APOTHEEK HOOIJMAAIJER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK HOOIJMAAIJER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.905.065

Publication

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 26.08.2013 13454-0341-012
29/12/2011
ÿþLun

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Motl Word 11.1

*11196335"

NEERGELEGD

16 -12- 2011

CCRIFEIE. RECHT8A,\iK van KOOPT-i, ~Nk,}itide MECHELEN

II

Ondernemingsnr : 42,1 , À O cj o(Jr

Benaming

(voluit) : "Apotheek Hooijmaaijer BVBA"

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Clemenceaustraat 43, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte op 06/12/2011 verleden door Notaris Mieke (Rose-Marie) Baetens te Mechelen, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door 1. Mevrouw Hooijmaaijer Johanna Maria Adriana Josepha, geboren te Turnhout op 1 oktober 1951, en

2. De heer Gobbens Franciscus Antoon, geboren te Duffel op 16 mei 1948, beide wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Clemenceaustraat 45.

Naam: "Apotheek Hooijmaaijer BVBA"

Vorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Clemenceaustraat 43, 2860 Sint-Katelijne-Waver

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

Het oprichten, huren, overnemen en uitbaten van apotheken: de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de fabricatie in het groot en in het klein van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen; de handel in kruiden, drogisterij-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium-, optische en onderhoudsartikelen en aanverwante producten of diensten; het ondernemen van industriële en klinische ontledingen; iedere handelsbedrijvigheid welke met gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin genomen.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert; het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar; -het verlenen van technisch of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand; haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers soft- en hardware; het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke; het leveren, verwerven en opslagen van goederen allerhande, evenals de goederenbehandeling in de meest ruime zin van het woord, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als commissionair of tussenpersoon; de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stelten en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van alle derden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op elke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Duur: onbepaald

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen die elk één / honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het volledige kapitaal in geld werd ingeschreven en volledig volstort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) als volgt: door voornoemde mevrouw Hooijmaaijer Johanna, voor vijftig aandelen, hetzij voor negen duizend driehonderd euro

(9.300,00 EUR), volledig volstort door voornoemde heer Gobbens Franciscus, voor vijftig aandelen, hetzij voor negen duizend driehonderd euro (9.300,00 EUR).

De oprichters verklaren dat dit bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) werd gestort of overgeschreven door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij Bank J. Van Breda & C° N.V. te Antwerpen. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Overdracht en afstand van aandelen:

Indien er meerdere vennoten bestaan, geldt tussen hen volgende statutaire regeling:

A. Overdracht onder levenden :

Geen aandeel mag op straf van nietigheid, worden afgestaan of overgedragen onder levenden, hetzij om niet, hetzij bij bezwarende overeenkomst, dan met toestemming van alle medevennoten.

Indien nochtans na weigering, een vennoot toch wenst zijn aandelen over te dragen aan een niet aanvaarde persoon, zijn de weigerende vennoten verplicht, binnen de twee maanden na een schriftelijk verzcek gericht aan het bestuursorgaan van de vennootschap, hetzij die aandelen zelf aan te kopen, hetzij een andere koper aan te wijzen.

De waarde van de aandelen wordt alsdan bepaald op basis van de bedragen van de laatste jaarbalans waarbij geen rekening wordt gehouden met de onlichamelijke handelswaarde, tenzij andersluidende overeenkomst tussen de vennoten.

B. Overgang bij overlijden :

Bij overlijden van een vennoot, mogen zijn aandelen niet overgedragen worden zonder de toestemming van de overblijvende vennoten.

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden moeten binnen de maand van het overlijden, aan de zaakvoerder van de vennootschap of aan de overblijvende vennoten, de devolutie van de nalatenschap laten kennen.

Bij weigering van de overgang van de aandelen aan erfgenamen of legatarissen van de overledene die niet in nuttige orde komen, genieten de overblijvende vennoten van hetzelfde voorkeurrecht tot overname als onder A hierboven en wordt de afkoopwaarde op dezelfde basis bepaald.

C. Voorkeurrecht :

Indien de overblijvende vennoten van het voorkeurrecht dat hun verleend wordt onder A en B hierboven, wensen gebruik te maken, zullen de aandelen door hen worden overgenomen in evenredigheid tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, behalve bij andersluidende overeenkomst tussen hen. Wordt dit voorkeurrecht echter niet door al die vennoten uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen aangeboden aan de vennoten die hun voorkeurrecht wel wensen uit te oefenen in eenzelfde evenredigheid.

D. Betaling van de afkoopprijs :

Bij weigering van afstand of overdracht als hierboven onder A of B, zal de afkoopprijs moeten betaald worden aan de vennoten aan wie de afstand geweigerd werd, of aan de geweigerde erfgerechtigden naargelang het geval, binnen de zes maanden te rekenen vanaf de betekening van de weigering.

E. Verhaal bij weigering :

Bij weigering aan een niet-vennoot om toe te treden tot de vennootschap, moeten er geen redenen opgegeven worden. Er is geen verhaal mogelijk tegen een weigering in de gevallen onder A of B hierboven, noch tegen de waardebepaling voorzien voor de afkoop van de aandelen.

De betrokken uitgesloten erfgerechtigden bij overdracht wegens overlijden, en de vennoten aan wie de afstand aan een voorgestelde ovememer geweigerd werd, zijn ertoe verplicht, binnen de maand van de beslissing tot overname van de aandelen door medevennoten of door nieuwe toegelaten vennoten, de overdracht af te tekenen in het register van aandelen. Bij verzuim zal het bestuursorgaan van de vennootschap, een maand na het vruchteloos verzoek daartoe aan de betrokkenen bij aangetekende brief gedaan, namens hen de overdracht in het register van aandelen mogen aftekenen. De termijn die toegestaan werd voor het betalen van de afkoopwaarde, kan geen aanleiding geven tot het uitstellen van de overdracht in het register van aandelen, welke overdracht geenszins als kwijting zal mogen beschouwd worden.

Boekjaar:

van één januari tot en met eenendertig december.

Reserves:

Van de nettowinst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hemomen worden.

Winstverdeling:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou doen dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, nooh voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennootschap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering - voorwaarden toelating- stemrecht:

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op 30 juni om 20 uur.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. De oproeping tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts niet raadgevende stem. Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen die ze ten allen tijde kan ontslaan of vervangen.

Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun machten zou beperken.

De benoeming van elke vereffenaar dient te worden bevestigd door de rechtbank van koophandel.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Oprichtingskosten:

De kosten, uitgaven, lasten en vergoedingen die ten laste van de vennootschap vallen wegens haar oprichting, bedragen bij benadering 1.150,00 euro.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten handelend als algemene vergadering, volgende beslissingen genomen:

A)Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen tot en met 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

B)Tot niet-statutaire zaakvoerders worden voor onbepaalde duur wordt benoemd:

voornoemde mevrouw Hooijmaaijer. Haar mandaat is bezoldigd.

C)Alhier aanwezig heeft zij haar opdracht aanvaard en meegedeeld dat niets zich hiertegen verzet. Elke zaakvoerder kan individueel handelend de vennootschap rechtsgeldig verbinden zonder kwantitatieve of kwalitatieve beperking.

D)Aan Accountancy KAVA cvba te 2018 Antwerpen, Conciencestraat 41, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (waaronder Handelsregister, Kamer van Ambachten en Neringen en andere administratieve diensten zonder beperkingen) dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze vennootschap dienen te worden vervuld,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties.

E)De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit per 1 november 2011.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Mieke BAETENS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 25.07.2016 16343-0078-015

Coordonnées
APOTHEEK HOOIJMAAIJER

Adresse
CLEMENCEAUSTRAAT 43 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande