APOTAN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : APOTAN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 521.884.843

Publication

14/02/2014
ÿþNad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0521.884.843

Benaming

(voluit) : APOTAN

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : LANGE LOZANASTRAAT 227, 2018 ANTWERPEN (BELGIË)

(volledig adres)

Onderwerp akte : BEZOLDIGING MANDAAT

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergaderins der aandeelhouders d.d. 31 december 2013

De aandeelhouders beslissen dat het mandaat van zaakvoerder van de heer Hendrik Neetens, wonende te Lange Lozanastraat 227, 2018 Antwerpen, met ingang van 1 januari 2014, bezoldigd wordt uitgeoefend.

Hendrik Neetens,

zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i ii

>19042667>

Il.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 5 FEB. 2014

Griffie

TJTagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 8 JAN. 2015

Griffie

afdeling An

werpen







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0521.884.843

Benaming

(voluit) : APOTAN

(verkort) :

Rechtsvoren : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : LANGE LOZANASTRAAT 227, 2018 ANTWERPEN (BELGIË)

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONBEZOLDIGD MANDAAT - VOLMACHT

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 12 december 2014

De aandeelhouders beslissen dat het mandaat van zaakvoerder van de heer Hendrik Neetens, wonende te Lange Lozanastraat 227, 2018 Antwerpen, met ingang van 1 januari 2015, onbezoldigd wordt uitgeoefend.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Tax &

Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988), Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid heeft; alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachten ondernemingen bij de kruispunten bank voor ondernemingen, de ondememingsioketten of andere administratieve diensten;

alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.

Hendrik Neetens,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/03/2013
ÿþ1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MW Word 11.1

IIIIIIIIIIBIIIIII

+130A5307*

11

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van 1(aophandel te Anti" rerpen, likkg P13

Griffie

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel . Lange Lozanastraat 227 - 2018 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten

Uittreksel uit de onderhandse overeenkomst tot oprichting dd. 12 februari 2013:

Ondergetekenden,

De heer Hendrik NEETENS, geboren te Gent op 15 juli 1953, rijksregistemummer 53,07.15-501.17, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 227;

en

Mevrouw Josephina VERSCHAEREN, geboren te Antwerpen op 20 juni 1949, rijksregistemummer 49.06.20-362.12, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 227;

verklaren hierbij om met ingang van 1 april 2013, een "Vennootschap onder Firma" op te richten. Te dien einde verklaren de twee partijen de hierna volgende onderhandse overeenkomst af te sluiten.

ARTIKEL 1 : BENAMING y VORM

De vennootschap draagt de firmanaam : APOTAN.

Zij neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma. Bij ieder gebruik zal de firmanaam moeten voorafgegaan of gevolgd warden door de benaming "Vennootschap onder Firma", ofwel afgekort

Ter vervollediging van de identificatie moet de vennootschap steeds de nauwkeurige aanwijzing van haar zetel toevoegen aan haar naam en rechtsvorm.

ARTIKEL 2 : ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 227. Die zetel kan naar; het even welke plaats worden overgebracht door meerderheid van stemmen der vennoten.

ARTIKEL 3 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ° Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pereo(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernentingsnr Benaming

(voluit) . APOTAN (verkort) "

.88

.843

0521

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. Tandheelkundige verzorging en verstrekkingen op het gebied van conserverende, prothetische en algemene tandheelkunde evenals gerechtsdeskundig advies;

2. Farmaceutische consultancy;

3. Advies en diensten aan farmaceutische bedrijven en andere consultant bedrijven in het kader van de registratie van geneesmiddelen, toezicht op goede distributie praktijken, farmacovigilantie, publiciteit en informatie van geneesmiddelen, voedingssupplementen en medisch materiaal;

4. Alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van advies, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

5. Fotografische beeldreportages.

Deze opsomming is niet limitatief en dient in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen of andere zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van aile andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies In deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering, genomen met meerderheid van stemmen.

Alle handelingen kunnen verricht worden die van aard zijn de verwezenlijking van het doel te vergemakkelijken zonder te raken aan de handelsaard van de vennootschap.

ARTIKEL 4 : DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan echter vervrcegd ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering der vennoten, getroffen volgens de modaliteiten vastgesteld voor de wijziging aan de statuten.

ARTIKEL 6 : KAPITAAL

Op het ogenblik van de oprichting doen ondergetekenden, vennoten, de volgende inbrengen, vertegenwoordigd door maatschappelijke rechten

1. Dhr. Hendrik ldeetens: inbreng in speciën van tweeduizend Euro (2.000,00 EUR);

2. Mevr. Josephina Verschaeren: inbreng in speciën van tweeduizend Euro (2.000,00 EUR).

c ,

w

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt zodoende vastgesteld op vierduizend Euro (4.000,00 EUR) , volledig volstort, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen en is samengesteld uit de totale waarde van alle door de vennoten onderschreven maatschappelijke rechten.

Het maatschappelijk kapitaal, alsmede de inbrengen, kunnen gewijzigd worden door de algemene vergadering, beslissend op de wijze voorzien in de statuten.

ARTIKEL 15 : EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap zal voor wat betreft de maatschappelijke aangelegenheden geldig ter attentie van derden vertegenwoordigd zijn door de handtekening van een vennoot, mits dit namens de vennootschap geschied is.

Evenwel is de handtekening van alle vennoten vereist voor

1. Alle handelingen meibetrekking tot onroerende zaken en rechten

2. Het aangaan van leningen en het verstrekken van zekerheden ongeacht van welke aard en al of niet ten behoeve van derden ;

3. Het verlenen van handtekeningsbevoegdheid aan ieder die geen vennoot is.

ARTIKEL 16 : BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

§ 1. Aantal -- Benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De algemene vergadering benoemt de zaakvoerder(s) met meerderheid van stemmen.

Behoudens andersluidende beslissing, wordt de zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur, en is het

mandaat onbezoldigd.

§ 2. Ontsiag

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van een gewone meerderheid van stemmen.

§ 3. Bevoegdheid

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

Zijn er meer dan 2 zaakvoerders, dan vormen zij een college van zaakvoerders, dat gezamenlijk besluiten

neemt met inachtneming van een gewone meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te reariseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

§ 4. Externe vertegenwoordigingsmacht

Naast hetgene dat in artikel 15 van deze statuten is bepaald, geldt voor de externe vertegenwoordiging van de vennootschap het volgende:

is er slechts één zaakvoerder of -zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt elke zaakvoerder afzonderlijk de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er meer dan twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen twee zaakvoerders gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte.

§ 5. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

§ 6. Bijzondere volmachten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ARTIKEL 19 : MAATSCHAPPELIJK JAAR

Het boekjaar vangt aan op 1 april en eindigt op 31 maart van het jaar dat daarop volgt.

ARTIKEL 20 : ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt gevormd door allen die op datum van haar samenkomst vennoot zijn.

De vennoten kunnen ten alle tijde de algemene vergadering bijeenroepen wanneer zij menen dat het belang van de vennootschap zulks vereist,

In ieder geval en behoudens de wettelijke statutaire voorziene gevallen, komt de algemene vergadering jaarlijks bijeen op de laatste vrijdag van de maand augustus om 18.00 uur op de zetel van de vennootschap of op een plaats te vermelden op de oproepingsbrief. Indien deze dag een feestdag is, zal de algemene vergadering bijeenkomen op de eerstvolgende werkdag. De oproeping geschiedt conform de wettelijke vocrschriften.

Alle beslissingen van de algemene vergadering worden genomen met meerderheid van stemmen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

De algemene vergadering zal verslag houden over de maatschappelijke aangelegenheden, kennisnemen van de jaarrekening en deze goed- of afkeuren.

ARTIKEL 21 : VERGOEDING

De vennootschap kan de zaakvoerder vergoeden voor de prestaties die hij verricht binnen het kader van de vennootschap.

Met meerderheid van stemmen kunnen de vergoedingen worden herbekeken door bijeenroeping der vennoten in een algemene vergadering.

Bij beslissing van de bestuursvergadering is het mogelijk om bezoldigingen toe te kennen aan de andere vennoten.

ARTIKEL 22 : WINSTVERDELING

De bestemming van de winsten van de vennootschap wordt bepaald door de algemene vergadering der vennoten.

De uitgekeerde winst evenals eventueel verlies van de vennootschap wordt verdeeld volgens de criteria vastgesteld in het inwendig reglement of in enige andere verhouding die door de algemene vergadering wordt vastgesteld met meerderheid van stemmen.

ARTKEL 23 : ONTBINDING - VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Met ingang van 1 april 2013 worden tot zaakvoerders van de vennootschap benoemd, voor onbepaalde duur.

-de heer Hendrik Neetens, geboren te Gent op 15 juli 1953, met rijksregisternummer 53.07.15-501.17, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 227;

-mevrouw Josephina Verschaeren, geboren te Antwerpen op 20 juni 1949, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 227.

Deze mandaten zullen vanaf 1 april 2013 onbezoldigd worden uitgeoefend tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar begint op 1 april 2013, om te eindigen op 31 maart 2014.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden op 29 augustus 2014 om 18.00 uur.

3. Overname van verbintenissen

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

4. Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht, met recht op indeplaatsstelling, aan Moore Stephens Verscheiden, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 4 bus 96, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0451.657.041, evenals aan haar bedienden, medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om al het nodige te doen en alle nodige documenten te ondertekenen met het oog op de publicatie van de oprichting in het Belgisch Staatsblad en de vervulling van alle administratieve formaliteiten (KBO, BTW, etc.).

Josephina Verschaeren

Vennoot

Zaakvoerder

Bij.lagen- bij .het Belgissh Staatsblad - 20/03/2013 Annexes du_ Moniteur belge

Op de laatste áiz van Luik B vernielden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa " Naam en handtekening

Coordonnées
APOTAN

Adresse
LANGE LOZANASTRAAT 227 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande