APOLLODORUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOLLODORUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.053.875

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.05.2014, NGL 21.08.2014 14454-0210-010
28/11/2013
ÿþ Mou Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IVI 1111,1N11111111111

Neergelegd ter griffie vakedeRechtbank

ch bank

van Koophandel te AntY P

oP

3tJ i7.0'

Griffie

Ondernemingsnr : 0848.053.875

Benaming

(voluit) : APOLLODORUS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA "

Zetel : Zevenhuizenstraat 7 - 2547 Lint (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 30 september 2013 op de maatschappelijke zetel te 20 uur, blijkt de benoeming van Druart Katrien, wonende te zevenhuizenstraat 7 -2547 Lint als mede-zaakvoerder voor onbepaalde duur vanaf 1 oktober 2013.Het mandaat is onbezoldigd. Zij aanvaardt haar mandaat.

Getekend,

Van Regenmortel Edwin

Statutair zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/08/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12304303*

Neergelegd

16-08-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0848053875

Benaming (voluit): APOLLODORUS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2547 Lint, Zevenhuizenstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 16 augustus 2012, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat:

1. De heer VAN REGENMORTEL Edwin Hendrik Constance, geboren te Lier op 1 juli 1980, en zijn echtgenote,

2. Mevrouw DRUART Katrien Lieve Liesje, geboren te Merksem op 3 april 1980, samen

wonende te 2547 Lint, Zevenhuizenstraat 7.

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid met de naam  APOLLODORUS .

Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2547 Lint, Zevenhuizenstraat 7.

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, of bij deelneming, hetzij op gelijk

welke andere wijze, in België of het buitenland:

a. de voorbereiding, uitwerking en realisatie van projecten met betrekking tot het beheer en management, financiële en administratieve dienstverlening, corporate finance en management consulting op organisatorisch, strategisch, bedrijfseconomisch, fiscaal en juridisch vlak, dit alles voor organisaties, ondernemingen en fondsen

b. elke activiteit van analyse, consulting, raadgeving in bedrijfsbeheer in de ruimste zin van het woord, waaronder bedrijfsorganisatie, managementtechnieken en -advies, personeelsbeleid, commercieel en finacieel beleid en administratieve organisatie.

c. het waarnemen van het bestuur, de controle en het toezicht over ondernemingen en fondsen

d. advies-en dienstverlening op het gebied van marketing, communicatie, verkoop, business development, administratie en management

e. het uitoefenen van een mandaat in een raad van bestuur, als bestuurder, zaakvoerder of gedelegeerd bestuurder.

f. het beheer van deelnemingen onder gelijk welke vorm, in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen, zij mag in dit verband alle deelnemingen verwerven en valoriseren, evenals bestuursmandaten uitoefenen

g. het beleggen in roerende waarden en het aankopen van financiële instrumenten van gelijk welke aard dan ook.

h. de aankoop, de ruiling, de verbouwing, de huur- en onderhuur, de erfpacht, de concessie en uitbating onder gelijke welke vorm van alle handelszaken en alle roerende en onroerende goederen en rechten

i. uitbating, ontwikkeling, deponeren van patenten, octrooien en licenties op alle mogelijke gebieden en voor alle mogelijke doeleinden.

j. leveren van commerciële en administratieve diensten aan bedrijven, particulieren en openbare of gelijkaardige instellingen op het gebied van management,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

verkooptechnisch advies, investeringspolitiek, publiciteit, computerverwerking- en programma's, organisatie, onderzoek, research, controle en ontwikkeling zonder dat deze opsomming als beperkend dient aanzien te worden.

k. verhuring, aankoop, verkoop en onderhoud van alle soorten materieel, gereedschap, machines en installaties

l. import en export, groot- en kleinhandel, fabricage, makelaar en commissiehandel in alle producten, goederen, grondstoffen, materieel en machines bestemd voor handel, nijverheid, particulieren en openbaren of gelijkaardige instellingen, dit alles in de meest ruime zin.

m. de vennootschap handelt voor eigen rekening in consignatie, in commissie verband, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven ook aanverwant of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of wettelijke vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zal in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of van welke aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op alle kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer VAN REGENMORTEL Edwin, voornoemd, ten belope van negentig (90) aandelen, voor een bedrag van zestienduizend zevenhonderd veertig (¬ 16.740,00);

- door 2. Mevrouw DRUART Katrien, voornoemd, ten belope van tien (10) aandelen, voor een bedrag van duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00).

Het gehele kapitaal is geplaatst en is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zoals blijkt uit het bankattest overhandigd aan de notaris.

De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de aandelen van een vennoot overgedragen onder de levenden of wegens overlijden overeenkomstig de voorschriften terzake van het Wetboek van Vennootschappen.

Reserves, verdeling van de winst:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Bestuur en de vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke

Luik B - Vervolg

persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van

zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te

verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap,

met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou

beslissen.

De oprichters stellen aan tot statutair zaakvoerder: de heer Edwin Van Regenmortel,

voornoemd, en dit voor onbepaalde duur.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde woensdag van de maand mei

om 19.00 uur.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op woensdag 21 mei 2014.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013.

Niet-benoeming commissaris

Aangezien de voorwaarden niet vervuld zijn, waardoor de aanstelling van één of meerdere

commissarissen verplicht is, wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht

De oprichters verlenen bij deze bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling en

met het recht ieder afzonderlijk te handelen aan:

- de heer Rein Dillen, wonende te Grote Steenweg 78a, 2560 Kessel;

- de GCV Admin+, Kessel Dorp 22, 2560 Kessel;

" teneinde de zaakvoerder(s) te vertegenwoordigen en bij te staan bij alle diensten en bij het vervullen van alle formaliteiten, zowel deze voortvloeiende uit deze akte als uit alle andere authentieke en onderhandse akten, ondermeer, en dit zonder dat deze lijst beperkend is, bij het ondernemingsloket en bij de belastingdiensten;

" voor de inschrijving, aansluiting en vertegenwoordiging van de vennootschap en haar zaakvoerder(s) bij sociale verzekeringsfondsen en sociale secretariaten;

" voor de neerlegging van de oprichtingsakte bij de griffie van de rechtbank van Koophandel;

" voor de inschrijving, wijziging en doorhaling van zowel de zaakvoerder(s) als de vennootschap in de Kruispuntenbank Ondernemingen via de diensten van het ondernemingsloket;

" voor de aanvraag en schrapping van een BTW-nummer en een ondernemingsnummer;

" op het gebied van vertegenwoordiging van zowel de zaakvoerder(s) als de vennootschap ten aanzien van de administraties van de directe belastingen en van de BTW in het algemeen, en in het bijzonder voor het indienen van de aangiftes in de personen- en vennootschapsbelasting, het indienen van de BTW-aangiftes en de jaarlijkse BTW-listings, en het indienen van bezwaarschriften.

voor ontledend uittreksel.

(get.) Dick Van Laere, notaris.

tegelijk neergelegd : afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.05.2016, NGL 16.06.2016 16186-0236-010

Coordonnées
APOLLODORUS

Adresse
ZEVENHUIZENSTRAAT 7 2547 LINT

Code postal : 2547
Localité : LINT
Commune : LINT
Province : Anvers
Région : Région flamande