlening van economische aard en overige dienstverlening hoofdzakelijk aan bedrijven, daaronder mede begrepen studie en advies inzake bedrijfsaangelegenheden, het verstrekken van advies, consulting en diensten in de ruimste zin van het woord op het gebied van administratie, management, financiën, marketing, vertalingen, juridische zaken en alle aanverwante vraagstukken;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen; daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Il. de uitbating van een algemene bouwonderneming in de ruimste zin van het woord voor de uitvoering van alle aannemingen van werken, eventueel in coördinatie met onderaannemers, en omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

onderneming voor de vervaardiging en plaatsing van geprefabriceerde wanden in alle constructies;

- onderneming voor het optrekken van geprefabriceerde woningen;

- onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten);

- onderneming voor metselwerken en betonwerken;

- onderneming voor plafoneerder- en cementwerken;

- onderneming voor schrijnwerken en timmerwerken;

- onderneming voor vloeren en tegelzetten;

- onderneming voor afbraak- en sloopwerken;

- onderneming voor renovatie- en restauratiewerken;

- monumentenzorg;

- algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf en bouwpromotie;

- fabricage, levering, plaatsing, onderhoud en herstelling van diverse structuren en materialen in alle

mogelijke constructies;

- alle werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

- het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

- verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel;

- alle activiteiten in verband met veilig heidscoërdinatie, in de meest brede zin, onder meer deze voorzien

in het Koninklijk Besluit van 25 januari 2001 betreffende de tijdelijke of mobiele werkplaatsen;

- de nazicht en de vervanging van brandstoftanks en het afstellen van branders.

De vennootschap mag alle voorgaande verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening doen, maar ook voor rekening van derden inzonderheid in hoedanigheid van commissionair, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de realisatie van haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

lr ntsze ! Iz ,,an Luik b vermeiden : ReetL, ' Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notans hetzij van de persoiriin en i bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Veren Naam er, handreLen;nc;

~ mod 11.1

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

14. Gewone algemene verciaderinq: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde vrijdag van de maand juni om veertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap, De eerste wordt gehouden in het jaar 2014.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten; Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door

BNP Paribas/Fortis,

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Clr nF la~,tsre biz van Luis: B vermelden ' Rectc : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. betij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vers() ° Naam en handtekening

Coordonnées
APLUS BOUWTEAM

Adresse
PROVINCIALE STEENWEG 356, BUS 2 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande